דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מטלייף מודיעה על שינויים בהנהלה הבכירה
מטלייף מודיעה על שינויים בהנהלה הבכירה
חיים נוי |  15/10/20 |  צפיות: 2191

מטלייף מודיעה על שינויים בהנהלה הבכירה

ניו יורק, 15 באוקטובר 2020, (BUSINESS WIRE):

MetLife, Inc. (NYSE: MET) הודיעה היום על כמה שינויים בהנהלה הבכירה שלה. כל השינויים ייכנסו לתוקף ב-1 בינואר 2021, אלא אם צוין אחרת.

"בניהולו החזק, גדלנו והפכנו לחברת הביטוח הכי גדולה באמריקה הלטינית - ציון דרך מכובד שהושג באופן אורגני ובאמצעות כמה רכישות".

סגן הנשיא הביצועי ונשיא אזור אמריקה הלטינית אוסקר שמיט יפרוש אחרי קריירה מכובדת של 26 שנים בחברה. הוא יעזוב את התפקיד הביצועי שלו ב-31 בדצמבר 2020 ויישאר עד סוף מרץ 2021 כדי לסייע בשינויים בהנהלה.

"בשניים וחצי העשורים האחרונים, אוסקר עזר לנו להגדיל ולפתח את העסק שלנו באמריקה הלטינית, ובנה תיק מאוד מגוון של עסקים בכל האזור", אמר נשיא ומנכ"ל מטלייף מישל חאלף. "בניהולו החזק, גדלנו והפכנו לחברת הביטוח הכי גדולה באמריקה הלטינית - ציון דרך מכובד שהושג באופן אורגני ובאמצעות כמה רכישות".

את שמיט יחליף כנשיא אזורי של אמריקה הלטינית אריק קלרפיין, סגן נשיא ביצועי ויו"ר, נשיא ומנכ"ל MetLife Japan K.K., בכפוף לאישורים הנחוצים. הוא יהיה כפוף לחאלף.

"עם יותר משני עשורים של ניסיון בביטוח, לאריק יש ניסיון מוכח בבניית צוותים ועסקים עתירי ביצועים ומחויבות עמוקה לשותפים וללקוחות שלנו", אמר חאלף. "בשנתיים האחרונות המיקוד האינטנסיבי שלו בביצוע של העסק ובמרכזיות של הלקוח בו יצר שינוי תרבותי ביפן והביא לתוצאות חזקות שתומכות באסטרטגיית האופק הבא שלנו. בניהולו, אני בטוח שאמריקה הלטינית תמשיך להיות מנוע צמיחה של מטלייף".

מסלול הקריירה של קלרפיין כולל מספר רב של אזורים ג"ג ותפקידי ניהול אסטרטגיים. לפני תפקידו הנוכחי, קלרפיין היה המנהל האזורי של אירופה, המזרח התיכון ואפריקה, ואחראי על 25 השווקים של האזור. קודם לכן, הוא היה המנהל האזורי של מרכז ומזרח אירופה אחרי שהיה המנהל הכללי של מטלייף בטורקיה. מוקדם יותר בקריירה שלו ב-AIG/Alico, קלרפיין גר ועבד באמריקה הלטינית.

יחליף את קלרפיין כסגן נשיא ביצועי ויו"ר, נשיא ומנכ"ל MetLife Japan K.K. דירק אוסטין, מנהל אירופה, המזרח התיכון ואפריקה, בכפוף לאישורים הנחוצים. אוסטין יהיה כפוף לסגן הנשיא הביצועי קישור פונאבולו, נשיא אזורי, אסיה.

"דירק ניהל בהצלחה את אזור אירופה, המזרח התיכון ואפריקה שלנו בסביבת פעולה מאתגרת", אמר חאלף. "בניהולו, הצוות של האזור צבר תנופה חזקה עם צבר חזק של הזדמנויות עסקיות חדשות, מיקוד בלתי נלאה ביעילות, ומודל מגוון שכולל יותר מ-25 שווקים. אני יודע שהניהול למופת שלו, הניסיון העמוק בביטוח והלהט ללקוח יתקבלו בברכה והערכה בצוות שלנו ביפן".

עם יותר מ-30 שנות ניסיון, הקריירה של אוסטין מקיפה את כל ההיבטים של ענף ביטוחי החיים, כולל מוצרים, פיננסים, תפעול, שירות לקוחות וטכנולוגיה. הוא גם ניהל במשך עשור עסקים של תיווך ביטוח, שימש כמנהל כללי בבלגיה ומילא תפקידים אזוריים כגון מנהל כספים ראשי ומנהל יוזמות אסטרטגיות.

תחליף את אוסטין כמנהלת אירופה, המזרח התיכון ואפריקה נוריה גרסיה, סגנית נשיא בכירה וסגנית מנהל אירופה, המזרח התיכון ואפריקה. היא תהיה כפופה לחאלף.

"לנוריה יש מיקוד חזק בפיתוח עסקי ושותפויות וגם להט ללקוח", אמר חאלף. "היא מנהלת מאוד יעילה שיכולה לחבר בעלי עניין פנימיים וחיצוניים כדי שישתפו פעולה בעסקים, בתפקוד ובשוק. הניהול שלה מילא תפקיד אינטגרלי בביצועים החזקים המתמשכים של האזור, ואני בטוח לחלוטין שהיא תמשיך להוסיף לרקורד הזה בעתיד".

לגרסיה יש יותר מ-20 שנות ניסיון באירופה, המזרח התיכון ואפריקה שכולל הפצה, שיווק, תפעול ופיננסים, במטלייף וב-GE.

"ביחד, המהלכים האלה מראים לא רק את המחויבות שלנו לפיתוח אנשים מוכשרים ותכנון רציפות בעלי תפקידים, אלא גם את הספסל העמוק של מנהלים שיש לנו שמוכנים להתקדם מייד ולתת ערך ללקוחות ולבעלי המניות שלנו", אמר חאלף.

אודות מטלייף

MetLife, Inc. (NYSE: MET), באמצעות החברות הבנות והקשורות שלה ("מטלייף"), היא אחת החברות המובילות בעולם השירותים הפיננסיים, והיא ספקית גלובלית של ביטוחי חיים, אנונות, הטבות לעובדים וניהול נכסים ומסייעת ללקוחות הבודדים והמוסדיים לנווט בעולם המשתנה שלהם. למטלייף, שנוסדה ב-1868, יש פעילות בקרוב ל-40 שווקים ברחבי העולם ומעמד מוביל בשוק בארצות הברית, יפן, אמריקה הלטינית, אסיה, אירופה והמזרח התיכון. למידע נוסף, בקרו באתר www.metlife.com.

מידע צופה פני עתיד

המידע צופה פני עתיד בגילוי זה, שמשתמש בביטויים כמו לשון עתיד, מבוסס על הנחות וציפיות שמעורבים בהן סיכונים ואי ודאויות, כולל "גורמי הסיכון" ש-MetLife, Inc. מתארת בדוחות לרשות האמריקנית לניירות ערך. התוצאות העתידיות של מטלייף יכולות להיות שונות, והיא לא מחויבת לתקן או לעדכן מידע כלשהו ממידע זה.

ליצירת קשר

Media: Randy Clerihue, 646-552-0533
Investors: John Hall, 212-578-7888

מקור: MetLife Foundation

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מפעילה רובוט שירות אירוח במלון Aloft by Marriott Langkawi Pantai Tengah במלזיה
רובוט הנושא את המיתוג של YY Circle Malaysia מיישם את גישת החברה לשילוב כוח אדם אנושי ורובוטי בסביבת הפעילות של בית מלון

American Wave Machines הגישה תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries
American Wave Machines, Inc. (AWM), חברת טכנולוגיית הגלישה העומדת מאחורי מתחמי הגלישה PerfectSwell® ברחבי העולם, הודיעה על הגשת תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries, Ltd. (WhiteWater).

FREELANDER מתחילה את ההשקה הבינלאומית שלה במזרח התיכון
מותג FREELANDER, שפותח במשותף על ידי JLR ו-Chery, מציב את המזרח התיכון במוקד ההשקה הבינלאומית שלו, ומציג את הגרסה הבינלאומית בעלת הגה שמאלי של דגם ה-FREELANDER 8 במסגרת אירוע ההשקה העולמי של המותג באבו דאבי.

ALIF Holding מניחה את אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי באום אל קוויין
קבוצת ALIF Holding, הזרוע התעשייתית של חברת Robo.ai (נאסד"ק: AIIO), קיימה ב-25 בספטמבר את טקס הנחת אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי של הקבוצה באום אל קוויין.

אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן באמצעות פירמה חברה חדשה סן פרנסיסקו, 2 באוקטובר 2026, (BUSINESS WIRE): Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, מ
Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, משרד המשתף פעולה עם הארגון מאז 2021, משנה את שמו ל-Andersen Legal in Pakistan והופך למשרד החבר החדש ביותר המצטרף לארגון

דו"ח של Templafy מצא ש-95% מעובדי הידע עורכים מסמכים שנוצרו בידי בינה מלאכותית לפני שהם מוכנים לשימוש עסקי
כמעט מחצית מהעובדים בארה"ב ובבריטניה מציינים כי בחינת מסמכים עסקיים שנוצרו באמצעות בינה מלאכותית עשויה להותיר מעט מאוד חיסכון ממשי בזמן

Nift מינתה את גיא גונן, מנהל תחום הבינה המלאכותית הקודם של Taboola, להוביל את מרכז הבינה המלאכותית החדש בישראל
Nift, פלטפורמת הטכנולוגיה המסייעת לעסקים להודות ללקוחותיהם עם מתנות בהתאמה אישית החושפות אותם למותגים חדשים, הודיעה היום על השקת מרכז בינה מלאכותית בישראל ועל מינויו של גיא גונן למנהל תחום הבינה המלאכותית.

CompoSecure פתחה מרכז עיצוב חדש בלונדון כדי לענות על הביקוש הבינלאומי הגובר לכרטיסי מתכת יוקרתיים
סטודיו חדש ללקוחות, הממוקם במרחק צעדים ספורים מטאואר ברידג', מאפשר למנפיקים לעצב, לבחון, להפיק דוגמאות ולשכלל תוכניות של כרטיסי מתכת – בזמן אמת ובאופן אישי

MidOcean משלימה גיוס הון ל-2026 ומבטיחה התחייבויות הון בסך למעלה מ-4 מיליארד דולר להאצת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית בתחום ה-LNG
MidOcean Energy, חברת גז טבעי נוזלי (LNG) שהוקמה ומנוהלת על ידי EIG, הודיעה היום על השלמת גיוס ההון שלה לשנת 2026, שבמסגרתו הבטיחה התחייבויות הון בהיקף של יותר מ-4 מיליארד דולר, הכוללות התחייבויות שהושלמו והתחייבויות שטרם הושלמו במהלך 12 החודשים האחרונים, ממשקיעים אסטרטגיים ומוסדיים חדשים, וכן השקעות המשך משמעותיות מצד משקיעים קיימים

EMGA ממשיכה להצליח בברזיל
EMGA מארגנת מימון בסך 100 מיליון אירו עבור BTG Pactual מטעם COFIDES
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI