דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אסטרה משיקה מסילת EarthWork שתשפיע באופן חיובי על שמישותם של מסילות הרכבת
אסטרה משיקה מסילת EarthWork שתשפיע באופן חיובי על שמישותם של מסילות הרכבת
חיים נוי 28/11/21 |  צפיות: 1564

אסטרה משיקה מסילת EarthWork שתשפיע באופן חיובי על שמישותם של מסילות הרכבת

תל אביב, 26 בנובמבר 2021, (ACCESSWIRE):

טכנולוגיית New EarthWork מביתASTERRAתוצג בכנס RailLive! במדריד, ספרד, בין התאריכים 30 בנובמבר – 1 בדצמבר 2021. אסטרה מיועדת להציג את הפרויקט החדשני הראשון באירוע, וזאת תחת הכותרת, "מתי יופיע כשל המדרונות הבא?"

אסטרה, מארגנת המשנה של הכנס RailLive!, תקיים גם דיון במודל השולחן העגול בנושא "כיצד שינוי האקלים משפיע על שימושיות מסילות הרכבת?" שולחן עגול זה יתקיים ב-1 בדצמבר בשעה 11.30. הנושא קשור ישירות לבעיה שפתרה חברת ASTERRA, באמצעות טכנולוגיה המעניקה לחברות הרכבות ולסוכנויות ממשלתיות את הבינה הנחוצה לשם מתן שירות למערך מסילות הרכבת ותחזוקתו.

תשתית המסילות לרוב עומדת בסכנה בשל מי התהום. השימוש בטכנולוגיה שמציעה ASTERRA לאיתור מי תהום ולפתור בעיות אלו מקדמת את מטרת פיתוח בר-קיימא מס. 9 של האו"ם בתחום התעשיה, החדשנות והתשתיות.

כדי להמשיך בשיחות על פתרון בעיות תשתיות גלובליות, ASTERRA תארח קבלת פנים בביתן מספר 143 ב-1 בדצמבר בשעה 14:00.

אדי סגל, סמנכ"ל מכירות ופיתוח עסקי, הוביל את הגיוון העסקי של ASTERRA כך שיכלול צמצום סיכוני תשתית לתעבורה וחציבת תשתיות תוך מתן מפות רטיבות קרקע מתחת לפני השטח. סגל אומר, "שינוי האקלים משפיע בצורה קשה, בפרט על תשתיות שנבנו לפני 50 שנה ויותר. חשיפת הטכנולוגיות המתקדמות ביותר היא הדרך היחידה להתמודד עם ההשלכות".

ASTERRA עושה שימוש במכ"ם מפתח סינתטי לאיתור ולניתוח לחות תת קרקעית מצטברת. מוצר EarthWork של החברה מספק בינה הנוגעת להנדסת קרקע באזורים מרובים, לרבות EarthWork Rail, לצורך הערכת תשתית המסילות וEarthWork Property-, לצורך התקנת נכסים גדולים. ASTERRA חודרת מבעד לעננים, יערות ואף כבישים ומדרכות על מנת לבדוק מערכות שלמות במהירות וביעילות, תוך מיפוי מיקומי כשל אפשריים.

על מוצרי ASTERRA אחרים נמנים מוצר MasterPlan לצורך בדיקת כשלים בצינורות והמוצר Recover, המשמש לאיתור נזילות. הם נמצאים בפיתוח תחת מוצרים משודרגים באמצעות בינה מלאכותית, תוך שימוש בחמש שנות ניסיון ניתוח באמצעות מכ"ם מפתח סינתטי ושיפורן באמצעות טכניקות למידת מכונה.

טכנולוגיית EarthWork Rail הוגשה כמועמדת לפרס החדשנות. הזוכה יוכרז בכנס.

אודות ASTERRA

ASTERRA (לשעבר Ulitis) מספקת פתרונות מבוססי-נתונים לחברות המים לתועלת הציבור, לסוכנויות ממשלתיות ולתעשיית התשתיות הרחבה. מוצרי ASTERRA מסתמכים על נתוני מכ"ם מפתח סינתטי מלוויינים וממירים אותם לכלי תמיכת בקבלת החלטות בהיקף רחב. האלגוריתמים הקנייניים של החברה, לצד מדענים ומהנדסים בעלי השכלה רחבה הינם בעלי תפקיד מפתח בשליחות החברה, קרי, לספק בינה ישימה בכדי לקדם את חוסנם של משאבי כדור הארץ. מאז שנת 2016, טכנולוגיית Utilis הובילה להצלת מעל 9000 מיליון גלונים של מים ניידים ו-22,000 מגה-וואט לשעה של אנרגיה בשנה. זאת, תוך תמיכה במטרות פיתוח בר-קיימא של האו"ם. מטה אגף ASTERRA בחברת Utilis נמצא בישראל, עם סניפים בארצות הברית ובבריטניה. פתרונות הנתונים החדשניים של החברה משמשים באזורים רבים בעולם. החברה משקיעה בבינה מלאכותית בכדי לשדרג את המוצרים שלה, ולהעלות אותם מדרגה. לקבלת מידע נוסף על ASTERRA וללמוד עוד על הטכנולוגיה שלהם, בקרו באתר https://asterra.io.

קישורים

https://asterra.io
https://www.terrapinn.com/conference/rail-live/index.stm
https://www.un.org/sustainabledevelopment/water-and-sanitation/

קשרי מדיה

Karen Dubey
Corporate Marketing Director
[email protected]
(858) 798-6709

מקור: ASTERRA

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות

קובנטרי קוראת לבחון מקרוב את ערך הפוליסה במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
הבנת האפשרויות הקיימות בשוק המשני יכולה לסייע לבעלי פוליסות וליועציהם לקבל החלטות מושכלות לנוכח השינויים בצרכים הפיננסיים

SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI