דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Blackstone מתחילה לפעול בישראל; יפעת אורון תנהל את המשרד המקומי
Blackstone מתחילה לפעול בישראל; יפעת אורון תנהל את המשרד המקומי
חיים נוי 26/04/21 |  צפיות: 1311

Blackstone מתחילה לפעול בישראל; יפעת אורון תנהל את המשרד המקומי

ניו יורק ותל אביב, 25 באפריל 2021, (BUSINESS WIRE):

Blackstone (NYSE:BX) הודיעה היום על כניסה לפעילות ישירה בשוק הישראלי, ומינוי יפעת אורון, עד לאחרונה מנכ"לית לאומי-טק, לתפקיד דירקטורית בכירה ומנהלת הפעילות הישראלית.

אורון תוביל את השקעותיה של בלאקסטון בחברות צמיחה וחברות טכנולוגיה באמצעות Blackstone Growth (BXG), זרוע השקעות הצמיחה של הקבוצה, ותשולב גם בפעילויות השקעה שיתבצעו באמצעות גופים אחרים בקבוצה. לאורון יותר מ-20 שנות נסיון בהשקעות טכנולוגיה, וקודם לתפקידה זה מילאה שורת תפקידים בכירים בקרנות השקעה, בנקים וחברות יעוץ.

BXG השלימה לאחרונה את סגירת קרן הצמיחה הראשונה שלה, בהיקף של 4.5 מיליארד דולר. הקרן, שזכתה לביקוש עודף מצד המשקיעים, היא קרן הצמיחה הפרטית בהיקף הגבוה ביותר שגויס מעולם. BXG החלה להשקיע מהקרן בשנת 2020, וביצעה עד כה מספר השקעות משמעותיות, בהן בחברת Bumble (שהשלימה לאחרונה הנפקה ראשונית לציבור), Oatly, ISN, GeoComply, Ginger Health, Hydrogen Health ו-Epidemic Sound.

דן גילרמן, לשעבר שגריר ישראל בארה"ב, שימש כיועץ בכיר בבלאקסטון החל משנת 2013. כעת, לאחר שבלאקסטון הכריזה על פתיחת משרד ישראלי, גילרמן ישמש כיו"ר בלאקסטון ישראל, וימשיך בתפקידו כיועץ לחברה ולצוות הישראלי.

סטיבן איי. שווורצמן, יו"ר, מנכ"ל ומייסד-שותף של בלאקסטון, אמר: "אנו מגבירים את המיקוד שלנו בהשקעות בתחומים בעלי צמיחה מהירה, כדוגמת טכנולוגיה, מדעי החיים והכלכלה הדיגיטלית. ישראל היא אחד השווקים המבטיחים בעולם בתחומים אלו, ויפעת היא הבחירה המושלמת להגשמת שאיפתנו להגדיל את נוכחותנו והשקעותינו כאן".

ג'ון קורנגול, האחראי על הפעילות הגלובלית של Blackstone Growth, הוסיף: "אנו מאמינים גדולים בישראל, שכן היא אחת מהמדינות החדשניות והדינמיות ביותר בעולם. אני שמח על הצטרפותה של יפעת, מובילה ומנהיגה טכנולוגית יוצאת דופן, והיא תסייע לנו להוציא לפועל את הפוטנציאל הטמון בפלטפורמה והמשאבים של בלאקסטון, לטובת היזמים המקומיים".

יפעת אורון הוסיפה: "אני נרגשת להצטרף לבלאקסטון ולהוביל את פעילות השקעות הצמיחה שלה בישראל. היצע ומגוון האפשרויות שבלאקסטון יכולה לספק ליזמים, בכל הקשור להשקעות ומצויינות תפעולית, הוא באמת מהטובים בעולם. אני שמחה לסייע לחברות ישראליות הנמצאות בצמיחה מהירה להפוך למובילות גלובליות, באמצעות המשאבים והרשת הבינלאומית של בלאקסטון".

השגריר לשעבר דן גילרמן הוסיף: "אני מצפה לעבוד עם יפעת, ששמה כמובילה טכנולוגית ופיננסית הולך לפניה, ויחד נגדיל את מאמצינו, ונתמוך ביזמים והחברות המבטיחים בישראל, ובחדשנות הטכנולוגית המקומית".

טרם הצטרפותה לבלאקסטון, יפעת אורון כיהנה כמנכ"לית לאומי-טק, פלטפורמה בנקאית מובילה למיזמי טכנולוגיה, המספקת שירותים ומימון לאלפי חברות טכנולוגיה, ומסייעת להם בפריצה לשווקים גלובליים באמצעות הנוכחות הבינלאומית של לאומי-טק. אורון שימשה במשך רוב שנותיה בתעשיה כשותפה בקרן Vertex Venture Capital הישראלית, שם ביצעה השקעות וכיהנה כחברה במועצת המנהלים של חברות רבות מתחומים טכנולוגיים מגוונים.

לפני שהצטרפה לוורטקס, שימשה אורון כבנקאית השקעות בג'יי.פי מורגן צ'ייס בניו יורק, לאחר כשלוש שנים במנהלת המחקר והפיתוח של משרד הבטחון, במהלכן הגיעה לדרגת סגן בעת ששירתה במחלקת הכלכלה, תקציב ושליטה במשרד.

לאורון תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב, ותואר ראשון בכלכלה וניהול מהטכניון.

BXG משקיעה בחברות המציגות צמיחה מהירה, בעלות מודלים עסקיים מוכחים, ופוטנציאל להפוך למובילות עולמיות בזכות שיתוף הפעולה שלהן עם בלאקסטון. באמצעות BXG, מציעה בלאקסטון ליזמים המובילים חברות שכאלו גישה ליותר מ-100 בכירים ויועצים בתחומי התפעול, תוכנית רכישה הפועלת מטעמן של חברות הפורטפוליו ומעסיקה יותר מ-450 אלף עובדים, צוות יעודי האחראי לאיתור הזדמנויות מכירה לחברות הפורטפוליו שלה ברחבי העולם (חברות שהכנסותיהן הסתכמו ביותר מ-160 מיליארד דולר), יותר מ-81 מיליון מ"ר של תשתיות לוגיסטיות עבור מיזמי מסחר אלקטרוני, צוות המונה עשרות מדעני נתונים, וידע ותובנות הנצברים כל העת מפעילות יותר מעשרים משרדים ברחבי העולם.

אודות Blackstone

בלאקסטון היא אחת מחברות ההשקעה המובילות בעולם. אנו שואפים לייצר השפעה כלכלית חיובית וערך ארוך-טווח עבור משקיעינו, החברות בהן אנו משקיעים, והקהילות בהן אנו פועלים. אנו מבצעים זאת באמצעות שילוב של אנשים יוצאים מהכלל עם נגישות להון, וכך אנו מסייעים לחברות לפתור בעיות. אנו מנהלים משאבים בהיקף של 649 מיליארד דולר, ואלו כוללים גופי השקעה הממוקדים בהשקעות פרטיות, נדל"ן, חוב והון ציבורי, מדעי החיים, השקעות צמיחה, מתן אשראי, נכסים שונים וקרנות שניוניות – כולם על בסיס גלובלי.
מידע נוסף ניתן למצוא ב-www.blackstone.com. עקבו אחרי בלאקסטון בטוויטר @Blackstone

ליצירת קשר:

Israeli Media

Oriane Morley

[email protected]

+972 54-261-4671

All Other Media

Jen Friedman

[email protected]

+1-212-583-5122

מקור: Blackstone

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חדשות למשקיעים ב-Hyliion: אם סבלתם הפסדים ב- Hyliion Holdings Corp. (NYSE American: HYLN)
חדשות למשקיעים ב-Hyliion: אם סבלתם הפסדים ב- Hyliion Holdings Corp. (NYSE American: HYLN), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

חדשות למשקיעים ב- ELWT: אם סבלתם הפסדים ב- Elauwit Connection, Inc. (נאסד"ק: ELWT)
חדשות למשקיעים ב- ELWT: אם סבלתם הפסדים ב- Elauwit Connection, Inc. (נאסד"ק: ELWT), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

חדשות למשקיעים ב- Barclays: אם סבלתם הפסדים ב- Barclays PLC (NYSE: BCS)
חדשות למשקיעים ב- Barclays: אם סבלתם הפסדים ב- Barclays PLC (NYSE: BCS), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

חדשות למשקיעים ב- Ensign: אם סבלתם הפסדים ב- The Ensign Group, Inc. (נאסד"ק: ENSG)
חדשות למשקיעים ב- Ensign: אם סבלתם הפסדים ב- The Ensign Group, Inc. (נאסד"ק: ENSG), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

חדשות למשקיעים ב-PFSI: אם סבלתם הפסדים ב- PennyMac Financial Services, Inc. (NYSE: PFSI)
חדשות למשקיעים ב-PFSI: אם סבלתם הפסדים ב- PennyMac Financial Services, Inc. (NYSE: PFSI), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם

OpenFX רוכשת את Global Ledger כדי להשיק חשבונות רב-מטבעיים עבור חברות פינטק
טיילר מקינטייר, מייסד שותף של Novo, מצטרף כראש מחלקת הבנקאות; OpenFX תשיק רשימת המתנה למוצר החשבונות הרב מטבעתיים שלה, מאה החברות הראשונות שיצטרפו לרשימת ההמתנה יקבלו זיכויים של 30,000 דולר בעמלות

תוכנית Pink Changing Lives®‎ של מרי קיי הופכת חזון להשפעה מדידה עבור נשים ברחבי העולם
יותר מ-4 מיליון נשים נהנו מתמיכה באמצעות ארגונים ללא כוונת רווח הנתמכים על ידי התוכנית מאז השקתה

PU Prime מרחיבה את המסחר בזהב עם השקת XAUUSD247
משקיעים פועלים יותר ויותר בשווקים הפעילים מסביב לשעון; בהקשר זה, השיקה PU Prime את XAUUSD247, המאפשר ללקוחות לסחור בזהב 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע, בפלטפורמת MT5

Nyxoah מדווחת על תוצאות פיננסיות ותפעוליות ברבעון השני ובמחצית הראשונה של 2026
הביצוע המסחרי בארה"ב מניע את מומנטום ההשקה, מה שהוביל לצמיחה רציפה של 22% בהכנסות בארה"ב ברבעון השני של 2026 לעומת הרבעון הראשון של 2026

Hamilton Reserve Bank ו- SEE Capital Hamilton Ltd.‎ התקשרו בהסכם שיווק והפניית לקוחות
Hamilton Reserve Bank, הבנק הגלובלי הגדול ביותר שמשרדו הראשי ממוקם באזור הקריביים, אשר לו נוכחות עולמית ועם פיקדונות ונכסים במשמורת בהיקף של למעלה מ-20 מיליארד דולר ארה"ב והמשרת לקוחות ב-126 מטבעות וב-15 שפות, התקשר בהסדר עצמאי לשיווק ולהפניית לקוחות עם SEE Capital Hamilton Ltd.‎, חברת מימון תאגידי וייעוץ שמרכזה בניקוסיה, קפריסין, ובעלת קשרים עסקיים נרחבים בקפריסין, ביוון ובישראל.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI