דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ארגון WEA לקידום יזמות נשית מכריז על שותפות עם רשת נשות העסקים של חבר העמים הבריטי כדי לקדם שינוי עבור נשים יזמיות ב -54 מדינות
ארגון WEA לקידום יזמות נשית מכריז על שותפות עם רשת נשות העסקים של חבר העמים הבריטי כדי לקדם שינוי עבור נשים יזמיות ב -54 מדינות
חיים נוי 27/10/21 |  צפיות: 1135

ארגון WEA לקידום יזמות נשית מכריז על שותפות עם רשת נשות העסקים של חבר העמים הבריטי כדי לקדם שינוי עבור נשים יזמיות ב -54 מדינות

ניו יורק, 27 באוקטובר 2021, (BUSINESS WIRE):

ארגון WEA לקידום יזמות נשית, יוזמה אסטרטגית רבת שותפים, הוקמה על ידי חמש סוכנויות או"ם וחברת מרי קיי בע"מ, מאחד כיום כוחות עם רשת נשות העסקים של חבר העמים הבריטי (CBWN) כדי להעצים ולתמוך ביזמות נשים חסרות שירות ברחבי 54 המדינות של חבר העמים.

הודעה לעיתונות זו כוללת מולטימדיה. ראו את ההודעה במקור כאן:

https://www.businesswire.com/news/home/20211027005291/en/

דבורה גיבינס, מנהלת התפעול הראשית בחברת Mary Kay (צילום: WEA)

WEA נועדה למקסם את ההשפעה הפיתוחית של יזמות נשים בהשגת יעדי הפיתוח בר הקיימא (SDGs) על ידי יצירת אקוסיסטם מאפשר לנשים יזמיות המעודד צמיחה, קיימות וחוסן. ביוני 2021 הצטרפה WEA לפורום השוויון בדורות בפריז והתחייבה להעצים חמש מיליון נשים ברחבי העולם עד 2030 כדי להאיץ את ההתקדמות למען שוויון מגדרי.

WEA הודיעה לאחרונה על השקת שורה של יוזמות ומוצרי ידע בעלי השפעה, כולם מעוצבים באמצעות עדשה מגדרית, כתוצאה משותפת של שיתוף הפעולה בין ארגון העבודה הבינלאומי (ILO), מרכז המסחר הבינלאומי (ITC), יוזמת גלובל קומפקט של האו"ם (UNGC), תכנית הפיתוח של האו"ם (UNDP) ונשות האו"ם, תוך תמיכה אסטרטגית ומימון מצד מרי קיי. עבודת האימפקט של WEA כוללת כלים והכשרה לבניית יכולות דיגיטליות; מחקר יזמות; והסברה והדרכה בנושא של רכש (GRP) מותאם למגזר.

CBWN עובדת עם נשים בעסקים על ידי חיבור ממשלות והמגזר הפרטי כדי לעודד, לאפשר ולהטביע העצמה כלכלית של נשים ונשים בהנהגה. ממאי 2021, מאיץ היזמות לנשים של חבר העמים הבריטי (CWEA) הוא שותפות אסטרטגית מרובת בעלי עניין מ- CBWN, רשת היזמות העולמית בריטניה (GEN UK) ואוקסנטיה ((Oxentia. זוהי תגובה ישירה לשלוש התפתחויות: ההסכם של כל ראשי הממשלה בלונדון בשנת 2018 "לפעול לגידול במספר ושיפור שיעור ההצלחה של עסקים בבעלות נשים, שבירת חסמים מגדריים בכל המגזרים והגדלת ההזדמנויות לנשים לסחור בינלאומי"; ההכרה של ה-G20 ב-2020 ש"יש החמצה – להתמודד עם הפער שצריך לפעול מיידית, שהוא ייצוג נשים בתחומים מתפתחים"; ותוכנית ההאצה הגלובלית של האו"ם לקידום שוויון מגדרי עד 2026 וקואליציות הפעולה שלה בנושא צדק כלכלי וזכויות וטכנולוגיה וחדשנות יושקו בשנת 2021.

השותפות החדשה עם CBWN לתמיכה ב-CWEA מבססת עוד יותר את היקף הפעולה הגיאוגרפי של WEA ב-54 חברי המדינות המגוונות של חבר העמים באפריקה, אסיה, אמריקה, אירופה והאוקיינוס השקט, עם 32 מדינות המסווגות כ"מדינות קטנות". מדינות קטנות פגיעות במיוחד לשינויי האקלים ולאתגרים התפתחותיים, כולל אי-שוויון מגדרי.

מעבר להרחבת תחומי העבודה הבסיסיים של WEA ו-CBWN, השותפות תתמקד גם במדיניות ובתמיכה בקידום שינוי מערכתי המעורב במדינות החברות בחבר העמים ובמינוף רשתות הארגונים ובעלי העניין המרכזיים שלה לתמיכה בנשים בעסקים או נשים שאפתניות יזמיות בחבר העמים וברחבי חבר העמים.

"אנחנו יודעים כי שותפויות מרובות בעלי עניין ומעורבות קולקטיבית חיוניים כדי להניע את השינוי שנשים יזמיות צריכות במגזרים ברחבי העולם", אמרה דבורה גיבינס, מנהלת התפעול הראשית בחברת Mary Kay. "WEA נרגשת לאחד כוחות עם רשת נשות העסקים של חבר העמים ומאיץ היזמות לנשים של חבר העמים. שיתוף הפעולה שלנו יתמקד בהגדלה, להגביר ולהאיץ את ההשפעה. אנחנו חזקים יותר יחד, ואני מצפה למסע הפעולה הקולקטיבי שלנו לתמיכה ב-SDGs."

"רשת נשות העסקים של חבר העמים שמחה לשתף פעולה עם מאיץ היזמות לנשים של האו"ם ביוזמת ציון דרך זו כדי שנוכל לפתוח ולשחרר את הכוח והפוטנציאל עבור נשים נוספות מרקעים מגוונים", אמרה פרידה מיריקליס, יו"ר, רשת נשות העסקים של חבר העמים. "באמצעות שותפות זו, נוכל לרתום מהר יותר את הנכסים הקולקטיביים שלנו - לנשים, לקהילות שלהן ולכל בחורה שיכולה ותתעורר השראה מהסיפורים שלהן".

למידע נוסף על ארגון WEA לקידום יזמות נשית, בקרו we-accelerate.com.

אודות the Women’s Entrepreneurship Accelerator

ארגון WEA ((The Women’s Entrepreneurship Accelerator הינו יוזמה רבת שותפים המקדמת יזמות נשים. ארגון זה נוסד בעת העצרת הכללית של האו"ם מס. 74, על ידי חמש סוכנויות: ארגון העבודה הבינלאומי (ILO), מרכז המסחר הבינלאומי (ITC), יוזמת גלובל קומפקט של האו"ם (UNGC), תכנית הפיתוח של האו"ם (UNDP), נשות האו"ם ומרי קיי בע"מ, על מנת להעצים חמש מיליון יזמיות עד שנת 2030.

מטרת העל של יוזמה זו היא למקסם את השפעת פיתוח יזמות נשים בהשגת מטרות פיתוח בנות-קיימא, תוך יצירת אקוסיסטם מאפשר עבור יזמיות ברחבי העולם. ארגון WEA ממחיש את כוח השינוי הטמון בשיתוף גופים רבים, בעוצמה ייחודית, במטרה לרתום את הפוטנציאל הטמון בידי היזמיות.

לקבלת מידע נוסף: we-accelerate. עקבו אחרינו: טווטר: ((@We_Accelerator, אינסטגרם (@we_accelerator), פייסבוק (@womensentrepreneurshipaccelerator), לינקדאין (@womensentrepreneurshipaccelerator)

אודות רשת נשות העסקים של חבר העמים הבריטי

The Commonwealth Businesswomen’s Network רשת נשות העסקים של חבר העמים הבריטי ((CBWN עובדת עם נשים בעסקים על ידי חיבור ממשלות והמגזר הפרטי כדי לעודד, לאפשר ולהטביע העצמה כלכלית של נשים. זה מושג באמצעות אספקת פעילויות, יוזמות, מוצרים ושירותים המתמקדים במסחר, כישרון והכשרה. זהו הארגון המוסמך היחיד המתמקד בהעצמה כלכלית של נשים ומוכר ישירות על ידי 54 ממשלות על פני שש יבשות. לקבלת מידע נוסף www.cbwn.org

אודות ארגון יזמות הנשים של חבר העמים הבריטי

ארגון יזמות לנשים של חבר העמים הבריטי הוא שותפות אסטרטגית רב-תחומית על יזמות נשים שהוקמה כתוצאה מפסגת היזמות לנשים של חבר העמים הבריטי (CWES) במאי 2021, האירוע הגלובלי הראשון שהתמקד בנשים במגזרי הטכנולוגיה המתפתחים. CWES כונסה על ידי רשת נשות העסקים של חבר העמים; רשת היזמות העולמית; ממשלת בריטניה (נשים ברשת החדשנות, תוכנית של חדשנות בבריטניה); ורשת הנשים היזמות הגדולה ביותר באפריקה (AWEP: תוכנית יזמות לנשים אפריקניות). ארגון היזמות לנשים של חבר העמים הבריטי הוא שותפות בין רשת נשות העסקים של חבר העמים הבריטי, רשת היזמות העולמית-בריטניה ואוקסנטיה. לקבלת מידע נוסף: www.thecwea.org

אודות Mary Kay

מרי קיי אש, אחת מהמנפצות המקוריות של תקרת הזכוכית, הקימה את חברת הקוסמטיקה שלה לפני יותר מ-58 שנה כשלה שלוש מטרות: להציע הזדמנויות מתגמלות לנשים, לספק מוצרים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולהפוך את העולם למקום יותר טוב. החלום הזה התפתח לחברה של מיליארדי דולרים בעלת מיליוני מוכרות עצמאיות בקרוב ל-40 מדינות. Mary Kay הקדישה את עצמה להשקעה במדע שמאחורי היופי ולייצור מוצרים לטיפוח העור, קוסמטיקה צבעונית, תוספי תזונה ובשמים בחזית הקידמה. Mary Kay התחייבה להעצים נשים ומשפחותיהן ביצירת שותפויות עם ארגונים מרחבי העולם, התמקדות בתמיכה במחקרי סרטן, הגנה על שורדות האלימות במשפחה כדי ליפות את הקהילות שלנו ולעודד ילדים ללכת בעקבות חלומותיהם. החזון המקורי של מרי קיי אש ממשיך לזהור -- שפתון אחד בכל פעם. לקבלת מידע נוסף: marykayglobal.com.

ראו את גרסת המקור באתר businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20211027005291/en/

ליצירת קשר:

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 or   [email protected]

מולטימדיה:

Photo

דבורה גיבינס, מנהלת התפעול הראשית בחברת Mary Kay (צילום: WEA)

Photo

Women’s Entrepreneurship Accelerator logo (Graphic: WEA)

לוגו (גרפיקה: WEA)

Photo

פרידה מיריקליס, יו"ר, רשת נשות העסקים של חבר העמים (צילום: WEA)

Photo

Commonwealth Businesswomen’s Network logo (Graphic: WEA)

לוגו (גרפיקה: WEA)

מקור: Women’s Entrepreneurship Accelerator

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Amii מחזקת את מומנטום הבינה המלאכותית של קנדה, כאשר Upper Bound נפתח עם צמיחה של 53% ו-11,000 משתתפים גלובליים
כל הכרטיסים עבור אירוע הבינה המלאכותית הצומח ביותר בקנדה נמכרו מראש, מה שמבסס את אדמונטון כעוגן עולמי לחדשנות ואוריינות בתחום הבינה המלאכותית

פלטפורמת IPO Prime של Bitget מתחברת להזדמנות בגודל של 4 טריליון דולר בתחום הבינה המלאכותית עם OpenAI
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הוסיפה את OpenAI (preOPAI) כרישום השני בפלטפורמת IPO Prime שלה, ובכך הרחיבה את הגישה לפני ההנפקה לאחת החברות שזוכות למעקב הרב ביותר בתחום הבינה המלאכותית.

Bitget נכנסת לשוק המקסיקני עם רישום SAT ו-UIF
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השלימה בהצלחה רישומים מרכזיים במקסיקו כדי לפעול במסגרת הנכסים הווירטואליים הנוכחית במדינה. עם השלמת הרישומים הללו, Bitget שואפת כעת להתרחב ברחבי מרכז ודרום אמריקה, אזור בו מקסיקו מהווה אחד השווקים החשובים ביותר של החברה.

Bitget משיקה את תוכנית UEX Jumpstart עם תגמולים של 430 אלף יחידות USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את תוכנית UEX Jumpstart, יוזמת קליטה מרובת מוצרים הכוללת פרסים כוללים של 430,000 יחידות USDT על פני חוזים עתידיים בקריפטוגרפיה, מתכות יקרות, מניות וחוזי הפרשים (CFD).

דו"ח Bitget UEX: משקיעים קמעונאיים עוברים מעבר לקריפטוגרפיה כאשר 52% מוסיפים מניות ו-51% משתמשים בבינה מלאכותית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את דו"ח הקצאת הנכסים של משתמשי ביטגט לשנת 2026, ובו נתונים המראים כי משקיעים קמעונאיים מתרחבים מעבר לקריפטוגרפיה, גם לסחורות, מניות והשקעות בסיוע בינה מלאכותית, ככל שבניית תיקי השקעות הופכת מגוונת יותר על פני סוגי נכסים גלובליים.

CGTN: דיפלומטיה של ראשי מדינות מעגנת את השותפות הגדלה בין סין לרוסיה
לקראת ביקורו של נשיא רוסיה ולדימיר פוטין בסין בין ה-19 ל-20 במאי, פרסמה CGTN מאמר הבוחן את התפתחות יחסי סין-רוסיה ברגע משמעותי מבחינה היסטורית.

WeRide משיגה שיא של חמישה ניצחונות רצופים בתחרות הנהיגה החכמה העירונית בסין
בסבב חפיי (Hefei ) של תחרות הנהיגה העירונית החכמה השנייה של סין, שאורגנה על ידי D1EV, פלטפורמת מדיה מובילה לרכבים חשמליים וחכמים, ה-Chery Exeed Sterra ES – המצוידת ב-WeRide Driving (WRD 3.0) – הבטיחה את המקום הראשון עם 102.81 נקודות, והגדילה את מאזנה של WRD 3.0 לחמישה ניצחונות רצופים.

Bitget מציגה מצב דלתא ניטרלי לאסטרטגיות מסחר מגודר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה מצב דלתא ניטרלי בחשבון המסחר האחוד שלה, וכך היא מוסיפה תכונת ניהול סיכונים חדשה המיועדת לסוחרים המשתמשים באסטרטגיות גידור וארביטראז' בשוקי ספוט, מרווחים וחוזים עתידיים.

Wellgistics Health מאיצה את הרחבת שירותי הבריאות הדיגיטלית של פיילוט ה- RPM, RTM ו-CCM שהוכרז לאחרונה
WellCare Today מביאה תשתית RPM, RTM ו-CCM מבוססת עם שילובי טכנולוגיה לבישה ופתרונות ניטור מחוברים צפוי כי השילוב ישלב את יוזמת MSO שהוכרזה לאחרונה על ידי Wellgistics Health עם Kare Clinicals ורשת של למעלה מ-6,500 בתי מרקחת עצמאיים שלה.

Gradiant מודיעה על גיוס הון בסבב E לפי שווי של 2 מיליארד דולר, במטרה להאיץ את ההתרחבות בתחומי הבינה המלאכותית, תעשיית השבבים ותשתיות מים תעשייתיות
ההשקעה החדשה תומכת במיזוגים ורכישות אסטרטגיים, מחקר ופיתוח מהדור הבא, והיערכות ל-IPO, בעוד ש-Gradiant חווה צמיחה שיא המונעת על ידי תשתיות בינה מלאכותית וייצור מתקדם
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI