דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ארגון של האו"ם קורא לתמוך בבניה מחדש של בתים בעזה
ארגון של האו"ם קורא לתמוך בבניה מחדש של בתים בעזה
חיים נוי 15/09/17 |  צפיות: 2431
ארגון של האו"ם קורא לתמוך בבנייה מחדש של בתים בעזה בעזה משפחות רבות ממשיכות לגור בשיכון זמני.

קופנהגן, 14 בספטמבר 2017, (GLOBE NEWSWIRE) -- [הודעה לעיתונות בערבית מצורפת] :

"ל-29,000 איש בעזה כיום אין בית", אמר ניק או'ריגן, מנהל צוות התשתיות של UNOPS ולשעבר מנהל המשרד של הארגון בעזה, שציטט נתונים מ-Shelter Cluster.

"מתוך אוכלוסייה של שני מיליון איש, רק לחלק קטן יש גישה למי שתייה בבית שלהם. לאלפים אין אפילו בית, וגם לא יכולת לבנות מחדש את זה שנהרס לפני כמה שנים", המשיך.

UNOPS מזמין את הציבור לתרום כדי לעזור למשפחות חסרות בית בעזה להחזיר את חייהם למסלול.

"הפרויקט הזה קטן, אבל אופן הפעולה שלו שונה מרבים מפרויקטי השיקום המסורתיים. יצרנו גישה חדשה כדי לעזור לזהות את האנשים הכי פגיעים, ואנחנו מתמקדים במתן תמיכה למשפחות עם הצרכים הכי גדולים", הסביר מר או'ריגן.

מתנהלים עכשיו מאמצי גיוס כספים גדולים אחרים, כולל התרמה של 4.5 מיליון דולר על ידי ארגון בריאות העולמי, שמתמקדת בתמיכה מיידית למגזר הבריאות בעזה. במקרה שלנו, אנחנו מביטים על ההשפעה האישית ארוכת הטווח, גם במובן החברתי וגם במובן הרגשי, של בנייה מחדש של בתים לאלה שאיבדו אותם.

מידע נוסף

בשיתוף עם מועצת הפליטים הנורווגית ובאמצעות מימון מהבנק הגרמני לפיתוח (Bank aus Verantwortung), הפרויקט. נכון להיום, בנה בסביבות 72 בתים, ומספר דומה של בתים חדשים נבנים עכשיו. אפשר לצפות בזמן אמת בפרטים על פעילויות הבנייה הנוכחיות.

חומרי בניין נכנסים לטריטוריה דרך המנגנון לשיקום עזה - הסכם בין ממשלת ישראל ומדינת פלסטין.

פרט לבנייה, הפרויקט נותן תמיכה משפטית, כספית וטכנית. נשים, קשישים ואנשים שחיים עם נכויות הם בין רוב הנהנים מפרויקט השיקום הזה. על המענקים במזומן לרכישת חומרי בניין חותמים ביחד שני ראשי משק הבית, וזה עוזר להבטיח את זכויות הרכוש של נשים.

כספים שמגויסים דרך ההתרמה הזאת יכולים לשמש לחומרי בניין, עבודה או להספקת שירותי תמיכה למשפחות. שום עלויות של UNOPS לא יכוסו באמצעות תרומות. כל הכספים שיתקבלו ילכו ישירות לפרויקט בעזה.

צרופות:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/008a0daa-ff9e-4fad-a4ad-1fd87e2732d5

צרופות:

תמונה שנלווית להודעה זאת זמינה בכתובת

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/7b73a529-d528-4db0-9cea-52b9306f10aa

צרופות:

תמונה שנלווית להודעה זאת זמינה בכתובת

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/09dea0b0-af7b-41d6-af3f-d5cc2d3bb138

Cheryl Haines
UNOPS
+45 4533 7827
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBENEWSWIRE

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מרסל רוהנר מצטרף לדירקטוריון טיטנביי
אחד מהדמויות הבכירות ביותר בניהול עושר אירופי מצטרף לדירקטוריון קבוצה Titanbay כדירקטור שאינו בכיר

Energy Dome ו-SRP יוסיפו פרויקט אחסון אנרגיה ארוך טווח לרשת החשמל, וירחיבו את שיתוף הפעולה של גוגל
הפיילוט יהיה חלק מהמאמץ של גוגל ו-SRP לקדם טכנולוגיות אחסון אנרגיה ארוכות טווח חדשות שאינן מבוססות ליתיום-יון.

ביקורת: עוצמה, כאב ותקווה - "נבוקו" – החגיגה המוזיקלית של האופרה הישראלית
16/06/26 | מוסיקה
"נבוקו", יצירתו האלמותית של ג'וזפה ורדי היא יותר מאופרה. זו נקודת המפנה הדרמטית של המלחין האיטלקי הנודע, יצירה שהפכה אותו בן לילה לסמל התרבותי של איטליה, וליצירה שנטועה עמוק בזיכרון הקולקטיבי שלנו כ"אופרה היהודית". ההפקה הנוכחית של האופרה הישראלית היא לא רק מופע בימתי, אלא חוויה רוחנית מטלטלת

Hypha יוצאת מפעילות סמויה ומכריזה על גיוס ראשוני בסך 50 מיליון דולר
Hypha, הנתמכת על ידי בנקים, אשראי פרטי, קרנות הון פרטיות ומומחים מתחום הנדל"ן, הופכת נתוני השקעות מפוזרים לאינטליגנציה מובנית

ג'ניו® של Nyxoah זכה בפרס Prix Galien UK לשנת 2026 לטכנולוגיה הרפואית הטובה ביותר
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), הודיעה היום כי Genio®, טיפול הגירוי העצבי ההיפוגלוסלי שלה עבור OSA, זכה בפרס Prix Galien UK 2026 לטכנולוגיה הרפואית הטובה ביותר בטקס שנערך בלונדון.

Checkmarx One משיגה את דיוק הסריקה הגבוה ביותר בתעשייה, שעולה בביצועיה על כלים מדור קודם כמו גם על מודלים של בינה מלאכותית
מנוע היברידי חדש משלש את ציון האמינות הממוצע בתעשייה תוך הפחתת התוצאות החיוביות השגויות ב-60%

Sentauto פרסמה מאמר חדשותי בנושא "מ-1997 לעידן חדש: כיצד FREELANDER מציג פירוש חדש ל-DNA של לנד רובר עם עיצוב מודרני"
חברת Sentauto Automotive Communication פרסמה מאמר חדשותי בנושא "מ-1997 לעידן חדש:

Mavenir היא ספקית תוכנת הרשת הגדולה הראשונה שקיבלה הסמכה עבור פונקציית רשת ליבה לחבילות 5G במסגרת תוכנית BSI NESAS בגרמניה
Mavenir, חברת התוכנה שבונה רשתות סלולר מבוססות ענן, המתוכננות מראש לעבודה עם בינה מלאכותית, הכריזה שהיא ספקית תוכנת תשתית התקשורת הראשונה ברובד 1 שקיבלה את הסמכת BSI NESAS עבור פונקציית רשת הליבה עבור רשתות 5G.

מנכ"ל iHerb זכה בפרס יזם השנהEY US Entrepreneur Of The Year® 2026 Pacific Southwest
מנכ"ל iHerb, אמון זביחי (Emun Zabihi), זכה בפרס יזם השנה EY US Entrepreneur Of The Year® 2026 Pacific Southwest. זביחי נבחר מבין כמעט 1,000 משתתפים בתוכנית, ביניהם 592 פיינליסטים מ-17 אזורים שהתחרו על התואר.

קבוצת פיקסיס, Principia Consulting ו- CommodityAI משתפות פעולה כדי להביא את הבינה המלאכותית הסוכנית לפעילות בסחורות
השותפות משלבת את פלטפורמת ה-AI הסוכנית של CommodityAI עם הייעוץ של Pyxis Group ו-Principia Consulting בסחורות ועם הניסיון של CTRM&ETRM ביישום להטמעת מודרניזציה בפעילות גלובלית בסחורות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI