דף הבית אימון אישי אימון אישי - אחר Phoenix Software International® מרחיבה את הסכם הרישוי לקוד המקור של IBM® z/OS® JES3
Phoenix Software International® מרחיבה את הסכם הרישוי לקוד המקור של IBM® z/OS® JES3
חיים נוי 11/12/20 |  צפיות: 7629

Phoenix Software International® מרחיבה את הסכם הרישוי לקוד המקור של IBM® z/OS® JES3

נגזר חדש פועל להבאת פונקציונליות נוספת ל-JES3plus®, JES3 ו-JES2

אל סגונדו, קליפורניה, 10 בדצמבר 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

Phoenix Software International, Inc. הודיעה היום שהיא הרחיבה את הסכם הרישוי לקוד מקור עם IBM לגבי IBM z/OS® JES3. כחלק מההסכם, Phoenix Software International מתכוונת להתבסס על רישיון קוד המקור הראשון שלה ל-JES3 כדי להוסיף רכיבים נוספים בתחום של העברת נתונים בכמות גדולה. זה מאפשר ל-Phoenix Software International להביא לשוק קבוצה חדשה של מוצרים, כולל רכיבים נגזרים של העברת נתונים בכמות גדולה (BDT), קובץ לקובץ עבור סביבות JES2, JES3 ו-JES3plus®, ו-NJE של SNA עבור סביבות JES3 ו-JES3plus מתוכנן ל-2021.

אלמנט ה-BDT קובץ לקובץ מאפשר למשתמשים של מערכת z/OS אחת להעתיק או להעביר ערכות נתוני MVS רציפות ומחולקות למחיצות אל או ממערכת z/OS אחרת על גבי רשת SNA מסורתית או רשת שמועברת על גבי תשתית IP באמצעות טכנולוגיית EE. קובץ לקובץ תומך בתזמון מובנה לפעולות ההעתקה/ העברה ופועל עם כל מערכת z/OS, לא משנה איזה JES בשימוש. אלמנט ה-BDT של SNA/NJE מאפשר למערכות z/OS שמשתמשות ב-JES3 או JES3plus להעביר משימות ופלט של משימות על גבי אותן רשתות מבוססות SNA.

JES3plus® V1R0, הגרסה הראשונה של המוצר נגזר ה-JES3 של Phoenix Software International, נעשתה זמינה מוקדם יותר השנה ומציעה פתרון ללקוחות z/OS שרוצים להישאר בפונקציונליות מבוססת JES3. שיפורים פונקציונליים נבדקים עכשיו בשטח וצפויים להיות זמינים לכל הלקוחות ברבעון הראשון של 2021.

כדי לקרוא את המאמר המלא, פנו לפוסט בבלוג של Phoenix Software International: https://phoenixsoftware.com/article.php?20201210

למידע נוסף על JES3plus, בקרו בבקשה באתר https://phoenixsoftware.com/jes3plus.htm.

אודות Phoenix Software International

Phoenix Software International, Inc. (www.phoenixsoftware.com) היא חברה שמפתחת תוכנת מערכות ומספקת יישומי תוכנה מתקדמים לארגונים ברחבי העולם. החברה מציעה מגוון רחב של פתרונות לאתגרים העסקיים המודרניים.

ליצירת קשר:

(310) 338-0400
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
לשכת המסחר הבינלאומית ו-Carbon Measures מכריזים על קבוצה ראשונה של מומחים גלובליים לפאנל חשבונאות פחמן
הפאנל מורכב ממנהיגים גלובליים בכירים מעולם העסקים, האקדמיה והחברה האזרחית.

Piper Sandler משלים את רכישת MENA Growth Partners
Piper Sandler Companies NYSE: PIPR)), בנק השקעות מוביל, הכריז היום על השלמת הרכישה של MENA Growth Partners, בנק למסחר מאבו דאבי, אשר ישמש כמוקד הבנקאי של החברה להשקעות אסטרטגיות באזור GCC.

המכון לחדשנות טכנולוגית TII והפורום הכלכלי העולמי מכריזים על הקמת 'מרכז אבו דאבי לטכנולוגיות קצה' בדאבוס
אבו דאבי הופכת למוקד של מרכז חדשני למהפכה התעשייתית הרביעית, המתמקד בטכנולוגיות קוונטיות, רובוטיקה, טכנולוגיות חלל ויישומי בינה מלאכותית קשורים

Axi תשתתף בתערוכת Money Expo מקסיקו 2026 – ותציג פתרונות מסחר והזדמנויות לשותפויות
חברת הברוקרים המובילה בתחום המט"ח וה-CFD המקוון Axi צפויה להשתתף ב-Money Expo Mexico 2026, שיתקיים ב-18–19 בפברואר 2026 במרכז Banamex, מקסיקו סיטי, כאשר העניין בתעשייה בפתרונות מסחר מרובי נכסים ושותפויות אסטרטגיות ממשיך לגדול ברחבי האזור.

אנג'ליני פארמה מכריזה על מינויו של סרג'יו מרולו די קונדוג'אני למנכ"ל החדש
אנג'ליני פארמה (Angelini Pharma), חלק מקבוצת התעשייה הרב-לאומית בבעלות פרטית, Angelini Industries, הודיעה היום על מינויו של סרג'יו מרולו די קונדוג'אני למנכ"ל.

SIRBAI משיקה את טכנולוגיית נחיל הרחפנים האוטונומית הראשונה במזרח התיכון המופעלת על ידי בינה מלאכותית בתערוכת UMEX 2026
פלטפורמה חדשה מאפשרת פעולות רחפנים אוטונומיות ומתואמות, המיועדות לסביבות הגנה מודרניות

Datawave ו-Cerberus מכריזות על הסכם להשקעה ולמימון של מערכת הכבלים התת ימית באזור סינגפור-הודו-המפרץ
Datawave Networks Ltd (Datawave ) , ספקית של תשתית תת ימית עצמאית מקפריסין, הכריזה היום כי חתמה על הסכם מחייב להשקעה ולמימון עם חברות שותפות של Cerberus Capital Management, L.P. ("Cerberus"), חברה גלובלית להשקעות אלטרנטיביות, בנוגע לפיתוח של מערכת הכבלים באזור סינגפור-הודו-המפרץ (SING).

חוזים מתמשכים בשוק הקריפטוגרפיה צוברים תאוצה כאשר סוחרים קובעים את הטון לשנת 2026
Axi מרחיבה את הגישה לחוזים עתידיים מתמשכים בקריפטו המבוססים על פיאט

קולגייט-פאלמוליב וקרן ארגון הבריאות העולמי מודיעות על שותפות גלובלית לקידום בריאות הפה והשיניים
מימון רב-שנתי יקדם את תחום בריאות הפה והשיניים, שכן מחלות הפה הן מן המחלות הלא-מדבקות הנפוצות ביותר - ולעיתים הקרובות גם המוזנחות ביותר - ומשפיעות על 3.7 מיליארד בני אדם ברחבי העולם.1

Andersen Consulting מצרפת את Africa International Advisors כחברה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום האסטרטגיה והטרנספורמציה העסקית באפריקה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Africa International Advisors ‏ - AIA, חברה שבסיסה ביוהנסבורג, המתמקדת בשיפור התחרותיות העסקית באמצעות תובנות מותאמות לענפים ספציפיים, חדשנות ושירותי ייעוץ.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI