דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פורום השלום של ננג'ינג 2020: אורחים התכנסו בננג'ינג לוועידת השלום
פורום השלום של ננג'ינג 2020: אורחים התכנסו בננג'ינג לוועידת השלום
חיים נוי |  28/10/20 |  צפיות: 2376

פורום השלום של ננג'ינג 2020: אורחים התכנסו בננג'ינג לוועידת השלום

ננג'ינג, סין, 27 באוקטובר 2020, (BUSINESS WIRE):

ב-24 באוקטובר מומחים ומלומדים מתחומים שונים, כגון חינוך לשלום, תכנון עירוני, בריאות הציבור, תרבות ואומנות, החליפו דעות בנושא "בניית חזון מקיף, מגוון ומאריך ימים של שלום" בפורום השלום של ננג'ינג.

באוקטובר 2020, תוכנית המזון העולמית של האו"ם זכתה בפרס נובל לשלום לשנת 2020. מאהה אחמד, סגן מנהל המדינה של תוכנית המזון בסין, בא לפורום ואמר שאחד היעדים של תוכנית המזון הוא להשיג את יעד הפיתוח בר הקיימא "אפס רעב" בכל העולם עד 2030.

האורחים שהשתתפו בפורום הביעו את ההכרה וההערכה שלהם לתרומה של ננג'ינג למטרת השלום בשנים האחרונות. או מינקסינג, נציג אונסקו לחמש המדינות המזרח אסיאתיות, אמר שהוא שמח מאוד לשתף פעולה עם ננג'ינג בקיום פורום השלום. הוא גם אמר שערים מלאות תפקיד שחשיבותו הולכת וגדלה בתהליך של בניית שלום והביע תקווה שיותר ערים יתרמו למטרת השלום כמו ננג'ינג. במהלך הפורום, יותר אנשים צעירים יופגשו כדי לשתף את המסר של בניית שלום עם העולם.

ב-2017 אוניברסיטת ננג'ינג הקימה את "קתדרת אונסקו לחקר השלום". ליו צ'נג, המודרטור של קתדרת אונסקו לחקר השלום ומפקח הדוקטורנטים בבית הספר להיסטוריה של אוניברסיטת ננג'ינג, אמר שבשנים האחרונות ננג'ינג מספרת את סיפורי השלום לעולם בדרכים שונות, וזה הוביל לבנייה של תרבות שלום ברחבי סין והעולם. ננג'ינג הראתה לעולם שסין היא תומכת ובונה פעילה של השלום העולמי. הוא אמר: "קיומו של פורום השלום הראשון בסין בננג'ינג מאוד משמעותי ומראה את הרצון של תושבי ננג'ינג, העם הסיני והעולם בשלום ואת העיסוק שלהם בו". (נכתב/ צולם על ידי וו נן)

אנשי קשר

Wu Nan
Tel: +8618012978201
E-mail: [email protected]
Website: js.cri.cn

מקור: CRI



מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות

EgyptAir מעבירה את חוויית הנוסע לעידן הבינה המלאכותית בשיתוף Sitecore
באמצעות SitecoreAI, חברת התעופה הלאומית של מצרים נועדה לתמוך במתן שירות מותאם אישית, בתקשורת יזומה ובשירות תמיכה המבוסס על בינה מלאכותית, וזאת במגוון נקודות ממשק דיגיטליות

הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI