דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה
קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה
חיים נוי 23/07/21 |  צפיות: 1263

קבוצת קורטק מרחיבה עוד את השותפות CHS לצורך הערכה

אן ארבור, מישיגן, 22 ביולי 2021, (BUSINESS WIRE):

The Coretec Group, Inc (OTCQB: CRTG), מפתחי הסיליקון המהונדס ותצוגות וולומטריות בתלת-מימד, חתמה הסכם עם הוועדה הצרפתית לאנרגיות חלופיות ולאנרגיה אטומית (CEA). זאת, לצורך הערכת הציקלוהקססילן (CHS-Cyclohexasilane) המיוצר על ידי קבוצת קורטק, בתהליך יצירת אנודות הסיליקון.

הוועדה תתמקד בתחומים הבאים:

· מיטוב גידול חוטי-ננו מסיליקון, תוך דיוק מבחינת טמפרטורה, זמן, כמות וזרזים מתכתיים.

· אפיון המוצר באמצעות ספקטרוסקופיה אינפרא-אדומה וסריקת מיקרוסקופ אלקטרונים.

· השוואות ישירות בין חוטי-ננו מסיליקון, אשר יוצרו מציקלוהקססילן המיוצר על ידי קבוצת קורטק, לבין חוטי-ננו מסיליקון המיוצרים עם דיפניל סילן, בפרט בתחומי מורפולגיית חוטי-ננו ותפוקתם.

הערכת הוועדה עשויה להשפיע על אנודות הסיליקון בכך שתציע שיטה חלופית לייצורם באופן הרצוי, מבחינת גודל, יחסי רוחב-גובה ומורפולוגיה.

המחקר יתבצע בהובלת ד"ר פסקל שנבייה, מדענית בכירה במדע-ננו לאנרגיה בוועדה הצרפתית לאנרגיות חלופיות ולאנרגיה אטומית מאז שנת 2004. באמתחתה 46 מאמרים שעברו ביקורת עמיתים ותשעה פטנטים. היא משמשת חוקרת ראשית בננו-חומרים בסיליקון מבוסס חוטי-ננו לאנודות סוללת יון-ליתיום בצפיפות אנרגיה גבוהה, וחברת הוועדה המדעית של רשת המחקר הכימי בגרנובלה, ARCANE.

"עם הערכה מעמיקה יותר של הציקלוהקססילן שלנו ביישומים ייעודיים, שותפויות עם מדענים כמו ד"ר שנבייה ומוסדות כמו CEA ממלאות תפקיד מכריע. נסיונה של ד"ר שנבייה ומגע הקסם שלה בחומרים הקשורים לסיליקון בסוללות בעלות יון-ליתיום מתאימים לנו בדיוק." כך אמרה ד"ר טוקארז, רכזת השותפויות בקבוצת קורטק.

ד"ר מישל טוקארז אחראית לניהול מוסדות מחקר עולמיים בהערכת ציקלוהקססילן, על מנת לקדם את רישום הפטנטים של הקניין הרוחני של קבוצת קורטק, וחבירה ללקוחות המשלבים ציקלוהקססילן בתהליכי הייצור שלהם. מישל קבלה את הדוקטורט שלה במדעי החומר, והיא בעלת תואר שני כפול בהנדסת מכונות ובמדעי החומר מאוניברסיטת מישיגן, אן ארבור.

אודות קבוצת קורטק

The Coretec Group, Inc. מפתחת תיק של מוצרים מבוססי סיליקון בוורטיקלים שמתמקדים באנרגיה, כולל רכב חשמלי וסוללות לצרכנים, תאורת מצב מוצק (לדים) ומוליכים למחצה, וגם תצוגות תת מימדיות של כמויות ואלקטרוניקה ניתנת להדפסה. קבוצת קורטק משרתת את שוקי הטכנולוגיה הגלובליים באנרגיה, אלקטרוניקה, מוליכים למחצה, שמש, בריאות, סביבה ואבטחה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.thecoretecgroup.com. תעקבו אחרי קבוצת קורטק: Twitter , LinkedIn.

אנשי קשר

Corporate contact:
The Coretec Group, Inc.
Lindsay McCarthy
[email protected]
+1 (866) 916-0833

Media contact:
The Coretec Group, Inc.
Allison L. Gabrys
[email protected]
+1 (866) 916-0833

מקור: The Coretec Group, Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
על פי המחקר העדכני של Holafly for Business, נוסעים עסקיים נושאים איתם את המשרד לכל מקום שאליו הם הולכים
אנשי מקצוע מודרניים שומרים על קישוריות אמינה גם כשהם בדרכים. על פי Holafly for Business, 81.3% מהנוסעים מדווחים על השפעה חיובית על הפרודוקטיביות בעת השימוש ב-eSIM ארגוני. כיום, נסיעת עסקים משמעותה לקחת איתך את סביבת העבודה כולה.

אנדרסן גלובל מצרפת את משרד עורכי הדין Abcoo כחברה משתפת פעולה
Andersen Global מחזקת את נוכחותה בטורקיה באמצעות צירופה של משרד עורכי הדין Abcoo כחברה משתפת פעולה, ובכך מרחיבה את הפלטפורמה הקיימת של הארגון במדינה באמצעות הוספת יכולות בתחום השירותים המשפטיים.

פרויקט "Hudayriyat Golf Estates" של חברת Modon קובע שיא באיחוד האמירויות עם מכירות בהיקף של למעלה מ-13 מיליארד דירהם, ימים ספורים בלבד לאחר ההשקה
שיא חדש בהיקף המכירות של פרויקט מגורים באיחוד האמירויות · הפרויקט כולל אחוזות גולף, וילות ובתים טוריים ברחבי האי הודייריאט באבו דאבי · 1,700 יחידות מגורים נמכרו בתוך ימים ספורים לאחר ההשקה

אפליקציית Bitget Wallet הגיעה ל-100 מיליון משתמשים - והתשלומים עקפו את המסחר
המעבר של Bitget Wallet מתחום המסחר לתחום התשלומים ממחיש כיצד עולם הקריפטוגרפיה הופך לחלק מהפיננסים היומיומיים, ולא רק לאפיק השקעה.

אפליקציית EBC זמינה כעת: ניהול חשבון מקצועי במובייל, המותאם לכל הסוחרים
קבוצת EBC Financial משיקה את אפליקציית EBC, פלטפורמת ניהול חשבונות המותאמת למובייל, שנועדה להעניק לסוחרים גישה חלקה לניהול חשבונות מרובים, העברות כספים, מסחר בעותקים, עדכוני שוק ותמיכה רב-לשונית 24/7.

UBTECH הסינית חושפת רובוט הומנואידי אולטרה-ביוני בגודל מלא מסדרת U1
UBTECH, מפתחת הרובוטים ההומנואידים הסינית, אירחה לאחרונה את אירוע ההשקה הגלובלי שלה לשנת 2026 בשנזן, וחשפה את אסטרטגיית הסימביוזה בין אדם למכונה שלה לטווח ארוך, את מותג הצריכה החדש UWORLD, ואת הרובוט ההומנואידי האולטרה-ביוני בגודל מלא בסדרת U1, המיועד לשימוש צרכני.

Meltwater מרחיבה את הגישה ל-Meltwater MCP ומביאה מודיעין בר-יישום אל תוך כלי הבינה המלאכותית שצוותים כבר משתמשים בהם.
Meltwater MCP היא פלטפורמת בינה תקשורתית מלאה היחידה שמתחברת ישירות לעוזרי בינה מלאכותית מובילים, סוכנים מותאמים אישית וזרימות עבודה של בינה מלאכותית - עם היכולת לנקוט פעולה, לא רק לענות על שאלות.

ניקסואה מכריזה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2026
המשך המומנטום בהשקה בארה"ב מוביל להכנסות נטו גלובליות ראשוניות של 7.7 מיליון אירו ברבעון השני.

Anaqua מחדשת את השותפות עם Sony לקידום חדשנות בתחום הקניין הרוחני
Anaqua, הספקית המובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום על חידוש השותפות שלה עם Sony Group Corporation.

Bitget משדרגת את מסגרת המסחר המוסדית שלה כדי להעצים את השלב הבא של השוקים המבוססים על ריבוי נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה מסגרת תמחור מוסדית משודרגת עבור התוכניות PRO ו-Liquidity Incentive שלה. מסגרת זו משפרת את עלויות המסחר, תמריצי הנזילות ומבנה השוק בשוקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI