דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"
DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"
חיים נוי 25/09/20 |  צפיות: 2058

DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"

טייסונס, וירג'יניה, 24 בספטמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

DXC Technology (NYSE:DXC) הציגה היום את המינויים האחרונים בהנהלה שלה שמחזקים עוד את צוות ההנהלה של DXC, ורובם הצטרפו ל-DXC בשנה האחרונה. הצוות הזה מביא לשוק את "DXC החדשה", שמתמקדת בלקוחות שלה ובאנשים שלה, כשהוא מוציא לפועל את מסע השינוי של החברה.

הנהלת תיק הלקוחות של DXC

בשנה האחרונה המנכ"ל מייק סלבינו גייס מנהלים חדשים מענף שירותי מחשוב שמביאים ניסיון עצום בהספקת שירות ללקוחות, מתן השראה לאנשים וניהול והגדלת עסקים. DXC מודיעה על המינויים והשינויים הבאים בצוות שינהל את העסקים של DXC ויוביל את ביצוע מסע השינוי של DXC:

  • האמריקות ינוהלועל ידי ג'ים בריידי ודייוויד סוויפט. ג'ים הצטרף ל-DXC ביוני 2020 מאקומן, שם היה מנהל התפעול הראשי וקודם לכן עבדבאקסנצ'ור והאניוול. דייוויד סוויפט הצטרף ל-DXC בנובמבר 2019 מאקולייד שם היה מנהל השירות הראשי ובעבר עבדב-AonHewitt ואקסנצ'ור.
  • אזור אסיהפסיפיק ינוהל על ידי סילאן נאיאגם. סילאן עובד ב-DXC שש שנים ומנהל את אוסטרליה/ ניו זילנד ועכשיו ינהל גם אתאסיה כעסק אחד משולב.
  • אזור אירופה,המזרח התיכון ואפריקה ינוהל על ידי טום פטיט וסטיב טרפאי.טום הצטרף ל-DXC ביוני 2020 מאקסנצ'ור שם עבד 25 שנים, תפקידו האחרון היהמנהל כללי בכיר בעסקי הבריאות והשירותים הציבוריים של אקסנצ'ור. סטיב הצטרףל-DXC בנובמבר 2019 וקודם מילא תפקידים בכירים במיקור ורכשאסטרטגיים ב-QBEInsurance Group Ltd. וב-ZurichInsurance Company.
  • DXC/Luxoft אנליטיקה והנדסה תנוהל כיחידה עסקית שינהל אותה דמיטרי לושינין, שהיה המנכ"ל של Luxoft. דמיטרי ינהל עכשיו את העסק המאוחד DXC/Luxoft אנליטיקה והנדסה שהוא תחום צמיחה של DXC.

פונקציות במטה החברה

DXC ממשיכה לחזק את ההנהלה והתפעול של הפונקציות במטה החברה שתומכות בעסקים עם המינויים הבאים:

  • שיווק ותקשורת ינוהלועל ידי שרי וונקר,שתתמקד בבנייה מחדש של המותג חיצונית ופנימית כמנהלת שיווק ותקשורת ראשית.שרי הצטרפה ל-DXC באפריל 2020 מאקסנצ'ור, שם עבדה 24 שנים ותפקידה האחרון היהניהול השיווק ותקשורת של Accenture Technology.
  • את המחלקההמשפטית ימשיך לנהל הוותיק ב-DXC ביל דקלמן,שמשמש יועץ משפטי ראשי ומזכיר 12 שנים. ביל יעביר את תחומי האחריות שלוכמזכיר לזאפאר חסן,מנהל המשפט התאגידי, שהצטרף ל-DXC לפני שלוש שנים.

"אני מאוד מרוצה מצוות ההנהלה שהצלחנו ליצור כדי להניע את "DXC החדשה"", אמר סלבינו. "משכנו כמה כישרונות יוצאי דופן בענף ויחד עם המנהלים הקיימים יצרנו צוות הנהלה שיש לו היסטוריה חזקה במתן שירות ללקוחות ולאנשים. אני מצפה לעבוד באופן אישי עם הצוות הזה כדי להמשיך להוציא לפועל את מסע השינוי שלנו".

אודות DXC Technology

DXC Technology (NYSE: DXC) עוזרת לחברות גלובליות להפעיל את המערכות והפעילויות הקריטיות שלהן תוך ביצוע מודרניזציה של המחשוב, מיטוב של מבני הנתונים והבטחת אבטחה ומדרגיות בעננים ציבורים, פרטיים והיברידיים. עם עשרות שנים של יצירת חדשנות, החברות הגדולות ביותר בעולם סומכות על DXC שתתקין את מחסנית הטכנולוגיות הארגוניות שלנו כדי לספק רמות חדשות של ביצועים, תחרותיות וחוויות לקוח. למידע נוסף על הסיפור של DXC והמיקוד שלנו באנשים, לקוחות וביצוע תפעולי, בקרו בבקשה באתר www.dxc.technology.

אנשי קשר

Rich Adamonis, Corporate Media Relations, +1-862-228-3481, [email protected]
Shailesh Murali, M&A and Investor Relations, +1-703-245-9700, [email protected]

מקור:DXC Technology

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
העצמת המגזר הציבורי של אירופה: Learning Tree משתפת פעולה עם Abilways כדי לספק הכשרה מתקדמת לנציבות האירופית
העצמת המגזר הציבורי של אירופה: Learning Tree משתפת פעולה עם Abilways כדי לספק הכשרה מתקדמת לנציבות האירופית באמצעות חוזה שירות מסגרת מספר EC-HR/2024/OP/0013 - חלק 2

Bitget ו-BlockSec מציגות את תקן האבטחה UEX, וקובעות אמת מידה חדשה לבורסות אוניברסליות
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה היום על פרסום תקן האבטחה של UEX: מהוכחה להגנה (The UEX Security Standard: From Proof to Protection), דו"ח מחקר משותף שנכתב עם חברת אבטחת הבלוקצ'יין BlockSec.

i2c נבחרה כפיינליסטית בפיתוח הטוב ביותר בתחום האבטחה או מניעת הונאות בטקס פרסי הכרטיסים והתשלומים של המזרח התיכון לשנת 2026
פתרון ניהול סיכוני ההונאה מבוסס הבינה המלאכותית של i2c זכה להכרה על השגת תוצאות משמעותיות עבור לקוחות במזרח התיכון

אנדרסן גלובל מוסיפה את Pi Advisory כחברת שיתוף פעולה
Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את יכולותיה באפריקה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Pi Advisory, חברת ייעוץ פיננסי שבסיסה באנגולה ואשר לה נוכחות במוזמביק ובפורטוגל.

Terrestar משיקה שירות IoT לווייני היברידי ברחבי קנדה מועצם תהליכי ליבה ו-RAN וירטואליים בענן של Mavenir
השקה מסחרית זו מהווה ציון דרך עבור שירותי רשת לא יבשתית (NTN) מבוססי תקני 3GPP

Uniswap Labs ו-Securitize משתפות פעולה כדי לפתוח אפשרויות נזילות עבור קרן BUIDL של BlackRock
האינטגרציה החדשה משלבת את היעילות של הטכנולוגיה של Uniswap עם המוכרות של השווקים המסורתיים, ומאפשרת נזילות כמעט מיידית בין BUIDL ל-USDC עבור משקיעים

פקיסטן פתחה את שבוע הבינה המלאכותית של אינדוס עם פסגת בינה מלאכותית היסטורית, הכריזה על התחייבות של מיליארד דולר לבינה מלאכותית עד 2030.
בפסגה נכח ראש ממשלת פקיסטן כאורח ראשי, לצד שרת ה-IT והתקשורת הפדרלית שאזה פטימה חוואג'ה, ומנהיגות בכירה מהמגזר הציבורי והפרטי.

CGTN: סיורו של הנשיא שי בפסטיבל האביב מדגיש את האכפתיות של סין לאנשים
נשיא סין שי ג'ינפינג סיכם ביום שלישי את סיור הביקורת שלו בבייג'ינג לרגל פסטיבל האביב. במשך יומיים, ביקוריו של שי הדגישו את התמקדותה של סין בטיפול בקשישים, צורות תעסוקה מתפתחות והתחדשות עירונית

SBTS ו-ZIM Connections מציעות eSIM לנסיעות למטיילים ברחבי העולם
שירות חדש משתמש ברשת האלחוטית של חברת SoftBank Corp. ביפן

Andersen Consulting מרחיבה את הפלטפורמה שלה בצפון אמריקה עם צירופה של Kezber
חברת Andersen Consulting מחזקת את שירותי הטרנספורמציה העסקית והגנת הסייבר שלה עם צירופה של החברה הקנדית Kezber לשיתוף פעולה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI