דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ויבק גואל מונה לנשיא וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו
ויבק גואל מונה לנשיא וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו
חיים נוי 19/11/20 |  צפיות: 1770

ויבק גואל מונה לנשיא וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו

חדשן, אקדמאי ומנהיג נועז יהיה הנשיא השביעי של אוניברסיטה

ויבק גואל

ויבק גואל יהיה הנשיא השביעי וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו. הוא יתחיל את תקופת הכהונה בת החמש שנים שלו ב-1 ביולי 2022. "בווטרלו, אני יכול לראות איך נראית אוניברסיטה אחרי המגיפה", אמר גואל.

ווטרלו, אונטריו, 18 בנובמבר 2020 :(GLOBE NEWSWIRE)

ויבק גואל Vivek Goelאקדמאי דגול עם הישגים רבים במחקר, הוראה וניהול במגזר הציבורי ובמגזר הפרטי, יהיה הנשיא השביעי וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו.

גואל, שיתחיל את תקופת הכהונה בת החמש שנים שלו ב-1 ביולי 2021, מוכר בקנדה וברחבי העולם כחוקר מוביל בבריאות הציבור, מומחה להערכת שירותי בריאות ותומך בשימוש בהוכחות מחקריות בקביעת מדיניות שקשורה לבריאות.

גואל מילא כמה תפקידים בכירים באוניברסיטה של טורונטו, כולל סגן נשיא ורקטור ותפקידו האחרון היה סגן נשיא למחקר וחדשנות.

רופא בריאות הציבור משמש כעת חבר בכוח המשימה לחיסון נגד קוביד-19 של הממשלה הפדרלית ויועץ מדעי לרשת המחקר CanCOVID. הוא היה קודם לכן הנשיא והמנכ"ל המייסד של Public Health Ontario.

"לד"ר גואל יש עשרות שנים של ניסיון ומומחיות כמנהל באוניברסיטאות וכדוגל בחוויה של הסטודנטים, מחקר וחדשנות. יש לו כישורים ייחודיים להוביל את המוסד ולחזק את החוזקות שלנו בנקודת המפגש של בריאות, חברה וטכנולוגיה", אמרה סידני פורבס, יו"ר חבר הנאמנים של האוניברסיטה של ווטרלו.

גואל אמר שהמצב הגלובלי הנוכחי מזכיר לנו את האחריות שלנו להכין את הסטודנטים והאזרחים להתמודד עם האתגרים הרבים שלפניניו. "מוסד עתיר מחקר כמו ווטרלו נמצא במצב אידיאלי ליצירת השינויים והפתרונות לעתיד טוב יותר - בין אם מדובר בהתמודדות עם אתגרים של בריאות הציבור, טיפול בגזענות מערכתית, התמודדות עם משבר האקלים או המרצת התאוששות כלכלית וצמיחה".

"בווטרלו, אני יכול לראות איך נראית אוניברסיטה אחרי המגיפה", אמר.

המינוי הוא שיאה של פעילות שנמשכה כמעט שנה של ועדה למינוי נשיא עם 19 חברים שכללה סטודנטים, עובדים, סגל, ונאמנים, בהתייעצות עם בעלי עניין בקמפוס ובקהילה הרחבה יותר.

"הוועדה למינוי נשיא חיפשה מועמד שידוע בניסיון הניהולי שלו ומחויב להצלחה של הסגל, העובדים, הסטודנטים והבוגרים", אמרה פורבס. "חיפשנו מישהו שיפעל באופן פעיל לקדם צדק, גיוון וכלילה וגם תחושה עמוקה של קהילה בקמפוסים שלנו".

"אני מצפה לעבוד עם ד"ר גואל כשיוביל את ווטרלו במסלול השינוי שלה ויתבסס על ההישגים של הנשיא פרידון המדוללהפור".

המדוללהפור שימש כנשיא וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו מאז 2010 וימשיך עד יוני 2021. הוא העלה את הפרופיל הבינ"ל של ווטרלו, שם דגש מיוחד על החוויה והשלומות של הסטודנטים וקבע את הכיוון השאפתני של התוכנית האסטרטגית של האוניברסיטה לשנים 2020-2025.

"ווטרלו היא מקום שבו מנהיגים בעסקים, בקהילה ובמימשל נפגשים כדי לחפש את הפתרונות של היום לבעיות של מחר. אני בטוח שבניהולו של ויבק גואל הקהילה שלנו תמשיך לשגשג וההשפעה שלה בעולם תגדל", אמר המדוללהפור.

גואל קיבל את התואר שלו ברפואה מאוניברסיטת מקגיל. הוא עשה את ההכשרה הרפואית שלו אחרי התואר ברפואה קהילתית באוניברסיטה של טורונטו, וקיבל תואר שני (MSc) במינהל בריאות מהאוניברסיטה של טורונטו ותואר שני (MS) בביו סטטיסטיקה מבית הספר לבריאות הציבור של אוניברסיטת הרוורד.

גואל הוא עכשיו גם חבר במועצות של מכון וקטור, TRIUMF -- מאיץ החלקיקים של קנדה -- והמכון הקנדי למידע בריאות.

אנשי קשר
Chris Wilson-Smith
Director, media relations
[email protected]

תמונה שנלווית להודעה זאת זמינה בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/41a37aaa-d8eb-4963-bf22-f174c9902c2f

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר uwaterloo.ca/next-president/.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ברבדוס תמוצב כמרכז מדעי החיים של האיים הקריביים
EarlyHealth City תעגן השקעה של 200 מיליון דולר

'מסיכון לקפדנות: כלים שבונים סוחרים טובים יותר' – קמפיין השלב השני של Axi עם בלומברג יוצא לדרך
Axi, חברת הברוקרים המקוונת המובילה בתחום המט"ח וה-CFD, הודיעה על השקת קמפיין השלב השני שלה עם המו"ל היוקרתי בלומברג, שכותרתו "מסיכון לקפדנות: כלים שבונים סוחרים טובים יותר.

סלובניה משיקה את ויזת הנודדים הדיגיטלית: שער לנווה המדבר הירוק של תרבות, טבע וחדשנות באירופה
– ב-21 בנובמבר 2025, סלובניה השיקה את ויזת הנודדים הדיגיטלית החדשה שלה, המזמינה עובדים מרחוק לשהות ולעבוד במדינה עד שנה. עם טבעה הטהור, תרבותה ותשתיתה הדיגיטלית המודרנית, סלובניה מספקת סביבה אידיאלית לחיים פרודוקטיביים ומאוזנים.

Bitget משתפת פעולה עם Ampersan כדי להאיץ את הנזילות המוסדית בעידן ה-UEX
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על שיתוף פעולה אסטרטגי עם Ampersan, ספקית נזילות מוסדית המשרתת שווקים מרוכזים ומבוזרים כאחד

Bitget תומכת במאמצי סיוע לרעידות אדמה בצפון סבו בפיליפינים באמצעות מבצע תרומות בשיתוף הקהילה המקומית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, העניקה תמיכה לקהילות שנפגעו מרעידת האדמה בעוצמה 6.9 בצפון סבו, הפיליפינים, באמצעות מבצע תרומות שנערך בשותפות עם Bitget ו-The Ascent Project.

Falcon Executive Aviation מכריזה על טרמינל פרטי ומלא ראשון בדובאי שנבנה עבור מסוקים, מטוסים פרטיים והדור הבא של מערכות eVTOL
Falcon Executive Aviation, חלק מ-Alex Group Investment, הכריזה במהלך התערוכה האווירית בדובאי על פיתוח טרמינל FBO רב-מודלי פרטי ומלא חדש בדובאי, שתוכנן מהבסיס להפוך למרכז העיקרי של העיר לשירותי מסוקים ולפעילות eVTOL עתידית.

Bitget מנתצת אבן דרך חדשה עם נפח מסחר מצטבר של 5 מיליארד דולר בחוזים עתידיים על מניות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על אבן דרך חדשה עבור קו מוצרי החוזים העתידיים למניות שלה הצומח במהירות, עם נפח מסחר מצטבר שעלה אל מעבר לקו של 5 מיליארד דולר

Andersen Consulting מצרפת את Cloud23 לשיתוף פעולה
Andersen Consulting נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם Cloud23, חברת ייעוץ מהדור הבא המשתמשת בנתונים ובינה מלאכותית לקידום טרנספורמציה דיגיטלית.

Andersen Consulting מצרפת את Cloud23 לשיתוף פעולה
Andersen Consulting נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם Cloud23, חברת ייעוץ מהדור הבא המשתמשת בנתונים ובינה מלאכותית לקידום טרנספורמציה דיגיטלית.

Green Our Planet זכתה בפרס הקהילה הגלובלית של F1® Allwyn בלאס וגאס
F1® Allwyn Global Community Award האחרון לעונת 2025 הוענק ליוזמה מקומית לחינוך לקיימות · התרומה של Allwyn בסך 100,000 אירו תשמש להרחבת התוכנית HydroConnect של Green Our Planet המלמדת תלמידים כיצד לגדל מזון תוך כדי שליטה בתחומי ה-STEM, תזונה וקיימות באמצעות הידרופוניקה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI