דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים 70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.
70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.
חיים נוי 20/11/20 |  צפיות: 1860

 

UPF - ההתאחדות האוניברסלית לשלום:

70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.

ראשי מדינות חוברים יחד למיליוני משתתפים מרחבי העולם לשלוח מסר של שלום לקוריאה

יום ראשון, 22 בנובמבר 2020 – rallyofhope.eu

לונדון, 19 בנובמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

עצרת התקווה, השלישית במספר, המאורגנת ע"י UPF מצופה למשוך השתתפות בינלאומית בסוף השבוע הקרוב. עצרת זו המופקת בקוריאה תעמוד בסימן שבעים שנים לפרוץ מלחמת קוריאה (1950-1953). UPF הוא NGO במעמד מייעץ כללי במועצה הכלכלית חברתית של האו"ם.

זוכרים את גיבורי המלחמה מהעבר ומציינים את עושי השלום של ימינו

בנוסף לחלק המרכזי שייקחו בו חלק מנהיגים גלובליים בכירים, תערוך להקת הריקוד 'המלאכיות הקטנות' הופעה מיוחדת לכבוד ותיקי מלחמת קוריאה.

ד"ר האק ג'ה האן מון, מייסדת שותפה של UPF, תישא את הנאום המרכזי. בעלה המנוח האב מון, שוחרר ע"י כוחות האו"ם ממחנה המוות הונגנאם בצפון קוריאה. בספר זכרונותיה, 'אמא של שלום', סיפרה גב' מון כיצד ניצלה ממות מספר פעמים במהלך המלחמה.

דוברים נוספים יכללו ראשי מדינות בעבר ובהווה אשר לקחו חלק במלחמת קוריאה במסגרת כוחות האו"ם. הגב' סהלה וורק-זוודה, נשיאת אתיופיה, האישה היחידה המכהנת כראשת מדינה באפריקה. מר איב לטרמה, ראש ממשלת בלגיה (2009-2011); מר סטפאן הרפר, ראש ממשלת קנדה (2006-2015) בהווה יו"ר ה'איחוד הדמוקרטי הבינלאומי'.

ראשי מדינות אחרים כוללים את אלו שמדינותיהם התגברו על מתחים חברתיים והתקדמו לקראת פיוס לאומי: מר סאלווה קיר מאיארדיט, נשיא דרום סודן, אשר לאחרונה הזמין את יו"ר UPF בארצו להצטרף למעמד החתימה של הסכמי השלום של ג'ובה. מר אוהורו קניאטה, נשיא קניה ומר מהינדה ראג'פסקה, ראש ממשלת סרילנקה.

מר ז'אק מריון, נשיא UPF אירופה והמזה"ת, ציין, שעצרת התקווה שולחת מסר ברור לאיחוד בדרכי שלום, התפילה הבינדתית שנישאת ע"י מנהיגי דתות יחד עם נוכחותם של ותיקי מלחמת קוריאה המייצגים את הצבאות שהיו בעימות, ישמיעו קול לפיוס בחצי האי המחולק לשניים. הוא הוסיף ואמר: "ה־UPF מציינת באופן ברור באתר הבית שלה, את המטרה המרכזית של איחוד בדרכי שלום של חצי האי קוריאה ויחסים הרמוניים עם מדינות צפון מזרח אסיה". למען מטרה זו, פועל UPF להגשמת החזון של חברה דמוקרטית גלובלית, מונעת בכלכלה חופשית, אשר מבוססת על ערכי משפחה אוניברסליים.

העצרת תשתמש בטכנולוגיה דיגיטלית חדשנית ומרהיבה מהארץ שהביאה לנו את הקיי-פופ. למיליוני צופים בשידור החי, יצטרפו גם משתתפים בשידור אינטראקטיבי, על גבי פלטפורמות מדיה חברתית שונות.

עצרת התקווה – שידור חי

תאריך: 22 בנובמבר 2020 משעה 2:30 לפנות בוקר ועד 4:30 שעון ישראל
משתתפים: אחמי"ם ואורחים מכל רחבי העולם (הרשמה: rallyofhope.eu)

שידור חוזר של רגעי השיא בעצרת המקוונת:
22 בנובמבר 2020 משעה 7:00 עד 8:00 בערב

משתתפים: אחמי"ם ואורחים מכל רחבי אירופה (הרשמה: rallyofhope.eu)
שידור חי ישיר: peacelink.live
ליצירת קשר: [email protected]

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/52332171/en

מקור: UPF

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN: יותר ממסע: כיצד עומס הנסיעות בפסטיבל האביב משקף את סין המשתנה
עומס הנסיעות של פסטיבל האביב 2026 התחיל ב-2 בפברואר ויימשך 40 יום, ויסתיים ב-13 במרץ. לקראת ההגירה השנתית הזו, CGTN פרסם כתבה מרכזית שבוחנת כיצד האירוע עבר את תפקידו כתופעה תחבורתית, והפך לעדשה ייחודית דרכה ניתן לצפות בשינוי החברתי של סין.

QNA Marcom and Events מחזקת את הנוכחות שלה באסיה פסיפיק עם השקת משרד במומבאי
מטה חדש באזור אסיה-פסיפיק יקדם כנסים מגוונים ורחבי היקף ואירועים מרכזיים בתעשייה, ובניית מותגים עבור חברות מובילות ברחבי האזור.

100 בתי הקפה הטובים בעולם 2026 עם DaVinci Gourmet: דירוג בתי הקפה העולמי ייחשף במדריד
הרשימה תוכרז ב-16 בפברואר במהלך CoffeeFest מדריד, לאחר הערכת יותר מ-15,000 בתי קפה מרחבי העולם מדד מפתח לקהילת הקפה העולמית: למעלה מ-800 מומחים בתעשייה ו-350,000 קולות ציבור עיצבו את הדירוג הסופי

WENDEL: הסכם למכור את Stahl, המובילה העולמית בציפויים מיוחדים לחומרים גמישים, להנקל
חברת Wendel (Euronext: MF.FP) מודיעה כי חתמה על הסכם למכירת אחזקותיה ב-Stahl (לא כולל Muno) תמורת שווי ארגוני של 2.1 מיליארד אירו ל- Henkel, חברה מובילה עולמית בתחום הציפויים והדבקים שבסיסה בגרמניה, המשרתת מגוון רחב של שווקים תעשייתיים וצרכניים.

אנדוספן מודיעה על נתונים חיוביים של שנה אחת ממחקר ה-FDA המרכזי של TRIOMPHE עבור מערכת NEXUS® Aortic Arch Stent-Graft
Endospan (אנדוספן), חברה בבעלות פרטית עם פתרונות חלוציים לתיקון אנדווסקולרי של מחלת קשת אבי העורקים (aortic arch disease), הכריזה היום על תוצאות המחקר השנתי שלה TRIOMPHE Investigational Device Exemption (IDE), אשר בחן את מערכת השתלת התומכן של קשת אבי העורקים NEXUS (NEXUS® Aortic Arch Stent-Graft System) שהוצגה במהלך המפגש השנתי של אגודת מנתחי בית החזה (STS) בניו אורלינס

סימה גנוואני וד אירחה ערב VIP בלעדי לציון השקת קולקציית Kay Beauty × FSP Kay Kouture של Nysaa באיחוד האמירויות הערביות
סימה גנווני וד, מייסדת ויו"ר Apparel Group, אירחה ערב VIP בלעדי בביתה כדי לחגוג את השקת קולקציית Kay Kouture של Kay Beauty × Falguni Shane Peacock (FSP) באיחוד האמירויות הערביות, הזמינה כעת ב- Nysaa, יעד יופי רב-ממותגי רב-ערוצי, שנוצר כמיזם משותף בין Nykaa, חברת היופי והלייף סטייל המובילה בהודו, לבין Apparel Group, תאגיד בשווי מיליארדי דולרים מאז 1996 שבסיסו בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.

לאן באמת נוסעים הנוסעים העסקיים ב-2026, לפי Holafly
מרכזי עסקים מובילים לשנת 2026 לפי Holafly

Cronos Group משיקה את מותג הפרימיום Lord Jones® בישראל ומקדמת אסטרטגיית מוצרים גלובלית חוצת גבולות
חברת Cronos Group Inc. (נאסד"ק: CRON; TSX: CRON) (“קרונוס” או “החברה”), מהחברות הגלובליות המובילות בעולם הקנאבינואידים, הודיעה היום על השקת מותג הקנאביס פרימיום Lord Jones® בישראל.

EZVIZ פורצת דרך באבטחה חיצונית עם משפחת מצלמות מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi
EZVIZ פורצת דרך באבטחה חיצונית עם משפחת מצלמות מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi, ומתמודדת עם אתגרים יומיומיים עם השראה לתרחישים חדשים, מבתים ועד לטבע משפחת מצלמות EZVIZ מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi – השקת בכורה

Atos מוקמה כמובילה ב- IDC MarketScape™: הערכת ספקים בניהול זיהוי ותגובה (MDR) במזרח התיכון לשנת 2025
Atos דורגה בקטגוריית המובילים בדו"ח IDC MarketScape לשנת 2025: שירותי זיהוי ותגובה מנוהלים (MDR) במזרח התיכון (מסמך #META53011825, אוקטובר 2025). הכרה זו משקפת את המחויבות וההשקעה המתמשכת של Atos במתן שירותי אבטחה מנוהלים במזרח התיכון, המשלבים נוכחות מקומית חזקה עם קנה מידה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI