דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים 70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.
70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.
חיים נוי 20/11/20 |  צפיות: 2104

 

UPF - ההתאחדות האוניברסלית לשלום:

70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.

ראשי מדינות חוברים יחד למיליוני משתתפים מרחבי העולם לשלוח מסר של שלום לקוריאה

יום ראשון, 22 בנובמבר 2020 – rallyofhope.eu

לונדון, 19 בנובמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

עצרת התקווה, השלישית במספר, המאורגנת ע"י UPF מצופה למשוך השתתפות בינלאומית בסוף השבוע הקרוב. עצרת זו המופקת בקוריאה תעמוד בסימן שבעים שנים לפרוץ מלחמת קוריאה (1950-1953). UPF הוא NGO במעמד מייעץ כללי במועצה הכלכלית חברתית של האו"ם.

זוכרים את גיבורי המלחמה מהעבר ומציינים את עושי השלום של ימינו

בנוסף לחלק המרכזי שייקחו בו חלק מנהיגים גלובליים בכירים, תערוך להקת הריקוד 'המלאכיות הקטנות' הופעה מיוחדת לכבוד ותיקי מלחמת קוריאה.

ד"ר האק ג'ה האן מון, מייסדת שותפה של UPF, תישא את הנאום המרכזי. בעלה המנוח האב מון, שוחרר ע"י כוחות האו"ם ממחנה המוות הונגנאם בצפון קוריאה. בספר זכרונותיה, 'אמא של שלום', סיפרה גב' מון כיצד ניצלה ממות מספר פעמים במהלך המלחמה.

דוברים נוספים יכללו ראשי מדינות בעבר ובהווה אשר לקחו חלק במלחמת קוריאה במסגרת כוחות האו"ם. הגב' סהלה וורק-זוודה, נשיאת אתיופיה, האישה היחידה המכהנת כראשת מדינה באפריקה. מר איב לטרמה, ראש ממשלת בלגיה (2009-2011); מר סטפאן הרפר, ראש ממשלת קנדה (2006-2015) בהווה יו"ר ה'איחוד הדמוקרטי הבינלאומי'.

ראשי מדינות אחרים כוללים את אלו שמדינותיהם התגברו על מתחים חברתיים והתקדמו לקראת פיוס לאומי: מר סאלווה קיר מאיארדיט, נשיא דרום סודן, אשר לאחרונה הזמין את יו"ר UPF בארצו להצטרף למעמד החתימה של הסכמי השלום של ג'ובה. מר אוהורו קניאטה, נשיא קניה ומר מהינדה ראג'פסקה, ראש ממשלת סרילנקה.

מר ז'אק מריון, נשיא UPF אירופה והמזה"ת, ציין, שעצרת התקווה שולחת מסר ברור לאיחוד בדרכי שלום, התפילה הבינדתית שנישאת ע"י מנהיגי דתות יחד עם נוכחותם של ותיקי מלחמת קוריאה המייצגים את הצבאות שהיו בעימות, ישמיעו קול לפיוס בחצי האי המחולק לשניים. הוא הוסיף ואמר: "ה־UPF מציינת באופן ברור באתר הבית שלה, את המטרה המרכזית של איחוד בדרכי שלום של חצי האי קוריאה ויחסים הרמוניים עם מדינות צפון מזרח אסיה". למען מטרה זו, פועל UPF להגשמת החזון של חברה דמוקרטית גלובלית, מונעת בכלכלה חופשית, אשר מבוססת על ערכי משפחה אוניברסליים.

העצרת תשתמש בטכנולוגיה דיגיטלית חדשנית ומרהיבה מהארץ שהביאה לנו את הקיי-פופ. למיליוני צופים בשידור החי, יצטרפו גם משתתפים בשידור אינטראקטיבי, על גבי פלטפורמות מדיה חברתית שונות.

עצרת התקווה – שידור חי

תאריך: 22 בנובמבר 2020 משעה 2:30 לפנות בוקר ועד 4:30 שעון ישראל
משתתפים: אחמי"ם ואורחים מכל רחבי העולם (הרשמה: rallyofhope.eu)

שידור חוזר של רגעי השיא בעצרת המקוונת:
22 בנובמבר 2020 משעה 7:00 עד 8:00 בערב

משתתפים: אחמי"ם ואורחים מכל רחבי אירופה (הרשמה: rallyofhope.eu)
שידור חי ישיר: peacelink.live
ליצירת קשר: [email protected]

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/52332171/en

מקור: UPF

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ביקורת: שונאים , סיפור אהבה - חיים בין הצללים: עפ"י בשביס זינגר - יצירה מרטיטת לב – תיאטרון בית ליסין
16/07/26 | תיאטרון
ישנם מחזות שנדמה כי נכתבו בדם הלב, ו"שונאים, סיפור אהבה", העיבוד הבימתי המופתי העולה בתיאטרון בית ליסין, הוא בדיוק כזה. על בסיס ספרו המטלטל של חתן פרס נובל, יצחק בשביס זינגר, יצרה נועה לזר קינן מחזה מהודק ומרגש, שזכה לבימוי רגיש ומדויק להפליא של שיר גולדברג.

Presidio Investors מכריזה על מכירת ElevATE Semiconductor ל-Diodes Incorporated
המכירה לרוכשת האסטרטגית, אשר נסחרת בנאסד"ק, מהווה מימוש מוצלח של המימון ההמשכי של Presidio

דו"ח הונאות הטיסות הגלובלי לרבעון השני של Accertify מצא כי הלחץ מצד הונאות הולך ומתגבר ברחבי המזרח התיכון ואפריקה
ניתוח של כמעט 133 מיליון עסקאות הזמנת טיסות של חברות תעופה מצא כי הזמנות היוצאות מקהיר הציגו ברבעון זה את שיעור ההונאות הגבוה ביותר בעולם, בעוד שערי יציאה ברחבי ארצות הברית ואוסטרליה הציגו בין שיעורי ההונאה הנמוכים ביותר

Denodo Platform 9.5 מספקת לבינה מלאכותית הסוכנית הקשרים פעילים, כדי לפעול ביעילות ובאחריות
הגרסה האחרונה מחזקת את ההקשר הארגוני המהימן עבור בינה מלאכותית, אנליטיקה ושיתוף נתונים

ג'טקס משדרגת את אסטרטגיית האחריות התאגידית שלה ויוצאת לשותפות עם תוכנית המזון העולמית
Jetex משתפת פעולה עם תוכנית המזון העולמית (WFP) כדי לסייע בהעלאת המודעות לרעב העולמי ולהרחיב את ההזדמנויות לתרומות ופעילות צדקה ברחבי הרשת הבינלאומית שלה.

RealPage רוכשת את Cherre ויוצרת פלטפורמת מודיעין אמינה מבוססת בינה מלאכותית לאורך כל שרשרת ההון בתחום הנדל"ן
השילוב מחבר בין תפעול ברמת הנכס לבין מודיעין ברמת תיקי השקעות מוסדיים, ומעניק לבעלים ולמפעילים תשתית מבוקרת ואמינה לקבלת החלטות טובות יותר ולשיפור הביצועים.

Telnyx משיקה תשתית מעבדים גרפיים ריבונית בדובאי, מעבדת ומאחסנת נתונים מ-MENA באזור עצמו
תשתית היסק עבור סוכנים שפועלים אמת פעילה כעת באיחוד האמירויות הערביות. לקוחות Telnyx יכולים להריץ היסק על גבי GPU שבבעלותם בתוך המדינה, כך שנתוני הארגון מאוחסנים ומעובדים מבלי לצאת מהאזור.

U.S. Polo Assn. חזרה לטורניר ה-DMMI Royal Charity Polo Cup לשנת 2026 כנותנת החסות הרשמית לביגוד ולנבחרות.
המותג הגלובלי תומך באירוע הפולו הפילנתרופי של נסיך ויילס, ומגייס מעל מיליון ליש"ט

ביקורת: בין קודש לחול, בין ייאוש לתקווה: "פליישר" בבית צבי - יצירת מופת נוקבת
14/07/26 | תיאטרון
ישנן הצגות שנכנסות לאולם ומעוררות סקרנות, וישנן הצגות שמכות בך בבטן הרכה מהדקה הראשונה ועד לירידת המסך. "פליישר", המחזה האיקוני של יגאל אבן-אור ז"ל, שעולה בימים אלה בבית צבי ברמת גן, שייך ללא ספק לסוג השני

ג'טקס ג'קרטה: ג'טקס מכריזה על כניסתה לשוק התעופה של אינדונזיה
Jetex, המותג המוביל בעולם בתחום התעופה הפרטית, חתמה על הסכם להרחבת פעילותה לאינדונזיה – צעד המהווה אבן דרך חשובה בהמשך הצמיחה של החברה באזור אסיה-פסיפיק.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI