דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA
חיים נוי |  21/01/21 |  צפיות: 1991

ביוטאליס מגישה את חבילת הרישום של ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה ל-EPA

גנט, בלגיה ומשולש המחקר, צפון קרוליינה , 21 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

היום ,Biotalys NV,חברה להגנת מזון ויבולים טרנספורמטיבית, מודיעה שהיא הגישה את ההדברה הביולוגית המבוססת על חלבונים הראשונה שלה, Evoca™, למשרד להגנת הסביבה (EPA) בארצות הברית לאישור. אם תירשם על ידי EPA, ההדברה הביולוגית הזאת תציע למגדלי פירות וירקות בארה"ב דרך חדשה להילחם במחלות חשובות כדי למקסם יבולים ולהאריך את חיי המדף אחרי הקטיף עם שאריות משמעותית קטנות יותר.

"ביוטאליס שמחה להתחיל את תהליך הרישום של המוצר הראשון שלה ב-EPA. Evoca מתמקדת במחלות כמו Botrytis cinerea וקימחון, אבל אנחנו מנצלים את הגמישות של פלטפורמת הטכנולוגיות שלנו כדי לקדם צנרת מוצרים רחבה עם אופני פעולה חדשים שיטפלו באופן בטוח ואמין במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך", אמר לוק מארטנס, מנהל התפעול של ביוטאליס.

Evoca תעזור למגדלים להדביר ביעילות פתוגנים חשובים בשדה, וגם בשרשרת הערך של המזון כדי להגן על פירות וירקות אחרי הקטיף, ולהאריך את חיי המדף ולהקטין את הריקבון ואובדן המזון. עם אופן הפעולה החדש שלה ופרופיל הבטיחות החיובי, Evoca נותנת למגדלים אפשרויות נוספות במחזור הגידולים כדי לנהל את העמידות בדרך יותר מקיימת.

ההגשה מגיעה אחרי שביוטאליס השלימה בהצלחה תוכנית מקיפה של פיתוח המוצר בשדה ומחקרים רגולטוריים על Evoca. יותר מ-200 ניסויים בשדה ובחממה בכל העולם הראו עקביות רבה בהדברה היעילה של פתוגנים חשובים ביבולי פירות וירקות. עם ההגשה הזאת ואם יתקבלו אישורים רגולטוריים, ביוטאליס בדרך להכניס את Evoca לאזורים נבחרים בשוק האמריקני בסוף 2022.

ביוטאליס תמשיך עם רישומים בינ"ל בעצמה, תוך שמירה על בעלות מלאה על כל הזכויות. בהתאם לאסטרטגיית ההגעה לשוק של Evoca, אחרי ההגשה בארצות ברית תהיה הגשה באיחוד האירופי. שווקים חקלאיים גדולים באמריקה הלטינית ואסיה כלולים ברישומים עתידיים.

Evoca™: הוגשה בקשה לרישום. המוצר הזה לא רשום כעת למכירה או שימוש בארצות הברית ואינו מוצע למכירה.

אודות ביוטאליס

ביוטאליס Biotalys היא חברה להגנת מזון ויבולים מהירת צמיחה וטרנספורמטיבית שמפתחת דור חדש של פתרונות הדברה ביולוגית מבוססי חלבונים, שמעצבים את העתיד של הספקת מזון בת קיימא ובטוחה. על בסיס פלטפורמת הטכנולוגיות פורצת הדרך שלה, ביוטאליס פיתחה צנרת רחבה של מוצרים פוטנציאליים יעילים ובטוחים שמיועדים לטפל במזיקי ומחלות יבולים חשובים לאורך כל שרשרת הערך, מהאדמה עד הצלחת. תוך שילוב של מאפיינים עתירי ביצועים ועקביות של כימיקלים עם פרופיל בטיחות נקי של חומרים ביולוגיים, המטרה של ביוטאליס היא לספק חומרי הגנה על גידולים אידיאליים ליישומים לפני ואחרי הקטיף. ביוטאליס, שנמצאת באשכול הביוטק בגנט, בלגיה, הוקמה ב-2013 כשפוצלה מ-VIB (המכון לביוטכנולוגיה של פלנדריה) וגייסה 61 מיליון אירו (66 מיליון דולר) עד היום ממשקיעים בינ"ל מתמחים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.biotalys.com.

קובץ פידיאף מצורף:

http://ml.globenewswire.com/Resource/Download/c62d03a4-c6f2-4b53-a8d2-8883fcbfd403

קשרי מדיה:

Erica Camilo
Connexa Communications for Biotalys
T: +1 (610) 639 5644
E: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digi Power X מודיעה על התחייבות מימון חוב בהיקף של 200 מיליון דולר
Digi Power X מודיעה על התחייבות מימון חוב בהיקף של 200 מיליון דולר לתמיכה בהשלמת הדאטה סנטר לשימושי בינה מלאכותית באלבמה ומספקת עדכון התרחבות המימון תומך בהשלמת קמפוס אלבמה. החברה מקדמת הרחבת מפעל אסימונים מודולרי ותוכניות לפיתוח בניו יורק

מהאוקיינוס ​​לרווחת בעלי החיים: Acadian משיקה את טכנולוגיית ההזנה Tasco® Optimized, שנועדה לשפר את החוסן ואת הפרודוקטיביות
חברת Acadian Animal Wellness הכריזה היום על ההשקה העולמית של טכנולוגיית ההזנה המשופרת Tasco®, המיועדת לשימוש במוצרי מזון לבעלי חיים. Tasco, המופקת מאצת הים Ascophyllum nodosum, היא טכנולוגיה ימית מתקדמת ופעילה ביולוגית; היא מספקת יתרונות פרה-ביוטיים, מסייעת בהפחתת לחץ ותומכת במערכת החיסון, ובכך מסייעת לבעלי החיים להיות עמידים ופרודוקטיביים יותר, תוך תמיכה באיכות חיים טובה יותר.

Holafly משיקה את Ultra, ומספקת תמיכה בבריאות ורווחה למנוי ה-eSIM הגלובליים שלה
Holafly, הספקית המובילה העולמית של eSIM למטיילים, מכריזה על השקת Ultra Plan, שכבת מנויים חדשה המשלבת גלישה סלולרית ללא הגבלה, שירותי בריאות ורווחה וסיוע בבעיות שונות במהלך טיולים.

GTCPrime מסכמת את iFX Expo Hong Kong 2026 לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות זהב בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שהתקיימה בין ה-8 ל-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך היומיים, צוות GTCPrime קיבל בברכה לקוחות, שותפים ועמיתים בתעשייה בביתן 14 כדי לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אסיה-פסיפיק.

JA Worldwide ו-HP משיקות שיתוף פעולה גלובלי להכנת צעירים לעתיד המונע על ידי טכנולוגיה
ארגון Junior Achievement (JA) Worldwide וחברת HP הכריזו היום על שותפות גלובלית המאחדת שנים של שיתוף פעולה מוצלח ברחבי העולם. שיתוף הפעולה המורחב, המשתרע על פני 37 מדינות, נועד לקדם מיומנויות דיגיטליות, חינוך בתחום הבינה המלאכותית (AI), מוכנות לשוק העבודה, יזמות ולמידה בין-דורית עבור צעירים ואנשי חינוך.

CGTN: כיצד סין משתמשת בטכנולוגיה דיגיטלית כדי להעצים נשים ברחבי העולם
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק במאמצי סין להעצמת נשים באמצעות טכנולוגיות דיגיטליות. המאמר, המסתמך על דבריה של פנג לי-יואן בטקס הענקת פרס אונסק"ו לחינוך בנות ונשים שנערך ביום שישי, מדגיש את פעילותה של סין לקידום מיומנויות דיגיטליות בקרב נשים, לקידום שוויון מגדרי ולהרחבת שיתוף הפעולה הבינלאומי במטרה לצמצם את הפער הדיגיטלי המגדרי.

YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI