דף הבית הודעות לעיתונות בריאות Boston Biomedical Associates תציג בכנס מיקור חוץ בניסויים קליניים ישראל 2017 במרץ
Boston Biomedical Associates תציג בכנס מיקור חוץ בניסויים קליניים ישראל 2017 במרץ
חיים נוי 15/03/17 |  צפיות: 4385

Boston Biomedical Associates תציג בכנס מיקור חוץ בניסויים קליניים ישראל 2017 במרץ

מרלבורו, מסצ'וסטס, 15 במרץ 2017, (BUSINESS WIRE) :

Boston Biomedical Associates (BBA) תהיה אחת מהמציגים ונותני החסות המובילים בכנס השנתי מיקור חוץ בניסויים קליניים ישראל בתל אביב, 21-22 במרץ 2017. הכנס הזה הוא הפלטפורמה היחידה של מיקור חוץ קליני במזרח התיכון בענף המכשירים הרפואיים והביו-פארמה. הוא מספק למשתתפים הזדמנות בלעדית לדון איך הם יכולים לפתח את אסטרטגיות מיקור החוץ שלהם ולשפר את היעילות התפעולית בניסויים קליניים כדי לשמור על יעילות מבחינת עלויות וזמן.

תמי עבודי, מנכ"לית משותפת והמנהלת הקלינית של BBA Ltd. Israel, תציג תוכנית בשם "מיתאר של שיקולים גלובליים בניסויים קליניים ראשונים בבני אדם (FIH)".

"Boston Biomedical Associates זוכה להערכה רבה בארצות הברית ובישראל על הניסיון והשירותים המקיפים שאנחנו מציעים ללקוחות שעובדים עם רשויות רגולציה שונות כדי לקבל אישור לטיפולים חדשים ושעברו שינויים", אמרה עבודי. "הכנס הזה הוא הזדמנות מצוינת עבורנו לחלוק את הניסיון והרעיונות שלנו על מיקור חוץ קליני עם מובילי מחשבה אחרים בישראל", הוסיפה.

Boston Biomedical Associates

BBA משמשת כשותפה אסטרטגית ללקוחות שעוסקים במגוון של טכנולוגיות רפואיות ועובדת איתם לאורך כל מחזור החיים של המוצר הרפואי כדי לסייע בהבאת מוצרים חדשים לשוק. BBA היא גם חברת מחקרים קליניים מובילה שידועה בגישה המקיפה שלה בסיוע לתהליך התפעול של הניסויים הקליניים.

למידע נוסף על כנס מיקור חוץ בניסויים קליניים ישראל 2017: http://www.arena-international.com/octisrael. למידע נוסף על Boston Biomedical Associates, בקרו באתר האינטרנט שלה, www.boston-biomedical.com, או התקשרו עם Mack Rubley, PhD, מנהל הפיתוח העסקי של BBA: [email protected] או 508-351-8632.

אנשי קשר

Boston Biomedical Associates
Mack Rubley, PhD, 508-691-7041 (direct)
נייד: 702-808-3494
[email protected]
סגן נשיא - פיתוח עסקי

מקור:Boston Biomedical Associates

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית אינטרנט בכתובת:

http://www.businesswire.com/news/home/20170314006521/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
זום מציגה את הדור הבא של Zoom Virtual Agent לאוטומציה של פתרון בעיות מקצה לקצה עבור לקוחות
יכולות חדשות של סוכנים וירטואליים מפחיתות את מאמצי הלקוחות, מונעות פניות חוזרות ומעניקות למנהלי השירות ביטחון להרחיב את האוטומציה כאשר 43% מהצרכנים אומרים שצ'אטבוטים לא מצליחים לפתור את הבעיות שלהם, Zoom Virtual Agent 3.0 יכול לעזור לארגונים לסגור את הפער הזה.

WALLIX מחזקת את נוכחותה האסטרטגית במזרח התיכון ככל שהביקוש לריבונות דיגיטלית מואץ
WALLIX (Euronext ALLIX), ספקית תוכנה אירופאית לאבטחת סייבר המתמחה בניהול זהויות וגישה (IAM) ומובילה אירופאית מוכרת בתחום ניהול גישה מועדפת (PAM), מציינת 10 שנים של צמיחה מתמשכת במזרח התיכון.

Petroleum Development Oman מעניקה ל-Lufkin Industries חוזה רב-שנתי למערכות שאיבה מתקדמות של חללים מונעות מוטות (RDPCP) עבור דרום עומאן
בהתבסס על כמעט עשור של ביצועים מוכחים בעומאן מאז תחילת שנות ה-2000, החוזה החדש מחזק את רקורד ההצלחה והשותפות של לופקין עם חברת פיתוח הנפט בעומאן.

Petroleum Development Oman מעניקה ל-Lufkin Industries חוזה רב-שנתי למערכות שאיבה מתקדמות של חללים מונעות מוטות (RDPCP) עבור דרום עומאן
בהתבסס על כמעט עשור של ביצועים מוכחים בעומאן מאז תחילת שנות ה-2000, החוזה החדש מחזק את רקורד ההצלחה והשותפות של לופקין עם חברת פיתוח הנפט בעומאן.

תוכניות המגורים והאזרחות הגלובליות החשובות ביותר בשנת 2026
בעוד שתוכניות אירופאיות ממשיכות לקבוע את הרף העולמי, הדירוגים האחרונים במהדורת 2026 של דו"ח תוכניות המגורים והאזרחות של Henley & Partners חושפים כיול מחדש ניכר בנוף הגירת ההשקעות.

ביקורת: כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים - –תוסס וצבעוני - בית צבי
23/02/26 | תיאטרון
כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים הוא מופע מוזיקלי תוסס ומלהיב, המביא לנו את מיטב השירים ממחזות הזמר המוכרים, הישר אל בימת בית צבי ברמת גן.

GA-ASI וחיל האוויר האמריקאי מדגימים שילוב מטוסים מאוישים עם בלתי מאוישים עם F-22 ו-MQ-20 בתרגיל אוטונומיה משותף
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI), בשיתוף פעולה עם חיל האוויר האמריקאי, ערכה את ההדגמה האחרונה שלה לביצוע משימות אוטונומיות בבסיס חיל האוויר אדוארדס בדרום קליפורניה, תוך שימוש במטוס הבלתי מאויש MQ-20 Avenger® שלה ומטוס F-22 Raptor שצויד בתוכנת האוטונומיה הממשלתית המעודכנת ביותר.

GA-ASI הכריזה על YFQ-42A Dark Merlin
מטוס הקרב הסילוני הלא מאויש קיבל השראה מהטורף הזריז

GA-ASI מפתחת יכולות נשק ארוכות טווח עבור MQ-9B
מרחיבה את יכולות המשימה עבור המטוס ללא טייס המוביל בתעשייה, כולל תקיפה ימית

דובאי תארח את מובילי תעשיית הזכוכית העולמית בתערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית השלישית באפריל 2026
דובאי תארח מפגש מכובד של דמויות מובילות ומקבלי החלטות מתעשיית הזכוכית העולמית במהדורה השלישית של International Glass Manufacturing - תערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית (IGMS) המתוכננת להתקיים בין ה-21 ל-23 באפריל 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI