דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Nyxoah מדווחת על תוצאות כספיות ותפעוליות לרבעון הראשון של 2022
Nyxoah מדווחת על תוצאות כספיות ותפעוליות לרבעון הראשון של 2022
חיים נוי 10/05/22 |  צפיות: 478

Nyxoah מדווחת על תוצאות כספיות ותפעוליות לרבעון הראשון של 2022

מון-סן-גיבר, בלגיה, 9 במאי 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

Nyxoah SA(נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH) חברת טכנולוגיות רפואיות שמתמקדת בפיתוח ומסחור של פתרונות ושירותים חדשניים לדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), דיווחה היום על תוצאות כספיות ותפעוליות לרבעון הראשון של 2022.

דגשים פיננסיים ותפעוליים לרבעון הראשון של 2022

*הכנסות מניבות של 660,000 אירו ממסחורGenio®באירופה, בעיקר בגרמניה, המייצג צמיחה שנתית של יותר מפי שלושה וחצי והיא יותר מכפולה ממה שהושג ברבעון הרביעי של 2021.

*סיימה את הרבעון הראשון עם 15 אתרי השתלה פעילים בגרמניה, המייצגים צמיחה של 25% לעומת הרבעון הרביעי של 2021; Nyxoah מצפה להוסיף 10 אתרים נוספים עד סוף הרבעון השלישי של 2022, מה שיביא את סך הכול ל-25 אתרי השתלה פעילים ויניע את האצת המכירות הרבעונית ואת הובלת השוק בגרמניה עד סוף 2022.

*השלימה את המטופלים המסחריים הראשונים ב- Complete Concentric Collapse (CCC) בגרמניה.

*רישום מטופלים חודשי מואץ במחקר DREAM U.S. IDEוממשיכה לצפות שהשתלים יושלמו ברבעון השני של 2022.

*ה-FDA האמריקני אישר את בקשתה של Nyxoah להפחית את גודל המדגם ב- DREAM ל -115 חולים מה-134 המקורי, המונעים על ידי נתונים חדשים וטובים ממחקר BETTER SLEEP; מלבד גודל המדגם המעודכן, כל פרמטרי המחקר האחרים, כולל יעדי ביצועים, עוצמה סטטיסטית ורמת מובהקות, נשארים זהים למחקר שאושר במקור.

*מינתה את ריימונד כהן, מנכ"ל וחבר דירקטוריון של Axonics, Inc.ווירג'יניה קירבי, מנכ"לית ב- Discovery Launchpadבמשרד למסחור הטכנולוגי של אוניברסיטת מינסוטה, למינוי לדירקטוריון, עד לאישור אסיפת בעלי המניות השנתית ב-8 ביוני 2022; דון דיו וג'ן ג'נסן פורשים, שומרים על המספר הכולל של חברי הדירקטוריון בשמונה.

"אני מרוצה מאוד מתוצאות הרבעון הראשון שלנו ומביצוע חזק שהביא להאצה במכירות ובשתלי DREAM ככל שאנו מתקדמים לעבר השגת כל סדרי העדיפויות האסטרטגיים שלנו לשנת 2022 ומעבר לה", אמר אוליבייה טילמן, מנכ"ל Nyxoah. "בצד המסחרי, ההכנסות של 660,000 אירו שנבעו ברבעון הראשון היו בערך שוות לביצועי ההכנסות משלושת הרבעונים הקודמים ביחד. כעת יש לנו 15 אתרי השתלה פעילים בגרמניה, ונמשיך להוסיף עוד 10 אתרים עד סוף הרבעון השלישי. צמיחה זו מאמתת את אסטרטגיית "הולך עמוק" הממוקדת במטופלים של פיתוח מרכזי מצוינות כאשר אנו מגבירים את חדירת הטיפול בכל אחד מהאתרים הללו. התרגשנו גם להשתיל את חולי ה-CCC המסחריים הראשונים שלנו בגרמניה, ואנו מצפים להמשך האצה בשתלי CCC בעקבות התגובה החיובית למצגת נתוני BETTER SLEEPשלנו בקונגרס השינה העולמי ברומא, שם אירחנו 55 מובילי דעה מרכזיים במהלך הסימפוזיון שלפני הקונגרס".

מר טילמן המשיך, "אנו מרוצים גם מההאצה בקצב השתלים במחקר המרכזי של DREAM בארה"ב, בהתחשב בשיעורי ההשתלה השבועיים האחרונים, אשר עלו משמעותית בחודש האחרון. אנו מאמינים שיש לנו מספיק חולים שנרשמו כדי להשלים את המחקר עד סוף הרבעון השני של 2022, במיוחד לאור אישור ה-FDA להפחית את גודל המדגם ל -115 חולים. אנו גם ממשיכים בדיאלוג שלנו עם ה-FDA בנוגע להגשת ה-IDE שלנו לניסוי ACCCESS עבור חולי CCC בארה"ב, ואנו מצפים להשתיל את המטופל הראשון שלנו לפני סוף השנה".

"לבסוף, אני נרגש להודיע על מועמדותם של ריי כהן וג'יני קירבי למינוי לדירקטוריון. הם יביאו שפע של ידע שיועיל ל- Nyxoah כפי שאנו משלימים DREAM, מתכוננים להשקה שלנו בארה"ב, ונקדם את הצינור שלנו. אני מצפה לעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם שניהם", סיכם מר טילמן.

הכנסה

ההכנסות הסתכמו ב-660,000 אירו ברבעון הראשון שהסתיים ב-31 במרץ 2022, בהשוואה ל-185,000 אירו ברבעון הראשון שהסתיים ב-31 במרץ 2021. הגידול בהכנסות מיוחס למסחור החברה של מערכת Genio®, בעיקר בגרמניה.

עלות הסחורה שנמכרה

עלות הסחורה שנמכרה הייתה 289,000 אירו בשלושת החודשים שהסתיימו ב-31 במרץ 2022, המייצגים רווח גולמי של 371,000 אירו, או שולי רווח גולמי של 56.2%.

הוצאות מחקר ופיתוח

הוצאות המחקר והפיתוח הסתכמו ב-3.6 מיליון אירו בשלושת החודשים שהסתיימו ב-31 במרץ 2022, לעומת 3.1 מיליון אירו בתקופה המקבילה אשתקד, המשקפות את השקעות החברה בפיתוח גרסאות הדור הבא של מערכת Genio® וכן במחקרים קליניים שוטפים, ובראשם DREAM בארה"ב.

הוצאות מכירה, כלליות ומנהליות

ההוצאות הכלליות והמנהליות עלו ל-4.2 מיליון אירו ברבעון הראשון של 2022, לעומת 2.4 מיליון אירו ברבעון הראשון של 2021. הדבר נבע בעיקר מהגברת המאמצים המסחריים בגרמניה ובשווקים אירופיים אחרים, וכן מהשקעות בתשתיות התאגידיות של Nyxoah. החברה מצפה להמשיך להוסיף צוות עובדים ברחבי הארגון לקראת ההשקה המסחרית בארה"ב.

הפסד תפעולי

ההפסד התפעולי הכולל ברבעון הראשון של שנת 2022 הסתכם ב-7.3 מיליון אירו לעומת 5.3 מיליון אירו ברבעון הראשון של 2021, בהשפעת ההאצה בהוצאות המו"פ שלנו, כמו גם בפעילות המסחרית והקלינית השוטפת. Nyxoah מימשה הפסד נקי של 6.7 מיליון אירו ברבעון שהסתיים ב-31 במרץ 2022, בהשוואה להפסד נקי של 5.7 מיליון אירו ברבעון שהסתיים ב-31 במרץ 2021.

פוזיציית מזומנים

נכון ל-31 במרץ 2022, המזומנים והנכסים הפיננסיים הסתכמו ב-31 במרץ 2022 ב-127.8 מיליון אירו, בהשוואה ל-135.5 מיליון אירו ב-31 בדצמבר 2021. סך שריפת המזומנים הסתכם בכ-2.6 מיליון אירו בחודש במהלך הרבעון הראשון של 2022. Nyxoah צופה כי שריפת המזומנים החודשית תגדל מעט ככל שהשנה תתקדם כדי להסביר את תחילת ניסוי ACCCESS IDE בארה"ב, ומצב המזומנים הנוכחית מספקת נזילות רבה כדי להגיע למסחור בארה"ב בשנת 2024.

דוח הרבעון הראשון 2022

הדו"ח הכספי של Nyxoah לרבעון הראשון של 2022, הכולל פרטים על התוצאות המאוחדות המבוקרות, זמין בדף המשקיעים של אתר האינטרנט של Nyxoah (https://investors.nyxoah.com/financials).

שיחת ועידה ומצגת שידור אינטרנט

Nyxoah תקיים שיחת ועידה שתהיה פתוחה לציבור מחר, 10 במאי 2022, בשעה 14:00 CET / 8:00 בבוקר ET, אשר גם יהיה משודר באינטרנט. כדי להשתתף בשיחת הוועידה, יש לחייג את אחד מהמספרים הבאים:

מזהה ועידה: 8444917

ארה"ב: (844) 260-3718

בלגיה: 0800 73264

בינלאומי:(929) 517-0938

מפגש של שאלות ותשובות יעקוב אחר הצגת התוצאות. כדי לגשת לשידור החי, עברו אל https://investors.nyxoah.com/events. שידור האינטרנט המאוחסן בארכיון יהיה זמין להפעלה חוזרת זמן קצר לאחר סיום השיחה. 

אודות Nyxoah

Nyxoah היא חברת טכנולוגיות בריאות שמתמקדת בפיתוח ומסחור של פתרונות ושירותים חדשניים למצבי הפרעות נשימה בשינה (OSA). הפתרון המוביל של Nyxoah הוא המערכת Genio®, טיפול על ידי גירוי של העצב התת לשוני ללא עופרת וללא סוללות שמתמקד במשתמש ב-OSA, מצב הפרעות הנשימה בשינה הנפוץ ביותר בעולם שקשור לסכנת מוות מוגברת ותחלואה נלווית כולל מחלות לב וכלי דם, דיכאון ושבץ. Nyxoah מונעת על ידי החזון כי חולי OSA צריכים ליהנות מלילות נינוחים ולהרגיש שניתן לחיות את חייהם במלואם.

לאחר השלמתו המוצלחת של מחקר BLAST OSA, מערכת Genio® קיבלה את סימן תו התקן CE האירופי שלה בשנת 2019. ניקסואה השלימה שתי הנפקות מוצלחות: ביורונקסט בריסל בספטמבר 2020 ובנאסד"ק ביולי 2021. בעקבות התוצאות החיוביות של מחקר BETTER SLEEP, Nyxoah קיבלה אישור CE Mark לטיפול בחולי קריסה קונצנטרית מלאה (CCC), כיום בטיפול של המתחרים. בנוסף, החברה עורכת כעת את המחקר המרכזי DREAM IDE לאישור ה-FDA ומסחור בארה"ב.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר http://www.nyxoah.com/.

אזהרה - סימן CE מאז 2019. מכשיר ניסיוני בארצות הברית. מוגבל בחוק הפדרלי לשימוש ניסיוני בארצות הברית.

ליצירת קשר:

Nyxoah
Loic Moreau, Chief Financial Officer
[email protected]
+32 473 33 19 80

Jeremy Feffer, VP IR and Corporate Communications
[email protected]

+1 917 749 1494


קובץ מצורף:

· ENGLISH_Q1 2022 Earnings PR - FINAL

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת EBC Financial Group נבחרה לספקית ה-CFD הטובה ביותר בעולם בטקס Global Forex Awards 2026
הפרס מאשרר מחדש את מחויבותה של EBC Financial Group לאחריות רגולטורית ולביצוע עקבי עבור לקוחות הפועלים בשווקים המתאפיינים בקצב שינויים מהיר

ARGUS Z3 הושק: מכשיר הפוד הידידותי ביותר למשתמש של VOOPOO, המופעל על ידי Multi-Ohm הראשון בתעשייה
חברת VOOPOO גאה להכריז שהשיקה ב-18 בספטמבר את ה-ARGUS Z3 – התוספת החדשה ביותר לסדרת הדגל ARGUS. מדובר במערכת פוד יעילה וידידותית למשתמשים מתחילים, המציעה טכנולוגיה ברמת דגל במבנה קל-משקל להפליא.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי Aardvark Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AARD

ברית OMP ו-PwC מעבירות יצרני תהליכים מתכנון שרשרת אספקה ​​מבודדת להחלטות מאוחדות
חברת התרופות המתמחה medac העבירה את המתכננים שלה לעבודה עם תוכנית ביקוש אחודה. PwC ו-medac יציגו את תהליך ההטמעה ואת הצעדים הבאים בכנס של חברת OMP בסינגפור, ב-15 באוקטובר 2026.

DALI Alliance מכריז על הכנס הגלובלי הראשון אי פעם DALI 27 שילווה גם בתערוכה
מפגש הפסגה והתערוכה בינלאומיים החדשים יאחדו את האקוסיטסם הגלובלי של DALI ויחגגו מצוינות באמצעות 2027 DALI Lighting Awards

רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על הגשת תביעה ייצוגית בשם רוכשי ניירות ערך של חברת Baidu, Inc. (נאסד"ק: BIDU) בין התאריכים 18 בנובמבר 2025 עד 17 באוגוסט 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת התביעה הייצוגית").

CGTN: כיצד דיפלומטיה ברמת ראשי המדינה מנווטת את יחסי סין-ארה"ב לעבר יציבות
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק בביקור המדינה הקרוב של נשיא סין, שי ג'ינפינג, בארצות הברית. המאמר, המדגיש את ההגדרה המחודשת של יחסי סין-ארה"ב כפי שנקבעה על ידי שני המנהיגים בחודש מאי, מציין כי הדיפלומטיה ברמת ראשי המדינות שימשה מאז ומתמיד כ"עוגן" של היחסים; היא ממלאת תפקיד מכוון ואסטרטגי שאין לו תחליף, ומספקת ערובות אסטרטגיות חשובות לשיפור ופיתוח הקשרים הדו-צדדיים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי Alibaba Group Holding Limited לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – BABA

Mavenir ו-Neysa משתפות פעולה כדי להביא תשתית מבוססת בינה מלאכותית למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים
הפתרון המשולב מחבר את פלטפורמת הבינה המלאכותית המשולבת של Mavenir עם ענן הבינה המלאכותית של Neysa כדי לספק למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים נתיב ריבוני מוכן לייצור לבנייה, פריסה והפקת רווחים מבינה מלאכותית

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI