דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קרן קריפטוס, מעין קרן סל, פתוחה עכשיו למשקיעים
קרן קריפטוס, מעין קרן סל, פתוחה עכשיו למשקיעים
חיים נוי 24/01/18 |  צפיות: 2363
קרן קריפטוס, מעין קרן סל, פתוחה עכשיו למשקיעים

הקרן הראשונה שעוקבת באופן פסיבי אחרי מדד המטבעות הקריפטוגרפיים CCI30

צוג, שווייץ, 23 בינואר 2018, (BUSINESS WIRE):

קרן קריפטוס מאפשרת למשקיעים לקבל חשיפה למטבעות קריפטוגרפיים עם סיכון מופחת בסביבה מאוסדרת.

קרן קריפטוס היא היצירה של צוות של אקדמאים, אנליסטים כמותיים ומומחים לניירות ערך מובילים שבסיסם בצוג, שווייץ. היא מיועדת לעקוב באופן פסיבי אחרי המדד CCI30 (www.cci30.com), אינדיקטור של השווי של מטבעות קריפטוגרפיים ומדד הייחוס של המגזר.

קרלו שבולה, אחד ממנהלי הקרן, אומר: "קרן קריפטוס נוצרה בתחילה כאמצעי להשקעות פרטיות. קניתי לראשונה ביטקוין ב-2011, וכשהשווי שלו נעשה משמעותי, רציתי להתגוון למטבעות קריפטוגרפיים אחרים עם גישה מדעית קפדנית. שום אופציה מתאימה לא הייתה קיימת, אז יצרתי קרן משלי". קרן קריפטוס היא גם תגובה גם לביקוש גדול מצד משקיעים: "היא מגשרת על הפער בין המערכת הפיננסית המסורתית ומגזר המטבעות הקריפטוגרפיים. משקיעים צריכים להשתתף בשוק המטבעות הקריפטוגרפיים דרך גורם מאוסדר, שלא היה קיים עד עכשיו".

קרן קריפטוס היא קרן הסל (ETF) המאוסדרת היחידה שמציעה אסטרטגיית השקעה של מעקב פסיבי אחרי מדד של מטבעות קריפטוגרפיים ולא גובה עמלות ביצועים.

מדד CCI30 מאפשר יצירת תיק מאוזן שממקסם תשואות תוך מזעור הסיכון והתנודתיות. הקרן משכפלת את מדד CCI30 באופן פסיבי על ידי השקעה ברכיבים של המדד (30 המטבעות הקריפטוגרפיים עם שווי השוק הגדול ביותר).

ההשתתפות בקרן מחייבת השקעה מינימלית של 100,000 דולר. בגלל דמי הניהול השנתיים של הקרן, רק 0.99%, ואפס עמלות ביצועים זאת הקרן הכי זולה במגזר בהפרש גדול.

"אף משקיע בודד לא יכול באופן מציאותי להיות בעלים של מטבעות קריפטוגרפיים רבים באופן ישיר. זה מצריך זמן וניסיון לקנות 30 מטבעות קריפטוגרפיים שונים ולשמור על תיק מאוזן. יש גם דרישות טכניות ואבטחה שרק מבנה מקצועי ייעודי יכול לעמוד בהן", אומר שבולה. "באמצעות קרן קריפטוס, כל אחד יכול לקבל חשיפה למטבעות הקריפטוגרפיים העיקריים תוך הקטנת התנודתיות של ההשקעה".

הפעלת קרן מדד מצריכה מגוון של מיומנויות פיננסיות וכמותיות, יחד עם פעילות ניירות ערך ברמה עולמית. שלושה שותפים הקימו את קרן קריפטוס ואחראים על הניהול שלה:

  • איגורריבין, פרופסור למתמטיקה באוניברסיטת טמפל ופרופסור רגיוס בסנט אנדרוז, אחדהמתמטיקאים הכי מכובדים בעולם. הוא זוכה להערכה בגלל הכישורים שלו בהצטלבותשל המתמטיקה והפיננסים, ואחראי על המחקר והבסיס התיאורטי של קרן קריפטוס.
  • קרלושבולה, ספק מוערך של שירותי ייעוץ משפטי ופיננסי, כלכלן ומשקיע. שבולה אחראיעל הארגון של הקרן.
  • ג'ףזורן, מומחה לניירות ערך גלובליים. זורן, בעבר עוזר צבאי של נשיא ארה"בשהיה אחראי על נשיאת ה"פוטבול" הגרעיני, מייעץ עכשיו לממשלותולחברות על אבטחת סייבר וזיהוי וניטרול איומים. הוא אחראי לכל היבטי הביטחוןשל הקרן.

בייקר טילי, חברת ראיית חשבון גלובלית עם מלוא השירותים, היא המבקרת שמונתה לקרן. טריידנט טרסט, אחת החברות המובילות בעולם, היא המנהלת הבלתי תלויה.

"אין מיתאם בין המטבעות הקריפטוגרפיים וסוגי נכסים אחרים", אומר פרופסור ריבין. "לכן קרן קריפטוס היא האמצעי המושלם להוספת גיוון לתיק. אפשר גם לראות בקרן אמצעי בטוח לאחסון הון. דמי הניהול הנמוכים שלה הופכים אתה לאופציה מעשית עבור מי שרוצה להשאיר את כספו מחוץ למערכת הבנקאית המסורתית, אבל להרוויח מהיתרונות של גורם מאוסדר ורמת הביטחון הגבוהה שמעניק המבנה שלה".

הפעילות התחילה עם הון של 12 מיליון דולר ומשקיעים מוסדיים כבר התחייבו על 100 מיליון דולר נוספים.

משקיעים מקצועיים שמעוניינים להשתתף בקרן קריפטוס יכולים לקבל מידע נוסף באתר www.thecryptosfund.com.

אנשי קשר

Cryptos Fund
Carlo Scevola, +41.445.853.445
[email protected]

מקור: Cryptos Fund

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20180123005128/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
האפליקציה לנייד של eM Client זמינה לציבור עם חבילת יצרנות בסיוע בינה מלאכותית עבור iOS ו-Android
אפליקציית All-in-One מאחדת תקשורת וארגון לפרודוקטיביות מהירה ופשוטה יותר

ExaGrid מכריזה על שיא ברבעון השלישי של 2025 - הרבעון השלישי הטוב ביותר בהיסטוריה של החברה
ExaGrid מגיעה לרבעון ה-19 ברציפות של תזרים מזומנים חופשי, EBITDA, ופעילות חיובית של רווח והפסד

הונאות עולמיות בעלייה: יותר ממחצית מהמבוגרים ברחבי העולם מדווחים על שהונו בהשקעות ובאינטרנט, 23% הפסידו כסף
- Global Anti-Scam Alliance ו-Feedzai הפיצו את דו"ח את מצב ההונאות העולמי 2025 –

Planview מקדמת את הטרנספורמציה הדיגיטלית במזרח התיכון באמצעות התרחבות אסטרטגית באזור
החברה מכריזה על פעילות אזורית חדשה ועל השקעה בתשתיות

Bitget הביאה את הנתיב המהיר לאינדונזיה עם MotoGP ואתגר המהירות החכמה 2.0
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הזריקה אנרגיה במרוץ הגרנד פרי של אינדונזיה שהתקיים במנדליקה, בין ה-3 ל-5 באוקטובר, ואיחדה את הריגוש של הספורט המוטורי עם חדשנות Web3 תחת קורת גג אחת.

HotelRunner ו-Visa משתפות פעולה באופן גלובלי כדי להעצים מימון משובץ ואוטונומי בתחום התיירות
שותפות אסטרטגית מועדפת זו, המאחדת את עוצמת התשתית המהימנה של ויזה עם הנוכחות העמוקה של HotelRunner בתחום האירוח, מניחה את היסודות לעידן חדש של מימון משולב בתחום התיירות. על ידי שילוב ישיר של מוצרי ויזה בפלטפורמה של HotelRunner, שיתוף פעולה זה יאפשר תשלומים והסדרים חוצי גבולות חלקים, מאובטחים וניתנים להרחבה עבור אלפי עסקי תיירות ברחבי העולם

Bitget סוגרת את TOKEN2049 בסינגפור עם חזון הבורסה האוניברסלית ודחיפה להעצמה עולמית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מסכמת את TOKEN2049 בסינגפור עם נוכחות מרשימה ששיקפה את החדשנות הטכנולוגית שלה כמו גם את השפעת החזון שלה.

חלוצי הטכנולוגיה הגלובליים CZ ואחד מייסדי Shazam יככבו ב-FinTech Forward 2025 בבחריין
FinTech Forward 2025 (FF25), אירוע הטכנולוגיה הפיננסית האסטרטגית המוביל באזור, הודיע ​​היום כי שני חדשנים בעלי שם עולמי יעמדו בראש אירוע השנה כדוברים ראשיים: צ'אנגפנג ז'או (Changpeng Zhao) (CZ), מנכ"ל לשעבר של Binance, ודהיראג' מוקהרג'י (Dhiraj Mukherjee), מייסד שותף של Shazam.

שליט שארג'ה פתח מרכז ללימודי ערבית בפורטוגל
שייח' ד"ר סולטן בין מוחמד אל קאסימי, חבר המועצה העליונה ושליט שארג'ה, פתח את המרכז ללימודי ערבית באוניברסיטת קוימברה בפורטוגל בנוכחות שייח'ה בודור בינת סולטן אל קסימי, יו"ר רשות הספרים של שארג'ה (SBA).

פליצ'ה קפאסו מנורבגיה הוכתר כברמן הטוב בעולם ב-2025 בגמר של תחרות World Class Global
בשנה ה-16 שלה, התחרות World Class של Diageo ראתה כיצד ברמנים מ-51 מדינות עולים לבמה כדי לזכות בתואר הברמן הנחשק ביותר בעולם
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI