דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים על פי מחקר של OAG כמעט שלושה רבעים מהמטיילים בארה"ב תומכים בהנפקת תעודות חיסון בינלאומיות
על פי מחקר של OAG כמעט שלושה רבעים מהמטיילים בארה"ב תומכים בהנפקת תעודות חיסון בינלאומיות
חיים נוי 14/09/21 |  צפיות: 975

על פי מחקר של OAG כמעט שלושה רבעים מהמטיילים בארה"ב תומכים בהנפקת תעודות חיסון בינלאומיות

70% מכלל הנוסעים תומכים בתעודות חיסונים בינלאומיים; 56% מהמטיילים הלא מחוסנים לא יתחסנו גם אם יידרשו לנסוע

לונדון, 13 בספטמבר 2021, (BUSINESS WIRE) :

הנוסעים שוב נוסקים, אך העתיד המיידי של הטיסות נותר סוער מאוד, על פי סקר של חברת OAG בקרב 1,800 נוסעים בארה"ב בחודשים יולי ואוגוסט. הקיבולת המקומית בארה"ב עלתה ב-81% מיוני -אוגוסט 2021, לעומת התקופה המקבילה אשתקד. הגידול מתודלק על ידי ביקוש צרכני ער; 70% מהצרכנים שהשתתפו בסקר של OAG הזמינו טיסות עתידיות.

בעוד הנכונות של נוסעים לטוס גדלה, גרסת הדלתא, שיעורי ההדבקה בקורונה מוגברים והעדפות החיסון מכבידות על התחזית הקרובה. הרוב הגדול של הצרכנים שנסקרו על ידי OAG מדווחים על חיסון מלא. עם זאת, OAG מצא כי רק 15% מהאנשים שאינם מחוסנים מתכננים להתחסן לפני הטיול הבא שלהם.

חברות תעופה ויעדים רבים שוקלים מנדט חיסונים כדי לחזק את הביטחון ולהילחם בהדבקה. 68% מכלל הנשאלים בסקר אמרו כי הם מעוניינים או רוצים תעודות של חיסונים מקומיים, ו-70% סבורים שיש לדרוש תעודות חיסונים לנסיעה בינלאומית. באופן מדאיג, מבין אלה שאמרו שהם עדיין לא מחוסנים, 56% אמרו שהם עדיין לא יתחסנו גם אם חברת התעופה, שדה התעופה או היעד ידרשו ממנו לנסוע.

"מנדטים לחיסון הם נושא מקוטב. חברות תעופה, ממשלות ויעדים רבים שוקלים באופן פעיל לתבוע חיסונים כדי לטוס או להיכנס, ורוב הנוסעים תומכים בשימוש בדרכוני חיסון", אמר ג'ון גרנט, אנליסט בכיר ב- OAG. "בעוד זה עשוי להוסיף דלק לאש חמה, הכוח והחוסן המתמשך של שוק הנסיעות כולו קשור ישירות לרמות חיסון גבוהות יותר ושיעורי הילוכים נמוכים יותר".

נתונים נוספים מהמחקר של OAG:

חששות מתמשכים של COVID-19 משאירים כמה מטיילים מקורקעים. מתוך 30% מהנשאלים שעדיין לא הזמינו טיסות, 40% ממתינים לשיפור בשיעורי החיסונים והתקנות ו-30% ממתינים להידרש לתעודות חיסון.

תחזית הנסיעות העסקיות נותרה עמומה. רק 62% מהנוסעים העסקיים אמרו שהחברה שלהם מתכננת טיסות ב-12 החודשים הקרובים, בעוד ש-38% אמרו שלחברה שלהם אין תוכניות (20%) או שלא ציינו תוכניות (18%).

נסיעות החגים צפויות להתאושש. עונת הנסיעות לחגים 2021 צופה שתהיה הרבה יותר פעילה מ-2020. מתוך 38% מהמטיילים שהשתתפו בסקר של OAG שאמרו שהם בדרך כלל טסים לחגים, רק 40% מהקבוצה הזו עשו זאת ב-2020. השנה, אחוז הקבוצה שמתכוונת לטוס יותר מהכפילה את עצמה (85%). הקיבולת המתוכננת לשבוע הכריסטמס מספרת סיפור דומה, כרגע עם 47% יותר מושבים מקומיים שהוזמנו מאשר אשתקד .

התנהגות ההזמנה נותרה לא יציבה. כמעט מחצית מהמטיילים שהשתתפו בסקר עדיין מזמינים בהתרעה קצרה (בין שבועיים לחודש מראש), ומחציתם מזמינים בין חודשיים לשישה חודשים פלוס בחוץ. שמונים ושמונה אחוזים מצפים שמחירי הכרטיסים יעלו ב-12 החודשים הקרובים.

לקבלת תוצאות הסקר המלאות, ראו את הדו"ח המלא כאן: https://www.oag.com/us-traveler-survey

למידע נוסף על :OAG https://www.oag.com/

אודות OAG

OAG היא ספקית נתוני נסיעות גלובלית מובילה, שמפעילה את הצמיחה והחדשנות של האקוסיסטם של הטיסות מאז 1929. ל- OAG שבסיסה בבריטניה יש פעילות גלובלית בארה"ב, סינגפור, יפן, ליטא וסין. למידע נוסף, בקרו באתר החברה: www.oag.com ועקבו אחרינו בטוויטר @OAG Aviation.

ליצירת קשר:

Chrissy Azevedo
Corporate Ink for OAG
[email protected]

מקור: OAG

תוכן הודעה זו בשפת המקור, היא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget מסכמת את חודש המלחמה בהונאות עם יותר למעלה מ-65% מהמשתתפים שזיהו בהצלחה טקטיקות הונאה קריפטוגרפית
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, סיימה בהצלחה את חודש המלחמה בהונאות שלה לשנת 2025, יוזמה גלובלית שמטרתה להגביר את המודעות והחוסן של המשתמשים כנגד הונאות Web3.

Axi משיקה את הקמפיין 'Trading Places' עם כוכבות הנשים של מנצ'סטר סיטי
Axi, ברוקרית ה-FX וה-CFD המקוונת המובילה השיקה את הקמפיין החדש שלה, ‘Trading Places’ ("מקומות מסחר") עם נשות קבוצת מנצ'סטר סיטי. בהנחיית שדרנית הספורט ומגישת מנצ'סטר סיטי, נטלי פייק, קמפיין 'Trading Places' מציג את כוכבות Man City Women כשהן יוצאות מאזורי הנוחות שלהן, ומתחרות זו בזו בתפקידים חדשים.

EBC Financial Group חוגגת זכיות מרובות בפרסים בשנת 2025
EBC זכתה להכרה בדמות פרסי World Finance ו-Online Money על מובילות במסחר ב-CFD, הביצועים של הפלטפורמה ופתרונות אמינים ששמים את הסוחר בראש

ביקורת: מי בעד – קומדיה חברתית פרועה על ישיבת ועד ועם אמירה נוקבת – תיאטרון הקאמרי
02/07/25 | תיאטרון
"מי בעד" העולה בתיאטרון הקאמרי היא קומדיה פרועה, העוסקת בנושאים אקטואליים של מיגון בתים וגם הרבה יותר מקומדיה משעשעת – היא מראה חדה וכואבת לחברה הישראלית, עטופה בהומור שנון ומשחק מצוין. כבר מהרגע הראשון, ההצגה מצליחה ללכוד את הקהל ולשמור על קצב מהיר ודיאלוגים מדויקים.

מותג הספורט העולמי U.S. Polo Assn מושק בברזיל עם Grupo Pasquini
U.S. Polo Assn, המותג הרשמי של איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה להכריז על השקתו בשוק הברזילאי בשותפות עם Grupo Pasquini, שחקנית מובילה בתעשיית האופנה במדינה., התרחבות זו מחזקת את הנוכחות של המותג העולמי בהשראת הספורט באמריקה הלטינית ותומכת עוד יותר בתוכנית הצמיחה האסטרטגית של U.S. Polo Assn. להגיע לצרכנים חדשים ברחבי העולם.

Ditchit פוצצה את השלט האייקוני של Twitter
בצעד דרמטי שלכד את רוח השינויים בעמק הסיליקון, Ditchit - השוק המקוון המתפתח והמתחרה של OfferUp - עלתה לכותרות כשרכשה ולאחר מכן פוצצה את שלט הציפור המקורי של Twitter, ששוקל 560 פאונד, שעמד פעם על מטה טוויטר בסן פרנסיסקו.

Bitget הופכת את המסחר הקריפטוגרפי לשיחה חכמה עם GetAgent
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, שמחה להשיק באופן רשמי את GetAgent, סייען מסחר חדש מבוסס בינה מלאכותית שמטרתו להקל על האינטראקציה וההבנה של המשתמשים בשוק הקריפטוגרפיה. על ידי שילוב של בינה מלאכותית מתקדמת עם נתוני שוק בזמן אמת וכלי מסחר, GetAgent מתוכנן להפוך קבלת החלטות מורכבות לשיחה פשוטה.

Andersen Consulting משתפת פעולה עם Mercurial Minds לשיפור יכולות הטרנספורמציה הדיגיטלית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולות האספקה של פתרונות מונעי טכנולוגיה על ידי שיתוף פעולה עם Mercurial Minds ‏(M.M.), חברה פקיסטנית לטרנספורמציה דיגיטלית, AI וייעוץ בתחום ה-IT.

Bitget רושמת את NodeOps (NODE) ​​למסחר בספוט
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הודיעה על הרישום של NodeOps (NODE) ​​באזור החדשנות, הבינה המלאכותית וה-DePIN, והוסיפה אותה למסחר בספוט.

Bitget Launchpool תרשום את Fragmetric (FRAG) עם 4.6 מיליון אסימונים כמענקים
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הכריזה על הרישום הקרוב של Fragmetic (FRAG) באזורי האקו סיסטם של Innovation, LSD ו-Solana לטובת מסחר בספוט.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI