דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ZOVOO ערכה כנס מפיצים, ויצרה סנסציה צבעונית בתעשיית האטומיזציה
ZOVOO ערכה כנס מפיצים, ויצרה סנסציה צבעונית בתעשיית האטומיזציה
חיים נוי 28/11/21 |  צפיות: 1737

ZOVOO ערכה כנס מפיצים, ויצרה סנסציה צבעונית בתעשיית האטומיזציה

שנזן, סין, 26 בנובמבר 2021, (BUSINESS WIRE):

ZOVOO, כוח חדשה ומוביל בתעשיית האטומיזציה, קיימה את כנס המפיצים שלה לשנת 2021 באופן מקוון. בכנס השתתפו מפיצים מארצות הברית, בריטניה, צרפת ומדינות אחרות. בינתיים, ZOVOO גם הציגה לציבור לראשונה את סדרת המוצרים החד פעמיים שפיתחה, DRAGBAR. סדרה זו משכה תשומת לב רבה ממפיצים ברחבי העולם.

הודעה לעיתונות זו כוללת מולטימדיה. ראו את ההודעה המלאה בקישור:

https://www.businesswire.com/news/home/20211126005521/en/

(צילום: Business Wire)

ל-ZOVOO, שנוסדה בשנת 2010, יכולות מחקר ופיתוח מתוחכמות, עיצוב מוצר שפניו לעתיד ומערכת שרשרת אספקה ​​מושלמת. לקבוצת המייסדים של ZOVOO יש 10 שנות של ניסיון ועוצמה מוכחים. הם מציעים יתרונות מוחלטים מבחינת חומרי חימום, עיצוב מבנים של תעלות אוויר וכו', והם בונים חמישה קריטריונים. בתהליך הלידה שלו כל מוצר צריך לעבור ממחקר ופיתוח, לעיצוב, לייצור, לבדיקות וכדומה. כל פרט מעובד באופן מושלם, רק כדי להביא חוויה נוחה ובטוחה. לדוגמה, הלידה של כל טעם עשיר מגיעה מחמשת המושגים החדשניים של ZOVOO שהם מתוק, רך, נימוח, ריחני ועוצמתי. ZOVOO חקרה 3,000 משתמשים גלובליים וחקרה מראש למעלה מ-300 טעמים כדי לבנות את מערכת הטעמים הייחודית ביקום שלה.

ZOVOO מחויבת לבניית שותפויות אסטרטגיות עם יצרני ICCPP המבוססות על אמון הדדי. ZOVOO נהנית מניהול שרשרת אספקה ​​ברת-קיימא באמצעות תמיכה ושיתוף פעולה בתקני בטיחות, ערכים חברתיים וקיימות סביבתית. ZOVOO תורמת לקיימות הסביבתית על ידי פישוט העיצוב, מיטוב האריזה, שימוש בחומרים חדשים ידידותיים לסביבה, שיפור המחזור והקטנת ההשפעה של תהליך הייצור על הסביבה. בנוסף, היא מתמקדת בהעדפות החושיות של המשתמשים, המתורגמות למחוונים מדעיים, תקני ייצור ושיקולי בטיחות כדי להתאים לצרכים שונים.

משפחת DRAGBAR החשה מורכבת משלושה מוצרים: DRAGBAR 600, DRAGBAR 1000 ו-DRAGBAR 2200. DRAGBAR מאמצת את תהליך ההזרקה הכפול המאוד הפופולרי ומשתמשת בחוכמה בהתנגשות צבע כדי ליצור מוצר בעל מראה נהדר, בעל טעם מעולה באיכות גבוהה. בתגובה לדאגות צרכנים, כמו דליפת שמן ופגיעה יבשה, ZOVOO השתמשה בכותנת פולימר ובעיצוב ארגונומי כדי להציע פתרון, תוך הבטחת הטעם והשיקום של המוצר. ל-DRAGBAR יש עשרה טעמים שונים, כולל קרח שופע, קרח מנגו, קרח ענבים, OMG ועוד, שהינם פופולריים בשוק.

המוצרים של החברה אינם מוגדרים לפי תוויות, ואינם מחויבים לגיל. ZOVOO נולדה להיות ייחודית, ליצור משהו אחר. בעתיד, ZOVOO תקדיש את עצמה לשיפור חווית האידוי העולמית ותספק חלופה למעשנים. ZOVOO תיצור עולם חדש עם יכולת להביע אישיות ונשמה, ותביא חוויה שונה ונהדרת לתעשיית מוצרי האידוי העולמית.

ראו את ההודעה במקור בשפה האנגלית באתר businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211126005521/en/

אנשי קשר

Media contact: Tingkai Xu
Title: Senior PR Manager:
Phone number: 15957944779

מקור: Shenzhen Woody Vapes Technology

מולטימדיה

Photo

(צילום: Business Wire)

Logo

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY : רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Bloom Energy Corporation עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לשכור ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – BE

ערב עתיר כוכבים שציין את השקת חנות הדגל של מונקלר בשדרה החמישית, פתח פרק חדש בסיפור האהבה המתמשך של המותג עם ניו יורק
המקום החדש של Moncler בשדרה החמישית העניק השראה לערב של חגיגות ושמחה, ריקודים לצלילי המוסיקה של הדיג’יי מארק רונסון וקרליטה, בליווי קוקטיילים ומתאבנים מבית השף הנודע יאן נורי.

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בתחומו בעולם, קורא למשקיעי Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI
דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להכרה ארצית, קורא למשקיעי Cogent Communications Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – CCOI

תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI