דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה
קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה
חיים נוי 23/07/21 |  צפיות: 1392

קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה

אן ארבור, מישיגן, 22 ביולי 2021, (BUSINESS WIRE):

The Coretec Group, Inc (OTCQB: CRTG), מפתחי הסיליקון המהונדס ותצוגות וולומטריות בתלת-מימד, חתמה הסכם עם הוועדה הצרפתית לאנרגיות חלופיות ולאנרגיה אטומית (CEA). זאת, לצורך הערכת הציקלוהקססילן (CHS-Cyclohexasilane) המיוצר על ידי קבוצת קורטק, בתהליך יצירת אנודות הסיליקון.

הוועדה תתמקד בתחומים הבאים:

· מיטוב גידול חוטי-ננו מסיליקון, תוך דיוק מבחינת טמפרטורה, זמן, כמות וזרזים מתכתיים.

· אפיון המוצר באמצעות ספקטרוסקופיה אינפרא-אדומה וסריקת מיקרוסקופ אלקטרונים.

· השוואות ישירות בין חוטי-ננו מסיליקון, אשר יוצרו מציקלוהקססילן המיוצר על ידי קבוצת קורטק, לבין חוטי-ננו מסיליקון המיוצרים עם דיפניל סילן, בפרט בתחומי מורפולגיית חוטי-ננו ותפוקתם.

הערכת הוועדה עשויה להשפיע על אנודות הסיליקון בכך שתציע שיטה חלופית לייצורם באופן הרצוי, מבחינת גודל, יחסי רוחב-גובה ומורפולוגיה.

המחקר יתבצע בהובלת ד"ר פסקל שנבייה, מדענית בכירה במדע-ננו לאנרגיה בוועדה הצרפתית לאנרגיות חלופיות ולאנרגיה אטומית מאז שנת 2004. באמתחתה 46 מאמרים שעברו ביקורת עמיתים ותשעה פטנטים. היא משמשת חוקרת ראשית בננו-חומרים בסיליקון מבוסס חוטי-ננו לאנודות סוללת יון-ליתיום בצפיפות אנרגיה גבוהה, וחברת הוועדה המדעית של רשת המחקר הכימי בגרנובלה, ARCANE.

"עם הערכה מעמיקה יותר של הציקלוהקססילן שלנו ביישומים ייעודיים, שותפויות עם מדענים כמו ד"ר שנבייה ומוסדות כמו CEA ממלאות תפקיד מכריע. נסיונה של ד"ר שנבייה ומגע הקסם שלה בחומרים הקשורים לסיליקון בסוללות בעלות יון-ליתיום מתאימים לנו בדיוק." כך אמרה ד"ר טוקארז, רכזת השותפויות בקבוצת קורטק.

ד"ר מישל טוקארז אחראית לניהול מוסדות מחקר עולמיים בהערכת ציקלוהקססילן, על מנת לקדם את רישום הפטנטים של הקניין הרוחני של קבוצת קורטק, וחבירה ללקוחות המשלבים ציקלוהקססילן בתהליכי הייצור שלהם. מישל קבלה את הדוקטורט שלה במדעי החומר, והיא בעלת תואר שני כפול בהנדסת מכונות ובמדעי החומר מאוניברסיטת מישיגן, אן ארבור.

אודות קבוצת קורטק

The Coretec Group, Inc. מפתחת תיק של מוצרים מבוססי סיליקון בוורטיקלים שמתמקדים באנרגיה, כולל רכב חשמלי וסוללות לצרכנים, תאורת מצב מוצק (לדים) ומוליכים למחצה, וגם תצוגות תת מימדיות של כמויות ואלקטרוניקה ניתנת להדפסה. קבוצת קורטק משרתת את שוקי הטכנולוגיה הגלובליים באנרגיה, אלקטרוניקה, מוליכים למחצה, שמש, בריאות, סביבה ואבטחה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.thecoretecgroup.com. תעקבו אחרי קבוצת קורטק: Twitter , LinkedIn.

אנשי קשר

Corporate contact:
The Coretec Group, Inc.
Lindsay McCarthy
[email protected]
+1 (866) 916-0833

Media contact:
The Coretec Group, Inc.
Allison L. Gabrys
[email protected]
+1 (866) 916-0833

מקור: The Coretec Group, Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Nyxoah הודיעה כי המחקר המכריע בארה"ב, ACCCESS, עמד ביעדים העיקריים של בטיחות ויעילות בקרב מטופלים הסובלים מקריסה קונצנטרית מלאה
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום כי מחקר המרכזי של ACCCESS בארה"ב השיג תוצאות משמעותיות סטטיסטית בנקודות הסיום העיקריות שלו ליעילות של שיעור תגובה ל-AHI לאחר 12 חודשים, לפי קריטריוני Sher*, ושיעור תגובה למדד הרוויה בחמצן (ODI) לאחר 12 חודשים, ועמד בנקודות הבטיחות שלו, בחולים עם קריסה קונצנטרית מלאה (CCC) של החיך הרך.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי חברת Intuit Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 8 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהגיש משרד עורכי הדין– INTU

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT: רוזן, משרד עורכי דין גלובלי ומוביל, קורא למשקיעי חברת Rackspace Technology, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – RXT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להערכה רבה, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

OPPEIN הוכרה על ידי פרוסט וסאליבן כמותג הריהוט המותאם-אישית המוביל בעולם
חברת OPPEIN הוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג המוביל בעולם בשוק הריהוט הביתי המותאם אישית לשנת 2025; הכרה זו מחזקת עוד יותר את מעמדה של החברה כספקית מובילה של פתרונות התאמה אישית לבית כולו.

WHP Global וקבוצת G-III Apparel משלימות את רכישת מארק ג'ייקובס
חברות WHP Global ו- G-III Apparel Group, Ltd. (NasdaqGS: GIII) הודיעו היום על השלמת רכישת המותג Marc Jacobs מידי קבוצת LVMH. במקביל, הקימו WHP Global ו-G-III את המיזם המשותף שעליו הכריזו בעבר, במטרה להחזיק במשותף בזכויות הקניין הרוחני של המותג Marc Jacobs ולהאיץ את הצמיחה הגלובלית של אחד המותגים המשפיעים ביותר בעולם האופנה.

Easy Aerial השלימה סבב גיוס הון מסדרה B בהיקף של 20 מיליון דולר להרחבת פעילותה בתחום הביטחוני ברחבי העולם
בתמיכת Insight Partners ו-Entrée Capital, ‏Easy Aerial מרחיבה את הייצור ואת פעילותה ברחבי העולם כדי לתת מענה לביקוש הגובר במהירות למודיעין אווירי

המהדורה השלישית של תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי, נפתחה בריאד בהשתתפות בינלאומית משמעותית
ד"ר אחמד בן סאמי א-זואווי חנך את האירוע, המביא את תחומי ייצור העץ, המיכון, טכנולוגיות הייצור ורכיבי הריהוט אל לב השוק הסעודי

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Primoris Services Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PRIM
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI