דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO
Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO
חיים נוי 15/02/22 |  צפיות: 1438

Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO

היוורד, קליפורניה, 14 בפברואר 2022, (BUSINESS WIRE) :

Mawi DNA Technologies (Mawi), חברה מובילה לאיסוף דגימות ביולוגיות, מודיעה כי היא זכתה בהסמכה לפי תקנים ISO 9001:2015 Quality Management Systems ו-ISO 13485:2016 Medical Devices Quality Management Systems. Mawi פיתחה ומסחרה את טכנולוגיית iSWAB, מערכת חדשנית לאיסוף דגימות ביולוגיות.

התקן הבינלאומי המוכר מסמל כי Mawi פיתחה, מתחזקת ומשפרת ללא הרף את התהליכים העסקיים שלה. קבלת התקן מושגת במדידה והשוואה של ביצועים עסקיים לתקני איכות מתאימים. תעודת ISO מסייעת לשפר את האמינות והסמכות העסקית, כמו גם את היעילות הכוללת של העסק.

"הסמכת ה-ISO מחזקת את מבנה האיכות שלנו כחברה וכספקית ללקוחות המוערכים שלנו", אמר האנזל לאוואס, מנהל ה-QMS והתפעול של Mawi. הוא הוסיף כי Mawi חוגגת את ההסמכה הזו מכיוון שהיא תומכת בפרויקטים רבים של COVID-19 על ידי שמירה על אספקה ​​בלתי פוסקת ברמת 100% של טכנולוגיות איסוף דגימות חדשניות מתוצרת ארצות הברית.

"לחברה שלנו יש תקן ISO והיא תמשיך להשתמש בו בכל התהליכים ובתכנון ופיתוח של מוצרים חדשים", הוסיף ג'רום דיוויד, סמנכ"ל המכירות והשיווק של Mawi. "הסמכת ה-ISO מבטיחה שהחברה שלנו עומדת בדרישות מנהל המזון והתרופות הפדרלי ומהווה את הצעד הגדול הראשון לעמידה בתקנים הרגולטוריים האירופיים (האיחוד האירופי) לקבלת אישור CE, שאנו מצפים לקבל עד הרבעון השני של 2022".מוצרים רבים דורשים סימון CE לפני שניתן למכור אותם באיחוד האירופי.

המשימה של Mawi היא לשמור על שלמות המדגם בטמפרטורת החדר מכל מקום בעולם, מה שמאפשר גיוון מדגם אמיתי בכל גיאוגרפיה או פלח אוכלוסייה. ב-Mawi, העתיד של הדגימה הביולוגית כבר כאן.

לקבלת מידע נוסף, בקרו www.mawidna.com.

ליצירת קשר

קשרי משקיעים

Jerome David, VP of Sales and Marketing
510-256-5186, [email protected]

קשרי מדיה

Susan Tellem, APR, RN, BSN
310-313-3444, [email protected]

מקור: Mawi DNA Technologies

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SASE OpsLab משתפת פעולה עם Netskope כדי לחולל מהפכה בפריסות בקנה מידה גדול של SASE, וכדי להבטיח חוויית לקוח חלקה
האינטגרציה משתמשת במיכון ארוז מראש כדי להפוך פריסות SASE בקנה מידה גדול למהירות, קלות ובטוחות יותר באופן טבעי באמצעות תיאומי מנהרה ללא שגיאות

PU Prime מקדמת את מחויבות ה-ESG שלה באמצעות מעורבות קהילתית בניגריה
PU Prime, ברוקרית גלובלית מובילה, ממשיכה להשפיע לטובה מעבר לשווקים הפיננסיים על ידי הפצת שמחה ותקווה לילדים בניגריה.

לין איסמיק משיקה את LI Architects, ומביאה לעולם את החזון האדריכלי שלה מאבו דאבי
חלק מקבוצת HAMIC, המשלבת יצירתיות אמירתית עם חדשנות גלובלית

חברת Corpay Cross-Border מונתה כשותפת ה-FX הרשמית של BLAST
מעניקה גישה לניהול סיכוני מטבע ושירותי תשלומים חוצי-גבולות

סיבוב ההופעות הטכנולוגי לשנת 2025 של JETOUR Media Alliance הסתיים בהצלחה
הסבב הטכנולוגי של JETOUR Media Alliance (JMA) לשנת 2025 הסתיים בהצלחה בוואהו, מחוז אנחווי. האירוע הפגיש נציגים מובילים מעיתונות הרכב ברחבי העולם במטה של JETOUR.

'הצהרת ריאד על עתיד התיירות' מגדירה מפת דרכים ל‑50 שנים עם סיום העצרת הכללית ה‑26 של ארגון התיירות של האו"ם בסעודיה
העצרת הכללית ה‑26 של ארגון התיירות של האו"ם הסתיימה באימוץ 'הצהרת ריאד על עתיד התיירות', צעד משמעותי שנקטו המדינות החברות לקראת חיזוק שיתוף הפעולה במהלך 50 השנים הבאות.

TOURISE ו-Oxford Economics מפרסמות דו"ח רשמי הסולל את דרכה של התיירות בגמישות וביציבות לנוכח חוסר היציבות הגלובלית
ענף הנסיעות צפוי להגיע לסך של למעלה מ-2 מיליארד הגעות עד לשנת 2030, זאת למרות חוסר הוודאות הכלכלית והגיאופוליטית ברחבי העולם · השקעה אסטרטגית בתשתית, במדיניות ובנגישות הן המפתח להמשך הצמיחה

עתיד העידן הבא בתיירות נקבע עם פתיחת פסגתTOURISE הראשונה
קרוב ל-8,000 משתתפים נרשמו להשתתף בפסגתTOURISE הראשונה, המתקיימת בין ה‑11 ל‑13 בנובמבר · 140 דוברים עולמיים לוקחים חלק

דו"ח חדש חושף כי ברזילאים מתמודדים עם 252 מפגשי הונאה לאדם מדי שנה למרות הביטחון הגבוה באיתור הונאות
דו"ח מצב ההונאה בברזיל מראה אובדן של 99 מיליארד ריאל ברזילאי; וובינר חוצה מגזרים לטיפול במשבר ההולך וגובר

יעדי אקלים מאוימים על ידי גידול בעלי חיים מתועש, חושף מחקר בינלאומי מרכזי
מחקר חדש שפורסם בכתב העת Animals מדגיש כי גידול בעלי חיים מתועש הוא אחד הכוחות החזקים ביותר - אך המוזנחים בהתמדה - המניעים את משבר האקלים והמגוון הביולוגי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI