דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mary Kay Inc. מודיעה על שני מינויים בכירים בפעילות שרשרת האספקה
Mary Kay Inc. מודיעה על שני מינויים בכירים בפעילות שרשרת האספקה
חיים נוי 24/01/19 |  צפיות: 2514
Mary Kay Inc. מודיעה על שני מינויים בכירים בפעילות שרשרת האספקה

מותג הקוסמטיקה הגלובלי ממנה את שון הרפר וד"ר לוסי גילדיי להנהלה הבכירה

דאלאס, 23 בינואר 2019, (BUSINESS WIRE):

Mary Kay Inc., המציינת 55 שנות מותג קוסמטיקה מוביל ומכירות ישירות בקרוב ל-40 שווקים, מודיעה על המינוי של שון הרפר לסגן נשיא בכיר - מנהל ייצור ראשי וד"ר לוסי גילדיי לסגן נשיא בכיר - מנהלת מדעית ראשית. בתפקידיהם החדשים הרפר וגילדיי יצטרפו להנהלה הבכירה של חברת הקוסמטיקה הגלובלית.

הודעה לעיתונות זאת כוללת מולטימדיה. צפו בהודעה המלאה כאן: https://www.businesswire.com/news/home/20190124005055/en/

 

בתפקידיהם החדשים שון הרפר ולוסי גילדיי יצטרפו להנהלה הבכירה של חברת הקוסמטיקה הגלובלית. (תמונה: Mary Kay Inc.)

בתור סגן נשיא בכיר - מנהל ייצור ראשי, שון הרפר יקבל את האחריות על פעילות הייצור הגלובלית, בקרת המלאי הגלובלית, תכנון ההספקה, הובלה ואיכות גלובלית. הרפר הצטרף ל-Mary Kay Inc. ב-2014 כמנהל פעילות הייצור. בתקופת כהונתו, הרפר מילא תפקיד חשוב ביצירת תרבות של שיפור מתמיד במפעל הייצור של Mary Kay כולל הגדלה דרמטית של יעילות הייצור והנהגת הזדמנויות חשובות לעובדים להתפתח על ידי העלאת מיומנויות טכניות וקידום הקריירה שלהם. לפני שהצטרף לחברת הקוסמטיקה האיקונית, הרפר עבד בלוריאל שם מילא תפקידים בתפעול ובאיכות.

בתור סגן נשיא בכיר - מנהלת מדעית ראשית, לוסי גילדיי תמשיך לנהל את פעילות המחקר ופיתוח של Mary Kay Inc.. מאז שהצטרפה לחברת הקוסמטיקה האיקונית ב-2017, ד"ר גילדיי פעלה לבצע את אסטרטגיית המוצרים הגלובלית וצנרת המוצרים החדשים של החברה. עם תיק גלובלי של יותר מ-1,400 פטנטים על מוצרים, טכנולוגיות ומערכות אריזה, Mary Kay טיפחה תרבות של חדשנות ומשקיעה מיליוני דולרים כל שנה במחקר ופיתוח. ד"ר גילדיי תמלא תפקיד מפתח בהובלת החברה בחדשנות אל הדור הבא. לפני שהצטרפה ל-Mary Kay Inc., ד"ר גילדיי עבדה 15 שנים בפרוקטר אנד גמבל ועסקה בפיתוח בתחומי הבריאות, בריאות הפה, טכנולוגיות קוסמטיקה וקוסמטיקה/ עור.

"בזמן קצר יחסית גם שון וגם לוסי תרמו תרומות גדולות ומילאו תפקידים חשובים בפעילויות המחקר, הפיתוח ושרשרת ההספקה של Mary Kay", אמרה דבורה גיבינס, מנהלת התפעול הראשית של Mary Kay Inc.. "בתפקידיהם החדשים כחברים בהנהלה הבכירה של החברה, שון ולוסי יפעלו להבטיח התאמה מקומית ואזורית של מוצרי Mary Kay® לאסטרטגיה ולתוכניות. כאחת החדשניות הגדולות בענפי המכירה הישירה והקוסמטיקה, Mary Kay היא מעצמת קוסמטיקה עם יותר מ-700 מוצרים בתיק הגלובלי שלנו. בהמשיכנו לייצר מוצרים הטובים בענף, אנחנו גאים למנות את שון ולוסי לתפקידים הבכירים האלה ביודענו שלמנהיגות ולמומחיות שלהם יהיה ערך רב כשאנו מרחיבים את מאמצינו להעשיר את חיי הנשים בכל העולם".

הרפר קיבל תואר ראשון בכימיה מאוניברסיטת ארקנסו טק ברסלוויל, ארקנסו ו-MBA מאוניברסיטת ווסטרן בסנט לואי, מיזורי. ד"ר גילדיי קיבלה תואר ראשון בביולוגיה מג'ורג'טאון קולג' בג'ורג'טאון, קנטקי ודוקטורט בביולוגיה של תאים ומולקולות, אימונולוגיה ומחלות מדבקות מהאוניברסיטה של סינסינטי.

אודות Mary Kay

ב-Mary Kay, ההצלחה טמונה בדבקות שלנו במוצרים שלא ניתן לעמוד בפניהם, הזדמנות מתגמלת והשפעה חיובית על הקהילה. כבר 55 שנים Mary Kay נותנת לנשים השראה להשיג את יעדי היזמות שלהן בקרוב ל-40 מדינות. כחברה בשווי מיליארדי דולרים, אנחנו מציעים את החידושים האחרונים בשמירה על העור, קוסמטיקה בצבעים נועזים ובשמים. גלו עוד סיבות לאהוב את Mary Kay באתר marykay.com.

צפו בגרסת המקור באתר businesswire.com:   https://www.businesswire.com/news/home/20190124005055/en/

אנשי קשר

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or [email protected]

מקור:  Mary Kay

מולטימדיה

 

בתפקידיהם החדשים שון הרפר ולוסי גילדיי יצטרפו להנהלה הבכירה של חברת הקוסמטיקה הגלובלית. (תמונה: Mary Kay Inc.)

 

בתפקידיהם החדשים שון הרפר ולוסי גילדיי יצטרפו להנהלה הבכירה של חברת הקוסמטיקה הגלובלית. (תמונה: Mary Kay Inc.)

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ExaGrid מכריזה על שיא ברבעון השלישי של 2025 - הרבעון השלישי הטוב ביותר בהיסטוריה של החברה
ExaGrid מגיעה לרבעון ה-19 ברציפות של תזרים מזומנים חופשי, EBITDA, ופעילות חיובית של רווח והפסד

הונאות עולמיות בעלייה: יותר ממחצית מהמבוגרים ברחבי העולם מדווחים על שהונו בהשקעות ובאינטרנט, 23% הפסידו כסף
- Global Anti-Scam Alliance ו-Feedzai הפיצו את דו"ח את מצב ההונאות העולמי 2025 –

Planview מקדמת את הטרנספורמציה הדיגיטלית במזרח התיכון באמצעות התרחבות אסטרטגית באזור
החברה מכריזה על פעילות אזורית חדשה ועל השקעה בתשתיות

Bitget הביאה את הנתיב המהיר לאינדונזיה עם MotoGP ואתגר המהירות החכמה 2.0
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הזריקה אנרגיה במרוץ הגרנד פרי של אינדונזיה שהתקיים במנדליקה, בין ה-3 ל-5 באוקטובר, ואיחדה את הריגוש של הספורט המוטורי עם חדשנות Web3 תחת קורת גג אחת.

HotelRunner ו-Visa משתפות פעולה באופן גלובלי כדי להעצים מימון משובץ ואוטונומי בתחום התיירות
שותפות אסטרטגית מועדפת זו, המאחדת את עוצמת התשתית המהימנה של ויזה עם הנוכחות העמוקה של HotelRunner בתחום האירוח, מניחה את היסודות לעידן חדש של מימון משולב בתחום התיירות. על ידי שילוב ישיר של מוצרי ויזה בפלטפורמה של HotelRunner, שיתוף פעולה זה יאפשר תשלומים והסדרים חוצי גבולות חלקים, מאובטחים וניתנים להרחבה עבור אלפי עסקי תיירות ברחבי העולם

Bitget סוגרת את TOKEN2049 בסינגפור עם חזון הבורסה האוניברסלית ודחיפה להעצמה עולמית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מסכמת את TOKEN2049 בסינגפור עם נוכחות מרשימה ששיקפה את החדשנות הטכנולוגית שלה כמו גם את השפעת החזון שלה.

חלוצי הטכנולוגיה הגלובליים CZ ואחד מייסדי Shazam יככבו ב-FinTech Forward 2025 בבחריין
FinTech Forward 2025 (FF25), אירוע הטכנולוגיה הפיננסית האסטרטגית המוביל באזור, הודיע ​​היום כי שני חדשנים בעלי שם עולמי יעמדו בראש אירוע השנה כדוברים ראשיים: צ'אנגפנג ז'או (Changpeng Zhao) (CZ), מנכ"ל לשעבר של Binance, ודהיראג' מוקהרג'י (Dhiraj Mukherjee), מייסד שותף של Shazam.

שליט שארג'ה פתח מרכז ללימודי ערבית בפורטוגל
שייח' ד"ר סולטן בין מוחמד אל קאסימי, חבר המועצה העליונה ושליט שארג'ה, פתח את המרכז ללימודי ערבית באוניברסיטת קוימברה בפורטוגל בנוכחות שייח'ה בודור בינת סולטן אל קסימי, יו"ר רשות הספרים של שארג'ה (SBA).

פליצ'ה קפאסו מנורבגיה הוכתר כברמן הטוב בעולם ב-2025 בגמר של תחרות World Class Global
בשנה ה-16 שלה, התחרות World Class של Diageo ראתה כיצד ברמנים מ-51 מדינות עולים לבמה כדי לזכות בתואר הברמן הנחשק ביותר בעולם

BAT מכריזה כי 70% ממומחי המדיניות עדיין אינם מזהים את הניקוטין כגורם עיקרי למחלות שקשורות בעישון
מסקר שנערך במספר שווקים בקרב 450 מומחי מדיניות1 עולה כי הם ממשיכים לראות בניקוטין סיבה עיקרית למחלות שקשורות בעישון, זאת לנוכח המשקל ההולך וגדל של ממצאים המצביעים על ההיפך מכך
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI