דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים חברת ApplyBoard מוציאה את דו"ח המגמות השנתי הראשון המציג מגמות מובילות והזדמנות עתידית בתעשיית החינוך הבינלאומית
חברת ApplyBoard מוציאה את דו"ח המגמות השנתי הראשון המציג מגמות מובילות והזדמנות עתידית בתעשיית החינוך הבינלאומית
חיים נוי 24/11/21 |  צפיות: 1110

חברת ApplyBoard מוציאה את דו"ח המגמות השנתי הראשון המציג מגמות מובילות והזדמנות עתידית בתעשיית החינוך הבינלאומית

הדו"ח מבוסס הנתונים מטעם חברת ApplyBoard מצביע על האופן בו משתנות העדפות התלמידים והמגמות במרחב החינוך ברחבי העולם

קיצ'נר, אונטריו, קנדה, 23 בנובמבר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

חברת ApplyBoard, פלטפורמת ההשכלה הטכנולוגית, אשר מחוללת מהפכה במסלול ההשכלה הגבוהה אותו עוברים סטודנטים בכל העולם, השיקה את דו"ח המגמות השנתי הראשון שלהם, העובר בעתיד ההשכלה הבינלאומית.

בכדי לסייע בעיצוב תכניות גיוס, ולשפר את הגישה העולמית להשכלה, מכל מקום בעולם, חברת ApplyBoard אספה נתונים, אשר יחשפו את המגמות האחרונות בהתאוששות המגזר, גורמים מרכזיים המניעים קבלת החלטות בקרב סטודנטים וצפי לגבי העשור הבא. הדו"ח נועד למסור מידע לסטודנטים ברחבי העולם, לשותפי גיוס ולמוסדות להשכלה גבוהה.

"שנת 2022 מתקרבת ואנו מזהים התרגשות רבה וביקוש שנאצר במשך זמן רב בקרב סטודנטים ברחבי העולם, המשתוקקים ללמוד בחו"ל. המגפה הובילה לשינויים במוקדי ההתעניינות בקרב סטודנטים ברחבי העולם, וכעת הם נותנים יותר את הדעת על שכר לימוד נמוך יותר, גישה להזדמנויות תעסוקה לאחר סיום הלימודים והזדמנויות ללמידה פרונטלית." כך אומר מטי בסירי, סמנכ"ל שיווק ומייסד שותף של חברת ApplyBoard. "חרף האתגרים עמם התמודדה התעשיה בתקופת המגפה, הנתונים מצביעים על כך שסטודנטים ברחבי העולם מעוניינים בלימודים בחו"ל יותר מבעבר. הצוות שלנו עושה כמיטב יכולתו כדי לעזור להם להגשים את חלומותיהם".

עד כה, חברת ApplyBoard סייעה ליותר מ-250,000 סטודנטים במסלולי ההשכלה הגבוהה שלהם, ונוסדה בשיתוף על ידי שלושה אחים, שלמדו בחו"ל בעצמם: מרטין, מטי ומאסי בסירי. בתקופת המגפה, חברת ApplyBoard סייעה בהעברת תהליכי הגיוס וההרשמה דרך הפלטפורמה הדיגיטלית האינטואיטיבית שלה. כיום, הפלטפורמה משמשת בית ליותר מ-1500 בתי ספר, ומשרתת למעלה מ-10,000 שותפי גיוס. דבר זה מקל על סטודנטים ברחבי העולם למצוא ולהירשם למדינה, לבית הספר ולמסלול המתאים ביותר לצרכיהם.

"חברת ApplyBoard מחוללת מהפכה בהשכלה, ודו"ח זה מכניס לפרספקטיבה את כל מה שקרה בתקופת המגפה. זאת, על מנת שנוכל לתכנן את שנת 2022 ואת השנים הבאות", כך אומר ג'ו ג'ונסון, יו"ר הוועד המייעץ לחברת ApplyBoard. "מאחר שהדו"ח מעוגן במחקר עומק, הוא מזהה מגמות מרכזיות העולות בתעשיית ההשכלה הגבוהה, תוך המחשת המומחיות והידע המעמיקים של חברת ApplyBoard".

קראו את הדו"ח המלא באינטרנט. ממצאים בולטים מהדו"ח כוללים:

נתוני ההרשמה מצביעים על ביקוש מצטבר מצד סטודנטים מרחבי העולם

על פי נתוני פלטפורמת ApplyBoard, מספרי ההרשמה ברחבי העולם מרקיעי שחקים. בין מרץ-אוקטובר 2021, נרשמה עליה של יותר מ-300% במספר בקשות הרשמה בקרב סטודנטים בריטיים בפלטפורמת ApplyBoard. מספר בקשות ההרשמה הקנדיות גדל ביותר מ-200% ואילו מספר הבקשות מארה"ב זינק ב-750% לעומת התקופה המקבילה בשנת 2020.

גורמים חדשים המשפיעים על תהליך קבלת ההחלטות של הסטודנטים

עם חלוף המגפה, סטודנטים בכך העולם מחפשים אחר שכר לימוד נמוך יותר, וגישה להזדמנויות תעסוקתיות לאחר סיום הלימודים. הם גם שוקלים שוקי יעד חלופיים. לפני המגפה, רוב הסטודנטים שעיינו במסלולי הלימודים המוצעים בפלטפורמת ApplyBoard חפשו מסלולים בהם שכר הלימוד עמד על עד 100,000 דולרים קנדיים בשנה. במהלך עשרת החודשים הראשונים של שנת 2021, יותר ממחצית הסטודנטים בחרו לצפות רק במסלולים ששכל הלימוד השנתי בהם הוא עד 30,000 דולרים קנדיים.

מתן עדיפות לשונות ולגיוון בקרב הסטודנטים

השחקניות המרכזיות, הודו וסין, ישארו שווקי מקור גדולים לגיוס עתידי. ברם, שינויים כלכליים ודמוגרפיים מכוונים אל מספר שווקים קטנים יותר, אשר פועלים במטרה לתפוס נתחים הולכים וגדלים בשוק הסטודנטים העולמי. נתוני המידול והתעשיה בפלטפורמת ApplyBoard זיהו את ניגריה, קניה, פקיסטן, בנגלדש, מצרים ואינדונזיה כשווקים בעלי פוטנציאל צמיחה גבוה.

קובץ מצורף

ליצירת קשר:

*

Alessandra Manieri

ApplyBoard

2262209826

[email protected]



*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Nyxoah הודיעה כי המחקר המכריע בארה"ב, ACCCESS, עמד ביעדים העיקריים של בטיחות ויעילות בקרב מטופלים הסובלים מקריסה קונצנטרית מלאה
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום כי מחקר המרכזי של ACCCESS בארה"ב השיג תוצאות משמעותיות סטטיסטית בנקודות הסיום העיקריות שלו ליעילות של שיעור תגובה ל-AHI לאחר 12 חודשים, לפי קריטריוני Sher*, ושיעור תגובה למדד הרוויה בחמצן (ODI) לאחר 12 חודשים, ועמד בנקודות הבטיחות שלו, בחולים עם קריסה קונצנטרית מלאה (CCC) של החיך הרך.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי חברת Intuit Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 8 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהגיש משרד עורכי הדין– INTU

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT: רוזן, משרד עורכי דין גלובלי ומוביל, קורא למשקיעי חברת Rackspace Technology, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – RXT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להערכה רבה, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

OPPEIN הוכרה על ידי פרוסט וסאליבן כמותג הריהוט המותאם-אישית המוביל בעולם
חברת OPPEIN הוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג המוביל בעולם בשוק הריהוט הביתי המותאם אישית לשנת 2025; הכרה זו מחזקת עוד יותר את מעמדה של החברה כספקית מובילה של פתרונות התאמה אישית לבית כולו.

WHP Global וקבוצת G-III Apparel משלימות את רכישת מארק ג'ייקובס
חברות WHP Global ו- G-III Apparel Group, Ltd. (NasdaqGS: GIII) הודיעו היום על השלמת רכישת המותג Marc Jacobs מידי קבוצת LVMH. במקביל, הקימו WHP Global ו-G-III את המיזם המשותף שעליו הכריזו בעבר, במטרה להחזיק במשותף בזכויות הקניין הרוחני של המותג Marc Jacobs ולהאיץ את הצמיחה הגלובלית של אחד המותגים המשפיעים ביותר בעולם האופנה.

Easy Aerial השלימה סבב גיוס הון מסדרה B בהיקף של 20 מיליון דולר להרחבת פעילותה בתחום הביטחוני ברחבי העולם
בתמיכת Insight Partners ו-Entrée Capital, ‏Easy Aerial מרחיבה את הייצור ואת פעילותה ברחבי העולם כדי לתת מענה לביקוש הגובר במהירות למודיעין אווירי

המהדורה השלישית של תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי, נפתחה בריאד בהשתתפות בינלאומית משמעותית
ד"ר אחמד בן סאמי א-זואווי חנך את האירוע, המביא את תחומי ייצור העץ, המיכון, טכנולוגיות הייצור ורכיבי הריהוט אל לב השוק הסעודי

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Primoris Services Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PRIM
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI