דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים המסקנה ממחקרים חדשים היא ש-Xlear הורג ו/או מנטרל SARS-CoV-2
המסקנה ממחקרים חדשים היא ש-Xlear הורג ו/או מנטרל SARS-CoV-2
חיים נוי 30/11/20 |  צפיות: 2294

המסקנה ממחקרים חדשים היא ש-Xlear הורג ו/או מנטרל SARS-CoV-2

מיאמי, 30 בנובמבר 2020, (BUSINESS WIRE) :

המסקנה ממחקרים חדשים במבחנה, שנוהלו על ידי אוטוריטה מפורסמת במחלות נשימתיות, היא שהתרסיס לאף Xlear הוא "אמצעי יעיל... וניתן להעתקה לניטרול SARS-CoV-2... לכמות בלתי ניתנת לגילוי של נגיף מדבק". המסקנה הזאת "מאומתת על ידי שתי סדרות בלתי תלויות של ניסויים, שבוצעו על ידי מעבדות שונות, בזנים שונים של הנגיף"... מחקרי קטילת הנגיפים מומנו באופן בלתי תלוי.

"מחקרי קטילת הנגיפים מפנים את תשומת הלב לתפקיד ש-Xlear יכול למלא בעזרה למלחמה במגיפת קוביד-19", אמר ד"ר גוסטבו פרר, שמנהל את קבוצת המחקר.

מצב המחקר המדעי:

תרסיסים לאף, כמו Xlear, מפחיתים את העומס הנגיפי באף, וזה חיוני במלחמה בקוביד-19. מחקרים מראים שקוביד-19 מדביק ומתפשט בעיקר דרך מערכת הנשימה העליונה. על ידי הפחתת העומס הנגיפי באף, תרסיסים לאף עוזרים להגביל את החומרה וההעברה של SARS-CoV-2 (קוביד-19). https://jamanetwork.com/journals/jamaotolaryngology/fullarticle/2768627.

המרכיבים של Xlear הם נוגדי נגיפים -- הם חוסמים את היצמדות הנגיפים באף. ראו, לדוגמה, https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.08.19.225854v1.full.pdf. המסקנה של המחקר הזה של האוניברסיטה של טנסי על SARS-CoV-2: "תרסיסים נוגדי נגיפים לאף... תורמים מפחיתים... עומס נגיפי... מאיטים את התקדמות המחלה... וההעברה".

חקרי מקרים שעברו ביקורת עמיתים מצביעים על כך ש-Xlear עוזר בטיפול בקוביד-19: בניסוי ממבט ראשון בבית החולים הקהילתי לרקין (מיאמי) נקבע: "חולי קוביד-19 עם סימפטומים, שטופלו באמצעות [Xlear], כתוספת... [לטיפול הסטנדרטי]", הראו "שיפור קליני מהיר וזמן מקוצר" לצליחת בדיקות PCR לגילוי קוביד-19. https://www.cureus.com/articles/43909-potential-role-of-xylitol-plus-grapefruit-seed-extract-nasal-spray-solution-in-covid-19-case-series.

מיליוני אנשים בכל העולם משתמשים ב-Xlear כבר יותר מעשרים שנה מבלי שדווח אפילו אירוע שלילי משמעותי אחד.

"על סמך הנתונים הקיימים, מחקרי קטילת הנגיפים האלה מראים ש-Xlear הוא לא רק נוגד נגיפים, הוא גם קוטל נגיפים (הורג/ מנטרל את SARS-CoV-2). השילוב הזה של יכולות נגד נגיפים וקטילת נגיפים הוא מכת אגרוף כפולה במלחמה בנגיף", אמר נייתן ג'ונס, מנכ"ל Xlear. "כשהמגיפה משתוללת בכל העולם, עלינו להשתמש בכל כלי שאנו יכולים כדי להילחם בה. אםלא נעשה זאת נסכן ללא צורך את חייהם של מיליונים. אם נשקול את היסטוריית הבטיחות של עשרים שנה שיש לנו מול הסיכונים של הנגיף הקטלני הזה, ברור שיש לעשות שימוש נרחב ב-Xlear", סיכם ג'ונס.

המחקר המלא: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.11.23.394114v1.full

עוד מידע על Xlear: https://xlear.com/

אודות ד"ר גוסטבו פרר

ד"ר פרר, MD FCCP, הוא פרופסור חבר לרפואה והמייסד של המרפאה של קליבלנד, המרפאה למחלות ריאה בין רקמתיות של פלורידה ואגודת הריאות והטיפול הנמרץ של בית החולים אוונטורה. הוא משמש כיום כנשיא המומחים לטיפול נמרץ/ מכון הריאות של אוונטורה ובעבר שימש כמנהל המחקר הנשימתי באוניברסיטה של האו"ם, ונצואלה.

צפו בגרסת המקור באתר businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201130005291/en/

אנשי קשר

Jeff Gulko
617.304.7339
[email protected]

מקור:Xlear

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
QurCan Therapeutics מתקשרת בהסכם אסטרטגי למחקר ושיתוף פעולה עם Lilly לקידום טיפולים מבוססי חומצות גרעין למחלות של מערכת העצבים המרכזית וההיקפית
שיתוף פעולה רב-תוכניות, הממנף את פלטפורמת ההחדרה TERP™‎ של QurCan, המשתמשת בננו-חלקיקים פולימריים-ליפידיים Lilly תבצע השקעה אסטרטגית ב-QurCan

EMGA הובילה מימון הלוואות מועדון בסך 80 מיליון דולר עבור בנק איפאק יולי באוזבקיסטן
Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) השלימה סבב מימון נוסף עבור Ipak Yuli באוזבקיסטן, במימון הגופים OeEB,‏ CDP ו- Allianz Global Investors (AGI)

Gradiant זכתה בחוזי מים חדשים עבור מפעלי מוליכים למחצה מרכזיים בארה"ב בניו יורק, וירג'יניה, איידהו ויוטה
300 מיליון דולר בחוזים חדשים בתחום המים הטהורים במיוחד, טיהור שפכים ואפס פליטת נוזלים מציינים את המומנטום המסחרי המתמשך בשכבת השבבים של כלכלת הבינה המלאכותית

חברת RIX Industries משתפת פעולה עם Build Health International כדי להביא לאפריקה הכשרה בנושא מדחסי חמצן רפואיים
תוכנית חדשה במכללה הפוליטכנית קיגאלי של רואנדה מעמידה את הכשרת המדחסים ברמת מפעל RIX בהישג ידם של טכנאי ביו-רפואיים בבתי חולים ברחבי היבשת

יוניבר סולושנס מרחיבה את סל המוצרים שלה בתחומי טיפוח הבית וניקוי תעשייתי באמצעות שותפות עם Dow בצפון אמריקה
שיתוף פעולה מחוזק מגדיל את הגישה של הלקוחות לרכיבי ניקוי בעלי ביצועים גבוהים

תערוכת וכנס הרכב החשמלי 2026 מביאים לדובאי את האקוסיסטם של עתיד הניידות
ככל שניידות חשמלית נכנסת לתקופה מכריעת של צמיחה עולמית, הטכנולוגיות המשנות את התחבורה הופכות מקושרות יותר ויותר. כלי רכב חשמליים נמצאים כיום בתוך אקוסיסטם רחב יותר הכולל תשתיות טעינה, סוללות, מערכות אנרגיה, פתרונות ציי רכב, תוכנה, אוטומציה ופיתוח ערים חכמות.

Bitget מציינת 8 שנים עם חזון הבורסה האוניברסלית שנבנה לעסקאות מושלמות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מציינת את יום השנה השמיני שלה תחת הכותרת 8uilt for Perfect Trades, וחוגגת שמונה שנים של חדשנות במסחר כאשר הפלטפורמה נכנסת לשלב הצמיחה הבא שלה בשווקים הקריפטוגרפים, השווקים המסורתיים והמסחר המוסדי.

איסטנבול כובשת את המקום הראשון כשדה התעופה המקושר ביותר בעולם, כך עולה מדו"ח OAG Megahubs 2026
שדות תעופה באסיה תופסים את מרבית המקומות ברשימת 20 המובילים במדד הקישוריות השנתי המדרג את המוקדים הבינלאומיים המובילים בעולם, כאשר המוקדים הסיניים מפגינים התאוששות מלאה מהתקופה שלאחר המגפה

אטוס משתפת פעולה עם GCH להקמת מרכז חדש לתפעול אבטחה מבוסס-בינה מלאכותית באיחוד האמירויות
s, מובילה עולמית בתחום ההמרה הדיגיטלית המונעת על ידי בינה מלאכותית, הודיעה היום על פתיחת מרכז פעולות אבטחה (SOC) חדש המונע על ידי בינה מלאכותית באיחוד האמירויות הערביות בשיתוף פעולה עם GCH. מרכז הפעולות החדש שבסיסו בדובאי יספק לפעילות אבטחה ריבונית אחסון נתונים מקומי, ויסייע לארגונים לחזק את חוסן הסייבר, להתמודד עם איומים אזוריים ומונעי בינה מלאכותית, ולתמוך בעמידה בתקני אבטחת המידע של איחוד האמירויות הערביות ובדרישות הרשות הלאומית לאבטחת מידע אלקטרונית.

ה-Mojave שלGA-ASI הוא המל"ט הראשון שהשלים פעולות לטווח קצר בשדה הקרב
מטוסי המראה ונחיתה קצרי טווח מוסמכים ליכולות שדה קפדניות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI