דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנטרה ביו ממנה את ספירוס ג'אמאס למנהל כללי
אנטרה ביו ממנה את ספירוס ג'אמאס למנהל כללי
חיים נוי 01/12/20 |  צפיות: 2013

אנטרה ביו ממנה את ספירוס ג'אמאס למנהל כללי

בוסטון וירושלים, 30 בנובמבר 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

אנטרה ביו בע"מ (NASDAQ: ENTX), מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה, הודיעה שמועצת המנהלים שלה מינתה את ספירוס ג'אמאס, Sc.D., לתפקיד המנהל הכללי וחבר במועצת המנהלים בתוקף מ-4 בינואר 2021. ד"ר ג'אמאס יחליף את ד"ר רוז'ה גראסו, שמשמש כמנכ"ל זמני מאוגוסט 2020. ד"ר גראסו ימשיך להיות דירקטור של אנטרה ביו.

"זאת תקופה מרגשת מאוד להצטרף לצוות המוכשר באנטרה, עם כמה זרזים בטווח הקרוב כולל תוצאות של נתונים מרובים מהניסוי הקליני שלב 2 שמתבצע של EB613 וגם הזדמנויות פוטנציאלית רבות של פיתוח עסקי לטכנולוגיית הפלטפורמה שלנו", אמר ד"ר ג'אמאס. "אני מצפה לעבודה עם הצוות באנטרה כדי לקדם את תוכנית הפיתוח של דלדול העצם EB613 אל ניסוי קליני שלב 3 פיבוטלי פוטנציאלי ולקדם את צנרת הפיתוח שלנו, כולל הבחירה של פורמולציה של EB612 לטיפול בתת-פעילות מצד התריס. החברה צפויה לקבל כמה תוצאות חשובות של נתונים בחודשים הקרובים, כולל הנתונים הסופיים של שלב 2 מהניסוי שלב 2 של EB613 במחצית השנייה של 2021, ואני מאמין שיש הזדמנות משמעותית ליצור ערך עבור בעלי המניות של אנטרה ולבנות חברת ביו תרופות בת קיימא", המשיך ד"ר ג'אמאס.

ספירוס ג'אמאס Spiros Jamasהוא יזם ביוטק עם יותר מ-30 שנה של ניסיון ניהולי בכיר בתעשיית הביו תרופות. הוא שימש כמנכ"ל ו/או מייסד של חברות מבוססות חדשנות עתירות צמיחה רבות, בכללן: AOBiome Therapeutics, Inc., Tempero Pharmaceuticals, Inc., Enanta Pharmaceuticals, Inc. ו-Alpha-Beta Technology, Inc.. הוא הרכיב צוותים עתירי ביצועים כדי לפתח את הארגונים האלה וניהל תוכניות מו"פ הראשונות מסוגן מהגילוי המוקדם דרך הגשת בקשות לתרופה ניסויית חדשה (IND) ועד לפיתוח קליני מתקדם. כמנכ"ל מייסד של AOBiome, הוא יצר חברת מיקרוביום של העור מובילה שהשיקה את הפרוביוטיקה פורצת הדרך של העור AO+ Mist ואת מותג מוצרי הצריכה Mother Dirt והוביל את הפעילות להגשת שש בקשות IND. ב-Enanta הוא ניהל את ההתחלה של התוכנית לפיתוח תרופה לדלקת כבד מסוג C. במהלך הקריירה שלו ד"ר ג'אמאס גייס מימון בשווי של יותר מ-300 מיליון דולר ממגוון של מקורות כולל השקעות וחוב ציבוריים ופרטיים. בנוסף לניסיון הרב שלו בבניית חברות ביו תרופות, ד"ר ג'אמאס היה אנליסט הבריאות הגלובלי בקבוצת האסטרטגיות היסודיות הגלובליות ב-State Street Global Advisors, חברת ניהול הנכסים השנייה בגודלה בעולם. ד"ר ג'אמאס קיבל תואר דוקטור למדע בביו טכנולוגיה מ-M.I.T. ב-1987, תואר M.Sc., גם מ-M.I.T., ב-1983 ותואר B.Sc. בהנדסה כימית מ-UMIST, אנגליה. הוא מחבר וממציא שותף של הרבה מאמרים ופטנטים.

"בשם מועצת המנהלים, ברצוני להודות לרוז'ה על הניהול שלו בזמן החיפוש אחרי מנכ"ל ואני נרגש שספירוס יצטרף אלינו כמנכ"ל שלנו וחבר במועצת המנהלים. בזכות הרקע של ספירוס, כולל הניסיון שלו בפיתוח תרופות ואסטרטגיה, הוא מתאים באופן ייחודי לנהל את החברה בתקופה מרגשת זאת. כשנתונים משלב 2 של EB613 באופק ויש צורך ברור שלא נענה לטיפולים דרך הפה שעשויים להציע לחולי דלדול העצם חלופה יותר נוחה ללא מחטים למוצרים הניתנים בזריקות הנוכחיים שזמינים כיום, זאת תקופה מאוד מרגשת עבור החברה", אמר ג'רלד ליברמן, יו"ר מועצת המנהלים של אנטרה.

תנאי ההעסקה של ד"ר ג'אמאס כפופים לאישור של בעלי המניות של החברה.

אודות אנטרה ביו

אנטרה היא מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה לשימוש בתחומים עם צורך רפואי גדול שלא נענה כשהאימוץ של טיפול באמצעות זריקה מוגבל בגלל עלות, נוחות וקשיי ציות של החולים. טכנולוגיית החדרת התרופות דרך הפה הקניינית של החברה מיועדת לתת מענה לאתגרים הטכניים של ספיגה גרועה, שונות גבוהה ואי יכולת להביא מולקולות גדולות למיקום היעד בגוף באמצעות שימוש במגביר ספיגה סינתטי כדי לאפשר את הספיגה של מולקולות גדולות, ומעכבי פרוטאז כדי למנוע הגרעה אנזימטית ולתמוך בהבאה לרקמות היעד. המוצרים הפוטנציאליים הכי מתקדמים של החברה, EB613 לטיפול בדלדול העצם ו-EB612 לטיפול בתת-פעילות מצד התריס, נמצאות בפיתוח קליני שלב 2. אנטרה גם נותנת רישיונות לטכנולוגיה שלה לחברות ביופארמה לשימוש עם התרכובות הקנייניות שלהן, ועד היום יצרה שיתוף פעולה עם Amgen Inc.. למידע נוסף על אנטרה ביו, בקרו בבקשה באתר www.enterabio.com.

ליצירת קשר:

Jonathan Lieber, CFO
Tel: +972-2-532-7151
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה

זום עשתה את העבודה: קמפיין הפרסום החדש של החברה, בכיכובה של קייט מקינון, מציג כיצד Zoom הופכת שיחות לעבודה שהושלמה
תשדיר פרסומת חדש, בהפקת חברת No Notes Productions של קולין ג'וסט, משודר במהלך תוכנית ה-NFL Monday Night Football – כחלק מקמפיין Zoom Ahead של החברה

ZEISS VersaXRM 5 Insight מאיץ הדמיית רנטגן תלת-ממדית היברידית
חברת ZEISS הציגה היום את ZEISS VersaXRM 5 Insight, מיקרוסקופ רנטגן תלת-ממדי היברידי שנועד לסייע לחוקרים ומהנדסים להבין דגימות מהר יותר.

רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI