דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אינטלסאט מודיעה על פרישתו המתוכננת של סטיבן ספנגלר מתפקיד המנכ"ל
אינטלסאט מודיעה על פרישתו המתוכננת של סטיבן ספנגלר מתפקיד המנכ"ל
חיים נוי |  21/10/21 |  צפיות: 1878

אינטלסאט מודיעה על פרישתו המתוכננת של סטיבן ספנגלר מתפקיד המנכ"ל

מקלין, וירג'יניה, 21 באוקטובר 2021, (BUSINESS WIRE) :

אינטלסאט (Intelsat), מפעילת רשת הלוויין והיבשה המשולבת הגדולה ביותר בעולם, הודיעה היום כי המנכ"ל סטיבן ספנגלר החליט לפרוש מתפקיד המנכ"ל עם השלמת תהליך הארגון הפיננסי מחדש של החברה ומינוי מחליף. עד אז, ספנגלר ימשיך כמנכ"ל ויוביל את Intelsat בשלבים האחרונים של תהליך זה, ויבטיח מעבר חלק.

"אנו מתקרבים לסיום הארגון מחדש שלנו עם איתנות פיננסית משופרת ומוצבים באופן אידיאלי כדי לצאת לאסטרטגיה עסקית חדשה ומרגשת עבור הדור הבא של קישוריות רשת 5G", אמר ספנגלר. "זה הרגע הנכון להבהיר את תוכניות הפרישה שלי כדי שהעבודה תוכל להתחיל בזיהוי מנהיג חדש לטווח הארוך".

דייב מקגלייד, יו"ר הדירקטוריון, אמר: "סטיב משרת את Intelsat יותר מ-18 שנה בתפקידי ניהול בכירים שונים וכמנכ"ל בשש וחצי השנים האחרונות. הבנתו העמוקה את צרכי לקוחותינו הביאה להצלחה מסחרית שנים רבות. גם ניהולו האיתן של החברה כפי שביצענו והניהול של הארגון הפיננסי מחדש היה ניהול ראוי לשבח. הוא עזר לבנות את הבסיס לעתיד חזק, ואנחנו אסירי תודה".

אגון זנדר, חברת חיפוש מנהלים מובילה, נרתמה להוביל את תהליך החיפוש אחר מנכ"ל חדש.

אודות Intelsat

כאדריכלים בסיסיים של טכנולוגיית הלוויין, Intelsat מפעילה את רשת הטלקום הלוויינית המהימנה ביותר בעולם. אנו מיישמים את המומחיות הייחודית שלנו ואת קנה המידה הגלובלי שאנו מציעים כדי לחבר אנשים, עסקים וקהילות, ולא משנה כמה קשה האתגר. Intelsatבונה את עתיד התקשורת הגלובלית עם רשת ה-5G ההיברידית, מרובת מסלולי ההקפה, המוגדרת באמצעות תוכנה הראשונה בעולם, והיא מיועדת לספק כיסוי פשוט, חלק ובטוח בדיוק במועד ובמיקום בו הלקוחות שלנו זקוקים לה יותר מכל. עקבו אחר המובילה בקישוריות הגלובלית ו-"דמיינו כאן" איתנו, באתר Intelsat.com.

אנשי קשר:

 

מדיה

Melissa Longo

[email protected]

+1 240-308-1881

מקור: Intelsat

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ראס אל-ח'ימה חתמה על הסכם ידידות היסטורי ועל 10 מזכרי הבנות במהלך ביקור בדרג בכיר בדרום סין
השייח' סעוד בן סקר אל-קאסימי, חבר המועצה העליונה של איחוד האמירויות ושליט ראס אל-ח'ימה, נכח במעמד חתימתו של הסכם היסטורי בין ראס אל-ח'ימה למחוז פוג'יין שבסין, עם סיומו של ביקור בן שישה ימים בסין.

עלייה במחיר הצעת הרכש המפושטת למניות North Atlantic Energies
חברת North Atlantic France הודיעה היום על החלטתה להעלות את המחיר במסגרת הצעת הרכש הכפויה – שתוגש בהתאם להליך המפושט – עבור מניות North Atlantic Energies שאינן נמצאות בבעלותה (להלן: "ההצעה"), ל-75 אירו למניה.

Bitget, Reality ו-Keyring מביאים לראשונה לשוק מסחר בבסיס מניות מבוזר לחלוטין
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה דו"ח של מחקר משותף שערכה עם Reality ו-Keyring הבוחן כיצד אסימוני מניות יכולים לתמוך באסטרטגיות מסחר מעבר להשקעה מסורתית במניות.

U.S. Polo Assn פועלת בשלב מוקדם ליישום דרישת האיחוד האירופי לדרכון מוצר דיגיטלי
מותג הספורט הגלובלי ממפה מיליוני מוצרים זמן רב לפני המועד האחרון לעמידה בדרישות האיחוד האירופי

קבוצת האחזקות אלושיבה תביא ללוב 12 מותגים בינלאומיים בתחום המזון והמשקאות עד שנת 2028
אחמד גדאללה חותם על הסכם זיכיון ראשי עם MADO מתורכיה: 7 מיליון דולר, 7 בתי קפה ו-350 מקומות עבודה בשלב הראשון; אתר הדגל בבנגזי, על שטח של 1,000 מ"ר, צפוי להיפתח ברבעון הראשון של 2027

AirX משדרגת את המטוס 9H-BIG עם אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi) מהיר, ומתכננת התקנת 100 מושבים חדשים הנפתחים למיטות שטוחות
חברת AirX הציגה שירות Wi-Fi מהיר לשימוש במהלך הטיסה במטוס האיירבוס A340 שלה, מספר רישום 9H-BIG, ומתכננת להחליף את כל 100 מושבי הנוסעים במושבים חדשים ההופכים למיטות שטוחות.

אי-וודאות פוליטית מגבירה את הביקוש לזכויות תושבות ואזרחות נוספות
נתונים חדשים מצביעים על עניין גובר בזכויות לתושבות ולאזרחות נוספות בקרב משפחות אמידות במדינות מהמבוססות ביותר בעולם; זאת, על רקע תנודתיות פוליטית, רגולטורית וחברתית, המחדדת את המיקוד בחוסן וביצירת אפשרויות עתידיות.

WeRide חשפה תוכנית שותפות ביטוח גלובלית להרחבת כלי רכב אוטונומיים ברחבי העולם
WeRide מקימה תוכנית שותפות גלובלית בתחום הביטוח, כאשר Allianz Insurance Singapore ו-Ping An P&C Insurance הן השותפות הראשונות בתוכנית.

GA-ASI ו-סאאב מבצעות ניסויי טיסת AEW מתקדמים עם המטוס הלא מאויש MQ-9B
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI), משתפת פעולה עם Saab לביצוע ניסויי טיסה מתקדמים עבור מערכות התרעה מוקדמת מוטסת (AEW) באמצעות מטוס לא מאויש (UAS).

Hightouch משתפת פעולה עם Independent Media להפעלת נתוני קוראים ונתונים מסחריים
שיתוף הפעולה יסייע ל-Independent Media ליצור מעורבות רלוונטית יותר בקרב הקוראים, לבנות קהלים איכותיים לפרסום פרימיום ולתמוך בצמיחת פעילות השותפים המסחריים והמסחר האלקטרוני.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI