דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Meggitt Training Systems תציג פתרונות אש חיה ווירטואליים ב-IDEX 2019 באיחוד האמירויות
Meggitt Training Systems תציג פתרונות אש חיה ווירטואליים ב-IDEX 2019 באיחוד האמירויות
חיים נוי 30/01/19 |  צפיות: 2254
Meggitt Training Systems תציג פתרונות אש חיה ווירטואליים ב-IDEX 2019 באיחוד האמירויות

סובאני, ג'ורג'יה, 30 בינואר 2019, (BUSINESS WIRE):

Meggitt Training Systems, הספקית המובילה של מוצרי ושירותי אימונים בנשק משולבים אש חיה ווירטואליים לצבאות ואכיפת חוק, תציג מגוון רחב של פתרונות בשני ביתנים בתערוכת וכנס הביטחון הבינ"ל הדו-שנתיים באבו דאבי, איחוד האמירויות, 17-21 בפברואר 2019.

"Meggitt Training Systems מציעה לבסיס הלקוחות שלנו ברחבי העולם את הצירוף האידיאלי של מומחיות צבאית ואכיפת חוק בתוך החברה בשילוב עם תמיכה מקומית בכל תיק המוצרים שלנו", אמרה אנדריאה צ'ופ, סגנית נשיא לאסטרטגיה, מכירות ושיווק של Meggitt Training Systems. "כוחות צבא במזרח התיכון ובמקומות אחרים צריכים את הפתרונות הווירטואליים, אש חיה ומשולבים הכי מתקדמים כדי להתכונן לאיומים עולים ומתפתחים".

בביתן של  International Golden Group(מספר 04-C20) מגיט תציג את מערכת התרגול באמצעות סימולציה FATS® 100MIL. FATS 100MIL, שנבחרה כמערכת הרשמית על ידי צבא היבשה של ארה"ב (EST II) וחיל הנחתים (ISMT), וגם בריטניה ואוסטרליה, היא הרחבה גדולה של יכולות האימון בנשק, ומציגה תכונות מהפכניות כמו מנוע משחקים מתקדם לצלפות תלת מימדית, דיאגנוסטיקה מתקדמת עם הדרכה אוטומטית חכמה ואימון קולקטיבי. המערכת מספקת מערך מרשים של פונקציות למדריך ולחניך, מספקת ניתוח של החזקה איתנה של הנשק ומיקום היריות, כלי הדרכה שמדגישים אוטומטית את התוצאות של החניך לשם חיזוק או תיקון ויכולות גרפיות משופרות, והכל מסתכם בפלטפורמת אימונים אופפת שמקיפה את הכל. את FATS 100MIL ישלימו ב-IDEX מבחר של נשקי BlueFire® אלחוטיים ו-BlueRail® יסיבים, כולל רובה AK-47 (קלצ'ניקוב), קרבין M4, גלוק G17, טייזר X26P ומרגמה 81 מ"מ.

בביתן האמריקני (מספר 02-B31), מגיט תציג את תיק מוצרי האש החיה הגדול שלה. אלה כוללים מטרה מסתובבת צצה כפולה (TSIT), מפעיל של מטרה מסובבת 360°/ צצה שמסוגל להציג צלליות של עמית וטורף, בתוספת טכנולוגיית LOMA (מיקום של פגיעות והחטאות). תוצג גם XWT ProImage®, מערכת קומפקטית של מקרן וידאו ומצלמה שמתחברת לנושא המטרות XWT של מגיט ונוסעת במורד המיטווח לכל מרחק על המסילה. המערכת, שמחוברת אלחוטית ליחידת בקרת מסלולים "10 שמורכבת על עמדת הירי, מקרינה משחקים אינטראקטיביים, סרטי וידאו דיגיטליים ותמונות שהיורה יכול להעלות על מטרות מנייר לבן או קרטון. הנוכחים באירוע יוכלו לראות דגם של לוכד כדורי גומי מגורענים GranTrapTM של מגיט שמשתמש במצע רך כדי לעצור כדורים באים במידה רבה מאוד שלמים. זה מצמצם רעשי פגיעה ואבק עופרת באוויר וגם מסיט התזות לאחור וריקושטים.

כדי לדבר עם נציג של מגיט במהלך IDEX 2019, בקרו באחד הביתנים לעיל או תקבעו פגישה בכתובת https://meggitttrainingsystems.com/about/request-a-meeting-with-meggitt-training-systems/.

אודות Meggitt Training Systems

Meggitt Training Systems, יצרנית הטכנולוגיות  FATS® ו-Caswell, היא חטיבה של Meggitt PLC, הספקית המובילה הגלובלית של מערכות אימונים משולבות אש חיה ונשק וירטואלי. בעקבות הרכישה של מערכות האימונים הווירטואליים FATS® ומטווחי ושירותי האש החיה של Caswell International, Meggitt Training Systems ממשיכה להגדיל את היכולות שלה על בסיס המורשת של שתי מובילות התעשייה האלה. מעל 13,600 מטווחי אש חיה ו-5,100 מערכות וירטואליות של מגיט פרוסים ברחבי העולם, ומספקים אימוני שיקול דעת, מודעות למצב וצלפות לכוחות המזוינים, לארגוני אכיפת חוק וביטחון.

Meggitt Training Systems מעסיקה יותר מ-400 אנשים במטה שלה באטלנטה ובמתקנים באורלנדו, קנדה, בריטניה, הולנד, איחוד האמירויות הערביות, אוסטרליה וסינגפור. החברה מסוגלת לשלוח אנשי שירות לכל מקום בעולם לשם הדרכת מדריכים, התקנת מערכות ותחזוקה. www.meggitttrainingsystems.com

אודות Meggitt PLC

Meggitt PLC, שהמטה שלה נמצא בבריטניה, היא קבוצה בינלאומית הפועלת בצפון אמריקה, באירופה ובאסיה. מגיט, שידועה כמומחית בהנדסה בסביבה קיצונית, היא מובילה עולמית בתעשיית התעופה והחלל, הביטחון והאנרגיה. מגיט מעסיקה קרוב ל-11,000 אנשים ביותר מ-50 מתקני ייצור ומשרדים אזוריים ברחבי העולם.

אנשי קשר

Michelle Henderson
Meggitt Training Systems
Tel: +1 678 288 1090
[email protected]
www.MeggittTrainingSystems.com

מקור:  Meggitt Training Systems

צפו בהודעה הזאת באינטרנט בכתובת:


http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51926341&lang=en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הונאות עולמיות בעלייה: יותר ממחצית מהמבוגרים ברחבי העולם מדווחים על שהונו בהשקעות ובאינטרנט, 23% הפסידו כסף
- Global Anti-Scam Alliance ו-Feedzai הפיצו את דו"ח את מצב ההונאות העולמי 2025 –

Planview מקדמת את הטרנספורמציה הדיגיטלית במזרח התיכון באמצעות התרחבות אסטרטגית באזור
החברה מכריזה על פעילות אזורית חדשה ועל השקעה בתשתיות

Bitget הביאה את הנתיב המהיר לאינדונזיה עם MotoGP ואתגר המהירות החכמה 2.0
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הזריקה אנרגיה במרוץ הגרנד פרי של אינדונזיה שהתקיים במנדליקה, בין ה-3 ל-5 באוקטובר, ואיחדה את הריגוש של הספורט המוטורי עם חדשנות Web3 תחת קורת גג אחת.

HotelRunner ו-Visa משתפות פעולה באופן גלובלי כדי להעצים מימון משובץ ואוטונומי בתחום התיירות
שותפות אסטרטגית מועדפת זו, המאחדת את עוצמת התשתית המהימנה של ויזה עם הנוכחות העמוקה של HotelRunner בתחום האירוח, מניחה את היסודות לעידן חדש של מימון משולב בתחום התיירות. על ידי שילוב ישיר של מוצרי ויזה בפלטפורמה של HotelRunner, שיתוף פעולה זה יאפשר תשלומים והסדרים חוצי גבולות חלקים, מאובטחים וניתנים להרחבה עבור אלפי עסקי תיירות ברחבי העולם

Bitget סוגרת את TOKEN2049 בסינגפור עם חזון הבורסה האוניברסלית ודחיפה להעצמה עולמית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מסכמת את TOKEN2049 בסינגפור עם נוכחות מרשימה ששיקפה את החדשנות הטכנולוגית שלה כמו גם את השפעת החזון שלה.

חלוצי הטכנולוגיה הגלובליים CZ ואחד מייסדי Shazam יככבו ב-FinTech Forward 2025 בבחריין
FinTech Forward 2025 (FF25), אירוע הטכנולוגיה הפיננסית האסטרטגית המוביל באזור, הודיע ​​היום כי שני חדשנים בעלי שם עולמי יעמדו בראש אירוע השנה כדוברים ראשיים: צ'אנגפנג ז'או (Changpeng Zhao) (CZ), מנכ"ל לשעבר של Binance, ודהיראג' מוקהרג'י (Dhiraj Mukherjee), מייסד שותף של Shazam.

שליט שארג'ה פתח מרכז ללימודי ערבית בפורטוגל
שייח' ד"ר סולטן בין מוחמד אל קאסימי, חבר המועצה העליונה ושליט שארג'ה, פתח את המרכז ללימודי ערבית באוניברסיטת קוימברה בפורטוגל בנוכחות שייח'ה בודור בינת סולטן אל קסימי, יו"ר רשות הספרים של שארג'ה (SBA).

פליצ'ה קפאסו מנורבגיה הוכתר כברמן הטוב בעולם ב-2025 בגמר של תחרות World Class Global
בשנה ה-16 שלה, התחרות World Class של Diageo ראתה כיצד ברמנים מ-51 מדינות עולים לבמה כדי לזכות בתואר הברמן הנחשק ביותר בעולם

BAT מכריזה כי 70% ממומחי המדיניות עדיין אינם מזהים את הניקוטין כגורם עיקרי למחלות שקשורות בעישון
מסקר שנערך במספר שווקים בקרב 450 מומחי מדיניות1 עולה כי הם ממשיכים לראות בניקוטין סיבה עיקרית למחלות שקשורות בעישון, זאת לנוכח המשקל ההולך וגדל של ממצאים המצביעים על ההיפך מכך

Gradiant ForeverGone קובעת רף חדש עבור השמדת PFAS עם עלויות וביצועים מהפכניים
הטמעה חדשה בשדה התעופה של מינכן מדגישה את יכולת הטכנולוגיה להשמדת PFAS במקור תוך עמידה בלחצים גלובליים של עלויות ורגולציה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI