דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תנובה בחרה ב-DXC Technology כדי לשנות את שרשרת האספקה שלה
תנובה בחרה ב-DXC Technology כדי לשנות את שרשרת האספקה שלה
חיים נוי |  21/10/21 |  צפיות: 1236

תנובה בחרה ב-DXC Technology כדי לשנות את שרשרת האספקה שלה

DXC זכתה לחוזה בגובה של 40 מיליון דולר מידי ספקית מוצרי החלב המובילה בישראל

תל אביב, 20 באוקטובר 2021, (BUSINESS WIRE) :

DXC Technology (NYSE:DXC) הכריזה כי זכתה באחד מחוזי הטמעת ה-IT העסקי הגדולים ביותר אי פעם בישראל, בגובה 40 מיליון דולר, על ידי תנובה, ספקית מוצרי החלב והמזון המובילה בישראל.

על פי תנאי ההסכם, שנחתם לחמש שנים, DXC תכניס מודרניזציה לנכסי ה-IT של תנובה באמצעות יישום מערכת חדשה של שרשרת אספקה דיגיטלית. זו תסייע ליצרנית המזון להאיץ את הפעילות ולספק מזון באיכות גבוהה למיליוני צרכנים ברחבי ישראל.

DXC תיישם פתרון ERP יחיד המבוסס על SAP S4/HANA®, פלטפורמת ה-ERP החדשנית של SAP, במטרה לאחד, לקדם ולהכניס מודרניזציה בכ-240 מערכות ישנות של תנובה המשמשות יישומים עסקיים ואת ניהול מוצרי החלב. המערכת תאפשר לתנובה לקצר את הזמן לשוק עבור מוצרים חדשים ולמטב את משאבי הייצור של מוצרי החלב והמזון שלה.

"הפתרון שמספקת DXC יאפשר לנו ליישם טכנולוגיות מתקדמות לתמיכה בתהליכי מפתח, להגדיל את תפוקת קו הייצור ולשפר את הצעת הערך שלנו ללקוחות", אמר שי מישל, מנמ"ר תנובה.

המערכת החדשה, הכוללת מגוון כלים דיגיטליים המופעלים המועצמים בידי בינה מלאכותית, תאסוף נתונים יקרי ערך ותייצר תובנות שיגדילו את הדיוק בייצור וישפרו את קבלת ההחלטות והתכנון. בעזרת הגמישות המוגברת, יצרנית המזון תוכל להגיב מהר יותר לשינויים בשוק ולשינוי העדפות הצרכנים.

"אנו שמחים לתמוך בשינוי של תנובה ובמטרה של החברה לצמוח ולהוביל באמצעות ייצור חכם", אמר סאסי מאיר, מנכ"ל DXC, ישראל. "DXC גאה לסייע לאחת החברות החיוניות ביותר בישראל לספק את מוצריה לצרכנים במהירות וביעילות רבה יותר".

אודות DXC Technology

DXC Technology (NYSE: DXC) מסייעת לחברות גלובליות להפעיל את המערכות והפעילויות הקריטיות שלהן תוך ביצוע מודרניזציה של המחשוב, מיטוב של מבני הנתונים והבטחת אבטחה ומדרגיות בעננים ציבורים, פרטיים והיברידיים. עם עשרות שנים של יצירת חדשנות, החברות הגדולות ביותר בעולם סומכות על DXC שתתקין את מחסנית הטכנולוגיות הארגוניות שלנו כדי לספק רמות חדשות של ביצועים, תחרותיות וחוויות לקוח. למידע נוסף על הסיפור של DXC והמיקוד שלנו באנשים, לקוחות וביצוע תפעולי, בקרו בבקשה באתר DXC.com.

תמונות / גלריית מולטימדיה זמינים:

https://www.businesswire.com/news/home/52512112/en

ליצירת קשר

Jonathan Batty
DXC Technology
[email protected]
+44 7873 295615

מקור:DXC Technology

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מפעילה רובוט שירות אירוח במלון Aloft by Marriott Langkawi Pantai Tengah במלזיה
רובוט הנושא את המיתוג של YY Circle Malaysia מיישם את גישת החברה לשילוב כוח אדם אנושי ורובוטי בסביבת הפעילות של בית מלון

American Wave Machines הגישה תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries
American Wave Machines, Inc. (AWM), חברת טכנולוגיית הגלישה העומדת מאחורי מתחמי הגלישה PerfectSwell® ברחבי העולם, הודיעה על הגשת תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries, Ltd. (WhiteWater).

FREELANDER מתחילה את ההשקה הבינלאומית שלה במזרח התיכון
מותג FREELANDER, שפותח במשותף על ידי JLR ו-Chery, מציב את המזרח התיכון במוקד ההשקה הבינלאומית שלו, ומציג את הגרסה הבינלאומית בעלת הגה שמאלי של דגם ה-FREELANDER 8 במסגרת אירוע ההשקה העולמי של המותג באבו דאבי.

ALIF Holding מניחה את אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי באום אל קוויין
קבוצת ALIF Holding, הזרוע התעשייתית של חברת Robo.ai (נאסד"ק: AIIO), קיימה ב-25 בספטמבר את טקס הנחת אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי של הקבוצה באום אל קוויין.

אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן באמצעות פירמה חברה חדשה סן פרנסיסקו, 2 באוקטובר 2026, (BUSINESS WIRE): Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, מ
Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, משרד המשתף פעולה עם הארגון מאז 2021, משנה את שמו ל-Andersen Legal in Pakistan והופך למשרד החבר החדש ביותר המצטרף לארגון

דו"ח של Templafy מצא ש-95% מעובדי הידע עורכים מסמכים שנוצרו בידי בינה מלאכותית לפני שהם מוכנים לשימוש עסקי
כמעט מחצית מהעובדים בארה"ב ובבריטניה מציינים כי בחינת מסמכים עסקיים שנוצרו באמצעות בינה מלאכותית עשויה להותיר מעט מאוד חיסכון ממשי בזמן

Nift מינתה את גיא גונן, מנהל תחום הבינה המלאכותית הקודם של Taboola, להוביל את מרכז הבינה המלאכותית החדש בישראל
Nift, פלטפורמת הטכנולוגיה המסייעת לעסקים להודות ללקוחותיהם עם מתנות בהתאמה אישית החושפות אותם למותגים חדשים, הודיעה היום על השקת מרכז בינה מלאכותית בישראל ועל מינויו של גיא גונן למנהל תחום הבינה המלאכותית.

CompoSecure פתחה מרכז עיצוב חדש בלונדון כדי לענות על הביקוש הבינלאומי הגובר לכרטיסי מתכת יוקרתיים
סטודיו חדש ללקוחות, הממוקם במרחק צעדים ספורים מטאואר ברידג', מאפשר למנפיקים לעצב, לבחון, להפיק דוגמאות ולשכלל תוכניות של כרטיסי מתכת – בזמן אמת ובאופן אישי

MidOcean משלימה גיוס הון ל-2026 ומבטיחה התחייבויות הון בסך למעלה מ-4 מיליארד דולר להאצת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית בתחום ה-LNG
MidOcean Energy, חברת גז טבעי נוזלי (LNG) שהוקמה ומנוהלת על ידי EIG, הודיעה היום על השלמת גיוס ההון שלה לשנת 2026, שבמסגרתו הבטיחה התחייבויות הון בהיקף של יותר מ-4 מיליארד דולר, הכוללות התחייבויות שהושלמו והתחייבויות שטרם הושלמו במהלך 12 החודשים האחרונים, ממשקיעים אסטרטגיים ומוסדיים חדשים, וכן השקעות המשך משמעותיות מצד משקיעים קיימים

EMGA ממשיכה להצליח בברזיל
EMGA מארגנת מימון בסך 100 מיליון אירו עבור BTG Pactual מטעם COFIDES
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI