דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
חיים נוי 21/01/21 |  צפיות: 1655

ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA

גנט, בלגיה ומשולש המחקר, צפון קרוליינה , 21 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

היום ,Biotalys NV,חברה להגנת מזון ויבולים טרנספורמטיבית, מודיעה שהיא הגישה את ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה, Evoca™, למשרד להגנת הסביבה (EPA) בארצות הברית לאישור. אם תירשם על ידי EPA, ההדברה הביולוגית הזאת תציע למגדלי פירות וירקות בארה"ב דרך חדשה להילחם במחלות חשובות כדי למקסם יבולים ולהאריך את חיי המדף אחרי הקטיף עם שאריות משמעותית קטנות יותר.

"ביוטאליס שמחה להתחיל את תהליך הרישום של המוצר הראשון שלה ב-EPA. Evoca מתמקדת במחלות כמו Botrytis cinerea וקימחון, אבל אנחנו מנצלים את הגמישות של פלטפורמת הטכנולוגיות שלנו כדי לקדם צנרת מוצרים רחבה עם אופני פעולה חדשים שיטפלו באופן בטוח ואמין במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך", אמר לוק מארטנס, מנהל התפעול של ביוטאליס.

Evoca תעזור למגדלים להדביר ביעילות פתוגנים חשובים בשדה, וגם בשרשרת הערך של המזון כדי להגן על פירות וירקות אחרי הקטיף, ולהאריך את חיי המדף ולהקטין את הריקבון ואובדן המזון. עם אופן הפעולה החדש שלה ופרופיל הבטיחות החיובי, Evoca נותנת למגדלים אפשרויות נוספות במחזור הגידולים כדי לנהל את העמידות בדרך יותר מקיימת.

ההגשה מגיעה אחרי שביוטאליס השלימה בהצלחה תוכנית מקיפה של פיתוח המוצר בשדה ומחקרים רגולטוריים על Evoca. יותר מ-200 ניסויים בשדה ובחממה בכל העולם הראו עקביות רבה בהדברה היעילה של פתוגנים חשובים ביבולי פירות וירקות. עם ההגשה הזאת ואם יתקבלו אישורים רגולטוריים, ביוטאליס בדרך להכניס את Evoca לאזורים נבחרים בשוק האמריקני בסוף 2022.

ביוטאליס תמשיך עם רישומים בינ"ל בעצמה, תוך שמירה על בעלות מלאה על כל הזכויות. בהתאם לאסטרטגיית ההגעה לשוק של Evoca, אחרי ההגשה בארצות ברית תהיה הגשה באיחוד האירופי. שווקים חקלאיים גדולים באמריקה הלטינית ואסיה כלולים ברישומים עתידיים.

Evoca™: הוגשה בקשה לרישום. המוצר הזה לא רשום כעת למכירה או שימוש בארצות הברית ואינו מוצע למכירה.

אודות ביוטאליס

ביוטאליס Biotalys היא חברה להגנת מזון ויבולים מהירת צמיחה וטרנספורמטיבית שמפתחת דור חדש של פתרונות הדברה ביולוגית מבוססי חלבונים, שמעצבים את העתיד של הספקת מזון בת קיימא ובטוחה. על בסיס פלטפורמת הטכנולוגיות פורצת הדרך שלה, ביוטאליס פיתחה צנרת רחבה של מוצרים פוטנציאליים יעילים ובטוחים שמיועדים לטפל במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך, מהאדמה עד הצלחת. תוך שילוב של מאפיינים עתירי ביצועים ועקביות של כימיקלים עם פרופיל בטיחות נקי של חומרים ביולוגיים, המטרה של ביוטאליס היא לספק חומרי הגנה על גידולים אידיאליים ליישומים לפני ואחרי הקטיף. ביוטאליס, שנמצאת באשכול הביוטק בגנט, בלגיה, הוקמה ב-2013 כשפוצלה מ-VIB (המכון לביוטכנולוגיה של פלנדריה) וגייסה 61 מיליון אירו (66 מיליון דולר) עד היום ממשקיעים בינ"ל מתמחים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.biotalys.com.

קובץ פידיאף מצורף:

http://ml.globenewswire.com/Resource/Download/c62d03a4-c6f2-4b53-a8d2-8883fcbfd403

קשרי מדיה:

Erica Camilo
Connexa Communications for Biotalys
T: +1 (610) 639 5644
E: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir מעצימה את ההשקה של My ENet App, ומאחדת סלולר, פס רחב ו-IPTV עבור מנויי ENet בגויאנה
My ENet App מאחדת את כל השירותים למנויים, הקצאת eSIM והתשלומים בפלטפורמה אחת, עם ארנק דיגיטלי מובנה שפותח מקורות הכנסה חדשים עבור Enet

SpaceX הופכת לציבורית: SPCX זמינה כעת למסחר לאחר הופעת הבכורה ההיסטורית בנאסד"ק
EBC Financial Group מעניקה לסוחרים ברחבי העולם גישה דו-כיוונית להנפקה הגדולה ביותר שתועדה, החל מפעמון הפתיחה, עם ויתור על עמלות עסקה לזמן מוגבל

54% מאנשי המקצוע השואפים לעבור בתחום ה-Web3 לא מצליחים למצוא את עבודתם הראשונה - דיווח של Bitget
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את דו"ח Web3 Next-Gen Talent Intelligence שלה שמצא כי חסמי גיוס, ולא מחסור בכישרונות, הם אחד האתגרים הגדולים ביותר של כוח העבודה בתעשייה.

פרופ' מוחמד שמג'י נכנס לנשיאות EAACI עם סיום קונגרס 2026 באיסטנבול
מנהיגות חדשה מתחילה כאשר קהילת האלרגיה העולמית מקדמת את שאיפת חזון האפס של עתיד נקי מנטל אלרגיה ואסתמה

i2c זכתה להוקרה על מערכת גילוי הונאות מבוססת בינה מלאכותית במסגרת פרסי החדשנות של The Digital Banker לאזור MEA לשנת 2026
i2c Inc.‎, חברת טכנולוגיה פיננסית גלובלית וחדשנית, הודיעה היום כי זכתה בפרס 'הפתרון הטוב ביותר לגילוי הונאות מבוסס בינה מלאכותית מצד ספק' בטקס פרסי החדשנות של The Digital Banker לאזור המזרח התיכון ואפריקה לשנת 2026.

אנדרסן גלובל מחזקת את נוכחותה בהודו באמצעות JMP Advisors
Andersen Global חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם JMP Advisors בהודו, ובכך הוסיפה יכולות בתחום המיסוי ליכולותיה המשפטיות הקיימות במדינה.

יפן ודרום קוריאה מובילות את השינוי במגמות התיירות העולמיות בקיץ, על פי נתוני Holafly
טרנדים בטיולי קיץ 2026 של Holafly: עלייתה של אסיה מטייל חוקר מורשת תרבותית עשירה באסיה. על פי דו"ח הנסיעות של Holafly לקיץ 2026, יעדים כמו יפן ודרום קוריאה מובילים שינוי משמעותי בהעדפות הטיולים העולמיות, ומושכים תיירים המחפשים חוויות מגוונות וסוחפות. (צילום Holafly)

U.S. Polo Assn. חשף את קולקציית אביב-קיץ 2027 במהדורה ה-110 של פיטי אימג'ינה אומו
מותג הספורט הגלובלי שם את חולצת הפולו האייקונית במרכז חוויית פיטי אומו שלו

Workvivo משיקה את Workvivo HQ, המטה הדיגיטלי מבוסס הבינה המלאכותית לכל עובד
Workvivo HQ משלב בפלטפורמה אחת תקשורת, ידע ובינה מלאכותית כדי לעזור לכל עובד למצוא תשובות, לבצע את העבודה ולהישאר מקושר

מניעים את שרשראות האספקה ​​המובילות בעולם: 9 לקוחות OMP נכללו ברשימת 25 המובילים של גרטנר לשנת 2026
בעוד מנהיגים עולמיים עוברים מכיבוי שריפות לראיית הנולד, OMP חוגגת את בעלי החזון הארגוניים המגדילים את היקף הבינה המונעת על ידי החלטות בקצב השינוי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI