דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
חיים נוי 21/01/21 |  צפיות: 1468

ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA

גנט, בלגיה ומשולש המחקר, צפון קרוליינה , 21 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

היום ,Biotalys NV,חברה להגנת מזון ויבולים טרנספורמטיבית, מודיעה שהיא הגישה את ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה, Evoca™, למשרד להגנת הסביבה (EPA) בארצות הברית לאישור. אם תירשם על ידי EPA, ההדברה הביולוגית הזאת תציע למגדלי פירות וירקות בארה"ב דרך חדשה להילחם במחלות חשובות כדי למקסם יבולים ולהאריך את חיי המדף אחרי הקטיף עם שאריות משמעותית קטנות יותר.

"ביוטאליס שמחה להתחיל את תהליך הרישום של המוצר הראשון שלה ב-EPA. Evoca מתמקדת במחלות כמו Botrytis cinerea וקימחון, אבל אנחנו מנצלים את הגמישות של פלטפורמת הטכנולוגיות שלנו כדי לקדם צנרת מוצרים רחבה עם אופני פעולה חדשים שיטפלו באופן בטוח ואמין במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך", אמר לוק מארטנס, מנהל התפעול של ביוטאליס.

Evoca תעזור למגדלים להדביר ביעילות פתוגנים חשובים בשדה, וגם בשרשרת הערך של המזון כדי להגן על פירות וירקות אחרי הקטיף, ולהאריך את חיי המדף ולהקטין את הריקבון ואובדן המזון. עם אופן הפעולה החדש שלה ופרופיל הבטיחות החיובי, Evoca נותנת למגדלים אפשרויות נוספות במחזור הגידולים כדי לנהל את העמידות בדרך יותר מקיימת.

ההגשה מגיעה אחרי שביוטאליס השלימה בהצלחה תוכנית מקיפה של פיתוח המוצר בשדה ומחקרים רגולטוריים על Evoca. יותר מ-200 ניסויים בשדה ובחממה בכל העולם הראו עקביות רבה בהדברה היעילה של פתוגנים חשובים ביבולי פירות וירקות. עם ההגשה הזאת ואם יתקבלו אישורים רגולטוריים, ביוטאליס בדרך להכניס את Evoca לאזורים נבחרים בשוק האמריקני בסוף 2022.

ביוטאליס תמשיך עם רישומים בינ"ל בעצמה, תוך שמירה על בעלות מלאה על כל הזכויות. בהתאם לאסטרטגיית ההגעה לשוק של Evoca, אחרי ההגשה בארצות ברית תהיה הגשה באיחוד האירופי. שווקים חקלאיים גדולים באמריקה הלטינית ואסיה כלולים ברישומים עתידיים.

Evoca™: הוגשה בקשה לרישום. המוצר הזה לא רשום כעת למכירה או שימוש בארצות הברית ואינו מוצע למכירה.

אודות ביוטאליס

ביוטאליס Biotalys היא חברה להגנת מזון ויבולים מהירת צמיחה וטרנספורמטיבית שמפתחת דור חדש של פתרונות הדברה ביולוגית מבוססי חלבונים, שמעצבים את העתיד של הספקת מזון בת קיימא ובטוחה. על בסיס פלטפורמת הטכנולוגיות פורצת הדרך שלה, ביוטאליס פיתחה צנרת רחבה של מוצרים פוטנציאליים יעילים ובטוחים שמיועדים לטפל במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך, מהאדמה עד הצלחת. תוך שילוב של מאפיינים עתירי ביצועים ועקביות של כימיקלים עם פרופיל בטיחות נקי של חומרים ביולוגיים, המטרה של ביוטאליס היא לספק חומרי הגנה על גידולים אידיאליים ליישומים לפני ואחרי הקטיף. ביוטאליס, שנמצאת באשכול הביוטק בגנט, בלגיה, הוקמה ב-2013 כשפוצלה מ-VIB (המכון לביוטכנולוגיה של פלנדריה) וגייסה 61 מיליון אירו (66 מיליון דולר) עד היום ממשקיעים בינ"ל מתמחים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.biotalys.com.

קובץ פידיאף מצורף:

http://ml.globenewswire.com/Resource/Download/c62d03a4-c6f2-4b53-a8d2-8883fcbfd403

קשרי מדיה:

Erica Camilo
Connexa Communications for Biotalys
T: +1 (610) 639 5644
E: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
לאן באמת נוסעים הנוסעים העסקיים ב-2026, לפי Holafly
מרכזי עסקים מובילים לשנת 2026 לפי Holafly

Cronos Group משיקה את מותג הפרימיום Lord Jones® בישראל ומקדמת אסטרטגיית מוצרים גלובלית חוצת גבולות
חברת Cronos Group Inc. (נאסד"ק: CRON; TSX: CRON) (“קרונוס” או “החברה”), מהחברות הגלובליות המובילות בעולם הקנאבינואידים, הודיעה היום על השקת מותג הקנאביס פרימיום Lord Jones® בישראל.

EZVIZ פורצת דרך באבטחה חיצונית עם משפחת מצלמות מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi
EZVIZ פורצת דרך באבטחה חיצונית עם משפחת מצלמות מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi, ומתמודדת עם אתגרים יומיומיים עם השראה לתרחישים חדשים, מבתים ועד לטבע משפחת מצלמות EZVIZ מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi – השקת בכורה

Atos מוקמה כמובילה ב- IDC MarketScape™: הערכת ספקים בניהול זיהוי ותגובה (MDR) במזרח התיכון לשנת 2025
Atos דורגה בקטגוריית המובילים בדו"ח IDC MarketScape לשנת 2025: שירותי זיהוי ותגובה מנוהלים (MDR) במזרח התיכון (מסמך #META53011825, אוקטובר 2025). הכרה זו משקפת את המחויבות וההשקעה המתמשכת של Atos במתן שירותי אבטחה מנוהלים במזרח התיכון, המשלבים נוכחות מקומית חזקה עם קנה מידה

Formerra ו-Evonik מרחיבות את שותפות ההפצה של מוצרי בריאות
ההסכם מרחיב את הגישה לציוד הרפואי של המותג CARE של Evonik בארה"ב ובקנדה

שליט שארג'ה מקבל את דרגת השרשרת הגדולה במסדר קמואש
מרסלו רבלו דה סוסה, נשיא פורטוגל, העניק לשייח' ד"ר סולטן בין מוחמד אל קאסימי, חבר המועצה הגבוהה ושליט שארג'ה, את דרגת השרשרת הגבוהה של מסדר קמואש (Grande Colar da Ordem de Camões), המסדר התרבותי הריבוני הגבוה ביותר בפורטוגל.

Kyowa Kirin תשיב לעצמה שליטה על תוכנית הפיתוח והמסחור של רוקטינלימאב, תוך הפגנת מחויבות חזקה לטיפול בצורך רפואי גבוה שלא הגיב בדלקת עור אטופית
• הגישה החדשנית של רוקטינלימאב כטיפול ניסיוני לאיזון מחדש של תאי T המכוון ישירות לקולטן OX40 המתבטא בתאי T פתוגניים מראה פוטנציאל לספק שליטה ארוכת טווח במחלה בחולים עם אטופיק דרמטיטיס (msAD) בינונית עד חמורה.

CGTN: מעבר להבדלים: מדוע ראש ממשלת בריטניה מכנה את הביקור המיוחל בסין "הזדמנות ענקית"
CGTN פרסם מאמר על ביקורו של ראש ממשלת בריטניה קיר סטארמר בסין, והדגיש כי על רקע אי הוודאות העולמית הגוברת, בייג'ינג ולונדון שמות דגש רב יותר על יציבות ארוכת טווח, שיתוף פעולה פרגמטי ואינטרסים משותפים בניהול עולמי ובצמיחה כלכלית.

Andersen Consulting מחזקת את הפורטפוליו שלה בתחום הטרנספורמציה הדיגיטלית עם iNNOVATEQ
Andersen Consulting נכנסה להסכם שיתוף פעולה עם iNNOVATEQ, חברת טרנספורמציה דיגיטלית שממוקמת במוסקט, עומאן, אשר משנה את תחום השדות הדיגיטליים באמצעות תובנות בזמן אמת, זרימות עבודה חכמות, מצוינות תפעולית ואופטימיזציה של הייצור לאורך כל שרשרת הערך של נפט וגז.

פרטים על לוח הזמנים של הצעת המכרז המפושטת על מניות North Atlantic Energies
פריז, צרפת – 30 בינואר 2026 – North Atlantic France SAS ("North Atlantic France ") מתייחסת לרכישתה מ-ExxonMobil France Holding SAS ("ExxonMobil") את כל חלקה ב-North Atlantic Energies (לשעבר Esso Société Anonyme Française SA) ("North Atlantic Energies"), המייצגת 82.89% מהון המניות וזכויות ההצבעה של North Atlantic Energies.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI