דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הלסין ו-Mundipharma China Pharmaceutical מודיעות ביחד על ההשקה של ALOXI® IV בסין ושיתוף הפעולה בפירוט בשנגחאי
הלסין ו-Mundipharma China Pharmaceutical מודיעות ביחד על ההשקה של ALOXI® IV בסין ושיתוף הפעולה בפירוט בשנגחאי
חיים נוי 09/05/19 |  צפיות: 2830
הלסין ו-Mundipharma China Pharmaceutical מודיעות ביחד על ההשקה של ALOXI® IV בסין ושיתוף הפעולה בפירוט בשנגחאי

הלסין ו-Mundipharma China Pharmaceutical מודיעות ביחד על ההשקה של ALOXI® IV בסין ושיתוף הפעולה בפירוט בשנגחאי

לוגאנו, שווייץ, ובייג'ינג, סין: קבוצת הלסין, קבוצת פארמה שווייצרית שמתמקדת בבניית מוצרים איכותיים לטיפול בסרטן, ו-Mundipharma China Pharmaceutical, מובילת השוק בסין בניהול כאבים, מודיעות היום על הזמינות של ALOXI® IV בסין.

זה מוצר הטיפול התומך בסרטן הראשון של הלסין שמושק בשוק הסיני, ושעליו יש ל-Mundipharma China Pharmaceutical זכויות שיווק, קידום מכירות ומכירות בלעדיות. המוצר הזה אושר על ידי מינהל המוצרים הרפואיים הלאומי (NMPA) בנובמבר 2018.

ההשקה של ALOXI® IV בסין היא גם ההתחלה של שיתוף פעולה בפירוט (detailing) עם Helsinn Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. בעירייה של שנגחאי לגבי ALOXI® IV ומוצרים לטיפול בסרטן עתידיים אחרים בשוק הסיני.

אנדריאה מאולי, המנהלת המסחרית הראשית של קבוצת הלסין, אמרה: "ALOXI® IV הוא מוצר הטיפול התומך בסרטן הראשון שאנחנו מציעים לחולים סיניים. מאז השקתו במדינות האחרות, נעשה שימוש יעיל ב-ALOXI® IV במניעת CINV, והוא עזר להגדיר את תקן הטיפול במחלה, ואנחנו שמחים שעכשיו הוא זמין לחולים בסין. אנחנו שמחים לשתף פעולה עם Mundipharma China Pharmaceutical, שותפה אסטרטגית, בהכנסת המוצר הזה לסין ובפירוט משותף בשנגחאי ובכך לעזור לחולים בסין להפיק תועלת מאפשרות הטיפול הזאת".

"ההשקה של ALOXI® IV מזהה התרחבות של שיתוף הפעולה האסטרטגי בין הלסין ו-Mundipharma China Pharmaceutical", אמר פיטר וואנג, מנהל כללי, Mundipharma China Pharmaceutical סין רבתי. "אני מאמין שיהיו עוד מוצרי CINV עם טכנולוגיות בחוד החנית שיובאו לשוק הסיני באמצעות הפעילות המשותפת של שני הצדדים, שיועילו לעוד חולי סרטן סיניים".

 

אודות ALOXI® (palonosetron HCI)

בשביל סין:

זריקת ALOXI® 0.25 mg/5 ml אושרה ב-8 בנובמבר 2018 בסין והיא מותווית במבוגרים למניעת בחילה והקאות אקוטיות שקשורות לכימותרפיה מאוד אמטוגנית לסרטן, ומניעת בחילה והקאות אקוטיות ומאוחרות שקשורות לכימותרפיה מתונה לסרטן. היא גם מותווית בחולים פדיאטריים מגיל חודש אחד ועד לפחות מ-17 שנים למניעת בחילה והקאות אקוטיות שקשורות לכימותרפיה אמטוגנית לסרטן, כולל כימותרפיה מאוד אמטוגנית לסרטן.

אודות קבוצת הלסין

הלסין היא קבוצת פארמה בבעלות פרטית עם תיק נרחב של מוצרים לטיפול בסרטן שמשווקים וצנרת פיתוח איתנה של תרופות. מאז 1976 הלסין משפרת את חיי היומיום של חולים, כשמנחים אותה ערכי המשפחה הליבתיים של כבוד, יושרה ושוויון. החברה פועלת בתרופות, ביוטק, מכשירים רפואיים ותוספי מזון ויש לה מומחיות במחקר, פיתוח, ייצור ומסחור של מוצרי ריפוי וטיפול תומך לסרטן, כאב ודלקת וגסטרואנטרולוגיה. ב-2016 הלסין יצרה את קרן ההשקעות הלסין כדי לתמוך בהזדמנויות השקעה בשלב המוקדם בתחומים של צורכי חולים שלא נענו. המטה של החברה בלוגאנו, שווייץ, עם חברות בת תפעוליות בשווייץ, אירלנד, ארה"ב, מונקו וסין, וגם נוכחות מוצרים ב-190 מדינות בערך בכל העולם.

למידע נוסף על קבוצת הלסין, בקרו בבקשה באתר www.helsinn.com

אודות Mundipharma China Pharmaceutical

Mundipharma China Pharmaceutical הוקמה בשנת 1993 ועוסקת בצמיחה האורגנית של מגזר הכאב בסין כבר עשרות שנים. "להביא יותר לחיים" זאת השאיפה שלנו; לדאוג לחיים ולשרת את החברה זאת האחריות החברתית שלנו. חדשנות, השמת החולים במרכז ויזמות הן בדנ"א שלנו.

בעתיד, Mundipharma China Pharmaceutical תמשיך לחקור בתחום של ניהול כאב ותרחיב את עסקיה לתחומים חדשים, כולל CINV, אימונולוגיה של השתלות, אונקולוגיה, נשימה, בריאות צרכנית וכדומה. לא נחדל ממאמצינו לספק מוצרים חדשניים ולמלא את החובות החברתיים שלנו, ובסופו של דבר להגשים את החזון שלנו "להביא יותר לחיים".

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר http://www.mundipharma.com.cn

למידע נוסף:

אשת קשר למדיה של קבוצת הלסין:

Paola Bonvicini

Group Head of Communication

Lugano, Switzerland

Tel: +41 (0) 91 985 21 21

Email: [email protected]

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.helsinn.com ותעקבו אחרינו בטוויטר, לינקדאין ו-Vimeo

אשת קשר של Mundipharma China Pharmaceutical:

Kylie Gao,

PR Director

Beijing, China

Tel: +86(10) 6563 6785

Email: [email protected].cn


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חדשות למשקיעים ב-Hyliion: אם סבלתם הפסדים ב- Hyliion Holdings Corp. (NYSE American: HYLN)
חדשות למשקיעים ב-Hyliion: אם סבלתם הפסדים ב- Hyliion Holdings Corp. (NYSE American: HYLN), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

חדשות למשקיעים ב- ELWT: אם סבלתם הפסדים ב- Elauwit Connection, Inc. (נאסד"ק: ELWT)
חדשות למשקיעים ב- ELWT: אם סבלתם הפסדים ב- Elauwit Connection, Inc. (נאסד"ק: ELWT), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

חדשות למשקיעים ב- Barclays: אם סבלתם הפסדים ב- Barclays PLC (NYSE: BCS)
חדשות למשקיעים ב- Barclays: אם סבלתם הפסדים ב- Barclays PLC (NYSE: BCS), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

חדשות למשקיעים ב- Ensign: אם סבלתם הפסדים ב- The Ensign Group, Inc. (נאסד"ק: ENSG)
חדשות למשקיעים ב- Ensign: אם סבלתם הפסדים ב- The Ensign Group, Inc. (נאסד"ק: ENSG), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

חדשות למשקיעים ב-PFSI: אם סבלתם הפסדים ב- PennyMac Financial Services, Inc. (NYSE: PFSI)
חדשות למשקיעים ב-PFSI: אם סבלתם הפסדים ב- PennyMac Financial Services, Inc. (NYSE: PFSI), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

OpenFX רוכשת את Global Ledger כדי להשיק חשבונות רב-מטבעיים עבור חברות פינטק
טיילר מקינטייר, מייסד שותף של Novo, מצטרף כראש מחלקת הבנקאות; OpenFX תשיק רשימת המתנה למוצר החשבונות הרב מטבעתיים שלה, מאה החברות הראשונות שיצטרפו לרשימת ההמתנה יקבלו זיכויים של 30,000 דולר בעמלות

תוכנית Pink Changing Lives®‎ של מרי קיי הופכת חזון להשפעה מדידה עבור נשים ברחבי העולם
יותר מ-4 מיליון נשים נהנו מתמיכה באמצעות ארגונים ללא כוונת רווח הנתמכים על ידי התוכנית מאז השקתה

PU Prime מרחיבה את המסחר בזהב עם השקת XAUUSD247
משקיעים פועלים יותר ויותר בשווקים הפעילים מסביב לשעון; בהקשר זה, השיקה PU Prime את XAUUSD247, המאפשר ללקוחות לסחור בזהב 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע, בפלטפורמת MT5

Nyxoah מדווחת על תוצאות פיננסיות ותפעוליות ברבעון השני ובמחצית הראשונה של 2026
הביצוע המסחרי בארה"ב מניע את מומנטום ההשקה, מה שהוביל לצמיחה רציפה של 22% בהכנסות בארה"ב ברבעון השני של 2026 לעומת הרבעון הראשון של 2026

Hamilton Reserve Bank ו- SEE Capital Hamilton Ltd.‎ התקשרו בהסכם שיווק והפניית לקוחות
Hamilton Reserve Bank, הבנק הגלובלי הגדול ביותר שמשרדו הראשי ממוקם באזור הקריביים, אשר לו נוכחות עולמית ועם פיקדונות ונכסים במשמורת בהיקף של למעלה מ-20 מיליארד דולר ארה"ב והמשרת לקוחות ב-126 מטבעות וב-15 שפות, התקשר בהסדר עצמאי לשיווק ולהפניית לקוחות עם SEE Capital Hamilton Ltd.‎, חברת מימון תאגידי וייעוץ שמרכזה בניקוסיה, קפריסין, ובעלת קשרים עסקיים נרחבים בקפריסין, ביוון ובישראל.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI