דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון
סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון
חיים נוי 20/01/22 |  צפיות: 944

סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה שלסטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון

הגדרת דוגמה כללית לתקנים עבור מדינות

רנצ'ו סנטה מרגריטה, קליפורניה, 20 בינואר 2022, (GLOBE NEWSWIRE):

מחויבותה של חברת סוויג'ן לבריאות ולשלמות (בריאות גופנית ונפשית), הבאה לידי ביטוי בפתרונות להפחתת הסוכר, התחזקה אף יותר בעקבות Codex Alimentarius (Codex) הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון, שאימצה לאחרונה את ההנחיות לכל ארבע טכנולוגיות סטיביה, לרבות השימור הביולוגי שנעשה בסוויג'ן.

"מסגרת הקודקס החדשה הגיעה בעיתוי המושלם, מאחר שיתרונות הגליקוצידים של סטביול, המרכיב המתוק בעלה הסטיביה, תואם לנרטיב הבריאות והשלמות הרחב יותר, דבר בו הצרכנים מעוניינים יותר מבעבר, ושיצרני המזון והמשקאות בכל העולם שואפים שיהיה נגיש יותר", אומר לוקה ג'יאנון, סמנכ"ל מכירות בכיר.

המשמעות היא שכעת ישנה גישה משופרת לאימוץ אזורי של טכנולוגיות ייצור חדשות. כתוצאה מכך, תתאפשר גישה רחבה יותר לגליקוצידים של סטביול מוכרים פחות ובעלי טעם טוב יותר, וכן לאספקה יותר בת-קיימא של רכיבים בעלי טעם הדומה לסוכר.

חברת סוויג'ן החלה לתמוך באימוץ "מסגרת טכנולוגיית סטיביה" לפני ארבע שנים כחלק מקבוצת בעלות הברית, מועצת הסטיביה הבינלאומית (ISC). אימוץ מסגרת זו היה מאמץ מצד תעשיית הסטיביה ושיתוף פעולה בינלאומי, בו חברת סוויג'ן יצגה את טכנולוגיית השימור הביולוגי.

"בזכות מסגרת זו, מרבית מדינות העולם יאמצו בהדרגה את התקן הזה, וחותם הסטיביה הבינלאומי שלנו יוכל להתרחב מהר יותר ולהגיע למדינות בהן אנו מבקשים אישור שיאפשר לנו להציע את רכיביBesteviaהייחודיים שלנו, בעלי הטעם הנפלא, אשר מיוצרים באמצעות שימור ביולוגי." אמר ג'יאנון.

התקדמויות טכנולוגיות מודרניות, כגון שימור ביולוגי, מייצרות דור חדש של מולקולות ממתיק כגון ריבאודיוסידים אם, די ואי (E), אשר במקור מצויות בכמויות קטנות בעלה הסטיביה. להבדיל מרכיבי דור ראשון כמו ריבאודיוסיד איי, הריבאוסידים הללו משאירים טעם דמוי סוכר נקי, בעל פרופיל חושי טוב יותר. כמו כן, הם מבוקשים מאוד על ידי יצרני מזון ומשקאות במדינות בהן הם מאושרים חוקית.

"המסגרת שאומצה טובה מאוד למותגים שהיו רוצים גישה רחבה יותר לרכיבי הסטיביה של חברת סוויגן, בעלי הטעם הטהור והנקי, קרי, ריבאודיוסידים די, אי ואם, ועוד", אמר ג'אנון. "תוך מינוף טכנולוגיית השימור הביולוגי הייחודית לנו, נתחיל עם עלה הסטיביה ובעזרת אנזימים נפיק תוצר סופי, היינו גליקוסיד סטביול מטוהר (לא תערובת), אשר נוצר באופן טבעי בעלה הסטיביה".

במסגרת החדשה, כל הריבאודיוסידים של חברת סוויג'ן מאושרים על ידי קודקס. חברת סוויג'ן קבלה אשתקד אישור חוקי ל- Bestevia Reb Mהייחודי שלה באירופה, דבר המאפשר גמישות רבה יותר במתן מענה להעדפות האזוריות מבחינת מתיקות וטעם נהדר.

"אנו מברכים על אימוץ מסגרת Codex ועל ההזדמנות לתמוך בלקוחותינו ברחבי העולם עם חידושים חדשים להפחתת סוכר", אמר סטיבן צ'ן, מנכ"ל Sweegen. "Sweegen גאה להיות חלק מהמאמץ המשותף הזה להביא חדשנות נחוצה לתעשיית המזון והמשקאות".

אודות SweeGen

*

SweeGen מספקת פתרונות של טעם מתוק ליצרני מזון ומשקאות ברחבי העולם.

יש לנו משימה להפחית את הסוכר והממתיקים המלאכותיים בתזונה הגלובלית שלנו. בשיתוף פעולה עם הלקוחות, אנו יוצרים מוצרים טעימים עם אפס סוכר שהצרכנים אוהבים. עם ממתיקי הסטיביה מהדור הבא הטובים ביותר בתיק שלנו כגון Bestevia® Rebs B, D, E, I, M, N יחד עם הידע המעמיק שלנו במשני טעם וחומרי מרקם, SweeGen מספקת פתרונות מובילים בענף שהלקוחות רוצים והצרכנים מעדיפים. " "Be well. Choose well – "תהיו בסדר – בחרו היטב"

למידע נוסף, צרו קשר באמצעות האימייל [email protected] ובקרו באתר של SweeGen, www.sweegen.com.

קובץ מצורף

  • Greater access to new generation steviolglycosides looks promising after new framework adopted by Codex, aninternational food safety authority.

ליצירת קשר:

Ana Arakelian

Sweegen

949-709-0583

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מאפשרים תפעול חכם יותר בתעשיית הדלק וחנויות הנוחות באמריקה הלטינית בשיתוף PDI Technologies
עם פתיחת תערוכת ExpoPostos & Conveniência 2026 בשבוע הבא, PDI Technologies, מובילה עולמית המאפשרת תפעול חכם יותר במגזרי הקמעונאות (חנויות נוחות) והאנרגיה – תציג טכנולוגיות מקושרות המיועדות למפיצי דלק, קמעונאים, מפעילי חנויות נוחות ועסקים בתחום שירותי המזון, כשהם מתמודדים עם שינויים ופועלים לשיפור הביצועים בשווקי אמריקה הלטינית.

הוקרה ליעדי התיירות יוצאי הדופן ביותר בעולם: הגשת המועמדויות למהדורה השנייה של פרסי TOURISE פתוחה כעת
· פרסי TOURISE מציגים את יעדי התיירות המשפיעים ביותר בעולם, תוך הדגשת עושר התרבות, עוצמת הקשר האנושי והחידושים פורצי הדרך בתחום התיירות והנסיעות

פאטון ו- alfanar Partner™ משתפות פעולה להאצת ההמרה הדיגיטלית המאובטחת של תשתיות החשמל בערב הסעודית
הסכם אסטרטגי משלב את טכנולוגיית הרשתות התעשייתיות והסייבר-אבטחת של פאטון עם המומחיות של אלפנאר בתחום תשתיות האנרגיה כדי למודרניזציה של פעילות רשת חכמה ותחנות משנה ברחבי ערב הסעודית

מרי קיי חשפה פלטפורמת מותג גלובלית חדשה – Beauty Is More Beautiful Shared™‎ – ומגדירה מחדש את היופי כחוויה משותפת
עם קמפיין הצרכנים הגדול ביותר בתולדות החברה, Mary Kay נכנסת לעידן חדש של חשיפה והשפעה

ZEDEDA ו- VAS Limited חתמו על הסכם הפצה להבאת פתרונות בינת קצה לערב הסעודית
· VAS Limited מביאה פריסה מקומית בממלכה ושירותי הנדסה בעלי הסמכה מטעם היצרנים עבור הטמעת פתרונות ZEDEDA באתרי ממשלה, ארגונים ולקוחות מסחריים ברחבי ערב הסעודית

Aukera משלימה מסגרת אשראי מובנית בהיקף של 460 מיליון אירו, בהובלת EIG, לתמיכה בתיק תשתיות האנרגיה שלה באירופה
Aukera, פלטפורמה כלל-אירופית לאגירת אנרגיה באמצעות סוללות ולאנרגיה מתחדשת, הנתמכת על ידי AtlasInvest, Reggeborgh ו-SFPIM (קרן העושר הריבונית של בלגיה), הודיעה על השלמת מסגרת אשראי מובנית בהיקף של 460 מיליון אירו, אשר בה EIG, משקיעה מוסדית מובילה בתחומי האנרגיה והתשתיות ברחבי העולם, שימשה כמשקיעה המובילה במסגרת האשראי.

גרדיאנט זכתה בחוזה מים משמעותי עבור קמפוס של מרכז נתונים לבינה מלאכותית של ספק ענן בהיקף הייפרסקייל במערב טקסס
חוזה HyperSolved חדש מחזק את מעמדה של Gradiant כשכבת המים עבור מרכזי נתונים לבינה מלאכותית

התראה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
התראה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין לליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc. f/k/a CompoSecure, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO

התראה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
התראה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

מחר המועד אחרון לתביעה נגד PLAB
מחר המועד אחרון לתביעה נגד PLAB: רוזן, משרד המתמחה בייצוג משקיעים, קוראים למשקיעי Photronics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-4 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLAB
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI