דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO
Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO
חיים נוי 15/02/22 |  צפיות: 1762

Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO

היוורד, קליפורניה, 14 בפברואר 2022, (BUSINESS WIRE) :

Mawi DNA Technologies (Mawi), חברה מובילה לאיסוף דגימות ביולוגיות, מודיעה כי היא זכתה בהסמכה לפי תקנים ISO 9001:2015 Quality Management Systems ו-ISO 13485:2016 Medical Devices Quality Management Systems. Mawi פיתחה ומסחרה את טכנולוגיית iSWAB, מערכת חדשנית לאיסוף דגימות ביולוגיות.

התקן הבינלאומי המוכר מסמל כי Mawi פיתחה, מתחזקת ומשפרת ללא הרף את התהליכים העסקיים שלה. קבלת התקן מושגת במדידה והשוואה של ביצועים עסקיים לתקני איכות מתאימים. תעודת ISO מסייעת לשפר את האמינות והסמכות העסקית, כמו גם את היעילות הכוללת של העסק.

"הסמכת ה-ISO מחזקת את מבנה האיכות שלנו כחברה וכספקית ללקוחות המוערכים שלנו", אמר האנזל לאוואס, מנהל ה-QMS והתפעול של Mawi. הוא הוסיף כי Mawi חוגגת את ההסמכה הזו מכיוון שהיא תומכת בפרויקטים רבים של COVID-19 על ידי שמירה על אספקה ​​בלתי פוסקת ברמת 100% של טכנולוגיות איסוף דגימות חדשניות מתוצרת ארצות הברית.

"לחברה שלנו יש תקן ISO והיא תמשיך להשתמש בו בכל התהליכים ובתכנון ופיתוח של מוצרים חדשים", הוסיף ג'רום דיוויד, סמנכ"ל המכירות והשיווק של Mawi. "הסמכת ה-ISO מבטיחה שהחברה שלנו עומדת בדרישות מנהל המזון והתרופות הפדרלי ומהווה את הצעד הגדול הראשון לעמידה בתקנים הרגולטוריים האירופיים (האיחוד האירופי) לקבלת אישור CE, שאנו מצפים לקבל עד הרבעון השני של 2022".מוצרים רבים דורשים סימון CE לפני שניתן למכור אותם באיחוד האירופי.

המשימה של Mawi היא לשמור על שלמות המדגם בטמפרטורת החדר מכל מקום בעולם, מה שמאפשר גיוון מדגם אמיתי בכל גיאוגרפיה או פלח אוכלוסייה. ב-Mawi, העתיד של הדגימה הביולוגית כבר כאן.

לקבלת מידע נוסף, בקרו www.mawidna.com.

ליצירת קשר

קשרי משקיעים

Jerome David, VP of Sales and Marketing
510-256-5186, [email protected]

קשרי מדיה

Susan Tellem, APR, RN, BSN
310-313-3444, [email protected]

מקור: Mawi DNA Technologies

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
12B SPORTS נבחרה לספונסרית הראשית של קבוצת המרוצים VR46 לעונתMotoGP 2026
12B SPORTS מודיעה על מינויה כנותנת החסות הראשית של קבוצת המרוצים Pertamina Enduro VR46 לעונת אליפות העולם MotoGP 2026

יום האידוי העולמי 2026: החלפה אחת - כולם מרוויחים
היום, משתמשי וייפ, מעשנים לשעבר ותומכי צמצום נזקים מציינים את יום האידוי העולמי 2026. הנושא השנה הוא מתג אחד - כולם מנצחים. זו לא סיסמה. זה מה שהנתונים מראים

שני מלכים בבליים, פקיד מכס מצרי ואוצר קורסיקני מובילים את מכירת העתיקות והאמנות העתיקה של TimeLine ב-2 ביוני
ביום הראשון תהיה מכירת הדגל עם קטלוג מודפס ייעודי; המפגשים בין ה-3 ל-8 ביוני יהיו מקוונים בלבד; מטבעות, משקולות, אסימונים ומדליות יוצגו ב-9-10 ביוני.

פרק חדש מתפתח ביחסי פקיסטן-סין
משרד ההסברה והשידור הפקיסטני (MoIB) אחראי על קידום וניהול הנרטיב הרשמי סביב ביקורו של ראש ממשלת פקיסטן שהבז שריף בסין, בציון 75 שנה לכינון היחסים הדיפלומטיים.

ExaGrid זכתה בחמישה פרסי תעשייה בטקס פרסי מחשוב הרשת לשנת 2026
ExaGrid זכתה בתואר 'חברת השנה' זו השנה השביעית ברציפות

Credo משלימה את רכישת DustPhotonics
החברה מרחיבה את תיק פתרונות הקישוריות האופטית שלה כך שיכלול מעגלים משולבים פוטוניים מבוססי פוטוניקה סיליקונית

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-29 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – ALDX

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-29 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – ALDX

Framery מכריזה על קו מוצרים חדש של Gradus™ המיועד לשווקים בארה"ב ובקנדה
חברת Framery חשפה היום את Gradus, סדרה חדשה של תאי משרד חכמים שנבנו במיוחד עבור ארה"ב וקנדה. הסדרה תושק רשמית ב-NeoCon ב-8 ביוני. סדרת Gradus, הכוללת שלושה דגמים חדשים, תימכר בארה"ב ובקנדה ותורכב בארה"ב.

סטונשילד קפיטל סוגרת את Opportunity Fund IV שזכתה לרישום יתר בסכום תקרה קשיחה של 1.5 מיליארד אירו
סטונשילד קפיטל (Stoneshield Capital ), חברת השקעות אירופאית מובילה המתמקדת בבנייה והרחבת פלטפורמות בשוק נכסי הנדל"ן, הודיעה היום על הסגירה הסופית של Stoneshield Opportunity Fund IV, עם התקרה הקשיחה שלה שעומדת על 1.5 מיליארד אירו בהתחייבויות הון כוללות, לא כולל השקעות משותפות, ועברה את היעד המקורי של 1.0 מיליארד אירו.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI