דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים 70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.
70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.
חיים נוי 20/11/20 |  צפיות: 2052

 

UPF - ההתאחדות האוניברסלית לשלום:

70 שנה לסיום מלחמת קוריאה, ההתאחדות האוניברסלית לשלום עורכת מפגש פסגה מקוון למען פיוס ושלום.

ראשי מדינות חוברים יחד למיליוני משתתפים מרחבי העולם לשלוח מסר של שלום לקוריאה

יום ראשון, 22 בנובמבר 2020 – rallyofhope.eu

לונדון, 19 בנובמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

עצרת התקווה, השלישית במספר, המאורגנת ע"י UPF מצופה למשוך השתתפות בינלאומית בסוף השבוע הקרוב. עצרת זו המופקת בקוריאה תעמוד בסימן שבעים שנים לפרוץ מלחמת קוריאה (1950-1953). UPF הוא NGO במעמד מייעץ כללי במועצה הכלכלית חברתית של האו"ם.

זוכרים את גיבורי המלחמה מהעבר ומציינים את עושי השלום של ימינו

בנוסף לחלק המרכזי שייקחו בו חלק מנהיגים גלובליים בכירים, תערוך להקת הריקוד 'המלאכיות הקטנות' הופעה מיוחדת לכבוד ותיקי מלחמת קוריאה.

ד"ר האק ג'ה האן מון, מייסדת שותפה של UPF, תישא את הנאום המרכזי. בעלה המנוח האב מון, שוחרר ע"י כוחות האו"ם ממחנה המוות הונגנאם בצפון קוריאה. בספר זכרונותיה, 'אמא של שלום', סיפרה גב' מון כיצד ניצלה ממות מספר פעמים במהלך המלחמה.

דוברים נוספים יכללו ראשי מדינות בעבר ובהווה אשר לקחו חלק במלחמת קוריאה במסגרת כוחות האו"ם. הגב' סהלה וורק-זוודה, נשיאת אתיופיה, האישה היחידה המכהנת כראשת מדינה באפריקה. מר איב לטרמה, ראש ממשלת בלגיה (2009-2011); מר סטפאן הרפר, ראש ממשלת קנדה (2006-2015) בהווה יו"ר ה'איחוד הדמוקרטי הבינלאומי'.

ראשי מדינות אחרים כוללים את אלו שמדינותיהם התגברו על מתחים חברתיים והתקדמו לקראת פיוס לאומי: מר סאלווה קיר מאיארדיט, נשיא דרום סודן, אשר לאחרונה הזמין את יו"ר UPF בארצו להצטרף למעמד החתימה של הסכמי השלום של ג'ובה. מר אוהורו קניאטה, נשיא קניה ומר מהינדה ראג'פסקה, ראש ממשלת סרילנקה.

מר ז'אק מריון, נשיא UPF אירופה והמזה"ת, ציין, שעצרת התקווה שולחת מסר ברור לאיחוד בדרכי שלום, התפילה הבינדתית שנישאת ע"י מנהיגי דתות יחד עם נוכחותם של ותיקי מלחמת קוריאה המייצגים את הצבאות שהיו בעימות, ישמיעו קול לפיוס בחצי האי המחולק לשניים. הוא הוסיף ואמר: "ה־UPF מציינת באופן ברור באתר הבית שלה, את המטרה המרכזית של איחוד בדרכי שלום של חצי האי קוריאה ויחסים הרמוניים עם מדינות צפון מזרח אסיה". למען מטרה זו, פועל UPF להגשמת החזון של חברה דמוקרטית גלובלית, מונעת בכלכלה חופשית, אשר מבוססת על ערכי משפחה אוניברסליים.

העצרת תשתמש בטכנולוגיה דיגיטלית חדשנית ומרהיבה מהארץ שהביאה לנו את הקיי-פופ. למיליוני צופים בשידור החי, יצטרפו גם משתתפים בשידור אינטראקטיבי, על גבי פלטפורמות מדיה חברתית שונות.

עצרת התקווה – שידור חי

תאריך: 22 בנובמבר 2020 משעה 2:30 לפנות בוקר ועד 4:30 שעון ישראל
משתתפים: אחמי"ם ואורחים מכל רחבי העולם (הרשמה: rallyofhope.eu)

שידור חוזר של רגעי השיא בעצרת המקוונת:
22 בנובמבר 2020 משעה 7:00 עד 8:00 בערב

משתתפים: אחמי"ם ואורחים מכל רחבי אירופה (הרשמה: rallyofhope.eu)
שידור חי ישיר: peacelink.live
ליצירת קשר: [email protected]

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/52332171/en

מקור: UPF

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תכירו: Agent Architect ו-Agent Performance Suite עבור Zoom Virtual Agent
• יכולות חדשות של סוכן וירטואלי ב-Zoom עוזרות לארגונים לבנות סוכני בינה מלאכותית מהר יותר, לייעל את הביצועים לאורך זמן ולספק חוויות לקוח מותאמות אישית יותר באמצעות פלטפורמת Zoom CX מחוברת.

Straive רוכשת את NextGen Invent במטרה לחזק את יכולות היישום וההטמעה התפעולית של נתונים ובינה מלאכותית
Straive, מובילה עולמית בתחום היישום והתפעול של פתרונות נתונים ובינה מלאכותית, הודיעה על רכישת NextGen Invent, ספקית שירותי הנדסת בינה מלאכותית ושירותים ארגוניים.

זיליז משיקה את Vector Lakebase, ומרחיבה את מסד הנתונים הווקטורי הנפוץ ביותר בעולם לכדי פלטפורמת נתונים אחודה עבור בינה מלאכותית
Vector Lakebase, הזמין כעת בתצוגה מקדימה ציבורית ב-Zilliz Cloud, שומר על חיפוש וקטורי ייצור בליבתו ומוסיף אחסון משותף מקורי באגם ומחשוב לפי דרישה - ובכך מביא הגשה בזמן אמת, גילוי אינטראקטיבי וניתוח אצווה לבסיס נתונים אחד.

ניצול לרעה של החזרות הופך לתופעה רחבת היקף, כאשר כמעט מחצית מהצרכנים משתמשים בבינה מלאכותית בתביעות החזר, לפי מחקר חדש של ריסקיפייד
מחקר עולמי חדש מצביע על כך שהחזרות 'אסטרטגיות' הופכות לנורמה, שהפערים בין אזורים שונים מתרחבים, ושאימוץ מהיר של בינה מלאכותית משנה את ניהול הסיכונים במסחר האלקטרוני לאחר הרכישה

יוזמת Nexa הגלובלית הושקה לתמיכה בחדשנות בתחום האקלים והבריאות
קונסורציום עולמי מחפש פתרונות נועזים וניתנים להרחבה אשר יפחיתו את הנזקים הבריאותיים המונעים על ידי אקלים בקהילות פגיעות.

Mitiga Labs הכריזה על השקת Skillgate, כלי לזיהוי סיכונים במיומנויות ובהגדרות של סוכני בינה מלאכותית
הסורק החינמי מזהה, מתריע ומדרג טכניקות תקיפה המוטמעות במיומנויות של סוכני בינה מלאכותית, בווים ובקבצי תצורה, עוד לפני שהסוכן מבצע פעולה על פיהן

פורטגרה מחזקת את ההובלה האקטוארית שלה עם מינויו של אנתוני כץ לסגן נשיא בכיר, הזמנות
Fortegra Group, Inc.‎, חברת ביטוח ייעודית גלובלית, הודיעה היום על מינויו של אנתוני כץ לתפקיד לסגן נשיא בכיר, הזמנות. כץ יוביל את צוות האקטוארים המקצועיים של Fortegra, ויהיה אחראי על הזמנות, ביטוח אשראי, דיווחים סטטיסטיים, ויוזמות מרכזיות, כולל תקן IFRS 17.

חדשות למשקיעים ב-TruBridge
חדשות למשקיעים ב-TruBridge: אם סבלתם הפסדים ב-TruBridge, Inc (נאסד"ק: TBRG), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם

מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד ZOETIS
מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד ZOETIS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד משקיעים ב-Zoetis Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – ZTS

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד את משקיעי Lucid Group, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – LCID
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI