דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Madison Realty Capital מספקת מימון בנייה של 53 מיליון דולר ל-Heritage Equity Partners לפרויקט של בניין דירות בברוקלין
Madison Realty Capital מספקת מימון בנייה של 53 מיליון דולר ל-Heritage Equity Partners לפרויקט של בניין דירות בברוקלין
חיים נוי |  19/01/21 |  צפיות: 1954

Madison Realty Capital מספקת מימון בנייה של 53 מיליון דולר ל-Heritage Equity Partners לפרויקט של בניין דירות בברוקלין

ניו יורק, 19 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE)

Madison Realty Capital, חברה להשקעות פרטיות בנדלן מניו יורק שמתמקדת באסטרטגיות השקעה במניות ואג"ח, הודיעה היום שהיא סיפקה מימון בנייה של 53 מיליון דולר ל-Heritage Equity Partners, שמנהלים טובי מוסקוביץ ומייקל ליכטנסטין, בשביל פרויקט בנייה מהיסוד של בניין עם 150 דירות שנמצא בשדרה הרביעית מספר 875 בין הרחובות 32 ו-33, ב-"South Park Slope", המכונה גם שכונת סנסט פרק בברוקלין, ניו יורק.

הלוואת הבנייה היא ריבית לא קבועה מבוססת ליבור ואורגנה על ידי Meridian Capital Group והמנהל שלה אליוט קונסטילנגר, שיש לו קשרי עבודה עם Heritage Equity Partners וגם עם Madison Realty Capital. השלמת הפרויקט צפויה ברבעון השני של 2022. Heritage Development, חברת פיתוח וניהול משולבת אנכית, עם מיקוד בפרויקטים של מגורים, מסחר ואירוח, משמשת כקבלנית הראשית של הפרויקט.

הנכס, שנמצא באזור שאושר בתור "אזור הזדמנות כשיר" במסגרת חוק הקיצוץ במיסים והמשרות של 2017, ישתרע על בערך 140,000 רגל רבוע וכולל בסך הכל 150 דירות סטודיו, עם חדר שינה אחד ועם שני חדרי שינה. הדיירים ייהנו מגישה לשירותים רבים מהרמה העליונה, כולל חדר כושר וסטודיו יוגה, חדר משחקים לילדים, מרחב עבודה משותף, חדר אירועים, מרחב חיצוני משותף, גריל על הגג ומרפסת שמש, וגם מכונות ומייבשי כביסה בתוך הדירות. בנוסף, בבניין יש נוף לחזית המים והוא בניין המגורים מסוג A היחיד במרחק הליכה מהמרכז היצירתי ההומה שב-Industry City, וגם מאפשרויות תחבורה רבות, כולל קווי הרכבת התחתית D, N ו-R. בחמש השנים האחרונות, Industry City חוותה שטף של משרות בטכנולוגיה ויצירתיות שהובילו לתחייה נמרצת של האזור כולל פרויקטים רבים של עירוב שימושים, מגורים וחנויות ופרויקטי פיתוח של משרדים.

"סנסט פרק היא שכונה מתפתחת ויצירתית, אבל סובלת ממחסור באפשרויות דיור אטרקטיביות", אמר ג'וש זיגן, מייסד שותף ומנהל ההשקעות של Madison Realty Capital. "אנחנו שמחים להתבסס על הקשרים שלנו עם Heritage Equity Partners כדי לספק פתרון גמיש ולבצע את ההלוואה הזאת של 53 מיליון דולר שתביא אפשרויות דיור חדשות חיוניות לשכונה הנמרצת ומתפתחת הזאת".

"באזור הזה היו שינויים גדולים בשנים האחרונות, ואין מספיק היצע מגורים לבעלי המשרות שנוצרו באזור הזה", אמר טובי מוסקוביץ, מנכ"ל Heritage Equity Partners. "יש גידול גדול במספר החברות שנכנסות לאזור הזה, אבל לא נבנו מספיק בתי מגורים כדי להכיל את הגידול באוכלוסייה. יש צורך בעוד דיור באזור הזה, יותר דירות להשכרה, ובמיוחד צורך בבנייה חדשה של דירות יוקרה באזור הזה. הפרויקט שלנו יספק את שני הדברים, כי אנחנו מספקים גם דירות בנות השגה וגם דירות יוקרה בשני הבניינים שנבנה באתר הזה. קשה למצוא אתרים באזור הזה שמאפשרים פרויקטים של בניינים רב משפחתיים, ואנחנו שמחים להיות חלק מהפתרון למחסור בדיור באזור הזה".

מייקל ליכטנסטין, נשיא Heritage Equity Partners, מציין שהאזור הזה הוא מקום המפגש בין האזור המכונה South Park Slope ו-Industry city, ולכן מפגש השכונות בין סנסט פרק, Industry City ו-South Park Slope הופך את המיקום הזה למאוד אטרקטיבי ולפרויקט של עירוב שימושים, שמספק מגורים לאנשים מכל רמות ההכנסה שנמשכים לשכונה הזאת".

"תמיד התמקדנו בפרויקטים חלוציים בשכונות חדשות ומתפתחות, ואנחנו שמחים להתקדם עם הפרויקט הזה, שמדגיש את החוזק של הצוות שלנו בפיתוח ובנייה, ומממש את החזון שלנו ויוצר בניין יפה שיתאים לכל התושבים של השכונות האלה. המגיפה עיכבה את כל פרויקטי הפיתוח בעיר ניו יורק, אבל אנחנו שמחים שאנחנו יכולים להתקדם עם הפרויקט הזה מייד הודות לקשרים הוותיקים שלנו עם Madison Realty Capital", הוסיף ליכטנסטין.

אודות Madison Realty Capital

Madison Realty Capital (MRC) היא חברה להשקעות פרטיות בנדלן מניו יורק שמתמקדת באסטרטגיות השקעה במניות ואג"ח עם משרדים אזוריים בשווקים חשובים כולל לוס אנג'לס ודאלאס. MRC, שהוקמה ב-2004, סגרה עסקאות של בערך 13 מיליארד דולר במגזרי הרב משפחתיים, קמעונאות, משרדים, תעשייה ומלונות. החברה מנהלת השקעות בארצות הברית בשם בסיס משקיעים גלובלי. MRC היא חברה משולבת במלואה עם יותר מ-60 עובדים בכל התחומים של נדלן: השקעות, פיתוח וניהול נכסים. בין יתר התארים בענף, MRC נכללה ברשימה היוקרתית "Power 100" של שחקני הנדלן בעיר ניו יורק של Commercial Observer ומוזכרת בעקביות כאחת המלוות לבנייה המובילות בענף.

אודות Heritage Equity Partners

Heritage Equity Partners הוקמה על ידי טובי מוסקוביץ ומייקל ליכטנסטין ב-2008, ונמצאת בחזית של פרויקטי בנייה חדשניים וקהילתיים. Heritage Equity Partners פיתחה הרבה פרויקטים ידועים, כגון Spire Lofts, Williamsburg Hotel, 25 Kent והמנהלים שלה היו בין המפתחים הראשונים בווילה משבורג, לונג איילנד סיטי ועכשיו הם מפתחים במוט הייבן ודרום ברונקס.

אודות Meridian Capital Group

Meridian Capital Group שהוקמה ב-1991 היא עושת העסקאות הכי פעילה באמריקה ואחת היועצות המובילות בארה"ב במימון, השקעות והשכרה קמעונאית של נכסים מסחריים. ב-2019 מרידיאן סגרה מימון בסכום של יותר מ-40 מיליארד דולר אצל יותר מ-250 מלווים שונים. מרידיאן מייצגת רבים ממשקיעי ומפתחי הנדלן המובילים בעולם ולפלטפורמה הנרחבת של החברה יש פרקטיקות מיוחדות למערך רחב של סוגי נכסים, כולל משרדים, קמעונאות, רב משפחתי, מלונות, עירוב שימושים, תעשייה ונכסים לרפואה ודיור לקשישים. המטה של מרידיאן מצא בעיר נין יורק עם משרדים בניו ג'רזי, מרילנד, אילינוי, אוהיו, פלורידה וקליפורניה.

קובץ מצורף:

לפרטים נוספים:

 

Nathaniel Garnick/Grace Cartwright
Madison Realty Capital
(212) 257-4170
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SGCA מציינת מצוינות בתקשורת באזור אסיה, אירופה והעולם הערבי
שייח' ד"ר סולטן בין אחמד בין סולטן אל קאסימי, סגן שליט שארג'ה ויו"ר מועצת המדיה של שארג'ה, העניק הוקרה לזוכים בפרס שארג'ה לתקשורת ממשלתית (SGCA) במהדורתו ה-13, אשר אורגן על ידי לשכת המדיה של ממשלת שארג'ה (SGMB).

אושר הרכב המציגים והדוברים המרכזיים עבור Blue Magic הולנד שיתקיים ב-17 בנובמבר
בכנס החדשנות יוצגו מיזמים טכנולוגיים על ידי חברות הולנדיות, וכן יישאו דברים תא"ל פיטר גילן, מארק לנגטון וקאדרי טמאי

יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה
יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה שיתוף פעולה חדש משפר את גישת הלקוחות לחלבונים מן הצומח, סיבים ורכיבים תאיתיים, ומקדם חדשנות בשווקי הבריאות והתזונה.

מועד אחרון בעניין ASTS
מועד אחרון בעניין ASTS: רוזן, משרד עורכי דין וותיק, קורא למשקיעים ב- AST SpaceMobile, Inc.‎, אשר ספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 בנובמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – ASTS

חדשות למשקיעי LKQ
חדשות למשקיעי LKQ: אם ספגתם הפסדים ב- LKQ Corporation, מומלץ ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם

CGTN: הדיאלוג העולמי של ראשי הערים מאשש מחדש את מחויבותה של סין לפתיחות
האירוע המרכזי של הדיאלוג העולמי של ראשי ערים – נינגבו 2026 נפתח ביום שלישי בעיר הנמל נינגבו, בהשתתפות נציגים מ-15 מדינות ומ-20 ערים ברחבי העולם. האירוע, שנערך תחת הכותרת "פתיחות וקישוריות למען הזדמנויות משותפות", הניב 14 הסכמי שיתוף פעולה וכן את הסכמת נינגבו לפיתוח שיתופי – מסמך המדגיש את תפקידן של ערים כמנועים של סחר פתוח ותועלת הדדית.

מועד אחרון בתיק BIDU
מועד אחרון בתיק BIDU: רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, להבטיח לעצמם ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 13 בנובמבר בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU

מועד אחרון בעניין Tigo Energy
מועד אחרון בעניין Tigo Energy: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים של Tigo Energy, Inc עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר לקבל ייצוג משפטי לפני המועד החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי החברה - TYGO

Angelalign חשפה את SuperElastic*
חומר משופר וחדשני לקשתיות שקופות מעניק לאורתודונטים שליטה רבה יותר בטיפול

Hightouch משיקה את Match Booster באירופה, מעלה את שיעורי ההתאמה מבלי לפגוע בעמידה בדרישות התאימות
במסגרת פיילוט שנערך בחמישה שווקים, Match Booster גברה על ספקי הגיוס הקיימים בשוק חברות המדיה הגלובליות בכל מבחן ישיר מולם, והתאימה מספר גדול ביותר מ-15 אחוזים של אנשים בממוצע ועד 90% יתרון במבחן יחיד
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI