דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Pluribus Networks ו-Tech Data מכריזים על שותפות לאזור אסיה פסיפיק ויפן
Pluribus Networks ו-Tech Data מכריזים על שותפות לאזור אסיה פסיפיק ויפן
חיים נוי 06/05/22 |  צפיות: 751

Pluribus Networks ו-Tech Data מכריזים על שותפות לאזור אסיה פסיפיק ויפן

השותפות שמה לה למטרה להאיץ את מסעות ההמרה הדיגיטלית והרשת של הלקוחות תוך מינוף הפתרון הייחודי Unified Cloud Fabric של Pluribus

סינגפור וסנטה קלרה, קליפורניה, ארה"ב, 4 במאי 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

Tech Data, חברת בת של TD SYNNEX, ו-Pluribus Networks הכריזו על שותפות חדשה שתמנף את חזון רשת העננים האחודה הייחודי של Pluribus Networks ואת הפתרון Unified Cloud Fabric™ שלהם כדי להאיץ את מסע ההמרה הדיגיטלית והרשת עבור לקוחות ברחבי אסיה פסיפיק ובאזור יפן.

"כששוק הדאטה סנטר של אזור אסיה פסיפיק מתוכנן לצמוח בקצב ממוצע שנתי של 6.3% במהלך 2022-2027, עם השקעות בסך של 94 מיליארד דולר עד 2027 1, שותפות זו עם Pluribus Networks מתוזמנת ומשלימה באופן מושלם את סל פתרונות תשתית הדאטה סנטר העשיר שלנו", שיתף אנאנד צ'קרווארתי, מנהל פיתוח עסקי לרשתות, Tech Data אסיה פסיפיק ויפן. "אנו גאים להציג את הפתרון Unified Cloud Fabric של Pluribus Networks ואת מערכת ההפעלה לרשתות Netvisor ONE, שאנו צופים שיהיו משני משחק עבור לקוחות ושותפים של תשתית הדאטה סנטר שלנו."

"אנו שמחים לקבל בברכה את Tech Data לתוכנית Pluribus Partners First כמפיצה ולנצל את טווח ההגעה העצום של Tech Data ברחבי קהילת שותפי הערוצים של אזור אסיה פסיפיק ויפן, תוך כדי השלמה של פורטפוליו הפתרונות הקיימים שלהם", אמר ניטין אצ'ראיקר, מנהל מכירות אזור אסיה פסיפיק, Pluribus Networks. "שתי החברות מאמינות בגידול והצמחה של טכנולוגיות משנות טכנולוגיה, כמו גם בצורך לפשט את היציאה לשוק עבור כל שותפי הערוצים באזור".

היתרונות של שותפות חדשה זו כוללים:

*זמן הגעה מהיר יותר לשוק והצעות תשתית מרכזיות נתונים מועשרות לכל שותפי הערוצים

*גישה נוחה לפתרונות הרשת הייחודיים של Pluribus Network

*שירותים בעלי ערך מוסף כגון תמיכה לפני ואחרי המכירה לשותפים וללקוחות

הפתרון Pluribus Unified Cloud Fabric הוא מארג דאטה סנטרים מהדור הבא המאחד וממכן רשתות ואבטחה מבוזרת על פני מתגים ושרתים, שכבות רשת בסיס ורשת וירטואלית ודאטה סנטרים מבוזרים בענן. בהתבסס על עקרונות הרשת הפתוחה, המארג הממוכן של SDN מקטין את המספר של משימות תפעול הרשת בסדר גודל משמעותי, מחזק את אבטחת הדאטה סנטר עם מיקרו פילוח ומאפשר נראות רחבה של הרשת, והכל בעלות הבעלות הכוללת הנמוכה ביותר.

לקבלת מידע נוסף על Unified Cloud Fabric, בקרו בכתובתhttps://pluribusnetworks.com/products/unified-cloud-fabric/.

לקבלת מידע נוסף על הצעות מרכז הנתונים המודרני של Tech Data, בקרו בכתובת:

https://asia.techdata.com/solutions/data-center-solutions/

1Ariston Advisory & Intelligence, APAC Data Center Market – Industry Outlook & Forecast 2022-  2027, January 2022

אודות Tech Data

Tech Data, חברת בת של TD SYNNEX (NYSE: SNX), היא מפיצה עולמית מובילה ואגרגטור פתרונות עבור האדו סיסטם של ה-IT. אנחנו שותפים חדשניים שעוזרים ליותר מ-150,000 לקוחות ביותר מ-100 מדינות להוציא את מרב הערך מהשקעות בטכנולוגיה, להפגין תוצאות עסקיות ולפתח הזדמנויות צמיחה. 22,000 עמיתים לעבודה של TD SYNNEX, עם מטות בקלירווטר, פלורידה ובפרימונט, קליפורניה, מסורים לאיחוד מוצרי IT, שירותים ופתרונות משכנעים מיותר מ-1,500 ספקי טכנולוגיה מהטובים מסוגם. פורטפוליו הקצה עד לענן שלנו מעוגן בכמה ממגזרי הטכנולוגיה בעלי הצמיחה הגבוהה ביותר, כולל מחשוב ענן, אבטחת סייבר, ביג דאטה/אנליטיקה, אינטרנט של הדברים, ניידות וכל דבר כשירות. TD SYNNEX מחויבת לשרת לקוחות וקהילות, ואנו מאמינים שיש לנו השפעה חיובית על האנשים שלנו ועל הפלנטה שלנו, ועם פעילות שמכוונת לפעול כאזרח תאגידי מכובד. אנו שואפים להיות מעסיק מגוון ומכיל של בחירה של כישרונות ברחבי המערכת האקולוגית של IT. לקבלת מידע נוסף, בקרו בכתובת www.TDSYNNEX.com או עקבו אחרינו בטוויטר, בלינקדאין, בפייסבוק ובאינסטגרם.

אודות Pluribus Networks

Pluribus Networks, חברת רשת הענן האחודה, מספקת פתרונות המבוססים על עקרונות הרשת הפתוחה ומיכון SDN מבוזר ללא בקרה. מערכת ההפעלה Netvisor® ONE המבוססת על לינוקס והתוכנה Unified Cloud Fabric™ נבנו במטרה לספק רשת ענן ממוכנת ומפושטת באופן קיצוני במיוחד עם כלכלה מעולה על ידי מינוף מתגי קופסה לבנה משותפי רשת פתוחה כמו גם סדרת מתגי Freedom™ של Pluribus עצמה. Unified Cloud Fabric מותאם לספקי מארג רשת ענן מודרניים על פני עננים מבוזרים ואתרי דאטה סנטר עם שירותים עשירים, פעולות ממוכנות, אבטחה פנימית ונראות וללא נקודת כשל אחת. Pluribus נפרסת בידי מאות לקוחות, כולל יותר מ-100 מפעילי רשתות סלולריות ברמה אחת, וברשתות למשימות קריטיות ברחבי העולם. בקרו ב- Pluribus Networks כדי לקבל מידע נוסף.

לפרטים נוספים:

Jason Loo

Tech Data Asia Pacific & Japan

[email protected]

Andy Meltzer

Guyer Group for Pluribus Networks

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת EBC Financial Group נבחרה לספקית ה-CFD הטובה ביותר בעולם בטקס Global Forex Awards 2026
הפרס מאשרר מחדש את מחויבותה של EBC Financial Group לאחריות רגולטורית ולביצוע עקבי עבור לקוחות הפועלים בשווקים המתאפיינים בקצב שינויים מהיר

ARGUS Z3 הושק: מכשיר הפוד הידידותי ביותר למשתמש של VOOPOO, המופעל על ידי Multi-Ohm הראשון בתעשייה
חברת VOOPOO גאה להכריז שהשיקה ב-18 בספטמבר את ה-ARGUS Z3 – התוספת החדשה ביותר לסדרת הדגל ARGUS. מדובר במערכת פוד יעילה וידידותית למשתמשים מתחילים, המציעה טכנולוגיה ברמת דגל במבנה קל-משקל להפליא.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי Aardvark Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AARD

ברית OMP ו-PwC מעבירות יצרני תהליכים מתכנון שרשרת אספקה ​​מבודדת להחלטות מאוחדות
חברת התרופות המתמחה medac העבירה את המתכננים שלה לעבודה עם תוכנית ביקוש אחודה. PwC ו-medac יציגו את תהליך ההטמעה ואת הצעדים הבאים בכנס של חברת OMP בסינגפור, ב-15 באוקטובר 2026.

DALI Alliance מכריז על הכנס הגלובלי הראשון אי פעם DALI 27 שילווה גם בתערוכה
מפגש הפסגה והתערוכה בינלאומיים החדשים יאחדו את האקוסיטסם הגלובלי של DALI ויחגגו מצוינות באמצעות 2027 DALI Lighting Awards

רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על הגשת תביעה ייצוגית בשם רוכשי ניירות ערך של חברת Baidu, Inc. (נאסד"ק: BIDU) בין התאריכים 18 בנובמבר 2025 עד 17 באוגוסט 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת התביעה הייצוגית").

CGTN: כיצד דיפלומטיה ברמת ראשי המדינה מנווטת את יחסי סין-ארה"ב לעבר יציבות
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק בביקור המדינה הקרוב של נשיא סין, שי ג'ינפינג, בארצות הברית. המאמר, המדגיש את ההגדרה המחודשת של יחסי סין-ארה"ב כפי שנקבעה על ידי שני המנהיגים בחודש מאי, מציין כי הדיפלומטיה ברמת ראשי המדינות שימשה מאז ומתמיד כ"עוגן" של היחסים; היא ממלאת תפקיד מכוון ואסטרטגי שאין לו תחליף, ומספקת ערובות אסטרטגיות חשובות לשיפור ופיתוח הקשרים הדו-צדדיים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי Alibaba Group Holding Limited לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – BABA

Mavenir ו-Neysa משתפות פעולה כדי להביא תשתית מבוססת בינה מלאכותית למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים
הפתרון המשולב מחבר את פלטפורמת הבינה המלאכותית המשולבת של Mavenir עם ענן הבינה המלאכותית של Neysa כדי לספק למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים נתיב ריבוני מוכן לייצור לבנייה, פריסה והפקת רווחים מבינה מלאכותית

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI