דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מעבדות דנטה מודיעה על הרחבת צוות הכספים שלה
מעבדות דנטה מודיעה על הרחבת צוות הכספים שלה
חיים נוי 14/09/21 |  צפיות: 1953

מעבדות דנטה מודיעה על הרחבת צוות הכספים שלה עם מינויו של אנדרה נל לסמנכ"ל הכספים, דלילה רחמני למנהלת חשבונות ראשית, לאורה דיאנג'לו לסמנכ"לית קשרי משקיעים ועומר אלבקשיש למנהל בכיר

קיימברידג', בריטניה, 14 בספטמבר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

Dante Labs, מובילה עולמית בגנומיקה וברפואה מדויקת, הודיעה היום על מינויים של אנדרה נל, דלילה רחמני, לאורה דיאנג'לו ועומר אלבקשיש לצוות הניהול של החברה, והרחיבה את ההנהלה הגלובלית שלה כדי לסייע בהרחבת העסק הצומח.

"אנו נרגשים לקבל בברכה את אנדרה, דלילה, לאורה ועומר לצוות ההנהלה המתרחב כאן בדנטה", אמרה אנדראה ריפוסאטי, מנכ"לית דנטה לאבס. "ככל שאנו פועלים כדי לספק גישה אנושית יותר לשירותי בריאות, החזון המשותף שלנו לעתיד והחשיבות הגוברת של הגנומיקה משחקת בתחום הבריאות שתסייע לענות על הצרכים הבלתי ממומשים של הלקוחות שלנו, החל מרצף גנום שלם ועד גילוי ופיתוח תרופות ועד בדיקות קורונה".

אנשי הנהלה אלה יצטרפו לצוות הפיננסי של דנטה כדי לעזור להרחיב את העסק בזמן שאנו עובדים כדי לספק מותג עולמי של בדיקות ושירותים וכתוצאה מכך תוצאות טובות יותר עבור אנשים ברחבי העולם.

אנדרה נל מוביל את הקבוצה ומצטרף ל- Dante Labs כסמנכ"ל הכספים. אנדרה מביא ניסיון של יותר מ-20 שנה במתן תמיכה פיננסית אסטרטגית ותפעולית בעלת ערך גבוה לארגונים גלובליים בשווי מיליארדי דולרים כמו פייזר ואילומינה. לאחרונה, אנדרה היה סגן נשיא הכספים של Illumina (נאסד"ק: ILMN) בסן דייגו.

דלילה מצטרפת למעבדות דנטה כמנהלת החשבונות הראשית. דלילה עבדה בעבר עם אנדרה באלומינה כראש הבקרה והשירותים המשותפים באזור אירופה, המזרח התיכון ואפריקה. דלילה הובילה לאחרונה את צוות המימון המסחרי של אילומינה, המתמחה בחיזוי פיננסי, תקצוב, שותפות עסקית וניהול. לפני שהצטרפה לאילומינה החלה את הקריירה שלה כמבקרת אצל ארנסט אנד יאנג. לדלילה היסטוריה מוכחת בעבודה בתעשיית הביוטכנולוגיה ותואר שני המתמקד בחשבונאות ופיננסים. עבודתה בתעשייה תועיל לנו מאוד בגישה האישית יותר שלנו לרפואה ובריאות.

לאורה דיאנג'לו מצטרפת ל- Dante Labs כסגנית נשיא לקשרי משקיעים. לאחרונה, לאורה הייתה ראש קשרי משקיעים ב-Invitae(NYSE: NVTA), המתמחה בתקשורת חיצונית המתמקדת באנליסטים, משקיעים ומדיה פיננסית, כמו גם לקוחות קלינאיים ומטופלים. עם קריירה המושרשת בתקשורת, לאורה מביאה נקודת מבט ייחודית לצוות הפיננסי של דנטה כשאנחנו הופכים נתונים רציפים לתשובות מצילות חיים עבור האנשים שאנו משרתים.

עומר אלבקשיש מצטרף ל- Dante Labs כמנהל בכיר למימון עסקי. עומר, המיומן במודלים פיננסיים, חיזוי ושותפות עסקית, מצטרף גם הוא לדנטה מאילימינה. עם היסטוריה מוכחות בעבודה בתפקידי מימון בתעשיית הביוטכנולוגיה לאורך הקריירה שלו, עומר יעזור לדנטה לפרוס יישומים גנומיים שיש להם השפעה אמיתית על חייהם של אנשים.

"אני כל כך שמח להיות מוביל צוות פיננסי נלהב ומוכשר זה כאן במעבדות דנטה כדי לעזור להאיץ גנומיקה בקנה מידה עולמי כדי לשפר את תוצאות הבריאות", אמר אנדרה נל, סמנכ"ל הכספים של Dante Labs. לאחר שעבדנו בעבר עם דלילה ועומר וכעת אשתף פעולה עם לאורה, אני בטוח שיש לנו את הצוות הנכון של אנשי מקצוע כדי להשיג את המשימה שלנו ולהדגים עד כמה גנומיקה חיונית לגישה הוליסטית ואנושית לשירותי בריאות ברחבי העולם".

אודות Dante Labs

Dante Labs הינה חברה עולמית לבניית נתונים גנומיים ולמסחור סוג חדש של יישומי בריאות ואריכות ימים הטומנים בחובם שינוי מן הקצה אל הקצה. זאת, על הבסיס של ריצוף גנומי שלם ובינה מלאכותית. נכסי החברה כוללים את בסיסי נתוני הגנום הפרטיים הגדולים ביותר, אשר קבלו הסכמה להיכלל במחקר, פלטפורמת תוכנה בבעלות החברה, אשר מתוכננת לממש באופן מלא את כוחם של הנתונים הגנומיים תוך תהליכי שכלול וקניין, המאפשרים גישה תעשייתית לריצוף גנומי.

Dante Labs, שהמטה שלה נמצא בקיימברידג', בריטניה, עם מעבדת מחקר בוולברהמפטון, תמכה בדרישה הדחופה מצד ממשלת בריטניה לשכלל פתרון אוטומטי, בעל קיבולת גבוהה לבדיקות קורונה, לרבות נדבקים וכאלה שבגופם נמצאו נוגדנים. מעבדות דנטה הצליחה להגיע לפתרון, תוך מינוף טכנולוגיה קיימת, אשר פותחה לצורך ריצוף גנומי שלם.

למידע נוסף:

Giorgio Lodi
[email protected]
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
A2RL קבעה רף בינלאומי חדש עם מרוץ המכוניות האוטונומיות הראשון באירופה בהשתתפות חמש מכוניות
· קבוצת Kinetiz מאיחוד האמירויות הערביות זכתה במרוץ הראשון של A2RL מחוץ לאבו דאבי, שנערך במסגרת סוף שבוע המרוצים של ACI במסלול האייקוני Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari באימולה

TripGift משיקה את פלטפורמת הערך הגלובלית שלה לנסיעות מהדור הבא
הפלטפורמה, התומכת ב-103 מטבעות, מאגדת כרטיסי מתנה גלובליים לנסיעות, תוכניות תגמול ותמריצים, שוברי מבצע הניתנים לתכנות ואפשרויות מימוש עבור נסיעות – וכל זאת ביותר מ-180 מדינות.

יעדי הפחתת פליטות הפחמן של IPC Systems אומתו בידי Science Based Targets Initiative
האימות מאשר כי יעדי הפחתת פליטות גזי חממה לטווח קצר והשגת רמת אפס נטו של IPC, כולל אפס נטו לאורך שרשרת הערך שלה עד 2050, תואמים למדעי האקלים

Cylake סוגרת סבב גיוס בהיקף של 245 מיליון דולר לקראת השקת גרסת בטא למוצר אבטחת סייבר מהדור הבא
המימון יתמוך בצמיחה המתמשכת של הצוות ויאיץ את פיתוח פלטפורמת אבטחת הסייבר המלאה, מבוססת הבינה המלאכותית ומונעת הנתונים של Cylake עבור המוסדות הגדולים והמוסדרים ביותר בעולם

כוח חדש בכלכלה של הפארקים לגלישה
AWM ו-China Tourism Group משיקות את Eastern Swell Dynamics

ההון הקריפטוגרפי שומר על ערכו ב-2026, בעוד הביטקוין נסוג משיאי כל הזמנים
ברחבי העולם ישנם 135,694 מיליונרים מתחום הקריפטוגרפיה, שכל אחד מהם מחזיק בנכסים דיגיטליים בשווי של מיליון דולר ומעלה – ומתוכם 92,272 הם מיליונרי ביטקוין – כך עולה מדו"ח Crypto Wealth Report 2026 שפורסם היום על ידי חברת הייעוץ הבינלאומית Henley & Partners, המתמחה בתחומי תושבות ואזרחות.

IPS 2026: הון גלובלי בתחום הנדל"ן פוגש את נוף הפיתוח המשגשג של דובאי
המהדורה ה-22 מארחת מפתחים מובילים ולמעלה מ-300 מציגים, המציגים הזדמנויות השקעה עצומות

בחסותו של שליט דובאי מוחמד בן ראשיד אל מכתום, סעוד בן סאקר חנך את פסגת ההשקעות AIM לשנת 2026 בדובאי
תחת חסותו של השייח' מוחמד בן ראשיד אל-מכתום, סגן נשיא וראש ממשלת איחוד האמירויות ושליט דובאי, חנך השייח' סעוד בן סקר אל-קאסימי – חבר המועצה העליונה ושליט ראס אל-ח'ימה – את המהדורה ה-15 של פסגת ההשקעות AIM לשנת 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי

Nyxoah מודיעה על השתלה במטופל הראשון במסגרת BREATHE – המחקר האמריקאי שנערך לאחר קבלת האישור עבור מערכת Genio®
מחקר BREATHE צפוי לכלול השתלה בקרב עד 229 מטופלים בעד 25 מרכזים רפואיים בארה"ב, ומעקב אחריהם למשך עד חמש שנים, במטרה להעריך את הבטיחות והיעילות ארוכות-הטווח של הטיפול ב-Genio במסגרת פרקטיקה קלינית בעולם האמיתי

מטיילים יכולים לחסוך עד 33% על ידי בחירת ה-eSIM המתאים לטיול שלהם
דמיינו שאתם נוסעים לחו"ל ל-11 ימים. אתם משווים בין מספר חבילות eSIM לנסיעות, בוחרים בחבילה שנראית הזולה ביותר וחושבים שמצאתם את העסקה המשתלמת ביותר
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI