דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים The Open Group ואיגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי משתפים פעולה כדי לפתח אסטרטגיות של מימשל דיגיטלי
The Open Group ואיגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי משתפים פעולה כדי לפתח אסטרטגיות של מימשל דיגיטלי
חיים נוי |  25/11/20 |  צפיות: 2024

The Open Group ואיגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי משתפים פעולה כדי לפתח אסטרטגיות של מימשל דיגיטלי

שיתוף פעולה אסטרטגי כדי לקדם ולבנות ארכיטקטורה ארגונית שמתרכזת באזרח עבור החדשנות והשינוי בשירותים הציבוריים בארצות עם משאבים מוגבלים

לונדון, 24 בנובמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

היום The Open Group, קונסורציום הטכנולוגיה הניטרלי מבחינת ספקים, ואיגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי (ITU), סוכנות האו"ם לטכנולוגיות מידע ותקשורת (ICTs), הודיעו על שיתוף פעולה כדי להאיץ את החדשנות והשינוי בשירותים הציבוריים להשגת תוצאות טובות יותר לאזרחים וניצול אופטימלי של תשתיות ICT.

על ידי עבודה משותפת, The Open Group ו-ITU מתכוונים לקדם, להנחות ולבנות יכולות עבור אסטרטגיות של מימשל דיגיטלי וארכיטקטורה ארגונית שמתרכזת באזרח ברחבי העולם.

"מעולם קודם לא היו לשירותים הציבוריים הדיגיטליים השפעה כל כך גדולה על חייהם של אזרחים ברחבי העולם", אמר המזכיר הכללי של ITU, האולין ז'או. "באמצעות השותפות הזאת עם The Open Group, ITU מכפיל את מאמציו לעזור לממשלות בכל מקום להאיץ את ההתקנה וההגדלה של פתרונות דיגיטליים משפיעים שמתרכזים באזרח כדי לתמוך בהתאוששות הכלכלית ויעדי הפיתוח בר הקיימא של האו"ם (SDGs)".

עם ההדרכה והחומרים הנחוצים, מדינות מוגבלות במשאבים יהיו במצב טוב יותר להפוך אסטרטגיות דיגיטליות למערכות בקנה מידה גדול שאפשר להוציא לפועל. לכן שיתוף הפעולה האסטרטגי בין ITU ו-The Open Group ימלא את הפער בין השקעות דיגיטליות וגישות ארכיטקטורה של פרקטיקות מיטביות כדי להשיג את SDGs.

דורין בוגדן-מרטין, מנהלת הלשכה לפיתוח טלקומוניקציה (BDT) של ITU, אמרה: "השימוש בפתרונות וטכנולוגיות דיגיטליים כדי להעלות את הרמה של שירותים ציבוריים דיגיטליים מהותי לתמיכה בתגובה למגיפת קוביד-19 ולהתאוששות ממנה. כשמדובר בתכנון, יישום והתחלת הפעלה של שירותים ציבוריים דיגיטליים בקנה מידה גדול, האימוץ של גישות ארכיטקטורה חשוב מאוד. ארכיטקטורה ארגונית מאפשרת לממשלות לענות על הצרכים של מגזרים עם דרישות שונות, ובה בעת לאפשר את תהליך השינוי הארגוני והמודרניזציה של השירותים הממשלתיים באופן כללי. יחד עם The Open Group, אנחנו יכולים ליצור את הכלים וההדרכה שנחוצים למדינות כדי להפעיל גישה של ארכיטקטורה ארגונית".

העבודה שנעשית כחלק משיתוף הפעולה תבוצע על ידי קבוצת העבודה לארכיטקטורה ארגונית ממשלתית של The Open Group. קבוצת העבודה תפתח תהליכים שיאפשרו זרימה חלקה של מידע בין סביבות ממשלתיות שונות ויקלו את השימוש במשאבי הארכיטקטורה הארגונית הקיימים -- כולל מדריכים, מסגרות, מקרי שימוש ומתודולוגיות -- וינגישו אותם לכולם. על ידי מתן גישה למשאבים האלה, The Open Group ו-ITU יעזרו לממשלות לבנות את היכולות שנחוצות כדי ליישם גישות ארכיטקטורה בקנה מידה גדול, על בסיס הצרכים הספציפיים של המדינות שלהן.

סטיב נאן, נשיא ומנכ"ל The Open Group, אמר: "The Open Group גאה לשתף פעולה עם ITU כדי לשנות את השירותים הציבוריים הדיגיטליים, ובסופו של דבר לשפר את החוויה של מיליוני אזרחים בכל העולם. ברור שהמדינות שיכולות להפיק את התוצאות הטובות ביותר מהשקעות דיגיטליות הן אלו שיצרו ואימצו גישות ארגוניות מותאמות למטרה למימשל הדיגיטלי. זאת הסיבה שיחד עם ITU נחתור להפוך לשוויוני את השימוש במתודולוגיות וכלים שנחוצים כדי ליצור ארכיטקטורות ותשתיות דיגיטליות חסינות מפני העתיד, במיוחד במדינות עם משאבים מוגבלים".

The Open Group ו-ITU יקיימו וובינרים כדי להשיק את בשיתוף הפעולה ב-2 בדצמבר וב-9 בדצמבר 2020. הירשמו כאן.

אודות The Open Group

The Open Group הוא קונסורציום שמאפשר את ההשגה של מטרות עסקיות באמצעות תקני טכנולוגיה. יותר מ-800 הארגונים החברים המגוונים שלנו כוללים לקוחות, ספקי מערכות ופתרונות, ספקי כלים, משלבים, אקדמאים ויועצים בענפים רבים. למידע נוסף על The Open Group, בקרו בבקשה באתר www.opengroup.org.

אודות איגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי (ITU)

איגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי (ITU) הוא סוכנות האו"ם לטכנולוגיות מידע ותקשורת (ICTs), והוא מניע חדשנות ב-ICTs יחד עם 193 מדינות חברות ו-900 חברים שהם חברות, אוניברסיטאות וארגונים בינ"ל ואזוריים. ITU, שהוקם לפני יותר מ-150 שנה ב-1865, הוא הגוף הבין ממשלתי שאחראי על התיאום של השימוש הגלובלי המשותף בתדרי רדיו, קידום שיתוף פעולה בינ"ל בהקצאת מסלולי לוויינים, שיפור תשתיות תקשורת בעולם המתפתח ויצירת התקנים הכלל עולמיים שמאפשרים חיבור הדדי חלק של מגוון גדול של מערכות תקשורת. מרשתות אינטרנט ועד לטכנולוגיות רדיו בחזית הקידמה, ניווט אווירי וימי, רדיו אסטרונומיה, ניטור אוקיינוגרפי ומבוסס לוויינים של כדור הארץ וגם ההתכנסות של טכנולוגיות של טלפונים נייחים, אינטרנט ושידור. ITU מחויב לחבר את העולם. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.itu.int.

אנשי קשר

אשת קשר שלThe Open Group Media
Jenny Morris
Hotwire
+44 (0)7393465529
[email protected]

אשת קשר שלITU
Monika Gehner
Head, Strategic Communication Division (SCD)
International Telecommunication Union (ITU)
Tel.: +41 22 730 5459
Press lines: +41 22 730 6039 & +41 79 337 4615
E-mail: [email protected]

מקור: The Open Group

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI