דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים CIEF 2020 נפתח, בונה פלטפורמת חדשנות בינ"ל
CIEF 2020 נפתח, בונה פלטפורמת חדשנות בינ"ל
חיים נוי 26/09/20 |  צפיות: 2209

CIEF 2020 נפתח, בונה פלטפורמת חדשנות בינ"ל

גואנגג'ואו, סין, 25 בספטמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

יריד החדשנות והיזמות של סין (CIEF, "היריד") נפתח רשמית בגואנגג'ואו ב-23 בספטמבר. השנה היריד מתקיים בין 23 ו-25 בספטמבר, לראשונה הוא נערך באופן מקוון ופיזי והשתתפו בו מומחים ואנשי אקדמיה ענפיים בין תחומיים רמי דרג רבים וגורמים משווקים טכנולוגיים שונים. היריד השנה מציג לראווה יותר מ-3,300 פרויקטים ומוצרים טכנולוגיים בענפים אסטרטגיים מתפתחים חשובים כולל בינה מלאכותית, טכנולוגיות רכב, מחשוב מהדור החדש, ביו רפואה, אנרגיות חדשות וחומרים חדשים וטכנולוגיות ספורט.

היריד הזה מזמין את השתתפותם של פרויקטים בינ"ל מהמדינות והאזורים לאורך החגורה והדרך כגון ישראל, אוקראינה ובלארוס. בנוסף, הוא גם אוסף 50 פרויקטים ממדינות חבר העמים כולל רוסיה, בלארוס, קזחסטן ואוזבקיסטן, וגם מדינות מערביות כמו אוסטרליה, קנדה וגרמניה. לפי הסטטיסטיקה, 213 פרויקטים בסך הכל של 125 מציגים בינ"ל השתתפו בתערוכה המקוונת השנה, ו-100 פרויקטים של 12 מציגים בינ"ל השתתפו בתערוכה הפיזית.

מר פלג לוי, הקונסול הכללי של ישראל בגואנגג'ואו, אמר ש-CIEF הוא פלטפורמה חשובה עבור חברות ישראליות להשקעה בסין, וחברות ישראליות רבות מייחסות חשיבות רבה לתפקיד של גואנגג'ואו בסין. "גואנגג'ואו היא אחת מערי הליבה של אזור המפרץ רבתי. השיקול של עסקים ישראלים הוא שניצול ההזדמנות לשתף פעולה עם גואנגג'ואו שווה לניצול ההזדמנות באזור המפרץ רבתי". באירוע הנושא המיוחד "יום ישראל" השנה, 50 פרויקטים מישראל השתתפו בתערוכה, וכללו תנועה חכמה וארכיטקטורה דיגיטלית. בנוגע לציוד המתקדם לעיבוד ומיון פירות וירקות אחרי הקטיף, עשת אילון מישראל הגיעה לעסקה טכנית עם חברה מגואנגג'ואו דרך היריד.

עם התגברות הגלובליזציה, הנפח של הסחר הבינ"ל בטכנולוגיות גדל. הזרימה של אנשי מקצוע, טכנולוגיות והון עוזרת לקדם את ההקצאה ההגיונית של גורמי ייצור בעולם ולהאיץ את הפיתוח הכלכלי. על ידי שיתוף פעולה עם ארגונים בינ"ל כדי לנצל את הדרישות של הצדדים בביקוש והיצע הטכנולוגי וההתאמה ביניהם, CIEF מחויב לקדם את השינוי והיישום הדו-סטרי של פרויקטים מקומיים וזרים, לחקור את המודל של זרימה חוצת גבולות ושילוב אזורי של גורמי חדשנות כמו אנשים מוכשרים, הון, מידע, טכנולוגיה ובניית פלטפורמת חדשנות בינ"ל.

אנשי קשר

Beverly Yang
[email protected]

מקור:China Innovation and Entrepreneurship Fair

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget TradFi הכפילה את נפח המסחר היומי שלה ל-4 מיליארד דולר, מה שמעיד על נהירה של סוחרים קריפטוגרפים לשווקים הגלובליים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה כי Bitget TradFi הגיעה לשיא חדש של כל הזמנים בנפח המסחר הומי ב-21 בינואר, עת הוא הגיע ל-4 מיליארד דולר.

U.S. Polo Assn חוגגת הופעת בכורה היסטורית כשותפה רשמית של חולצות משחק וביגוד בגביע העולם ה-41 בפולו שלג בסנט מוריץ
קבוצת סטנדינג רוק זכתה בגביע עם ניצחון על פלקסג'ט בעימות סופי מותח

מרוץ סמלה הבינלאומי 2026 הסתיים בהצלחה
Visit Qatar בשיתוף פעולה עם מרוץ סמלה - Samla Race סיימה בהצלחה את מרוץ Samla International 2026, שנערך ב-24 בינואר, וסימנה ציון דרך משמעותי כאשר האירוע קיבל בברכה 50 ספורטאים מרחבי העולם לקטאר כדי להתחרות לצד תושבים המייצגים מגוון רחב של לאומים. המרוץ משך 336 משתתפים המייצגים 50 לאומים.

גווינת' פאלטרו תהיה הנואמת המרכזית בפתיחת כנס Meltwater 2026
Meltwater, מובילה עולמית בתחום המדיה, המדיה החברתית והאינטליגנציה הצרכנית, שמחה להודיע על גווינת' פאלטרו – שחקנית זוכת אוסקר, סופרת ומייסדת ומנכ"לית Goop, מותג לייף סטייל עולמי – כנואמת המרכזית בכנס Meltwater 2026, שיתקיים בין 5 ל-6 במאי בניו יורק.

ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי
ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי בנושא שיתוף פעולה וצמיחה גלובלית: בניית בסיס משותף והחייאת הצמיחה ב-22-‏23 באפריל 2026

TOURISE מגדירה מחדש בדאבוס את ענף התיירות כמקור עוצמה גלובלי עם צפי להיקף של 16 טריליון דולר
TOURISE מקדמת את תפקידה של התיירות כמגזר חיוני המקשר בין תעשיות, כלכלות ואזורים במטרה לתת מענה לאתגרים גלובליים משותפים במפגש השנתי של הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס.

TIS ממנה מנכ"ל חדש להאצת הצמיחה הגלובלית
Treasury Intelligence Solutions (TIS), פלטפורמה מובילה מבוססת ענן לתשלומים וניהול מזומנים, הודיעה היום על מינויו של זלטקו ווצ'יץ' (Zlatko Vucetic) כמנכ"ל החדש החל מה-1 בפברואר 2026.

Datavault AI תתמוך בהקמת מרכז מחקר בינלאומי המתמקד בדיגיטציה של נכסי עולם אמיתי בטייוואן
Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) ("Datavault AI" או "החברה"), מובילה בטכנולוגיות מוניטיזציה של נתונים, אימות אישורים, מעורבות דיגיטלית ואסימוני נכסים מציאותיים ("RWA"), הודיעה על חתימת מזכר הבנות עם אוניברסיטת סנט ג'ון בטאיפיי לתמיכה בהקמת RWA International Research Center.

HUMAIN ו-Infra מכריזות על הסכם מסגרת למימון דיגיטלי ובינה מלאכותית
HUMAIN וקרן התשתיות הלאומית ("Infra") הודיעו, בשולי הפורום הכלכלי העולמי (WEF) בכינוס השנתי 2026 בדאבוס, שווייץ, על הסכם מסגרת מימון אסטרטגי בהיקף של עד 1.2 מיליארד דולר, שמטרתו לתמוך בהרחבת פרויקטי בינה מלאכותית ותשתיות דיגיטליות בממלכת ערב הסעודית.

סר איוון שחרר את Love Is The Piece
המנון השלום של המאה ה-21
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI