טכנולוגיית ההייפרלופ כלולה באסטרטגיית הניידות החכמה והמקיימת של האיחוד האירופי
הייפרלופ יכול לעזור בהשגת היעד השאפתני להפחית פליטות גזי חממה שקשורים לתחבורה ב-90% עד 2050
המערכת המאה אחוז חשמלית של וירג'ין הייפרלופ
באמצעות שילוב של מנוע חשמלי מאוד יעיל, ריחוף מגנטי וסביבה עם גרר נמוך, מערכות הייפרלופ יכולות להוביל יותר אנשים מרכבת תחתית, במהירויות של חברות תעופה, עם אפס פליטות ישירות.
בריסל, בלגיה, 9 בנובמבר 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :
הנציבות האירופית פרסמה זה עתה את אסטרטגיית הניידות החכמה והמקיימת של האיחוד האירופי והייפרלופ מוזכר במפורש כטכנולוגיית ניידות שמשנה את המצב.
"בהיותה השדרה שמחברת אזרחים ועסקים באירופה, התחבורה חשובה לכולנו", אמרה נציבת התחבורה עדינה ולאן. "אין לנו זמן לאבד בהתאמתה לעתיד"
האסטרטגיה ותוכנית הפעולה מתארות איך האיחוד האירופי יפחית פליטות גזי חממה שקשורים לתחבורה ב-90% עד 2050 כחלק מהעסקה הירוקה ומבטיחות שיהיו באיחוד האירופי מערכות ניידות נקיות, מהירות, חכמות ונגישות לכולם.
"אני משבח את האיחוד האירופי על אסטרטגיית האקלים הנועזת והשאפתנית שלו", אמר סר ריצ'רד ברנסון, המייסד של קבוצת וירג'ין. אני מאמין שווירג'ין הייפרלופ יכולה למלא תפקיד חזק בסיוע להשגת יעדי הקיימות של אירופה על ידי הצעת מערכת שיש לה אפס פליטות ישירות ותשנה את האופן שבו אנשים נוסעים ברחבי היבשת".
באמצעות שילוב של מנוע חשמלי מאוד יעיל, ריחוף מגנטי וסביבה עם גרר נמוך, מערכות הייפרלופ יכולות להוביל יותר אנשים מרכבת תחתית, במהירויות של חברות תעופה, עם אפס פליטות ישירות. עם יעד לקבל אישור בטיחות עד 2025 ולהתחיל לפעול באופן מסחרי עד 2030, המערכת המאה אחוז חשמלית של וירג'ין הייפרלופ יכולה למלא תפקיד מפתח בסיוע להשגת יעד הניטרליות האקלימית של העסקה הירוקה האירופית.
"הנציבות האירופית סוללת את הדרך לעתיד של הניידות המקיימת", אמר ג'יי וולדר, מנכ"ל וירג'ין הייפרלופ. "אנחנו שותפים למחויבות איתנה לחקירת פתרונות חדשניים להקלת התוצאות של משבר האקלים, ואנו מצפים להמשיך לעבוד ביחד כדי ליצור אירופה היפר מחוברת".
ההודעה הזאת מתבססת על התקדמות רגולטורית משמעותית באירופה. המינהל הכללי לניידות ותחבורה של הנציבות האירופית (DG MOVE) קיים קבוצות דיון רבות בשנתיים האחרונות עם חברות הייפרלופ יחד עם רשויות רגולציה וגופי תקינה -- שהובילו ליצירת קו בסיס של אבני בניין פונקציונליות למערכות הייפרלופ ודרישות בטיחות. הנציבות האירופית מבצעת עכשיו מחקר של 9 חודשים כדי לפתח גישה רגולטורית לבטיחות עבור אירופה, שהתוצאות שלה ישמשו את הנציבות בפיתוח של מדיניות הרגולציה לטכנולוגיות הייפרלופ. מתקיימים גם דיונים פעילים עם כמה רשויות רגולציה אירופיות.
התנופה הזאת, יחד עם ההחלטה לבנות מרכז לאישורי הייפרלופ בארה"ב וניסוי הנוסעים הראשון של וירג'ין הייפרלופ, יסללו את הדרך למתן אישורים למערכות הייפרלופ -- צעד חשוב בדרך לפרויקטים מסחריים, כולל אלה שבאירופה. המרוץ הזה לצמרת יביא תועלת הדדית, במיוחד אם יקבל תמיכה משני צידי האוקיאנוס האטלנטי, על ידי אמצעי מימון לאמצעי התחבורה הכי נקיים.
נכסי מדיה
נכסי מדיה אפשר למצוא here. תנו בבקשה קרדיט לווירג'ין הייפרלופ.
אודות Virgin Hyperloop
Virgin Hyperloopהיא החברה הראשונה בעולם שניסתה בהצלחה את טכנולוגיית ההייפרלופ שלה בקנה מידה גדול, והשיקה את אמצעי תחבורת ההמונים החדש הראשון מזה יותר ממאה שנים. החברה הפעילה בהצלחה רכב הייפרלופ בקנה מידה מלא באמצעות הנעה חשמלית וריחוף אלקטרומגנטי בתנאים של כמעט ריק, ומימשה אמצעי תחבורה חדש מיסודו שהוא יותר מהיר, בטוח, זול ובר קיימא מאשר האמצעים הקיימים. מידע נוסף על הטכנולוגיה, החזון והפרויקטים המתבצעים של Virgin Hyperloop One כאן.
קשרי מדיה
Jérémy Bossu [email protected] +32 (0)473 499 567
Ryan Kelly [email protected] +1 (610) 442-1896
תמונה מתאימה מצורפת כאן בלינק:
https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/c11a5dbd-5b7c-430a-af68-f7bc789750c4
*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE
חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים