דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים LeddarTech מברכת את MILLA Group לרגל הצגת ה-POD האוטונומי שלה, המצוייד ב-Leddar Pixel, שיוצג בשני אירועים חשובים במהלך יוני, כולל במירוץ הגרנד פרי 2021 פורמולה 1 הצרפתי
LeddarTech מברכת את MILLA Group לרגל הצגת ה-POD האוטונומי שלה, המצוייד ב-Leddar Pixel, שיוצג בשני אירועים חשובים במהלך יוני, כולל במירוץ הגרנד פרי 2021 פורמולה 1 הצרפתי
חיים נוי 16/06/21 |  צפיות: 913

LeddarTech מברכת את MILLA Group לרגל הצגת ה-POD האוטונומי שלה, המצוייד ב-Leddar Pixel, שיוצג בשני אירועים חשובים במהלך יוני, כולל במירוץ הגרנד פרי 2021 פורמולה 1 הצרפתי

קבוצת מילה מציגה את רכב ההסעות האוטונומי שלה, המצוייד ב- Leddar Pixell LiDAR, בשני אירועים חשובים במהלך יוני.

קבוצת מילה בחרה בפתרונות החישה של לדרטק כרכיב קריטי התורם ומאפשר את היכולת האוטונומית של ה-MILLA POD, ואימצה את ה-LiDAR ללא חלקים נעים Leddar™ Pixell 3D.

קוויבק סיטי, 16 ביוני 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

LeddarTech®, מובילה גלובלית בטכנולוגיות חישה של מערכות עזר מתקדמות לנהג ונהיגה אוטונומית רמה 1-5, שמחה להודיע כי הלקוחה שלה, MILLA Group מצרפת, בחרה בפתרונות החישה של לידרטק כרכיב קריטי התורם ומאפשר את היכולת האוטונומית של ה-MILLA POD.

מילה אימצה את חיישן ה-LiDAR התלת-מימדי ללא חלקים נעים, המעוטר בפרסים, Leddar™ Pixell, בזכות שדה הראיה של 180 מעלות שהוא מאפשר, ויכולות זיהוי האובייקטים ברמת אמינות גבוהה שהוא מציג.

קבוצת מילה, הממוקמת בצרפת, מפתחת ומשווקת רכב הסעות חשמלי אוטונומי. מילה הינה מובילה בתחום התחבורה ומהווה משאב הכרחי לכל הארגונים הציבוריים והפרטיים המעוניינים להטמיע פתרון תנועה מותאם, יעיל ובר-קיימא. מילה תציג את שני רכבי ה-POD החשמליים האוטונומיים לחלוטין שלה, המצוידים בפיקסל של לדר, בשני אירועים חשובים שיערכו בחודש יוני בצרפת.

16-19 ביוני, VIVA Technology Conference , בפריז, צרפת

מילה תציג את רכב ההסעות האוטונומי לחלוטין POD באירוע הידוע ברחבי העולם, VIVA Technology Conference. אירוע יוקרתי זה מארח נציגים מ-125 מדינות. השנה הוא יכלול דוברים מכובדים כדוגמת טים קוק, מנכ"ל אפל, ומארק צוקרברג, מנכ"ל פייסבוק, וישתתפו בו מעל 13,000 סטארט אפים.

17-20 ביוני, Grand Prix de France de Formule 1 / Smart and Sustainable Mobility, בלה קסטלה, צרפת

רכב ההסעות האוטונומי לחלוטין POD יתייצב במרכז הבמה באירוע " Smart & Sustainable Mobility", המאורגן בידי מרוץ הגרנד פרי הצרפתי/פורמולה 1, אחד מאירועי הספורט הפופולאריים ביותר בעולם, ומתקיים בשטחו. ה-MILLA POD ידגים את הטכנולוגיה המתקדמת שלו ואת הגישה החדשנית שהוטמעה בו לצורך הגברת הבטיחות. ה-POD יפעל באופן אוטונומי לחלוטין, ללא נהג בטחון המצוי בו. באמצעות שימוש בחיישנים מסוגים שונים, כולל הפיקסל של לדר, ה-POD מייצר בועת בטחון ואבטחה וירטואלית. בשונה מרכבי הסעה אוטונומיים אחרים, ה-MILLA POD יפוקח מרחוק באמצעות מהנדס ניטור היכול להתערב ולקחת את השליטה ברכב בעת הצורך. מערכת הבטיחות הכפולה החדשנית הזו ממשיכה להיות מפותחת, ובקרוב תהיה זמינה ותאפשר לאדם אחד לנטר עד 10 רכבים בכל זמן נתון. המהנדסים של מילה התקדמו בחלוציות צעדים משמעותיים קדימה לעבר טכנולוגיית בטיחות מתקדמת אף יותר, המאיצה את הבטחון של הצרכנים באימוץ של רכבים אוטונומיים לחלוטין.

"אני מברך את קבוצת מילה על השתתפותם באירועים יוקרתיים אלו", ציין מנכ"ל לידרטק, צ'ארלס בולנג'ר. "לידרטק גאה בכך שתרמה לערכת החיישנים שלה באמצעות הבחירה שבוצעה בידי קבוצת מילה בלדר פיקסל שלנו. קבוצת מילה מחויבת לביטחון ורווחת הנוסעים והמשתמשים הבלתי-מוגנים בכביש, ולידרטק שותפה עימה במחויבות זו. ההכרה בעקרון "בטיחות קודמת לכל" בוצעה גם בידי קבוצת RATP, מפעיל תחבורה ציבורית בבעלות המדינה, הפועל ב-13 מדינות לאורך 4 יבשות, ומבצע כל העת בדיקה ואישור לרכבים ציבוריים אוטונומיים. RATP ציינה כי המערכות התפעוליות של ה-MILLA POD, הכוללת את הלדר פיקסל, עומדות בדרישות ההסמכה הקפדניות ביותר", סיכם מר בולנג'ר.

"קבוצת מילה גאה בגישה החדשנית שאימצנו בפיתוחם של הרכבים האוטונומיים שלנו", ציין נשיא קבוצת מילה, פרדריק מת'יס. "ההחלטה לחבור ללידרטק איפשרה לנו לזכות בביטחון מלא ביכולת של ה-MILLA POD שלנו לפעול באופן בטוח ויעיל", המשיך מר מת'יס. "זוהי הזדמנות משמעותית עבור החברה שלנו, ועדות ליכולתה של הטכנולוגיה שלנו, בכך שאנו יכולים להדגים את רכבי ה-POD שלנו במרוץ הגרנד פרי הצרפתי פורמולה 1/כנס התחבורה החכמה ובת-הקיימא, ולהציג את הטכנולוגיה בכנס VIVA Technology", סיכם מר מת'יס.

אודות קבוצת מילה

קבוצת מילה MILLA Group היא חברת מהנדסים צרפתית עצמאית מובילה שמתמחה בתכנון, פיתוח, ייצור וניסוי של מוצרי ושירותי ניידות חדשים. תפיסת התנועה החדשה של מילה היא לספק שירות הסעה בר קיימא, מודולרי, מדרגי וניתן להתאמה שנגיש לכולם. מאז 2019 השאטלים של מילה נעים כל יום בכבישים פתוחים במהירות של 30 קמ"ש במצב אוטונומי, שירותי ייחודי בעולם. כיום מילה היא ספקית הניידות היחידה שמציעה פתרונות הובלה לפי דרישה ורב אמצעיים (של אנשים וסחורות) לאזורים כפריים ובפאתי העיר. לטכנולוגיות שקבוצת מילה מיישמת יש השפעות רבות גם על תעשיית הרכב. חברות גדולות ומובילות בעולם משתמשות בשירותים של מילה, כמו רובוטיזציה ואוטומציה של כלי רכב וניסויים בהם בכבישים פתוחים . www.millagroup.fr/

איש קשר: Éric Gendarme, Managing Director, MILLA Group, [email protected]

אודות לידרטק

LeddarTech לידרטק היא מובילה בפלטפורמות חישה סביבתית לרכב אוטונומי ומערכות עזר מתקדמות לנהג. לידרטק שהוקמה ב-2007 התפתחה לחברת חישה סביבתית מקצה לקצה מקיפה על ידי שהיא מאפשרת ללקוחות לפתור אתגרי חישה ותפיסה קריטיים לאורך כל שרשרת הערך של מגזרי השוק של הרכב והניידות. באמצעות פלטפורמת היתוך החיישנים והתפיסה שלה LeddarVision™ ופתרון פיתוח הלידארים המשתלם, מדרגי ורב תכליתי שלה ללידארים מצב מוצק ברמת רכב המבוסס על LeddarEngine™, לידרטק מאפשרת למשלבי מערכות רכב רמה 1-2 פתרונות חישה עם מחסנית שלמה לרמות אוטונומיה 1-5. הפלטפורמה הזאת מותקנת באופן פעיל ביישומים של שאטלים, משאיות, אוטובוסים, רכב משלוחים, ערים/ מפעלים חכמים ורובוטקסי אוטונומיים. החברה אחראית לכמה חידושים בפתרונות חישה מרחוק בחזית הקידמה ברכב וניידות, עם יותר מ-95 טכנולוגיות עם פטנטים (שהוענקו או תלויים ועומדים) שמחזקים את היכולות של מערכות עזר מתקדמות לנהג ונהיגה אוטונומית.

למידע נוסף על לידרטק, בקרו בבקשה באתר www.leddartech.com וגם LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube. .

ליצירת קשר:

Daniel Aitken, Vice-President, Global Marketing, Communications, and Product Management, LeddarTech Inc.
Tel.: + 1-418-653-9000 ext. 232
[email protected]

תמונת יח"צ מתאימה זמינה בקישור:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/407e36d4-3e07-4f71-9bf4-c5daf605a7b6

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
להניע את עתיד הניידות העירונית, EASE Urban Mobility: SOUEAST Global EASE DAY הראשון אי פעם יושק בשנחאי
SOUEAST Motor עומדת להוציא לדרך את SOUEAST Global EASE DAY 2025 ב-21 באפריל בשנגחאי, סין. אירוע גלובלי זה יפגיש מדיה בינלאומית ומשפיענים בולטים לחוויה סוחפת בת חמישה ימים שתקדם את החזון של המותג לניידות עירונית ב-EASE באמצעות שיתופי פעולה.

מועד אחרון חשוב לתביעה נגד SMTC: רוזן, יועץ למשקיעים מוערך ברמה הלאומית, מעודד את משקיעי Semtech Corporation להשיג ייעוץ
מועד אחרון חשוב לתביעה נגד SMTC: רוזן, יועץ למשקיעים מוערך ברמה הלאומית, מעודד את משקיעי Semtech Corporation להשיג ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 22 באפריל בתביעה ייצוגית בניירות ערך - SMTC

מועד אחרון חשוב לתביעה נגד RKLB: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, מעודד את משקיעי Rocket Lab USA, Inc להשיג ייעוץ
מועד אחרון חשוב לתביעה נגד RKLB: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, מעודד את משקיעי Rocket Lab USA, Inc להשיג ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 28 באפריל בתביעה ייצוגית בניירות ערך - RKLB

התראת מועד אחרון לתביעה נגד QUBT: רוזן, משרד עורכי דין נודע, מעודד את משקיעי Quantum Computing Inc להשיג ייעוץ
התראת מועד אחרון לתביעה נגד QUBT: רוזן, משרד עורכי דין נודע, מעודד את משקיעי Quantum Computing Inc להשיג ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 28 באפריל בתביעה ייצוגית בניירות ערך - QUBT

AI-Media חושפת את LEXI Voice בתערוכת NAB 2025 - זמין גלובלית עם תרגום קולי מועצם בינה מלאכותית
מובילי השידור מאמצים טכנולוגיית תרגום חי פורצת דרך המציעה דיוק, קנה מידה ומחיר סביר ללא תחרות

eXp Realty נכנסת לטורקיה, ומסמנת את ההתרחבות הגלובלית השנייה תוך ארבעה שבועות בלבד
טורקיה הופכת למדינה ה-26 שמצטרפת לרשת הבינלאומית הצומחת במהירות של eXp Realty, ומציעה לסוכנים יותר חופש, פוטנציאל השתכרות וטווח הגעה גלובלי

טקס חלוקת הפרסים של יפן לשנת 2025 נערך בנוכחותם הנכבדה של קיסר וקיסרית יפן
ראסל דין דופיס, דוקטור בתחום המדע וייצור חומרים והייצור וקרלוס מ. דוארטה, דוקטור בתחום הייצור הביולוגי, אקולוגיה/סביבה

CGTN: סין ומלזיה מאחדות כוחות לקהילה אסטרטגית ברמה גבוהה עם עתיד משותף
CGTN פרסמה מאמר המדגיש כיצד ביקור נשיא סין שי ג'ינפינג שרטט תוכנית פיתוח חדשה ליחסי סין-מלזיה ל-50 השנים הבאות וכיצד שתי המדינות מקדמות במשותף קהילה אסטרטגית ברמה גבוהה עם עתיד משותף כדי להביא יתרונות נוספים לשני העמים ולתרום לשגשוג האזורי.

ניצחונות לבינה המלאכותית בתחרות הנחשבת ביותר לרחפנים אוטונומיים באבו דאבי
*רחפנים המופעלים באמצעות בינה מלאכותית מביסים מטיס אנושי בסדרה הנחשבת והמאתגרת ביותר של אליפות A2RL x DCL לרחפנים אוטונומיים ורושמים פריצת דרך בחדשנות של הטיסה האוטונומית

ציון שורס הוכרזה
בפעם הראשונה ביוטה: לרכוב על הגלים, לחיות במקום ולגלות אורח חיים מונע הרפתקאות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI