דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים E3 2021: המשחק מתחיל
E3 2021: המשחק מתחיל
חיים נוי 08/04/21 |  צפיות: 1337

E3 2021: המשחק מתחיל.

התערוכה של תעשיית משחקי הווידאו חוזרת באופן וירטואלי ב-2021 עם השותפים שאישרו השתתפות:

Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games, Koch Media

לוס אנג'לס, 6 באפריל 2021, (GLOBE NEWSWIRE):

"המשחק מתחיל" עבור E3, כשאיגוד תוכנת הבידור (ESA) חושף רשמית תוכניות ל-E3 2021 שהומצאה מחדש, כולה וירטואלית, שתרתק חובבי משחקי וידאו בכל מקום. עם התחייבויות מוקדמות של Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games, Koch Media ורבים שעוד יגיעו, E3 2021 תתקיים מ-12 ביוני עד 15 ביוני.

מפתחים יציגו לראווה את החדשות העדכניות והמשחקים האחרונים שלהם ישירות לחובבים ברחבי העולם. ESA יפעל עם שותפי מדיה בכל העולם כדי לעזור להגביר את התוכן הזה ולאפשר גישה אליו לכולם בחינם.

"כבר יותר משני עשורים, E3 היא המקום הראשון בחשיבותו להצגת המיטב שתעשיית משחקי הווידאו יכולה להציע, תוך איחוד העולם על ידי משחקים", אמר סטנלי פייר-לואי, נשיא ומנכ"ל ESA. "אנו מפתחים השנה את E3 לאירוע יותר כלילתי, אבל עדיין רוצים להלהיב את החובבים עם גילויים חשובים והזדמנויות למשתייכים לחוגים הפנימיים שהופכים את האירוע הזה לבמה המרכזית ההכרחית למשחקי וידאו".

נשמר המעמד הוותיק של E3 כיעד מרכזי ליצירת קשרים בתעשייה -- שבו נקשרים קשרים ושותפויות חדשים בין מוציאים לאור של משחקי מחשב, מפתחים והמדיה -- אבל הפורמט הדיגיטלי של E3 משמעו שיותר אנשים מאי פעם יכולים להשתתף.

ESA מצפה לשוב ולהיפגש כדי לציין את E3 2022 באופן אישי. בינתיים, נתראה באינטרנט ביוני השנה!

אפשר למצוא את ה-EPK של E3 2021 כאן: https://e3expo.com/press-kit-21x

אודות E3

E3 היא האירוע הראשון במעלה של משחקי מחשב ווידאו ומוצרים קשורים. הבעלים והמפעיל של התערוכה הוא ה-ESA, האיגוד המסחרי האמריקני שייעודו לשרת את צורכי העסקים ויחסי הציבור של החברות שמפתחות ומוציאות לאור משחקים אינטראקטיביים עבור קונסולות של משחקי וידאו, מכשירים נישאים, מחשבים אישיים והאינטרנט. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.e3expo.com או תעקבו אחרי E3: Facebook @E3Expo או Twitter @E3.

אודות ESA

איגוד תוכנת הבידור (ESA) משמש כקול והתומך של תעשיית משחקי הווידאו האמריקנית. החברים בו הם הממציאים, היוצרים, המוציאים לאור והמנהלים העסקיים שממציאים מחדש את הבידור ומשנים את האופן שבו אנו מתקשרים, לומדים, מתחברים ומשחקים. ESA פועל כדי להרחיב ולהגן על השוק הדינמי של משחקי מחשב באמצעות יוזמות חדשניות ומרתקות שמציגות את ההשפעה החיובית של משחקי מחשב על אנשים, תרבות והכלכלה. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר של ESA או תעקבו אחרי ESA: Twitter @theESA.

קשרי עיתונות:

Kat Jones, Motiv PR, [email protected]

Johner Riehl, Wonacott PR, [email protected]

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תוכניות המגורים והאזרחות הגלובליות החשובות ביותר בשנת 2026
בעוד שתוכניות אירופאיות ממשיכות לקבוע את הרף העולמי, הדירוגים האחרונים במהדורת 2026 של דו"ח תוכניות המגורים והאזרחות של Henley & Partners חושפים כיול מחדש ניכר בנוף הגירת ההשקעות.

ביקורת: כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים - –תוסס וצבעוני - בית צבי
23/02/26 | תיאטרון
כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים הוא מופע מוזיקלי תוסס ומלהיב, המביא לנו את מיטב השירים ממחזות הזמר המוכרים, הישר אל בימת בית צבי ברמת גן.

GA-ASI וחיל האוויר האמריקאי מדגימים שילוב מטוסים מאוישים עם בלתי מאוישים עם F-22 ו-MQ-20 בתרגיל אוטונומיה משותף
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI), בשיתוף פעולה עם חיל האוויר האמריקאי, ערכה את ההדגמה האחרונה שלה לביצוע משימות אוטונומיות בבסיס חיל האוויר אדוארדס בדרום קליפורניה, תוך שימוש במטוס הבלתי מאויש MQ-20 Avenger® שלה ומטוס F-22 Raptor שצויד בתוכנת האוטונומיה הממשלתית המעודכנת ביותר.

GA-ASI הכריזה על YFQ-42A Dark Merlin
מטוס הקרב הסילוני הלא מאויש קיבל השראה מהטורף הזריז

GA-ASI מפתחת יכולות נשק ארוכות טווח עבור MQ-9B
מרחיבה את יכולות המשימה עבור המטוס ללא טייס המוביל בתעשייה, כולל תקיפה ימית

דובאי תארח את מובילי תעשיית הזכוכית העולמית בתערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית השלישית באפריל 2026
דובאי תארח מפגש מכובד של דמויות מובילות ומקבלי החלטות מתעשיית הזכוכית העולמית במהדורה השלישית של International Glass Manufacturing - תערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית (IGMS) המתוכננת להתקיים בין ה-21 ל-23 באפריל 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.

Tune Talk הופכת למפעילת רשתות הסלולר הראשונה ב-ASEAN שפועלת באופן מלא מהענן באמצעות Mavenir
מ-MVNO ל-MNO עם פלטפורמת ה-OSS/BSS המותאמת לענן של Mavenir

LYB מכריזה על יעדי קיימות מעודכנים לשנת 2030
חברת LyondellBasell (NYSE:LYB) הכריזה היום על עדכונים ליעדי האקלים והמחזוריות שלה לשנת 2030, על רקע הצורך בהקצאת הון ממושמעת, תנאי שוק משתנים והתפתחויות רגולטוריות.

פרס TERA מרחיב את טווח ההגעה הגלובלי עם שיתופי פעולה בין האומות המאוחדות לאוניברסיטת קיימברידג'
פרס TERA לשנת 2026 יושק עם פרסים בסך 1.15 מיליון דולר, ומתרחב ברחבי העולם באמצעות שיתופי פעולה אסטרטגיים עם ארגון הסחר והפיתוח של האו"ם (UNCTAD) ומכון אוניברסיטת קיימברידג' למנהיגות קיימות (CISL) במטרה להאיץ טכנולוגיות אנרגיה פורצות דרך לפתרונות אקלים.

Datavault AI הכריזה על ההשקה מעוררת הציפיות של המטבע היציב על שם ג'וש גיבסון
Datavault AI הכריזה על ההשקה מעוררת הציפיות של המטבע היציב על שם ג'וש גיבסון ועל אסטרטגיות NIL של ג'וש גיבסון עבור בורסת NIL שלה ההולכת ומתקרבת
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI