דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל
BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל
חיים נוי |  22/09/20 |  צפיות: 2507

BD Strategy Partners פותחת משרד גיוס בינ"ל בישראל

הובוקן, ניו ג'רסי, 22 בספטמבר 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

BD Strategy Partners חברת בוטיק אמריקנית לגיוס וייעוץ, הודיעה היום על פתיחה של משרד בישראל, שמתבסס על שבע השנים המוצלחות של החברה בעזרה לחברות ישראליות לגייס ולהעסיק אנשים מאוד מוכשרים בארצות הברית.

עומר חבלין ישמש כמנהל הכללי ומנהל המדינה של ישראל. לעומר, יזם טכנולוגי ומנהל בכיר רב לאומי, יש יותר מ-25 שנות ניסיון בבנייה ופיתוח של חטיבות בחברות טכנולוגיה מובילות באירופה, אמריקה הלטינית, אסיה פסיפיק וארה"ב.

"ישראל התפתחה למרכז טכנולוגיות גלובלי, עם כמה מהחברות הכי חדשניות ומהירות צמיחה", אמר ג'ואל פטינו, מייסד משותף ומנכ"ל BD Strategy Partners. "אחת הלקוחות הראשונות שלנו הייתה חברת הזנק מישראל שגייסה את העובדים הראשונים שלה בארה"ב, ומאז המשכנו לעזור לחברות ישראליות להגדיל את הנוכחות שלהן בארה"ב.

"הקמת משרד בישראל נותנת ללקוחות שלנו ייעוץ אמין מקומי ומפשטת את תהליך הגיוס. לעומר יש עשרות שנות ניסיון בעזרה לחברות להתרחב בחו"ל, וכלקוח לשעבר, הוא מכיר ממקור ראשון את התהליך שלנו ואת הערך שאנחנו מביאים".

"אני נרגש להצטרף לצוות של BD Strategy Partners ולעבוד עם מייסדים ומנהלים בישראל כדי לעזור להם להרחיב את הנוכחות שלהם בארה"ב", אמר עומר חבלין. "עבדתי עם הרבה חברות גיוס במהלך הקריירה שלי, ו-BD Strategy Partners סיפקה את הסחורה כשגייסתי את מנהלי המכירות והתפעול הראשונים שלנו בארה"ב. ההדרכה הכי קריטית שחברות זרות צריכות מחברת גיוס אמריקנית היא ייעוץ של מומחה על מגמות תעסוקה והיכרות עם כל אחד מהאזורים הג"ג. ל-BD Strategy Partners יש את המומחיות הזאת, ורמת השירות שלה מצוינת".

מידע על BD Strategy Partners

BD Strategy Partners היא חברת בוטיק לגיוס שהמטה שלה בהובוקן, ניו ג'רזי. BD Strategy Partners שהוקמה ב-2014 מתמחה בגיוס לתפקידי מכירות B2B בכל הרמות וגם בהשמות של בכירים. למייסדים של BD Strategy Partners יש יותר מ-25 שנות ניסיון בגיוס מנהלים ובכירים במכירות בעבודה עם ארגונים קטנים עד בינוניים עתירי צמיחה וגם עם חברות גלובליות מהמעלה הראשונה. הם מביאים ניסיון מעמיק בתחום יחד עם גישה מוכחת מבוססת נתונים לגיוס של אנשי מכירות ומנהלים בכירים חזקים שיגרמו לצמיחה. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://bdstratpartners.com/.

ליצירת קשר:

ארצות הברית:

Joel Petino

Co-Founder, CEO

[email protected]

1-201-965-9223

https://bdstratpartners.com/about-us/

ישראל:

Omer Hevlin

Managing Director

[email protected]

972-54-2688577

https://bdstratpartners.com/about-us/

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.

קוריה משקיעה 28 מיליון דולר בייצור רכיבים פעילים (API) סטריליים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל גלובלי למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על השקעה אסטרטגית להרחבת יכולות הייצור שלה של רכיבים פעילים פרמצבטיים (API) סטריליים – הן עבור מוצרים סטרואידיים והן עבור מוצרים שאינם סטרואידיים – באתר החברה בוואיאדוליד, ספרד. ההרחבה צפויה להסתיים ברבעון הרביעי של שנת 2028.

בית משפט בנבדה מסיר הגבלה ומאפשר ל-EESystem לשתף הקלטה של ​​פגישה מנובמבר 2024
הצו מ-25 בספטמבר 2026 מבטל את ההגבלה על שיתוף ההקלטה. ההליך המשפטי העיקרי נמשך

קבוצת EBC Financial בתערוכת iFX EXPO Asia 2026 תעסוק בשווקים, טכנולוגיה ושיח בתעשייה
EBC תציג מבט מעמיק יותר על כמה מהפיתוחים החדשים ביותר שלה ותחלוק חדשות בנוגע ל-EBC Group Foundation

מועד אחרון בנוגע ל- HDB
מועד אחרון בנוגע ל- HDB: רוזן, יועץ משפטי גלובלי למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות– HDB

YYForce פותחת מרכז רובוטיקה בסינגפור לקידום אימון ופריסת רובוטי שירות דמויי אדם
אבן דרך אסטרטגית: פתיחה רשמית של מרכז ההדרכה, הנתונים והחוויה לרובוטיקה בסינגפור לאמון רובוטים דמויי אדם, בדיקות תהליכי עבודה והדגמות ללקוחות.

גרדיאנט מרחיבה את הפעילות בהודו עם הנהגה חדשה, חמישה חוזים חדשים והגדלת הצוות ב-40%
הודו בונה את המפעלים שעומדים בבסיסה של כלכלת הבינה המלאכותית, וכל אחד מהם פועל על מים. כיום, Gradiant, שכבת המים של כלכלת הבינה המלאכותית, הכריזה על סדרה של נקודות ציון חשובות המחזקות את מעמדה בהודו: דירקטור מנהל חדש לארץ, חמישה חוזי בנייה חדשים בתחום המוליכים למחצה, הלוחות המודפסים (PCB) וייצור סולארי, וכן תוכניות להגדלת צוות החברה בהודו בשיעור של למעלה מ-40 אחוזים השנה.

סוכני ה- Airflow™של Jeppesen ForeFlight מוצעים לראשונה לתעופה המסחרית, תוך התמקדות בבינה תפעולית וגמישות האימוץ
הפלטפורמה דבקה בחמישה עקרונות מרכזיים ממוקדי תעופה, עם מאות סוכנים מתוכננים עבור מגזרי תעופה המסחרית, העסקית והצבאית

U.S. Polo Assn מציינת עונת פולו אירופית יוצאת דופן לשנת 2026
מותג ספורט עולמי מעניק חסות לתחרויות פולו מובילות ברחבי אירופה

Corpay Cross-Border מרחיבה את השותפות הבלעדית עם WBSC
Corpay תמשיך לספק לקונפדרציית הבייסבול והסופטבול העולמית גישה לפתרונות תשלום גלובליים חדשניים ולפתרונות מקיפים לניהול סיכוני מטבע
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI