דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ויבק גואל מונה לנשיא וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו
ויבק גואל מונה לנשיא וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו
חיים נוי 19/11/20 |  צפיות: 1915

ויבק גואל מונה לנשיא וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו

חדשן, אקדמאי ומנהיג נועז יהיה הנשיא השביעי של אוניברסיטה

ויבק גואל

ויבק גואל יהיה הנשיא השביעי וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו. הוא יתחיל את תקופת הכהונה בת החמש שנים שלו ב-1 ביולי 2022. "בווטרלו, אני יכול לראות איך נראית אוניברסיטה אחרי המגיפה", אמר גואל.

ווטרלו, אונטריו, 18 בנובמבר 2020 :(GLOBE NEWSWIRE)

ויבק גואל Vivek Goelאקדמאי דגול עם הישגים רבים במחקר, הוראה וניהול במגזר הציבורי ובמגזר הפרטי, יהיה הנשיא השביעי וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו.

גואל, שיתחיל את תקופת הכהונה בת החמש שנים שלו ב-1 ביולי 2021, מוכר בקנדה וברחבי העולם כחוקר מוביל בבריאות הציבור, מומחה להערכת שירותי בריאות ותומך בשימוש בהוכחות מחקריות בקביעת מדיניות שקשורה לבריאות.

גואל מילא כמה תפקידים בכירים באוניברסיטה של טורונטו, כולל סגן נשיא ורקטור ותפקידו האחרון היה סגן נשיא למחקר וחדשנות.

רופא בריאות הציבור משמש כעת חבר בכוח המשימה לחיסון נגד קוביד-19 של הממשלה הפדרלית ויועץ מדעי לרשת המחקר CanCOVID. הוא היה קודם לכן הנשיא והמנכ"ל המייסד של Public Health Ontario.

"לד"ר גואל יש עשרות שנים של ניסיון ומומחיות כמנהל באוניברסיטאות וכדוגל בחוויה של הסטודנטים, מחקר וחדשנות. יש לו כישורים ייחודיים להוביל את המוסד ולחזק את החוזקות שלנו בנקודת המפגש של בריאות, חברה וטכנולוגיה", אמרה סידני פורבס, יו"ר חבר הנאמנים של האוניברסיטה של ווטרלו.

גואל אמר שהמצב הגלובלי הנוכחי מזכיר לנו את האחריות שלנו להכין את הסטודנטים והאזרחים להתמודד עם האתגרים הרבים שלפניניו. "מוסד עתיר מחקר כמו ווטרלו נמצא במצב אידיאלי ליצירת השינויים והפתרונות לעתיד טוב יותר - בין אם מדובר בהתמודדות עם אתגרים של בריאות הציבור, טיפול בגזענות מערכתית, התמודדות עם משבר האקלים או המרצת התאוששות כלכלית וצמיחה".

"בווטרלו, אני יכול לראות איך נראית אוניברסיטה אחרי המגיפה", אמר.

המינוי הוא שיאה של פעילות שנמשכה כמעט שנה של ועדה למינוי נשיא עם 19 חברים שכללה סטודנטים, עובדים, סגל, ונאמנים, בהתייעצות עם בעלי עניין בקמפוס ובקהילה הרחבה יותר.

"הוועדה למינוי נשיא חיפשה מועמד שידוע בניסיון הניהולי שלו ומחויב להצלחה של הסגל, העובדים, הסטודנטים והבוגרים", אמרה פורבס. "חיפשנו מישהו שיפעל באופן פעיל לקדם צדק, גיוון וכלילה וגם תחושה עמוקה של קהילה בקמפוסים שלנו".

"אני מצפה לעבוד עם ד"ר גואל כשיוביל את ווטרלו במסלול השינוי שלה ויתבסס על ההישגים של הנשיא פרידון המדוללהפור".

המדוללהפור שימש כנשיא וסגן הנגיד של האוניברסיטה של ווטרלו מאז 2010 וימשיך עד יוני 2021. הוא העלה את הפרופיל הבינ"ל של ווטרלו, שם דגש מיוחד על החוויה והשלומות של הסטודנטים וקבע את הכיוון השאפתני של התוכנית האסטרטגית של האוניברסיטה לשנים 2020-2025.

"ווטרלו היא מקום שבו מנהיגים בעסקים, בקהילה ובמימשל נפגשים כדי לחפש את הפתרונות של היום לבעיות של מחר. אני בטוח שבניהולו של ויבק גואל הקהילה שלנו תמשיך לשגשג וההשפעה שלה בעולם תגדל", אמר המדוללהפור.

גואל קיבל את התואר שלו ברפואה מאוניברסיטת מקגיל. הוא עשה את ההכשרה הרפואית שלו אחרי התואר ברפואה קהילתית באוניברסיטה של טורונטו, וקיבל תואר שני (MSc) במינהל בריאות מהאוניברסיטה של טורונטו ותואר שני (MS) בביו סטטיסטיקה מבית הספר לבריאות הציבור של אוניברסיטת הרוורד.

גואל הוא עכשיו גם חבר במועצות של מכון וקטור, TRIUMF -- מאיץ החלקיקים של קנדה -- והמכון הקנדי למידע בריאות.

אנשי קשר
Chris Wilson-Smith
Director, media relations
[email protected]

תמונה שנלווית להודעה זאת זמינה בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/41a37aaa-d8eb-4963-bf22-f174c9902c2f

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר uwaterloo.ca/next-president/.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Telefónica Germany מבצעת הגירה של שירותי קול מבוססי 4G/5G של 100,000 הלקוחות הראשונים לטכנולוגיית IMS הפעילה בענן של Mavenir
מעבר שמהווה ציון דרך ל-IMS ב-AWS שהושג עם העברת פעילות בסיס המנויים ברשתות קבועות וניידות לפתרון IMS בקנה מידה אינטרנטי של Mavenir

טייסון פיורי, Gypsy King, מצטרף ל-Datavault AI כדובר בינלאומי לקידום מוניטיזציה של נתוני ספורטאים
הספורטאי שמדורג במקום השלישי ברשימת ההכנסות הגבוהות ביותר בעולם של Forbes מביא פלטפורמה גלובלית אל Sports Illustrated Exchange של Datavault AI וליוזמת המוניטיזציה NIL

Denodo מקדמת יסודות נתונים מהימנים עבור בינה מלאכותית סוכנית עם אינטגרציות חדשות עבור Amazon Web Services (AWS)
אינטגרציות מוצרים חדשות מאחדות סמנטיקה, מרחיבות גישה ריבונית לנתונים ומאיצות את האימוץ של סוכני בינה מלאכותית ארגוניים בסביבות היברידיות ובריבוי עננים

תיאטרון בית ליסין חושף: חרם בינלאומי על הפקות תיאטרון בישראל, מחזות הזמר בילי אליוט וכרמן ומחזה נודע של מחזאי לבנוני יעלו בעונה הקרובה
18/05/26 | תיאטרון
המלחמה עם איראן גרמה הפסד של 8 מיליון בהכנסות

תבור מגדירה מחדש בדיקות הגנה נגד רחפנים עם פלטפורמת SDR מוגדרת תוכנה
Tabor Electronics (תבור אלקטרוניקס) הכריזה על השקה מסחרית של פתרון הבדיקה וההערכה שלה נגד רחפנים, כשהיא מציגה גישה מוגדרת תוכנה לאימות מערכות להגנה נגד מטוסים בלתי מאוישים (C-UAS)

מרי קיי משיקה את תוכנית סגל חברתי גלובלי במטרה להעצים את הדור הבא של מובילי יופי דיגיטליים
תוכנית גלובלית המחברת מעל 70 יוצרים מתפתחים מקרב יועצי היופי העצמאיים, עם חינוך דיגיטלי, חניכה וניסיון מעשי עם מותגי יופי בעולם האמיתי

ריסקיפייד מדווחת על פתיחה חזקה לשנת 2026 עם צמיחה מואצת ברווח הגולמי
החברה מעלה את תחזית ההכנסות ואת תחזית ה-EBITDA המתואם בנקודת האמצע של התחזית

Mobix Labs מתעתדת לרכוש חברת מינרלים נדירים ומינרלים קריטיים של צבא ארה"ב המהווה את עמוד השדרה של האבטחה הלאומית
הצעת הרכישה מכניסה את Mobix Labs לשרשרת האספקה של ארה"ב אשר מניעה את תשתית ההגנה, האבטחה הלאומית והבינה המלאכותית

MOBX מתעתדת לרכוש חברת מינרלים נדירים ומינרלים קריטיים של צבא ארה"ב
Mobix Labs ‏( נאסד"ק: MOBX) הכריזה היום כי חתמה על מזכר כוונות שאינו מחייב לרכישת Special Project Delivery LLC ‏("SPD"), חברה אמריקאית אשר מקימה שרשראות אספקה ריבוניות עבור מתכות נדירות, מינרלים קריטיים ואחסון אנרגיה.

מידע למשקיעי מטבעות קריפטוגרפיים ב-FLOW: אם סבלתם הפסדים במטבעות קריפטוגרפיים ב-FLOW, אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, ממשיך לחקור תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם משקיעים במטבע קריפטוגרפי FLOW (FLOW-USD) שנובעים מהטענות כי קרן Flow פרסמה מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI