דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פורום השלום של ננג'ינג 2020: אורחים התכנסו בננג'ינג לוועידת השלום
פורום השלום של ננג'ינג 2020: אורחים התכנסו בננג'ינג לוועידת השלום
חיים נוי 28/10/20 |  צפיות: 1665

פורום השלום של ננג'ינג 2020: אורחים התכנסו בננג'ינג לוועידת השלום

ננג'ינג, סין, 27 באוקטובר 2020, (BUSINESS WIRE):

ב-24 באוקטובר מומחים ומלומדים מתחומים שונים, כגון חינוך לשלום, תכנון עירוני, בריאות הציבור, תרבות ואומנות, החליפו דעות בנושא "בניית חזון מקיף, מגוון ומאריך ימים של שלום" בפורום השלום של ננג'ינג.

באוקטובר 2020, תוכנית המזון העולמית של האו"ם זכתה בפרס נובל לשלום לשנת 2020. מאהה אחמד, סגן מנהל המדינה של תוכנית המזון בסין, בא לפורום ואמר שאחד היעדים של תוכנית המזון הוא להשיג את יעד הפיתוח בר הקיימא "אפס רעב" בכל העולם עד 2030.

האורחים שהשתתפו בפורום הביעו את ההכרה וההערכה שלהם לתרומה של ננג'ינג למטרת השלום בשנים האחרונות. או מינקסינג, נציג אונסקו לחמש המדינות המזרח אסיאתיות, אמר שהוא שמח מאוד לשתף פעולה עם ננג'ינג בקיום פורום השלום. הוא גם אמר שערים מלאות תפקיד שחשיבותו הולכת וגדלה בתהליך של בניית שלום והביע תקווה שיותר ערים יתרמו למטרת השלום כמו ננג'ינג. במהלך הפורום, יותר אנשים צעירים יופגשו כדי לשתף את המסר של בניית שלום עם העולם.

ב-2017 אוניברסיטת ננג'ינג הקימה את "קתדרת אונסקו לחקר השלום". ליו צ'נג, המודרטור של קתדרת אונסקו לחקר השלום ומפקח הדוקטורנטים בבית הספר להיסטוריה של אוניברסיטת ננג'ינג, אמר שבשנים האחרונות ננג'ינג מספרת את סיפורי השלום לעולם בדרכים שונות, וזה הוביל לבנייה של תרבות שלום ברחבי סין והעולם. ננג'ינג הראתה לעולם שסין היא תומכת ובונה פעילה של השלום העולמי. הוא אמר: "קיומו של פורום השלום הראשון בסין בננג'ינג מאוד משמעותי ומראה את הרצון של תושבי ננג'ינג, העם הסיני והעולם בשלום ואת העיסוק שלהם בו". (נכתב/ צולם על ידי וו נן)

אנשי קשר

Wu Nan
Tel: +8618012978201
E-mail: [email protected]
Website: js.cri.cn

מקור: CRI



מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Squawka מנתחת את ביצועי מועדוני הפרמייר ליג באנגליה לפי ההישגים שלהם לאחר פגרות בינלאומיות
Squawka פרסמה ניתוח מבוסס נתונים שבודק באופן עמוק את ביצועי מועדוני הפרמייר ליג במשחק הליגה הראשון שלהם מיד לאחר פגרות בינלאומיות (מאוקטובר 2020 ועד היום), ומגלה כי מנצ'סטר סיטי וליברפול הם המועדונים הבולטים בחמש השנים האחרונות, בעוד אברטון נמצאת בתחתית הטבלה.

Hammerspace בוחרת ב-Xsight Labs E1 800G DPU לפיתוח ארכיטקטורת רשת שטוחה ופתוחה עבור אחסון חם של AI
הארכיטקטורה החדשה מונעת את הצורך בשרתים מהסוג הישן, מוזילה משמעותית את עלות הבעלות הכוללת של אחסון נתונים ומאפשרת ביצועי אחסון מלאים במהירות 800Gbps במסלול GPU-to-flash עבור מתקני ה-AI התובעניים ביותר עם צריכת הספק בקנה מידה של ג’יגה וואטים

CyberArk מקבלת הכרה מטעם Gartner® Magic Quadrant™ לשנת 2025 על ניהול גישה באמצעות הרשאות
CyberArk מקבלת הכרה כחברה המובילה זו הפעם השביעית ברציפות. · CyberArk סבורה כי ההכרה נותנת דגש על חזון החברה ועל חדשנות בשוק ה-PAM. · CyberArk Identity Security Platform שומרת על אבטחת כל הזהויות באמצעות בקרת הרשאות מודרנית.

Xsight Labs ו-Cyber Forza חוברות לאספקה של פתרונות סייבר מהפכניים עבור AI ותשתית ענן
שיתוף הפעולה משלב את פלטפורמת התוכנה לפעילות בינה מלאכותית בסייבר, Forza, עם מתג X2 Ethernet 12.8T SDN של Xsight Labs ושבבי E1 800G DPU Edge Server לביצועי רשת חסרי מתחרים, לייעול המערכת ולמדרוג השירות עבור הדור הבא של תשתית קצה ו-AI.

ExaGrid מכריזה על תכונות חדשות עבור MSPs בגרסה 7.4.0
"מעקב אחר נתונים לפי חלוקה" ו-"התאוששות מכופרות לפי חלוקה" הן חלק התכונות החדשות שזמינות

Lyten משלימה את רכישת מתקן הייצור של Northvolt BESS בפולין
Lyten הכריזה כי השלימה את רכישת Northvolt Dwa בגדנסק, פולין. מדובר במתקן הגדול באירופה ביותר לייצור מערכות אחסון אנרגיה בסוללות (BESS). · Lyten תחדש את הייצור באופן מידי וכן את פיתוח המוצרים מ-Northvolt Dwa ותתמקד במכירות לפני תום השנה.

עדכון: SINTX מחזקת את תיק הפיתוחים למניעת זיהומים עם פטנט אמריקני חדש המכסה שוק אנטי-פתוגני בשווי 30 מיליארד דולר
פטנט אמריקאי חדש מחזק את היתרון התחרותי ומאפשר הזדמנויות רישוי ומוצרים רחבים יותר בשווקי מפתח

קבוצת Multiply מודיעה על תוכניות לרכישת 2PointZero ו-Ghitha Holding באמצעות עסקת החלפת מניות
הרכישה המוצעת היא חלק מהאסטרטגיה הרחבה יותר של קבוצת Multiply לבניית קנה מידה, ושיפור סינרגיות של תיק ההשקעות והגדלת ערך לטווח ארוך.

CGTN: פנג לי-יואן קוראת ליצירת הזדמנויות נוספות לנשים, נערות באמצעות טכנולוגיה
CGTN פרסמה מאמר על פנג לי-יואן, רעייתו של נשיא סין שי ג'ינפינג והשליחה המיוחדת של אונסק"ו לקידום חינוך נערות ונשים, ותת-מזכ"ל האו"ם ומנכ"לית UN Women סימה באהוס, שהשתתפו בתערוכה המציגה את התקדמותה של סין בהעצמה דיגיטלית וחכמה לנשים ונערות בבייג'ינג.

חוסר יציבות גיאופוליטית מעורר עלייה באזרחות על ידי תוכניות השקעה
אירועים גלובליים מעוררים עניין רב בתוכניות אזרחות על ידי השקעה (CIB), לדברי מנהל אחת התוכניות האחרונות שהוצגו.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI