דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פסיפיק גרין ממנה את חוסה לובו לסגן נשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית
פסיפיק גרין ממנה את חוסה לובו לסגן נשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית
חיים נוי |  25/02/21 |  צפיות: 2016

פסיפיק גרין ממנה את חוסה לובו לסגן נשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית

דובר, דלאוור, 24 בפברואר 2021, (ACCESSWIRE) :

Pacific Green Technologies, Inc,(OTCQB:PGTK)) מודיעה על המינוי של חוסה לובו לסגן נשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית, בתוקף מ-1 בפברואר 2021.

בעשרים השנים האחרונות חוסה לובו מפתח פרויקטים של אנרגיה ירוקה ברחבי אמריקה הלטינית עם מיקוד מיוחד בטורבינות רוח, אנרגיית שמש מרוכזת (CSP), הידרו ומתקנים פוטו וולטאים (PV) לייצור חשמל.

כמייסד והמנהל הכללי של Tambo3 Consultants, חוסה היה בעבר סגן הנשיא לפיתוח עסקי, אמריקה הלטינית של SolarReserve, חוסה היה אחראי על הפיתוח של פרויקטי CSP בהיקף של יותר מגיגה-ואט באזור, עבור לקוחות מהמגזר הציבורי והפרטי.

סקוט פאולטר, המנהל הכללי של PGTK, אמר: "אנחנו שמחים לקבל את פניו של חוסה לפסיפיק גרין. לחוסה יש היסטוריה של שני עשורים במסירת פרויקטי אנרגיה בקנה מידה גדול באמריקה הלטינית. האזור הוא חלק חשוב באסטרטגיה של פסיפיק גרין וההבנה העמוקה של חוסה בתשתית האנרגיה המתחדשת של האזור תמלא תפקיד חשוב בהשגת הצמיחה של פסיפיק גרין באזור".

חוסה לובו אמר: "אני שמח להצטרף לפסיפיק גרין ומצפה לפתח את העסקים של החברה באמריקה הלטינית. עם תיק הטכנולוגיות המתחדשות של פסיפיק גרין ושרשרת האספקה התעשייתית המאוד מבוססת לפרויקטים גדולים שלה, יחד עם הניסיון שלי וההבנה בשוק של אמריקה הלטינית, אני מאמין שאנו במצב טוב לנצל את שוק האנרגיה המתחדשת הגדל במהירות של האזור".

בנוסף לתפקידים שונים ברמת דירקטור ב-E.CL (עכשיו Engie), Endesa Chile ו-Mirosolar, יש לחוסה תואר בהנדסת מכונות מ-Universidad Técnica Federico Santa Maria, דיפלומה במינהל עסקים מ-Universidad de Chile ודיפלומה בהערכת פרויקטים מ-Universidad Católica de Chile.

אודות Pacific Green Technologies, Inc.

פסיפיק גרין טכנולוגיה Pacific Green Technologies Inc. מתמקדת במתן מענה לצורך של העולם באנרגיה יותר נקייה ובת קיימא. החברה מציעה פתרונות אנרגיה של BESS ואנרגיית שמש מרוכזת (CSP) כהשלמה לחטיבות הטכנולוגיות לסביבות ימיות ובקרת הפליטות שלה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר של PGTK: www.pacificgreentechnologies.com

ליצירת קשר:

Scott Poulter, Chairman & CEO
Pacific Green Technologies
T: +1 (302) 601-4659

מקור: Pacific Green Technologies, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Holafly משיקה את Ultra, ומספקת תמיכה בבריאות ורווחה למנוי ה-eSIM הגלובליים שלה
Holafly, הספקית המובילה העולמית של eSIM למטיילים, מכריזה על השקת Ultra Plan, שכבת מנויים חדשה המשלבת גלישה סלולרית ללא הגבלה, שירותי בריאות ורווחה וסיוע בבעיות שונות במהלך טיולים.

GTCPrime מסכמת את iFX Expo Hong Kong 2026 לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות זהב בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שהתקיימה בין ה-8 ל-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך היומיים, צוות GTCPrime קיבל בברכה לקוחות, שותפים ועמיתים בתעשייה בביתן 14 כדי לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אסיה-פסיפיק.

JA Worldwide ו-HP משיקות שיתוף פעולה גלובלי להכנת צעירים לעתיד המונע על ידי טכנולוגיה
ארגון Junior Achievement (JA) Worldwide וחברת HP הכריזו היום על שותפות גלובלית המאחדת שנים של שיתוף פעולה מוצלח ברחבי העולם. שיתוף הפעולה המורחב, המשתרע על פני 37 מדינות, נועד לקדם מיומנויות דיגיטליות, חינוך בתחום הבינה המלאכותית (AI), מוכנות לשוק העבודה, יזמות ולמידה בין-דורית עבור צעירים ואנשי חינוך.

CGTN: כיצד סין משתמשת בטכנולוגיה דיגיטלית כדי להעצים נשים ברחבי העולם
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק במאמצי סין להעצמת נשים באמצעות טכנולוגיות דיגיטליות. המאמר, המסתמך על דבריה של פנג לי-יואן בטקס הענקת פרס אונסק"ו לחינוך בנות ונשים שנערך ביום שישי, מדגיש את פעילותה של סין לקידום מיומנויות דיגיטליות בקרב נשים, לקידום שוויון מגדרי ולהרחבת שיתוף הפעולה הבינלאומי במטרה לצמצם את הפער הדיגיטלי המגדרי.

YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI