דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים בקשת פירוק לחברת אושידה בעמ
בקשת פירוק לחברת אושידה בעמ
עינת מירון 12/09/11 |  צפיות: 4134

עוה"ד מור סטולר ולב שניידר הגישו הבוקר לבית המשפט המחוזי בת"א, בקשת פירוק כנגד חברת אושידה בע"מ. כזכור, בשנת 2009 נרכש המותג אושידה ע"י גיא אוסי ושותפו ניר מזור, שהמשיכו להפעיל את המפעל והחנות, העוסק בעיצוב ובמכירה של שמלות כלה ושמלות ערב יוקרתיות. בבקשת הפירוק נטען כי החברה חייבת לעובדים בלבד, כחצי מיליון ש"ח. טרם הוערך שווי החוב לספקים השונים.

בבקשת הפירוק שהוגשה בשמן של 8 מעובדות החברה (סה"כ מועסקים בה 10 עובדים), כולן תופרות, תדמיתניות, מעצבות ומוכרות, נטען כי הן כל העובדות לא קיבלו את משכורת אוגוסט וחלקן אף לא קיבל את משכורת יולי וכי כבר מינואר 2011, לא שולם שכרן במועד. בנוסף, חלק מההמחאות שבהן שולם השכר, חוללו.

כעת, עם הגשת הבקשה לפירוק נותרו כ-17 שמלות כלה שלא הושלמו וכפי הנראה לא יועברו לכלות המזמינות, ששילמו את סכום הכסף הארי עבור השמלה.

עוד התברר במהלך הגשת הבקשה לפירוק כי גיא אוסי ובני משפחתו אינם נמצאים כרגע בארץ וזאת למרות ששנת הלימודים החלה.

עו"ד לב שניידר, המייצג את עובדות החברה: "המדובר בבקשה מוצדקת מאין כמוה שכן בעלי החברה נוהגים בעזות מצח ומתעלמים מחובתם כמעסיקים וממש מתעמרים מזה חודשים בעובדות שמלכתחילה לא מרוויחות שכר המאפשר רווחה כלכלית.אנחנו סומכים על בית המשפט שיפעל בהגינות ובהתאם לצדק, יורה על פירוק החברה ויאפשר לעובדות לקבל את המגיע להן כחוק ולהמשיך בחייהן".

משרד עורכי הדין סטולר&שניידר, ממוקם בצמרת המשרדים המקצועיים המתמחים בתחום משפט העבודה. את המשרד הקימה ומנהלת עו"ד מור סטולר מהמובילות בתחום משפט העבודה בכלל ובמשפט הקיבוצי בפרט. המשרד מספק מגוון רחב של שירותים משפטיים בכל היבטי משפט העבודה: עריכת הסכמי עבודה, מתן חוות דעת, ניהול מו"מ וייצוג בהליכים משפטיים בכל הערכאות. המשרד מלווה ארגונים בכל סדרי הגודל ומספק להם שירותי ניהול מו"מ קיבוציים ופרטיים, ליווי תהליכי התייעלות בגופים ציבוריים ופרטיים, ליווי הליכי מיזוג ורכישה וטיפול במשברים. בנוסף, למשרד מוניטין מבוסס בתחום הליטיגציה והוא מייצג את לקוחותיו בערכאות משפט שונות בהן: בית הדין לעבודה, מערכת בתי המשפט האזרחית, בית המשפט העליון, בוררויות וועדות משמעת לסוגיהן.


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 עינת מירון

מירון תקשורת משווקת - http://www.meyron-mc.com/



 


מאמרים נוספים מאת עינת מירון
 
בית מנומס ואידילי לא מביא 40 אחוזי רייטינג
לקשת עוצמה גדולה שאסור לזלזל בה, אבל הפעם נדמה שהציבור תופס את העוצמה הזו כזלזול בו ובשכל הישר שלו וקשת עלולה למצוא את עצמה במשבר מתגלגל

לראשונה קמפיין פרסום דיגיטלי המנוהל בהתאם להתנהגות הגולשים
Acuvue מותג עדשות המגע מבית ג'ונסון&ג'ונסון מגיש, קמפיין פרסומי באמצעות דאבלקליק, מבית גוגל הקמפיין כולל 23 סרטוני וידיאו שחשיפתם מבוקרת ומנוהלת בכלים טכנולוגיים מתקדמים

המרוץ לגולן
נהוג ומקובל להתחיל פעילות יחסי ציבור כחודשיים-שלושה לפני תאריך ההשקה הרשמי. אז למה גולן טלקום בוחרת בבליץ תקשורתי חצי שנה לפני תחילת הפעילות שלה?

ריאליטי או Apple?
יכולה להבין ולהודות לאפל על שפישטה את הטכנולוגיה, הנגישה אותה וגם פתחה שוק שלם של בעלי מקצועות חדשים, אבל אף פעם לא הבנתי את ההסכמה שבשתיקה לגישה השיווקית שלה. את הורדת הראש וקבלת כל התכתיבים שלא ניתנים לערעור, המחירים של כל כפתור וכבל, החפיפניקיות ב-QA.

מבחן שליט
הזדמנות פז עבור התקשורת לתקן עוולות גדולות ובראשן את זו שנגרמה לרונה רמון. הזדמנות לתכנן ולהיערך כבר מעכשיו כיצד לספר ולתעד את חזרתו של גלעד במינימום רמיסה של כבוד האדם, הפרטיות והשקט שמגיע לו

שיעור חינם בניהול משברים
ניהול משברים הוא דבר מאוד פשוט לביצוע. הוא כולל 2 מרכיבים בסיסיים שחייבים להתקיים כדי לנטרל את הביקורת – שקיפות ואחריות.

בקשת פירוק לחברת אושידה בעמ
17 כלות כנראה לא יקבלו את שמלות הכלה שלהן; החוב של החברה לעובדות מוערך בכחצי מיליון ש"ח

פורקס פלייס תובעת חצי מיליון ש"ח מסוחר מט"ח שהונה את בית המשפט והשיג במרמה צו עיקול כנגדה
בכתב התביעה שכנגד מתייחסת פורקס פלייס לפסיקתו של רשם בית המשפט חגי ברנר שהסיר את צו העיקול שנפסק לחובתה ולבחירת המילים בהן השתמש "מעוררת על פניה קשיים במישור המהימנות" ומבקשת מבית המשפט לפסוק לה פיצויים מוגדלים.

פורקס פלייס לבית המשפט: "מאג'ד שייך בודה סיפורים ומנסה להעביר על שכמה של החברה את הפסדיו הכשרים"
החברה מגיבה בכתב תביעה באורך 40 עמודים מנומקים ורווי הוכחות כי תביעתו וצו העיקול שהשיג התובע התבססו על שקרים, רמאויות ומניפולציה על בית המשפט

בית דין רבני שדן בתביעת השתתפות בהפסדים לאור קבלת שטר היתר עסקא פסק כי שטר שכזה אינו מחייב
בדיון, בהשתתפות הדיינים הרב יהודה סילמן, הרב ישראל רוזנברג והרב יעקב פרבשטיין נקבע כי יש ספק אם שטר היתר העסקא אכן מחייב ולכן אין אחד מהצדדים רשאי לתבוע כספים בגין רווחים או הפסדים. עוד קבע בית הדין הרבני כי גם אם השטר תקף ומחייב אין התובע יכול לתבוע בגינו הפסדים ולכן בית הדין בכלל לא אמור לפסוק בנושא. בהחלטה זו ביטל בית הדין הרבני את תביעתו של הרב מנחם סופר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI