דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה מומחים בעלי שם עולמי למועצת היועצים במרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית
המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה מומחים בעלי שם עולמי למועצת היועצים במרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית
חיים נוי 07/04/21 |  צפיות: 1301

המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה מומחים בעלי שם עולמי למועצת היועצים במרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית

אבו דאבי, איחוד האמירויות, 7 באפריל 2021, (BUSINESS WIRE) :

המכון לחדשנות טכנולוגית (TII), העמוד של מחקר שימושי במועצה למחקר טכנולוגי מתקדם (ATRC) החדשה שהוקמה באבו דאבי, הודיע היום על המינוי של מומחים בינ"ל מובילים למועצת היועצים של המרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית (ARRC).

המינויים באים אחרי סדרה של הודעות מהירות במכון לחדשנות טכנולוגית מאז הישיבה הראשונה של מועצת המנהלים של המועצה למחקר טכנולוגי מתקדם באוגוסט 2020.

המרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית הוא אחד מהמרכזים המתמחים הראשונים במכון לחדשנות טכנולוגית. החברים במועצת היועצים החדשה הם מומחים מפורסמים בתחומים שונים של אוטונומיה חכמה, מערכות ורובוטיקה אוטונומיות, רובוטיקה ותפיסה, בין היתר. החוקרים של המרכז עוסקים בחקירת ההתפתחויות האחרונות ברובוטיקה שיעזרו לבנות חברה היברידית שתכלול מערכות ביולוגיות ומלאכותיות. מועצת היועצים הנכבדה תנחה את הפעילות של פיתוח טכנולוגיות פורצות דרך שיש להן השפעה כלל עולמית.

מועצת היועצים כוללת את פרופ' איאן פ. אקילידיז, פרופסור הקתדרה על שם קן ביירז, מנהל המעבדה לרשתות אלחוטיות רחבות פס וראש קבוצת התקשורת בבית הספר להנדסת חשמל ומחשבים במכון הטכנולוגי של ג'ורג'יה בארצות הברית; פרופ' לוקה בניני, ראש המעגלים והמערכות הדיגיטליים במחלקה לטכנולוגיית המידע והנדסת חשמל במכון הטכנולוגי הפדרלי השוויצרי (ETH) ציריך ופרופסור לאלקטרוניקה באוניברסיטה של בולוניה באיטליה; פרופ' מרקו ברטוניה, פרופסור באוניברסיטה של מודנו ורג'ו אמיליה באיטליה, שם הוא מנהל את המעבדה של מערכות זמן אמת עתירות ביצועים; פרופ' א. א. אייבן, פרופסור לבינה מלאכותית ומערכות קולקטיביות ב-Vrije Universiteit Amsterdam בהולנד ופרופסור אורח באוניברסיטה של יורק בבריטניה; פרופ' ג'וזפה לואנו, מרצה בכיר לרובוטיקה ותפיסה באוניברסיטת ניו יורק בארצות הברית; פרופ' מרטין ססקה, המייסד של קבוצת המערכות הרב רובוטיות במחלקה לקיברנטיקה של האוניברסיטה הטכנית הצ'כית בפראג.

בהתייחסה למינויים החדשים, ד"ר נג'ווה ארג', חוקרת ראשית בפועל במרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית אמרה: "חברי המועצה יקדמו שיתוף פעולה מדעי שיאפשר חקירה ומחקר מדעיים ניתנים לאימות, קפדניים, שיטתיים ואמפיריים בטכנולוגיות מתקדמות, שישימו את אבו דאבי ואיחוד האמירויות בכלל במקום מוביל לעצב את היכולות העתידיות ברובוטיקה אוטונומית בכל המימדים - אוויר, יבשה, מים, מתחת למים ואפילו בחלל".

אודות המכון לחדשנות טכנולוגית (TII):

המכון לחדשנות טכנולוגית (TII) הוא העמוד הייעודי של "מחקר שימושי" במועצה למחקר טכנולוגי מתקדם (ATRC). TII הוא מרכז מחקר ופיתוח גלובלי חלוצי שמתמקד במחקר שימושי ויכולות טכנולוגיות של העידן החדש. למכון יש שבעה מרכזי מחקר ייעודיים ראשונים בקוונטום, רובוטיקה אוטונומית, קריפטוגרפיה, חומרים מתקדמים, אבטחה דיגיטלית, אנרגיה מכוונת ומערכות מאובטחות. על ידי עבודה עם אנשים מוכשרים יוצאי דופן, אוניברסיטאות, מכוני מחקר ושותפים מהתעשייה מכל העולם, המכון מחבר קהילה אינטלקטואלית ותורם לבנייה של סביבת מו"פ שמחזקת את המעמד של אבו דאבי ואיחוד האמירויות כמרכז גלובלי של חדשנות.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.tii.ae.

אודות המרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית (ARRC):

המרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית (ARRC) -- במכון לחדשנות טכנולוגית (TII) -- מוקדש לפיתוחים פורצי דרך ברובוטיקה ואוטונומיה. עם מומחיות טכנית מעמיקה ברובוטיקה, ראיית מחשב וטכנולוגיות בהשראה ביולוגית, המרכז ביסס עמדת הובלה בתחום.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://autonomousrobotics.tii.ae/.

התחברו איתנו במדיה החברתית:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tiiuae/

Twitter: https://twitter.com/TIIuae

Instagram: https://www.instagram.com/tiiuae/

*Source: AETOSWire

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52406268/en

אנשי קשר

Haitham Haddadin
[email protected]

מקור:Technology Innovation Institute

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
יצירת המופת התיאטרלית הדיבוק עולה על בימת האופרה הישראלית בהפקת ענק לרגל עונת ה-40 של האופרה , ביחד עם 7 הפקות אופרה נודעות
21/10/25 | מוסיקה
יצירת המופת התיאטרלית הדיבוק עולה על בימת האופרה הישראלית בהפקת ענק לרגל עונת ה-40 של האופרה , ביחד עם 7 הפקות אופרה נודעות, על כך מסרה ביום ג' מנכ"ל האופרה הישראלית טלי ברש גוטליב, במסיבת עיתונאים במשכן לאמנויות הבמה בתל אביב.

SINTX Technologies מקבלת אישור FDA לטכנולוגיית השתלת כף רגל וקרסול SINAPTIC®
ה-FDA אישר ומערכת שתלים מתוצרת ארה"ב- ממצבת את SINTX בכניסה לשוק האמריקני של מיליארד דולר

תיאטרון בית ליסין חשף קטעים מההפקה המסקרנת "סיפור הפרברים"
20/10/25 | תיאטרון
תעלה בהשתתפות עשרות שחקנים, זמרים, רקדנים ותזמורת חיה על הבמה

QuickTopUps.com: פלטפורמת טעינה דיגיטלית גלובלית מושקת בפקיסטן כדי להרחיב את הגישה לבידור מקוון
QuickTopups, שמעצימה את המשחקיות הדיגיטלית ברחבי העולם, נכנסת גם לפקיסטן

עידן חדש להשפעה מחקרית: AACSB, AOM ושותפים גלובליים מזמינים משוב ציבורי על מסגרת ציון הדרך
AACSB International (AACSB) והאקדמיה לניהול (AOM) בשיתוף עם שמונה ארגונים מובילים מהקהילה העסקית, האקדמית והאקדמית פרסמו היום את מסגרת ההשפעה המחקרית הגלובלית: טיוטת חשיפה, צעד גדול לקראת הרחבת טווח ההגעה, הרלוונטיות והקפדנות של מחקר בתי ספר למנהל עסקים ברחבי העולם.

סייביאיישן משתפת פעולה עם בואינג לשיפור אבטחת הסייבר והמוכנות הרגולטורית של מטוסים
פתרון מבוסס תאום דיגיטלי (Digital Twin) המסייע לחברות תעופה בביצוע הערכות סיכונים ועמידה בדרישות רגולציה

Girlstart הוא הזוכה של פרס US F1® Allwyn Global Community הראשון אי פעם בארצות הברית
· US F1® Allwyn Global Community Award בארצות הברית הוענק ליוזמת ה-STEM לבנות באוסטין · Girlstart מקבל תרומה של 100,000 אירו מ-Allwyn לתמיכה במשימתו להעצים בנות לחקור תחומי STEM ולממש אחר חלומותיהן

GITEX 2025: הצלחה של אבטחת בסייבר בת אומדן על ידי Genians ו-RASInfotech באמצעות NAC, ‏EDR, ו-Universal ZTNA
Genians, הגוף המוביל בקוריאה בתחום בקרת גישה לרשת (NAC) וכן זיהוי ומענה בנקודת הקצה (EDR), מניעה את תהליך ההתפתחות כלפי גישת רשת אוניברסלית עם אפס אמון (ZTNA). Genians בשיתוף עם RASInfotech, המפיצה שלה באזור MEA, הציגה ב-GITEX 2025, תוך המשך השותפות שעיצבה את האבטחה הארגונית באזור.

Squawka מנתחת את ביצועי מועדוני הפרמייר ליג באנגליה לפי ההישגים שלהם לאחר פגרות בינלאומיות
Squawka פרסמה ניתוח מבוסס נתונים שבודק באופן עמוק את ביצועי מועדוני הפרמייר ליג במשחק הליגה הראשון שלהם מיד לאחר פגרות בינלאומיות (מאוקטובר 2020 ועד היום), ומגלה כי מנצ'סטר סיטי וליברפול הם המועדונים הבולטים בחמש השנים האחרונות, בעוד אברטון נמצאת בתחתית הטבלה.

Hammerspace בוחרת ב-Xsight Labs E1 800G DPU לפיתוח ארכיטקטורת רשת שטוחה ופתוחה עבור אחסון חם של AI
הארכיטקטורה החדשה מונעת את הצורך בשרתים מהסוג הישן, מוזילה משמעותית את עלות הבעלות הכוללת של אחסון נתונים ומאפשרת ביצועי אחסון מלאים במהירות 800Gbps במסלול GPU-to-flash עבור מתקני ה-AI התובעניים ביותר עם צריכת הספק בקנה מידה של ג’יגה וואטים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI