דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
חיים נוי 21/01/21 |  צפיות: 1462

ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA

גנט, בלגיה ומשולש המחקר, צפון קרוליינה , 21 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

היום ,Biotalys NV,חברה להגנת מזון ויבולים טרנספורמטיבית, מודיעה שהיא הגישה את ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה, Evoca™, למשרד להגנת הסביבה (EPA) בארצות הברית לאישור. אם תירשם על ידי EPA, ההדברה הביולוגית הזאת תציע למגדלי פירות וירקות בארה"ב דרך חדשה להילחם במחלות חשובות כדי למקסם יבולים ולהאריך את חיי המדף אחרי הקטיף עם שאריות משמעותית קטנות יותר.

"ביוטאליס שמחה להתחיל את תהליך הרישום של המוצר הראשון שלה ב-EPA. Evoca מתמקדת במחלות כמו Botrytis cinerea וקימחון, אבל אנחנו מנצלים את הגמישות של פלטפורמת הטכנולוגיות שלנו כדי לקדם צנרת מוצרים רחבה עם אופני פעולה חדשים שיטפלו באופן בטוח ואמין במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך", אמר לוק מארטנס, מנהל התפעול של ביוטאליס.

Evoca תעזור למגדלים להדביר ביעילות פתוגנים חשובים בשדה, וגם בשרשרת הערך של המזון כדי להגן על פירות וירקות אחרי הקטיף, ולהאריך את חיי המדף ולהקטין את הריקבון ואובדן המזון. עם אופן הפעולה החדש שלה ופרופיל הבטיחות החיובי, Evoca נותנת למגדלים אפשרויות נוספות במחזור הגידולים כדי לנהל את העמידות בדרך יותר מקיימת.

ההגשה מגיעה אחרי שביוטאליס השלימה בהצלחה תוכנית מקיפה של פיתוח המוצר בשדה ומחקרים רגולטוריים על Evoca. יותר מ-200 ניסויים בשדה ובחממה בכל העולם הראו עקביות רבה בהדברה היעילה של פתוגנים חשובים ביבולי פירות וירקות. עם ההגשה הזאת ואם יתקבלו אישורים רגולטוריים, ביוטאליס בדרך להכניס את Evoca לאזורים נבחרים בשוק האמריקני בסוף 2022.

ביוטאליס תמשיך עם רישומים בינ"ל בעצמה, תוך שמירה על בעלות מלאה על כל הזכויות. בהתאם לאסטרטגיית ההגעה לשוק של Evoca, אחרי ההגשה בארצות ברית תהיה הגשה באיחוד האירופי. שווקים חקלאיים גדולים באמריקה הלטינית ואסיה כלולים ברישומים עתידיים.

Evoca™: הוגשה בקשה לרישום. המוצר הזה לא רשום כעת למכירה או שימוש בארצות הברית ואינו מוצע למכירה.

אודות ביוטאליס

ביוטאליס Biotalys היא חברה להגנת מזון ויבולים מהירת צמיחה וטרנספורמטיבית שמפתחת דור חדש של פתרונות הדברה ביולוגית מבוססי חלבונים, שמעצבים את העתיד של הספקת מזון בת קיימא ובטוחה. על בסיס פלטפורמת הטכנולוגיות פורצת הדרך שלה, ביוטאליס פיתחה צנרת רחבה של מוצרים פוטנציאליים יעילים ובטוחים שמיועדים לטפל במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך, מהאדמה עד הצלחת. תוך שילוב של מאפיינים עתירי ביצועים ועקביות של כימיקלים עם פרופיל בטיחות נקי של חומרים ביולוגיים, המטרה של ביוטאליס היא לספק חומרי הגנה על גידולים אידיאליים ליישומים לפני ואחרי הקטיף. ביוטאליס, שנמצאת באשכול הביוטק בגנט, בלגיה, הוקמה ב-2013 כשפוצלה מ-VIB (המכון לביוטכנולוגיה של פלנדריה) וגייסה 61 מיליון אירו (66 מיליון דולר) עד היום ממשקיעים בינ"ל מתמחים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.biotalys.com.

קובץ פידיאף מצורף:

http://ml.globenewswire.com/Resource/Download/c62d03a4-c6f2-4b53-a8d2-8883fcbfd403

קשרי מדיה:

Erica Camilo
Connexa Communications for Biotalys
T: +1 (610) 639 5644
E: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מאיץ התביעות של Quantexa זמין כעת ב-Guidewire Marketplace, ומביא מודיעין לקבלת החלטות בזמן אמת לשוק תביעות הביטוח
האינטגרציה עם Guidewire ClaimCenter ב-Guidewire Cloud מסייעת לחברות ביטוח להפחית דליפות, להאיץ את הזמן לערך ולקבל החלטות חכמות יותר לגבי תביעות באמצעות נתונים מהימנים ומקושרים

WEF26: ערב הסעודית הופכת ל"כלכלה מקשרת" ככל שהסחר העולמי מתפתח
מג'יד א. אלקסאבי, שר המסחר של ערב הסעודית, אמר בכינוס השנתי של הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס, כי הממלכה צפויה להפיק תועלת מהשינויים המתמשכים בשרשראות האספקה העולמיות.

Andersen Consulting מחזקת את מוצרי הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה בשיתוף Silver Creek
Andersen Consulting מכריזה על הסכם שיתוף פעולה עם Silver Creek, חברה מובילה בתחום אסטרטגיית נתונים, אנליטיקה, פיתוח אפליקציות ושירותי אוטומציה מבוססי בינה מלאכותית.

פסגת הממשלות העולמית לשנת 2026 תכלול את הכמות הגדולה ביותר של משתתפים בינלאומיים עד כה
WGS 2026 תארח את פורום ההשקעות ברמה גבוהה לאמריקה הלטינית והקריביים, ואת פסגת זוכי הפרסים העולמית - לראשונה בעולם

WEF26: ערב הסעודית מובילה מהלך עולמי חדש להגנה על שוניות האלמוגים ולניצול פוטנציאל הבינה המלאכותית
המשלחת הסעודית לפגישת השנתית של הפורום הכלכלי העולמי (WEF) לשנת 2026 הייתה עדה השבוע למספר הכרזות שמטרתן להתמודד עם אתגרים גלובליים דחופים.

Datavault AI Inc משלימה את רכישת API Media
ספקית הטכנולוגיה API Media מרחיבה את Datavault AI ואת טכנולוגיית ADIO הקניינית לשוק האירועים הנערכים באוויר הפתוח

WEF26: 'הון אנושי הוא המניע המרכזי של התחרותיות הכלכלית'
כדי שכלכלות ישמרו על תחרותיות בעתיד, עליהן לתעדף השקעות בהון אנושי, כך אמרה הנסיכה רימה בנדר אל-סעוד, שגרירת ממלכת ערב הסעודית בארצות הברית, בכינוס השנתי של הפורום הכלכלי העולמי (WEF) לשנת 2026.

Andersen Consulting מחזקת את היצע שירותי הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה עם הוספת Internet & Idee
Andersen Consulting חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם Internet & Idee, סוכנות ייעוץ דיגיטלי שבסיסה באיטליה, ובכך משפרת את יכולתה לספק פתרונות משולבים ומונעי טכנולוגיה.

ExaGrid מכריזה על פתרון אחסון גיבוי מדורג All Flash/SSD
הפתרון החדש של ExaGrid מציע את הגיבויים המהירים, הניתנים להרחבה והבטוחים ביותר בתעשייה

לשכת המסחר הבינלאומית ו-Carbon Measures מכריזים על קבוצה ראשונה של מומחים גלובליים לפאנל חשבונאות פחמן
הפאנל מורכב ממנהיגים גלובליים בכירים מעולם העסקים, האקדמיה והחברה האזרחית.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI