דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים 70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.
70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.
חיים נוי 20/11/20 |  צפיות: 2010

 

UPF - ההתאחדות האוניברסלית לשלום:

70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.

ראשי מדינות חוברים יחד למיליוני משתתפים מרחבי העולם לשלוח מסר של שלום לקוריאה

יום ראשון, 22 בנובמבר 2020 – rallyofhope.eu

לונדון, 19 בנובמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

עצרת התקווה, השלישית במספר, המאורגנת ע"י UPF מצופה למשוך השתתפות בינלאומית בסוף השבוע הקרוב. עצרת זו המופקת בקוריאה תעמוד בסימן שבעים שנים לפרוץ מלחמת קוריאה (1950-1953). UPF הוא NGO במעמד מייעץ כללי במועצה הכלכלית חברתית של האו"ם.

זוכרים את גיבורי המלחמה מהעבר ומציינים את עושי השלום של ימינו

בנוסף לחלק המרכזי שייקחו בו חלק מנהיגים גלובליים בכירים, תערוך להקת הריקוד 'המלאכיות הקטנות' הופעה מיוחדת לכבוד ותיקי מלחמת קוריאה.

ד"ר האק ג'ה האן מון, מייסדת שותפה של UPF, תישא את הנאום המרכזי. בעלה המנוח האב מון, שוחרר ע"י כוחות האו"ם ממחנה המוות הונגנאם בצפון קוריאה. בספר זכרונותיה, 'אמא של שלום', סיפרה גב' מון כיצד ניצלה ממות מספר פעמים במהלך המלחמה.

דוברים נוספים יכללו ראשי מדינות בעבר ובהווה אשר לקחו חלק במלחמת קוריאה במסגרת כוחות האו"ם. הגב' סהלה וורק-זוודה, נשיאת אתיופיה, האישה היחידה המכהנת כראשת מדינה באפריקה. מר איב לטרמה, ראש ממשלת בלגיה (2009-2011); מר סטפאן הרפר, ראש ממשלת קנדה (2006-2015) בהווה יו"ר ה'איחוד הדמוקרטי הבינלאומי'.

ראשי מדינות אחרים כוללים את אלו שמדינותיהם התגברו על מתחים חברתיים והתקדמו לקראת פיוס לאומי: מר סאלווה קיר מאיארדיט, נשיא דרום סודן, אשר לאחרונה הזמין את יו"ר UPF בארצו להצטרף למעמד החתימה של הסכמי השלום של ג'ובה. מר אוהורו קניאטה, נשיא קניה ומר מהינדה ראג'פסקה, ראש ממשלת סרילנקה.

מר ז'אק מריון, נשיא UPF אירופה והמזה"ת, ציין, שעצרת התקווה שולחת מסר ברור לאיחוד בדרכי שלום, התפילה הבינדתית שנישאת ע"י מנהיגי דתות יחד עם נוכחותם של ותיקי מלחמת קוריאה המייצגים את הצבאות שהיו בעימות, ישמיעו קול לפיוס בחצי האי המחולק לשניים. הוא הוסיף ואמר: "ה־UPF מציינת באופן ברור באתר הבית שלה, את המטרה המרכזית של איחוד בדרכי שלום של חצי האי קוריאה ויחסים הרמוניים עם מדינות צפון מזרח אסיה". למען מטרה זו, פועל UPF להגשמת החזון של חברה דמוקרטית גלובלית, מונעת בכלכלה חופשית, אשר מבוססת על ערכי משפחה אוניברסליים.

העצרת תשתמש בטכנולוגיה דיגיטלית חדשנית ומרהיבה מהארץ שהביאה לנו את הקיי-פופ. למיליוני צופים בשידור החי, יצטרפו גם משתתפים בשידור אינטראקטיבי, על גבי פלטפורמות מדיה חברתית שונות.

עצרת התקווה – שידור חי

תאריך: 22 בנובמבר 2020 משעה 2:30 לפנות בוקר ועד 4:30 שעון ישראל
משתתפים: אחמי"ם ואורחים מכל רחבי העולם (הרשמה: rallyofhope.eu)

שידור חוזר של רגעי השיא בעצרת המקוונת:
22 בנובמבר 2020 משעה 7:00 עד 8:00 בערב

משתתפים: אחמי"ם ואורחים מכל רחבי אירופה (הרשמה: rallyofhope.eu)
שידור חי ישיר: peacelink.live
ליצירת קשר: [email protected]

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/52332171/en

מקור: UPF

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Nyxoah - מידע על המספר הכולל של בעלי זכויות ההצבעה וניירות הערך
בהתאם לסעיף 15 לחוק מ-2 במאי 2007 על שקיפות בעלי מניות גדולים, Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: (NYXH מפרסמת את המידע הבא בעקבות הנפקת 55,232,558 מניות חדשות בהקשר להנפקה הציבורית הממומנת שהוכרזה קודם לכן בארצות הברית, שכללה מניות שנמכרו במכירה פרטית למשקיעים מוסדיים או מוסדיים מסוימים מחוץ לארצות הברית, כולל בתוך האיחוד האירופי.

110 מיליון דולר במימון כולל להאצת ההשקה המסחרית של ג'ניו בארה"ב
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), השלימה גיוס הון עצמי של 95 מיליון דולר וצופה קבלת נתח נוסף של 15 מיליון דולר מהלוואת הבנק האירופי להשקעות, המייצגת סך של 110 מיליון דולר בהון חדש.

אנדרסן גלובל מחזקת את יכולות הניוד הגלובלי שלה באמצעות צירופה של Courdid BV
Andersen Global התקשרה בהסכם שיתוף פעולה עם Courdid BV, חברת ניוד גלובלי מהולנד, ובכך מחזקת עוד יותר את יכולותיה בתחום הייעוץ לכוח עבודה בינלאומי ולעובדים המוצבים מחוץ למדינת מוצאם.

Bitget משיקה את קמפיין השותפים Score Your 40% עם מאגר פרסים בהיקף של מיליון דולר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את Score Your 40%, קמפיין שותפים גלובלי חדש המציע מאגר פרסי USDT בהיקף של מיליון דולר, שנועד להאיץ את צמיחת השותפים ולתגמל בוני קהילות לקראת אחת מעונות הספורט הגדולות ביותר של השנה.

קיווה קירין תציג ראיות משלימות חדשות המגדירות עוד יותר את התועלת הקלינית של מוגמוליזומאב בלימפומה עורית של תאי T בכנס WCCL 2026
Kyowa Kirin, Inc, חברת בת בבעלות מלאה של Kyowa Kirin Co. Ltd (TSE: 4151), הודיעה היום כי נתונים חדשים המגדירים עוד יותר את הפוטנציאל של מוגמוליזומאב בטיפול במיקוזיס פונגואידס חוזרת או עמידה ותסמונת סזארי, שני תת-סוגים של לימפומה של תאי T עוריים, יוצגו בקונגרס העולמי ללימפומות עוריות (WCCL) במונטריאול, קנדה.

ביקורת: בין עבר להווה: "קיר זכוכית" - מסע מטלטל בתיאטרון בית ליסין
10/06/26 | תיאטרון
התיאטרון הוא לעיתים קרובות מראה שבורה של המציאות שלנו. לעיתים הוא מצליח לייצר "קיר זכוכית" - אותו קיר פיזי וסמלי שמאחוריו מוצג הר האפר של הנספים. דרכו אנו מביטים אל עברנו ואל הפצעים הפתוחים של השואה, ובו-זמנית פוגשים את האנושיות המזוקקת שנותרה מאחור. המחזה העולה בתיאטרון בית ליסין, פרי עטו של המחזאי אורן יעקובי הוא יצירה שמהלכת על התפר הדק שבין קומדיה שחורה לדרמה אנושית מרטיטה..

פרויקט קומפלקס האנרגיה פנג'ראנג של ChemOne מעניק עבודות EPCC ל-CNCEC
חברת Pengerang Energy Complex Sdn. Bhd. ("PEC") שמחה להודיע ​​על זכייתה בעבודות ההנדסה, הרכש, הבנייה וההפעלה ("EPCC") עבור פרויקט Pengerang Energy Complex - מתחם האנרגיה פנגרנג ("הפרויקט") בג'והור, מלזיה, לחברת ההנדסה הכימית הלאומית של סין - China National Chemical Engineering Company Limited ("CNCEC")

Bitget משיקה את חודש המלחמה בהונאות 2026, מחזירה 32.3 מיליון דולר עבור משתמשים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את חודש המלחמה בהונאות לשנת 2026 תחת הכותרת "יותר נכסים, מגן חזק יותר. הישארו בטוחים בעידן מרובה הנכסים". היוזמה השנתית מתמקדת בסיוע למשתמשים לנווט בנוף איומים מורכב יותר ויותר, כאשר פלטפורמות נכסים דיגיטליים מתרחבות מעבר לקריפטוגרפיה לאקוסיסטם שמורכב מאפשרויות נכסים רחבות יותר.

500 Global ממנה את סונג וו אהן לשותף בקוריאה, שיוביל את סניף סיאול ויסייע בהרחבת טכנולוגיות קוריאניות לשווקים גלובליים
המינוי משקף את האמון של 500 Global ‎בשוק הקוריאני ומקדם את שאיפותיה של קוריאה בתחום החדשנות הגלובלית, תוך הבאת תשתית השקעות חוצת-גבולות ברמה מוסדית לענפי הטכנולוגיה התחרותיים ביותר במדינה

VeriSilicon מקדמת אימוץ מסחרי של AV2 ביישומי וידאו וסטרימינג מהדור הבא
VC9800D מספקת יכולות עיבוד וידאו בפורמטים שונים עבור בינה מלאכותית במולטימדיה, בנייד ובהתקני קצה חכמים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI