דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
חיים נוי |  21/01/21 |  צפיות: 2010

ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA

גנט, בלגיה ומשולש המחקר, צפון קרוליינה , 21 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

היום ,Biotalys NV,חברה להגנת מזון ויבולים טרנספורמטיבית, מודיעה שהיא הגישה את ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה, Evoca™, למשרד להגנת הסביבה (EPA) בארצות הברית לאישור. אם תירשם על ידי EPA, ההדברה הביולוגית הזאת תציע למגדלי פירות וירקות בארה"ב דרך חדשה להילחם במחלות חשובות כדי למקסם יבולים ולהאריך את חיי המדף אחרי הקטיף עם שאריות משמעותית קטנות יותר.

"ביוטאליס שמחה להתחיל את תהליך הרישום של המוצר הראשון שלה ב-EPA. Evoca מתמקדת במחלות כמו Botrytis cinerea וקימחון, אבל אנחנו מנצלים את הגמישות של פלטפורמת הטכנולוגיות שלנו כדי לקדם צנרת מוצרים רחבה עם אופני פעולה חדשים שיטפלו באופן בטוח ואמין במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך", אמר לוק מארטנס, מנהל התפעול של ביוטאליס.

Evoca תעזור למגדלים להדביר ביעילות פתוגנים חשובים בשדה, וגם בשרשרת הערך של המזון כדי להגן על פירות וירקות אחרי הקטיף, ולהאריך את חיי המדף ולהקטין את הריקבון ואובדן המזון. עם אופן הפעולה החדש שלה ופרופיל הבטיחות החיובי, Evoca נותנת למגדלים אפשרויות נוספות במחזור הגידולים כדי לנהל את העמידות בדרך יותר מקיימת.

ההגשה מגיעה אחרי שביוטאליס השלימה בהצלחה תוכנית מקיפה של פיתוח המוצר בשדה ומחקרים רגולטוריים על Evoca. יותר מ-200 ניסויים בשדה ובחממה בכל העולם הראו עקביות רבה בהדברה היעילה של פתוגנים חשובים ביבולי פירות וירקות. עם ההגשה הזאת ואם יתקבלו אישורים רגולטוריים, ביוטאליס בדרך להכניס את Evoca לאזורים נבחרים בשוק האמריקני בסוף 2022.

ביוטאליס תמשיך עם רישומים בינ"ל בעצמה, תוך שמירה על בעלות מלאה על כל הזכויות. בהתאם לאסטרטגיית ההגעה לשוק של Evoca, אחרי ההגשה בארצות ברית תהיה הגשה באיחוד האירופי. שווקים חקלאיים גדולים באמריקה הלטינית ואסיה כלולים ברישומים עתידיים.

Evoca™: הוגשה בקשה לרישום. המוצר הזה לא רשום כעת למכירה או שימוש בארצות הברית ואינו מוצע למכירה.

אודות ביוטאליס

ביוטאליס Biotalys היא חברה להגנת מזון ויבולים מהירת צמיחה וטרנספורמטיבית שמפתחת דור חדש של פתרונות הדברה ביולוגית מבוססי חלבונים, שמעצבים את העתיד של הספקת מזון בת קיימא ובטוחה. על בסיס פלטפורמת הטכנולוגיות פורצת הדרך שלה, ביוטאליס פיתחה צנרת רחבה של מוצרים פוטנציאליים יעילים ובטוחים שמיועדים לטפל במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך, מהאדמה עד הצלחת. תוך שילוב של מאפיינים עתירי ביצועים ועקביות של כימיקלים עם פרופיל בטיחות נקי של חומרים ביולוגיים, המטרה של ביוטאליס היא לספק חומרי הגנה על גידולים אידיאליים ליישומים לפני ואחרי הקטיף. ביוטאליס, שנמצאת באשכול הביוטק בגנט, בלגיה, הוקמה ב-2013 כשפוצלה מ-VIB (המכון לביוטכנולוגיה של פלנדריה) וגייסה 61 מיליון אירו (66 מיליון דולר) עד היום ממשקיעים בינ"ל מתמחים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.biotalys.com.

קובץ פידיאף מצורף:

http://ml.globenewswire.com/Resource/Download/c62d03a4-c6f2-4b53-a8d2-8883fcbfd403

קשרי מדיה:

Erica Camilo
Connexa Communications for Biotalys
T: +1 (610) 639 5644
E: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Payani AI השיקה פתרון שיווק ומכירות המבוסס על בינה מלאכותית: פשוט אמרו לבינה המלאכותית מה אתם רוצים שיבוצע
חברת טכנולוגיה מסן פרנסיסקו השיקה מערכת בינה מלאכותית שיחתית לביצוע משימות, המבינה נתונים עסקיים ומוציאה לפועל פעולות שיווק ומכירה באמצעות שפה טבעית וקול.

סקר דיקנים של AACSB מגלה שבינה מלאכותית ופיננסים הם בראש סדר העדיפויות
סקר דיקנים גלובלי לשנים 2026-27, שנערך בקרב 558 מובילים, מזהה את הבינה המלאכותית כאתגר הפיתוח המקצועי הברור ביותר עבור דיקנים, ללא קשר לניסיון או לאזור

GTCFX ממנה את שרבל רפול למנכ"ל, מהלך המחזק את ההנהלה הבכירה ואת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית
GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של שרבל רפול (Charbel Raffoul ) למנכ"ל. מינוי זה מהווה ציון דרך משמעותי בהמשך התפתחותה של החברה, ומשקף את מחויבותה למצוינות תפעולית, למנהיגות חזקה ולצמיחה בינלאומית.

Fortrea משלימה את רכישת חטיבת שירותי השלב המוקדם מ- Worldwide Clinical Trials
מרחיבה את רשת הפיתוח הקליני המוקדם של Fortrea עם יכולות ביו-אנליטיות ייעודיות, קיבולת מוגברת של יחידת המחקר הקליני ופלטפורמה משולבת יותר עבור לקוחות

Andersen Consulting מצרפת חברת ייעוץ שותפה באוזבקיסטן
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום אבטחת הסייבר והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Algoruni, חברת ייעוץ שבסיסה באוזבקיסטן.

ג'ונסון אנד ג'ונסון תציג את עתיד הבינה הכירורגית בפסגת הבריאות העתידית של אבו דאבי לשנת 2026
החברה מציגה את פלטפורמות הרובוטיקה MONARCH™‎ ואת האקוסיסטם הדיגיטלי ‎Polyphonic™‎

ערים במזרח אסיה מאיימות על הדומיננטיות האמריקאית בתחום הבינה המלאכותית – כך על פי מדד ערי הבינה המלאכותית שלThe Observer
· ערים במזרח אסיה נושפות בעורפה של אמריקה בכל הנוגע לפיתוח בינה מלאכותית (AI), למימונה ולהטמעתה · כך עולה ממדד ערי הבינה המלאכותית הראשון של The Observer: דו"ח מסוגו הראשון, המזהה אילו ערים מובילות במרוץ הבינה המלאכותית העולמי

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI