דף הבית בידור ופנאי מוסיקה ביקורת: "הערב מחזמר" – צחי סיטון ודניאלה לוגסי – ברודווי מגיעה לתל אביב – מופע מוזיקלי בביצוע פרפורמרים משובחים (תיאטרון הבימה)
ביקורת: "הערב מחזמר" – צחי סיטון ודניאלה לוגסי – ברודווי מגיעה לתל אביב – מופע מוזיקלי בביצוע פרפורמרים משובחים (תיאטרון הבימה)
חיים נוי 01/02/15 |  צפיות: 3074

ביקורת: "הערב מחזמר" – צחי סיטון ודניאלה לוגסי –  ברודווי מגיעה לתל אביב – מופע מוזיקלי בביצוע פרפורמרים משובחים (תיאטרון הבימה)

מאת חיים נוי

המופע המוזיקלי החדש "הערב מחזמר", בביצוע הזמרים צחי סיטון ודניאלה לוגסי, מביא את ברודווי לתל אביב והוא מבוצע בידי פרפורמרים משובחים, המעניקים לצופים ערב שכולו עונג וחוויה מוזיקלית.

צחי סיטון שחקן וזמר בעל קול ייחודי, בס בריטון, התמחה בהפקות מוזיקליות המתבססות על שירים ממחזות זמר. במופע החדש, המועלה בתיאטרון הבימה וכן בתיאטרון הקאמרי וברחבי הארץ, הוא לוקח את הצופים למסע מוזיקלי קסום ומעניק מחווה לבירת המיוזיקלס בארה"ב, ברודווי, בערב שכולו התמוגגות מנחת ורווי עונג . במופע המשותף נוטלת חלק זמרת האופרה הישראלית, המופיעה ברחבי העולם, דניאלה לוגסי, סופרן לירי, ענוג ובעל קול מדהים ומופלא.

המופע כולל את להיטי מחזות הזמר הגדולים והאהובים ביותר מכל הזמנים, החל ממחזות הזמר הקלאסיים ועד למיטב השירים ממחזות הזמר הישראלים. השירים הם מתוך פנטום האופרה, גבירתי הנאווה, עלובי החיים, קברט, שיקאגו, קאטס, סיפור הפרברים, כנר על הגג, קזבלן ואפילו סלאח שבאתי. איני בטוח כל כך שמחזות הזמר הישראלים ממש נושקים לברודווי, אבל המדובר בשירים שהפכו כבר לנכס צאן ברזל והם שזורים במופע באורח נהדר.

צחי סיטון הוא זמר מחונן היודע כיצד להגיש את השירים. הוא מקיים דו שיח ישיר עם הצופים. מתבל הומור ורוקח משחק ותנועה. השירים בביצועו הופכים לנופת צופים והקהל גומל בתשואות.

דניאלה לוגסי היא זמרת אופרה מופלאה וקולה המרקיע שחקים הוא כביר וענוג. היא יודעת להעניק חוויה מוזיקלית לצופים וכמובן שהם מגבים אותה במחיאות כפיים סוערות.

הדואטים בביצוע צחי ודניאלה הם קסומים . פה ושם הם משרבבים מערכונים קצרים , חלקם לקוחים ממחזות זמר. צחי ודניאלה הם גם שחקנים משובחים והתוצאה כמובן היא לא רק שירים ולהיטים, אלא ערב שכולו קודש לאותם שירים נפלאים שלא נס ליחם.

לקט השירים מתוך פאנטום האופרה, דואטים מתוך הלו דולי ואנני אוקלי אשת לפידות, גבירתי הנאווה ועוד ושירי סולו מפתיעים בביצוע ענוג מתוך הקוסם מארץ עוץ, כנר על הגג, שיקאגו וקאטס, פשוט מחליקים כנופת צופים.

המופע נמשך כשעה וארבעים דקות רצופות והקהל אינו שבע.

יש לציין, כי ערבים מוזיקליים מהז'אנר הזה חייבים להיות מוקפדים, באיכות ההגשה והשירה, משולבים בתנועה וכמובן בתזמורת מקצועית. המארג הכללי הוא שמעניק את התוצאה הסופית שהיא מצוינת.

ייתכן שהיה מקום לשנות, לגרוע מן השירים או להוסיף עליהם, אך זה כנראה יתרחש במופע חדש , אחר.

אסף פינקלשטיין אחראי לניהול המוזיקלי המוצלח ועל הנגינה המשובחת בפסנתר.

הנרי ורד מצליח לבחוש על מערכת כלי ההקשה והיא מענגת ונפלאה.

שי רן מחולל קסם בנגינה על הקונטרבאס.

הכותב הוא חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, עורך ראשי לשעבר סוכנות הידיעות עתים, חבר אגודת העיתונאים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים.


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מחקר גלובלי: המחסור באחיות ובאחים מחייב פתרונות מדיניות כוח אדם, ולא רק קמפיינים לגיוס עובדים
הסיבות לכך שאנשים בוחרים במקצוע הסיעוד, והסיבות לכך שהם עוזבים אותו, מסתכמות באותם גורמים

CMiC מרחיבה את NEXUS עם יכולות בינה מלאכותית חדשות בתחומי תמחור העבודות ותפעול הפרויקטים
השדרוג האחרון מביא סוכני בינה מלאכותית חדשים, אמצעי הגנה חזקים יותר על שכר ונראות רבה יותר לתהליכי עבודה יומיומיים בבנייה

קירגיזסטן ממקמת את טמצ'י על מפת ההשקעות העולמית בוועידת AIM בדובאי
אזור טמצ'י (Tamchy) – אזור פיננסי והשקעות מיוחד (SFIT) – חיזק את מעמדו הבינלאומי במסגרת המהדורה ה-15 של ועידת AIM בדובאי; האזור השתתף כנותן חסות רשמי לארוחת הגאלה והציג את מודל הפעילות שלו כישות פיננסית חדשה, המקשרת בין הון גלובלי לבין הזדמנויות עסקיות ברחבי קירגיזסטן ומרכז אסיה.

מציוד חכם לחיות מחמד ועד ניהול בריאות מבוסס בינה מלאכותית: PetSuper הציגה את עתיד הטיפול בחיות מחמד בתערוכת IFA 2026
PetSuper, מותג טכנולוגיה חכמה לחיות מחמד המתמקד בפיתוח מוצרים חכמים המשפרים את הטיפול היומיומי בחיות המחמד, ערך את הופעת הבכורה שלו בתערוכת IFA 2026.

תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

A2RL קבעה רף בינלאומי חדש עם מרוץ המכוניות האוטונומיות הראשון באירופה בהשתתפות חמש מכוניות
· קבוצת Kinetiz מאיחוד האמירויות הערביות זכתה במרוץ הראשון של A2RL מחוץ לאבו דאבי, שנערך במסגרת סוף שבוע המרוצים של ACI במסלול האייקוני Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari באימולה

TripGift משיקה את פלטפורמת הערך הגלובלית שלה לנסיעות מהדור הבא
הפלטפורמה, התומכת ב-103 מטבעות, מאגדת כרטיסי מתנה גלובליים לנסיעות, תוכניות תגמול ותמריצים, שוברי מבצע הניתנים לתכנות ואפשרויות מימוש עבור נסיעות – וכל זאת ביותר מ-180 מדינות.

יעדי הפחתת פליטות הפחמן של IPC Systems אומתו בידי Science Based Targets Initiative
האימות מאשר כי יעדי הפחתת פליטות גזי חממה לטווח קצר והשגת רמת אפס נטו של IPC, כולל אפס נטו לאורך שרשרת הערך שלה עד 2050, תואמים למדעי האקלים

Cylake סוגרת סבב גיוס בהיקף של 245 מיליון דולר לקראת השקת גרסת בטא למוצר אבטחת סייבר מהדור הבא
המימון יתמוך בצמיחה המתמשכת של הצוות ויאיץ את פיתוח פלטפורמת אבטחת הסייבר המלאה, מבוססת הבינה המלאכותית ומונעת הנתונים של Cylake עבור המוסדות הגדולים והמוסדרים ביותר בעולם

כוח חדש בכלכלה של הפארקים לגלישה
AWM ו-China Tourism Group משיקות את Eastern Swell Dynamics
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI