דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"
DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"
חיים נוי 25/09/20 |  צפיות: 2009

DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"

טייסונס, וירג'יניה, 24 בספטמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

DXC Technology (NYSE:DXC) הציגה היום את המינויים האחרונים בהנהלה שלה שמחזקים עוד את צוות ההנהלה של DXC, ורובם הצטרפו ל-DXC בשנה האחרונה. הצוות הזה מביא לשוק את "DXC החדשה", שמתמקדת בלקוחות שלה ובאנשים שלה, כשהוא מוציא לפועל את מסע השינוי של החברה.

הנהלת תיק הלקוחות של DXC

בשנה האחרונה המנכ"ל מייק סלבינו גייס מנהלים חדשים מענף שירותי מחשוב שמביאים ניסיון עצום בהספקת שירות ללקוחות, מתן השראה לאנשים וניהול והגדלת עסקים. DXC מודיעה על המינויים והשינויים הבאים בצוות שינהל את העסקים של DXC ויוביל את ביצוע מסע השינוי של DXC:

  • האמריקות ינוהלועל ידי ג'ים בריידי ודייוויד סוויפט. ג'ים הצטרף ל-DXC ביוני 2020 מאקומן, שם היה מנהל התפעול הראשי וקודם לכן עבדבאקסנצ'ור והאניוול. דייוויד סוויפט הצטרף ל-DXC בנובמבר 2019 מאקולייד שם היה מנהל השירות הראשי ובעבר עבדב-AonHewitt ואקסנצ'ור.
  • אזור אסיהפסיפיק ינוהל על ידי סילאן נאיאגם. סילאן עובד ב-DXC שש שנים ומנהל את אוסטרליה/ ניו זילנד ועכשיו ינהל גם אתאסיה כעסק אחד משולב.
  • אזור אירופה,המזרח התיכון ואפריקה ינוהל על ידי טום פטיט וסטיב טרפאי.טום הצטרף ל-DXC ביוני 2020 מאקסנצ'ור שם עבד 25 שנים, תפקידו האחרון היהמנהל כללי בכיר בעסקי הבריאות והשירותים הציבוריים של אקסנצ'ור. סטיב הצטרףל-DXC בנובמבר 2019 וקודם מילא תפקידים בכירים במיקור ורכשאסטרטגיים ב-QBEInsurance Group Ltd. וב-ZurichInsurance Company.
  • DXC/Luxoft אנליטיקה והנדסה תנוהל כיחידה עסקית שינהל אותה דמיטרי לושינין, שהיה המנכ"ל של Luxoft. דמיטרי ינהל עכשיו את העסק המאוחד DXC/Luxoft אנליטיקה והנדסה שהוא תחום צמיחה של DXC.

פונקציות במטה החברה

DXC ממשיכה לחזק את ההנהלה והתפעול של הפונקציות במטה החברה שתומכות בעסקים עם המינויים הבאים:

  • שיווק ותקשורת ינוהלועל ידי שרי וונקר,שתתמקד בבנייה מחדש של המותג חיצונית ופנימית כמנהלת שיווק ותקשורת ראשית.שרי הצטרפה ל-DXC באפריל 2020 מאקסנצ'ור, שם עבדה 24 שנים ותפקידה האחרון היהניהול השיווק ותקשורת של Accenture Technology.
  • את המחלקההמשפטית ימשיך לנהל הוותיק ב-DXC ביל דקלמן,שמשמש יועץ משפטי ראשי ומזכיר 12 שנים. ביל יעביר את תחומי האחריות שלוכמזכיר לזאפאר חסן,מנהל המשפט התאגידי, שהצטרף ל-DXC לפני שלוש שנים.

"אני מאוד מרוצה מצוות ההנהלה שהצלחנו ליצור כדי להניע את "DXC החדשה"", אמר סלבינו. "משכנו כמה כישרונות יוצאי דופן בענף ויחד עם המנהלים הקיימים יצרנו צוות הנהלה שיש לו היסטוריה חזקה במתן שירות ללקוחות ולאנשים. אני מצפה לעבוד באופן אישי עם הצוות הזה כדי להמשיך להוציא לפועל את מסע השינוי שלנו".

אודות DXC Technology

DXC Technology (NYSE: DXC) עוזרת לחברות גלובליות להפעיל את המערכות והפעילויות הקריטיות שלהן תוך ביצוע מודרניזציה של המחשוב, מיטוב של מבני הנתונים והבטחת אבטחה ומדרגיות בעננים ציבורים, פרטיים והיברידיים. עם עשרות שנים של יצירת חדשנות, החברות הגדולות ביותר בעולם סומכות על DXC שתתקין את מחסנית הטכנולוגיות הארגוניות שלנו כדי לספק רמות חדשות של ביצועים, תחרותיות וחוויות לקוח. למידע נוסף על הסיפור של DXC והמיקוד שלנו באנשים, לקוחות וביצוע תפעולי, בקרו בבקשה באתר www.dxc.technology.

אנשי קשר

Rich Adamonis, Corporate Media Relations, +1-862-228-3481, [email protected]
Shailesh Murali, M&A and Investor Relations, +1-703-245-9700, [email protected]

מקור:DXC Technology

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Denodo צוינה כ-"אחת שכדאי לעקוב אחריה" בדו"ח נתוני שיווק מודרני: כיצד משווקים הופכים לסוכני שינוי בעולם מונע בינה מלאכותית של Snowflake ל-2026
Denodo, מובילה בניהול נתונים, הודיעה כי צוינה כ-"אחת שכדאי לעקוב אחריה" בדו"ח של Snowflake שכותרתו The Modern Marketing Data Stack 2026: How Marketings Become Agents of Change in an AI-Moved World

האיגוד הבינלאומי למימון משפטי העניק ל-Darrow את פרס "הטכנולוגיה המשפטית החדשנית ביותר"
הפרס מעניק כבוד לבינה המשפטית מועצמת הבינה המלאכותית של Darrow אשר משנה את האופן בו נחשפים סיכונים והזדמנויות ברחבי האקוסיסטם המשפטי

ג'טקס חושפת את שעון היוקרה הראשון שלה בשיתוף עם Jacob & Co
Jetex, מובילה עולמית בתעופה פרטית, ו-Jacob & Co, מותג תכשיטים ושעונים יוקרתיים בעל שם עולמי, מציגים בגאווה שעון במהדורה מוגבלת שנוצר עבור מטיילים ברחבי העולם.

ג'טקס חושפת את שעון היוקרה הראשון שלה בשיתוף עם Jacob & Co
Jetex, מובילה עולמית בתעופה פרטית, ו-Jacob & Co, מותג תכשיטים ושעונים יוקרתיים בעל שם עולמי, מציגים בגאווה שעון במהדורה מוגבלת שנוצר עבור מטיילים ברחבי העולם.

ג'טקס חושפת את שעון היוקרה הראשון שלה בשיתוף עם Jacob & Co
Jetex, מובילה עולמית בתעופה פרטית, ו-Jacob & Co, מותג תכשיטים ושעונים יוקרתיים בעל שם עולמי, מציגים בגאווה שעון במהדורה מוגבלת שנוצר עבור מטיילים ברחבי העולם.

EZVIZ DL50FVS נבחר כמוצר היצוא של השנה בטקס פרסי היצוא האסייתי לשנת 2025 בזכות אמינות הייצור העצמי ונגישות הדור הבא שלו
DL50FVS צוין כמנצח באופן רשמי בטקס פרסי הייצוא האסייתי לשנת 2025, וזכה באחת מההכרות הכי סלקטיביות והכי מבוקשות בתעשייה. פרס זה מדגיש את כוחו חסר התקדים של ה-DL50FVS בייצור עצמאי לחלוטין, יכולת שנותרה נדירה בנוף המנעולים החכמים של ימינו.

FPT ו-FutureTEC יוצרות שותפות בלעדית לצמיחה דיגיטלית במזרח התיכון
תאגיד הטכנולוגיה העולמי FPT הודיע על שותפות בלעדית עם FutureTEC, ספקית פתרונות IT אזורית מובילה, לאספקת פתרונות טכנולוגיה מתקדמים ברחבי כווית, בחריין וירדן.

מכירים במצוינות של יעדים: TOURISE חושפת את המועמדים הסופית לפרסי TOURISE 2025
המתח גואה, כאשר TOURISE תחשוף את רשימת המועמדים הסופית של פרסי TOURISE לשנת 2025, אשר מכירים ביעדים הגלובליים והמובילים שקובעים מחדש את מהות הנסיעות והגילוי. שנים עשר יעדים העפילו השנה אל הגמר של פרסי TOURISE, יעדים אשר קובעים את הקצב לעתידה של התיירות.

Andersen Consulting חותמת על הסכם שיתוף פעולה עם Business Meets Culture
Andersen Consulting מרחיבה את טווח הפעילות הגלובלי שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Business Meets Culture (BMC), חברה עולמית לייעוץ אסטרטגי עם סניפים באמריקה הלטינית, אירופה וארצות הברית.

הושלמו ההכנות למרוץ האוטונומי הגדול בעולם עם הגעתA2RL למלוא קיבולת הקהל במסלול יאס מרינה
אחד עשר צוותים עולמיים מתמודדים על פרס של 2.25 מיליון דולר · לראשונה בעולם: שישה רכבים אוטונומיים מלאים מתחרים זה מול זה · עימות אדם מול בינה מלאכותית, עם נהג הפורמולה 1 לשעבר דניאיל קוויט מול TUM
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI