דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה
קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה
חיים נוי 23/07/21 |  צפיות: 1070

קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה

אן ארבור, מישיגן, 22 ביולי 2021, (BUSINESS WIRE):

The Coretec Group, Inc (OTCQB: CRTG), מפתחי הסיליקון המהונדס ותצוגות וולומטריות בתלת-מימד, חתמה הסכם עם הוועדה הצרפתית לאנרגיות חלופיות ולאנרגיה אטומית (CEA). זאת, לצורך הערכת הציקלוהקססילן (CHS-Cyclohexasilane) המיוצר על ידי קבוצת קורטק, בתהליך יצירת אנודות הסיליקון.

הוועדה תתמקד בתחומים הבאים:

· מיטוב גידול חוטי-ננו מסיליקון, תוך דיוק מבחינת טמפרטורה, זמן, כמות וזרזים מתכתיים.

· אפיון המוצר באמצעות ספקטרוסקופיה אינפרא-אדומה וסריקת מיקרוסקופ אלקטרונים.

· השוואות ישירות בין חוטי-ננו מסיליקון, אשר יוצרו מציקלוהקססילן המיוצר על ידי קבוצת קורטק, לבין חוטי-ננו מסיליקון המיוצרים עם דיפניל סילן, בפרט בתחומי מורפולגיית חוטי-ננו ותפוקתם.

הערכת הוועדה עשויה להשפיע על אנודות הסיליקון בכך שתציע שיטה חלופית לייצורם באופן הרצוי, מבחינת גודל, יחסי רוחב-גובה ומורפולוגיה.

המחקר יתבצע בהובלת ד"ר פסקל שנבייה, מדענית בכירה במדע-ננו לאנרגיה בוועדה הצרפתית לאנרגיות חלופיות ולאנרגיה אטומית מאז שנת 2004. באמתחתה 46 מאמרים שעברו ביקורת עמיתים ותשעה פטנטים. היא משמשת חוקרת ראשית בננו-חומרים בסיליקון מבוסס חוטי-ננו לאנודות סוללת יון-ליתיום בצפיפות אנרגיה גבוהה, וחברת הוועדה המדעית של רשת המחקר הכימי בגרנובלה, ARCANE.

"עם הערכה מעמיקה יותר של הציקלוהקססילן שלנו ביישומים ייעודיים, שותפויות עם מדענים כמו ד"ר שנבייה ומוסדות כמו CEA ממלאות תפקיד מכריע. נסיונה של ד"ר שנבייה ומגע הקסם שלה בחומרים הקשורים לסיליקון בסוללות בעלות יון-ליתיום מתאימים לנו בדיוק." כך אמרה ד"ר טוקארז, רכזת השותפויות בקבוצת קורטק.

ד"ר מישל טוקארז אחראית לניהול מוסדות מחקר עולמיים בהערכת ציקלוהקססילן, על מנת לקדם את רישום הפטנטים של הקניין הרוחני של קבוצת קורטק, וחבירה ללקוחות המשלבים ציקלוהקססילן בתהליכי הייצור שלהם. מישל קבלה את הדוקטורט שלה במדעי החומר, והיא בעלת תואר שני כפול בהנדסת מכונות ובמדעי החומר מאוניברסיטת מישיגן, אן ארבור.

אודות קבוצת קורטק

The Coretec Group, Inc. מפתחת תיק של מוצרים מבוססי סיליקון בוורטיקלים שמתמקדים באנרגיה, כולל רכב חשמלי וסוללות לצרכנים, תאורת מצב מוצק (לדים) ומוליכים למחצה, וגם תצוגות תת מימדיות של כמויות ואלקטרוניקה ניתנת להדפסה. קבוצת קורטק משרתת את שוקי הטכנולוגיה הגלובליים באנרגיה, אלקטרוניקה, מוליכים למחצה, שמש, בריאות, סביבה ואבטחה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.thecoretecgroup.com. תעקבו אחרי קבוצת קורטק: Twitter , LinkedIn.

אנשי קשר

Corporate contact:
The Coretec Group, Inc.
Lindsay McCarthy
[email protected]
+1 (866) 916-0833

Media contact:
The Coretec Group, Inc.
Allison L. Gabrys
[email protected]
+1 (866) 916-0833

מקור: The Coretec Group, Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
התראת מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד CRWV: רוזן, חברה לאומית מובילה, מעודדת את משקיעי CoreWeave, Inc לקבל ייעוץ משפטי
התראת מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד CRWV: רוזן, חברה לאומית מובילה, מעודדת את משקיעי CoreWeave, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב של 13 במרץ בתביעה ייצוגית לניירות ערך – CRWV

הודעה על מועד אחרון לתביעה נגד VRNS: רוזן, יועץ גלובלי למשקיעים, מעודד את משקיעי Varonis Systems, Inc לקבל ייעוץ משפטי
הודעה על מועד אחרון לתביעה נגד VRNS: רוזן, יועץ גלובלי למשקיעים, מעודד את משקיעי Varonis Systems, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב של 9 במרץ בתביעה ייצוגית בניירות ערך – VRNS

IPS 2026 ו-Binghatti מחזקות את שיתוף הפעולה לקידום נדל"ן יוקרתי ממותג במזרח התיכון
שיתוף פעולה אסטרטגי מדגיש את שוק המגורים הממותגים שוברי השיאים של בינגאטי ואת צבר הפרויקטים המובילים לקראת IPS 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.

Neinor רשמה רווח נקי של 122 מיליון אירו בשנת הכספים 2025 לאחר ביצוע המיזוגים והרכישות הגדולים ביותר בתחום המגורים בספרד בעשור האחרון
Neinor Homes (Neinor) סיימה את שנת הכספים 2025 עם תוצאות תפעוליות ופיננסיות יוצאות דופן. במהלך שנת הכספים 25, ובניכוי ההשפעה של רכישת 79.2% ממניות AEDAS, Neinor קיבלה אישור נוטריוני עבור 2,901 יחידות דיור,

פנים ודמויות מהעת העתיקה - אלים, לוחמים וקיסרים - בראש מכירת העתיקות והאמנות העתיקה של TimeLine ב-3 במרץ
היום הראשון (3 במרץ) יהיה יום מכירות הדגל עם האירועים החשובים ביותר וקטלוג מודפס ייעודי; האירועים בין ה-4-7 במרץ יהיו מקוונים בלבד ונגישים יותר; מכירות של מטבעות, משקולות, אסימונים ומדליות יתקיימו ב-10-11 במרץ

Aveda מכריזה על חדשנות פורצת דרך באריזות למילוי חוזר בשיתוף פעולה עם AeroFlexx
Aveda הוא מותג היופי היוקרתי הראשון שאימץ ברחבי העולם את אריזות המילוי החדשניות של AeroFlexx, שתוכננו לעתיד בר-קיימא וידידותי יותר לצרכן

שר המידע של פקיסטן, עטאוללה טאראר, גינה את הטליבאן האפגני על מדיניות הדיכוי שלו.
שר המידע של פקיסטן גינה את מדיניות הפנים והביטחון של הטליבאן האפגני בעקבות סכסוך חוצה גבולות

Andersen Consulting מרחיבה את היצע הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה עם Aesys
חברת Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת Aesys האיטלקית, המחזק את יכולותיה בתחומי הטכנולוגיה והשילוב של מערכות.

ניידות ארגונית דיגיטלית הופכת לנורמה ב-79% מהחברות, לפי Holafly for Business
במשך זמן רב, טיפול בעובדים בתחום נסיעות עסקים התמקד בדברים החיוניים הנראים לעין: טיסות שהוזמנו כהלכה, מלונות קרובים לפגישות, פוליסות ביטוח שהוגשו "למקרה הצורך". כל השאר נותר לנוסע לסדר בדרך.

U.S. Polo Assn חזרה כנותנת החסות הרשמית של הביגוד ותלבושות המשחק ב- 2026 Dubai Polo Gold Cup זו השנה השלישית ברציפות
U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה הייתה לשמש כנותנת החסות הרשמית לביגוד ותלבושות המשחק ב-2026 Dubai Polo Gold Cup, טורניר שנערך בין ה-28 בינואר ל-14 בפברואר במועדון הפולו המפורסם Al Habtoor בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI