דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים RCSI בחריין ממשיכה לעמוד בסטנדרטים העולמיים לחינוך בתחום הבריאות ולתמוך בפיתוח תוכניות בריאות לאומיות במדינות המפרץ
RCSI בחריין ממשיכה לעמוד בסטנדרטים העולמיים לחינוך בתחום הבריאות ולתמוך בפיתוח תוכניות בריאות לאומיות במדינות המפרץ
חיים נוי 10/05/22 |  צפיות: 692

RCSI בחריין ממשיכה לעמוד בסטנדרטים העולמיים לחינוך בתחום הבריאות ולתמוך בפיתוח תוכניות בריאות לאומיות במדינות המפרץ

בחריין, מנאמה, 10 במאי 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

בהתאם לסטנדרטים העולמיים של חינוך רפואי איכותי, המכללה המלכותית למנתחים באירלנד – האוניברסיטה הרפואית של בחריין (RCSI בחריין) קיבלה הסמכה מחודשת מהמועצה הרפואית של אירלנד (IMC) לתוכנית הרפואה לתואר ראשון שלה בשנת 2021, ואישור מחדש מהרשות לאיכות החינוך וההכשרה של בחריין (BQA) עבור תואר ראשון בסיעוד ותואר שני בתוכניות סיעוד בשנת 2022. תוכנית הרפואה לתואר ראשון מוכרת על ידי IMC מאז 2014 ובית הספר לרפואה של בחריין RCSI נכלל במדריך העולמי של בתי הספר לרפואה ורשום על ידי האיגוד הבינלאומי של אוניברסיטאות העולם על ידי אונסק"ו.

כדי לבצע את תהליך ההסמכה מחדש, צוות המבקרים של IMC בראשות חברת המועצה הרפואית, פרופסור מרי אוסליבן, דיקנית אוניברסיטת לימריק, אירלנד, המורכב מחברי מועצה וחברים חיצוניים, נפגש עם צוות ההנהלה המנהלית של RCSI בחריין, צוות בית הספר לרפואה, מועצת הסטודנטים של האוניברסיטה, סטודנטים מכל קבוצות השנה ומתמחים ב- RCSI בחריין. זאת כדי לבצע את ההסמכה של תוכנית הרפואה לתואר ראשון בהתאם למסגרת "הסטנדרטים העולמיים לשיפור האיכות בחינוך הרפואי" של הפדרציה העולמית (WFME). קרן המטבע הבינלאומית פרסמה חידוש של חמש שנים של ההסמכה של תוכנית הרפואה לתואר ראשון, אשר תקפה עד נובמבר 2026.

פאנל הביקורת של ה-BQA בראשות פרופ' אריקה סירש, דיקנית בפועל של הפקולטה למדעי הסיעוד באוניברסיטה הפילוסופית-תיאולוגית של ולנדר, גרמניה, כלל שלושה אנשי מקצוע אזוריים ובינלאומיים בתחום הבריאות, בנוסף לחברי ה-BQA. הביקורת כללה פגישות עם צוות ההנהלה המנהלית של RCSI בחריין, צוות מבית הספר לסיעוד ומיילדות ובית הספר ללימודים ומחקר לתואר שני, צוותים ביחידות התמיכה של האוניברסיטה, כמו גם סטודנטים ובוגרים. RCSI בחריין קיבלה את החלטת האמון המלא מה-BQA והיא ממשיכה לשמור על מעמדה החוקי כפי שהוצב במסגרת ההסמכה הלאומית של בחריין (NQF) לתוכניות הסיעוד והתואר השני שלה בסיעוד.

שני הביקורים של IMC ו- BQA כללו מספר פגישות עם מובילי הכשרה של RCSI בחריין ומרצים קליניים ומורים, ועדות מייעצות לתוכניות ומעסיקים ממשרד הבריאות ובתי החולים השותפים של האוניברסיטה, כולל בית החולים האוניברסיטאי המלך חמד, בית החולים של חיל ההגנה של בחריין – השירותים הרפואיים המלכותיים, מתחם הרפואה סלמניה, בית החולים האמריקאי מיסיון, מרכזי בריאות מרובים ברחבי בחריין וקליבלנד קליניק באבו דאבי, איחוד האמירויות הערביות.

נשיא RCSI בחריין, פרופסור סאמר אוטום ציין כי "עם תקני ההסמכה שלנו ותוכנית הלימודים המפורסמת שלנו, בוגרי RCSI בחריין משיגים רמה של ידע וניסיון קליני כדי להתחרות על הזדמנויות קריירה מתגמלות ברחבי העולם, כמו גם תמיכה בפיתוח תוכניות בריאות לאומיות במדינות המפרץ".

אודות RCSI Bahrain

RCSI בחריין היא אוניברסיטה מכוננת של RCSI, שהוקמה בדבלין, אירלנד, בשנת 1784. RCSI בחריין, אוניברסיטה פרטית עצמאית, פתחה את שעריה לקבוצה של 28 סטודנטים לרפואה בשנת 2004. זהו מוסד ללא מטרות רווח למדעי הבריאות המתמקד בחינוך ובמחקר כדי להניע שינוי חיובי בכל תחומי בריאות האדם ברחבי העולם. כיום, הקמפוס שנבנה למטרה הוא ביתם של יותר מ-1300 סטודנטים ברחבי בתי הספר לרפואה; סיעוד ומיילדות ולימודים לתואר שני ומחקר.

לקבלת מידע נוסף, בקרו בכתובתwww.rcsi.com/bahrain

RCSI Bahrain Instagram

RCSI Bahrain Facebook

RCSI Bahrain LinkedIn

קבצים מצורפים

  • RCSI Bahrain Nursing Students SupportNational Vaccination Efforts for COVID-19
  • RCSI Bahrain Medicine Alumni Volunteer in aPaediatric Cancer Awareness event, in collaboration with GovernmentHospitals and local youth initiatives

ליצירת קשר:

Doaa Magdy

Royal College of Surgeons in Ireland - Medical University of Bahrain (RCSI Bahrain)

+97316660194 / +973 39929700

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת EBC Financial Group נבחרה לספקית ה-CFD הטובה ביותר בעולם בטקס Global Forex Awards 2026
הפרס מאשרר מחדש את מחויבותה של EBC Financial Group לאחריות רגולטורית ולביצוע עקבי עבור לקוחות הפועלים בשווקים המתאפיינים בקצב שינויים מהיר

ARGUS Z3 הושק: מכשיר הפוד הידידותי ביותר למשתמש של VOOPOO, המופעל על ידי Multi-Ohm הראשון בתעשייה
חברת VOOPOO גאה להכריז שהשיקה ב-18 בספטמבר את ה-ARGUS Z3 – התוספת החדשה ביותר לסדרת הדגל ARGUS. מדובר במערכת פוד יעילה וידידותית למשתמשים מתחילים, המציעה טכנולוגיה ברמת דגל במבנה קל-משקל להפליא.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי Aardvark Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AARD

ברית OMP ו-PwC מעבירות יצרני תהליכים מתכנון שרשרת אספקה ​​מבודדת להחלטות מאוחדות
חברת התרופות המתמחה medac העבירה את המתכננים שלה לעבודה עם תוכנית ביקוש אחודה. PwC ו-medac יציגו את תהליך ההטמעה ואת הצעדים הבאים בכנס של חברת OMP בסינגפור, ב-15 באוקטובר 2026.

DALI Alliance מכריז על הכנס הגלובלי הראשון אי פעם DALI 27 שילווה גם בתערוכה
מפגש הפסגה והתערוכה בינלאומיים החדשים יאחדו את האקוסיטסם הגלובלי של DALI ויחגגו מצוינות באמצעות 2027 DALI Lighting Awards

רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על הגשת תביעה ייצוגית בשם רוכשי ניירות ערך של חברת Baidu, Inc. (נאסד"ק: BIDU) בין התאריכים 18 בנובמבר 2025 עד 17 באוגוסט 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת התביעה הייצוגית").

CGTN: כיצד דיפלומטיה ברמת ראשי המדינה מנווטת את יחסי סין-ארה"ב לעבר יציבות
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק בביקור המדינה הקרוב של נשיא סין, שי ג'ינפינג, בארצות הברית. המאמר, המדגיש את ההגדרה המחודשת של יחסי סין-ארה"ב כפי שנקבעה על ידי שני המנהיגים בחודש מאי, מציין כי הדיפלומטיה ברמת ראשי המדינות שימשה מאז ומתמיד כ"עוגן" של היחסים; היא ממלאת תפקיד מכוון ואסטרטגי שאין לו תחליף, ומספקת ערובות אסטרטגיות חשובות לשיפור ופיתוח הקשרים הדו-צדדיים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי Alibaba Group Holding Limited לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – BABA

Mavenir ו-Neysa משתפות פעולה כדי להביא תשתית מבוססת בינה מלאכותית למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים
הפתרון המשולב מחבר את פלטפורמת הבינה המלאכותית המשולבת של Mavenir עם ענן הבינה המלאכותית של Neysa כדי לספק למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים נתיב ריבוני מוכן לייצור לבנייה, פריסה והפקת רווחים מבינה מלאכותית

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI