דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים 374Water תציג קלינטק ב-IFAT במינכן מה-30 במאי עד ה-3 ביוני 2022
374Water תציג קלינטק ב-IFAT במינכן מה-30 במאי עד ה-3 ביוני 2022
חיים נוי 13/05/22 |  צפיות: 786

374Water תציג קלינטק ב-IFAT במינכן מה-30 במאי עד ה-3 ביוני 2022

374Water תציג את טכנולוגיית AirSCWO™ שלה לטיפול בבוצת שפכים ופסולת תעשייתית מסוכנת ולא מסוכנת כחלק מההתרחבות הגלובלית שלה ברחבי בריטניה ואירופה

מינכן, גרמניה, 11 במאי 2022, (ACCESSWIRE):

374Water Inc.(OTCQB:SCWO), חברת קלינטק בעלת השפעה חברתית, תציג ותשתתף ב-Internationale Fachmesse für Abwassertechnik(IFAT)במינכן, יריד הסחר המוביל בעולם לניהול מים, ביוב, פסולת וחומרי גלם. מה-30 במאי עד ה-3 ביוני, במרכז Messe München במינכן, גרמניה, IFAT תציג את הטכנולוגיות הסביבתיות החדשניות ביותר בתעשיית השפכים וניהול הפסולת. 374Water מובילה ניהול פסולת בר-קיימא באמצעות מערכות ה-AirSCWO™ שלה, שהורסות תרכובות אורגניות ומספקות פתרון ירוק, ניתן להרחבה, לחיסול פסולת.

IFAT מחברת בין אנשי מקצוע בתעשייה כדי לשים דגש על מוצרים שונים להגנת הסביבה ולסילוק פסולת המופיעים מתוך המגזר. 374Water, המיוצגת על ידי ד"ר טלי חריף, מנהלת פיתוח עסקי בבריטניה ואירופה, תארח את המשתתפים בביתן B2.500. ד"ר חריף תראה כיצד מערכות AirSCWO™ מסלקות מגוון של פסולת כגון בוצת ביוב, פסולת ביולוגית, פסולת מזון, פסולת תעשייתית וכימיקלים כגון PFAS, ומייצרות משאבים הניתנים להשבה.

מערכת AirSCWO™ של 374Water רותמת את הכוח של חמצון מים סופר-קריטי כדי לחסל מעל 99.9% מהמוצקים והמזהמים מזרמי פסולת שונים תוך שימוש ב-Omniprocessor. היחידות הטרומיות, הקומפקטיות והמודולריות הן חסכוניות ומאפשרות פריסה קלה באתרים חדשים וקיימים לייצור פסולת. נכון לעכשיו, יחידה של טון אחד ליום פועלת באוניברסיטת דיוק בצפון קרוליינה, ארצות הברית, והיחידה המסחרית הראשונה של החברה בנפח עבודה של שישה טון ליום נרכשה לאחרונה על ידי מחלקת התברואה של מחוז אורנג' בפאונטיין ואלי, קליפורניה, ארצות הברית.

"כאשר עסקים וגופי שלטון מקומי ברחבי העולם רוצים לעדכן את תשתית הטיפול בפסולת שלהם, הכרחי שהם יאמצו טכנולוגיות ירוקות חדשות שיכולות למקד ולחסל מזהמים מתפתחים המאיימים על בריאות הציבור", אמר קובי נגר, יו"ר ומנכ"ל 374Water. "אנו מחכים להצגת הפתרון שלנו בתערוכת IFAT השנה עם היתרונות של הרחבת יכולות ניהול בר-קיימא של פסולת".

ההתרחבות הגלובלית של 374Water מלווה את התחזקות תקנות הטיפול בפסולת וכימיקלים הממשלתיות ברחבי העולם. הולנד, גרמניה, נורבגיה, דנמרק ושוודיה מציעות ליישם הגבלות רחבות יותר על השימוש ב-PFAS בשנה הבאה. הנציבות האירופית הכריזה לאחרונה על רפורמות ב-REACH שצפויות לשנות באופן מהותי את הכללים הנוכחיים להגבלות והרשאות REACH. בנוסף, האיחוד האירופי השיק מחקר ב-2020 כדי להעריך את הקריטריונים להתפתחות של האפקטיביות, היעילות, הרלוונטיות, הקוהרנטיות והערך המוסף של הוראת האיחוד האירופי לגבי טיפול בבוצת הביוב בכל מדינות האיחוד האירופי. תוצאות ההערכה ישפיעו על החלטת הנציבות בדבר הצורך להתקדם בהערכת השפעה להצעה לתיקון ההנחיה, כפי שמתואר בתוכנית הפעולה החדשה לכלכלה מעגלית. מוקדם יותר השנה הודיעה 374Water על התרחבותה לישראל עם חברת בת חדשה, 374Water Sustainability Israel LTD.

374Water מצפה ל- IFAT מינכן כאשר החברה ממשיכה בהתרחבותה בבריטניה ובאירופה. לקבלת מידע נוסף על הכנס, בקרו בכתובת IFAT.de. למידע נוסף על 374 Water, בקרו בכתובת 374water.com.

אודות 374Water

374Water היא חברת קלינטק בעלת השפעה חברתית שבסיסה בארצות הברית, שהמשימה שלה היא לשמור על סביבה נקייה ובריאה ומקיימת חיים. אנו חלוצים בעידן חדש של ניהול פסולת בר קיימא התומך בכלכלה מעגלית ומאפשר לארגונים להשיג את יעדי הקיימות שלהם.

https://www.374water.com/

למידע נוסף:

374 Water:

Richard Davis

(786) 412-7015

[email protected]

קשרי משקיעים

Hayden IR:

James Carbonara

(646)-755-7412

[email protected]

קשרי מדיה

FischTank PR:

[email protected]

מקור: 374Water, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מחר המועד האחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד MNDY: רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד את משקיעי monday.com Ltd לקבל ייעוץ
מחר המועד האחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד MNDY: רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד את משקיעי monday.com Ltd לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-11 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך – MNDY

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ODDITY: רוזן, יועץ למשקיעים מוכר, מעודד את משקיעי ODDITY Tech Ltd לקבל ייעוץ
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ODDITY: רוזן, יועץ למשקיעים מוכר, מעודד את משקיעי ODDITY Tech Ltd לקבל ייעוץ לפני המועד החשוב ב-11 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך - ODD

מועד אחרון חשוב לתביעה נגד IT: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד את משקיעי Gartner, Inc. לקבל ייעוץ
מועד אחרון חשוב לתביעה נגד IT: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד את משקיעי Gartner, Inc. לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב של 18 במאי, בתביעה ייצוגית בניירות ערך – IT

ריסקיפייד תשתתף בכנס המפגשים האישיים השנתי ה-21 של Needham בתחום הטכנולוגיה, המדיה והצרכנות
ריסקיפייד Riskified Ltd.‎ ‏(NYSE: RSKD), מובילה בתחום מניעת ההונאות והמודיעין לניהול סיכונים במסחר אלקטרוני, הודיעה היום כי צוות ההנהלה שלה ישתתף באופן וירטואלי בכנס המפגשים האישיים השנתי ה-21 של Needham בתחום הטכנולוגיה, המדיה והצרכנות, שייערך ביום חמישי, 14 במאי 2026.

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד ALIGHT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד ALIGHT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר, מעודד את משקיעי Alight, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-15 במאי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – ALIT

Jefferies השיקה את "מגמות משתנות: תפקידה של ישראל כבירה הפיננסית במזרח התיכון המתפתח"
Jefferies השיקה את "מגמות משתנות: תפקידה של ישראל כבירה הפיננסית במזרח התיכון המתפתח", דו"ח מקיף אשר נותן דגש על הגמישות בשוק ההון הישראלי ועל עוצמתה של האקוסיסטמה הטכנית בשינוי החל באזור

Bitget משיקה את הקמפיין "סיפורי מעריצים: UEX דרך העיניים שלכם" עם מאגר פרסים בהיקף של 100,000 יחידות USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה קמפיין קהילה חדש, Bitget Fan Story: UEX Through Your Eyes, המזמין משתמשים שזכאים לכך מכל העולם לשתף את המסע שלהם ב-Bitget ברשתות החברתיות לקבלת הזדמנות לתבוע חלק מקרן הפרסים בהיקף של עד 100,000 יחידות USDT, יחד עם מזכרות בלעדיות של Bitget Fan Club.

TruMerit ו-Creditera מנפיקות אישורים דיגיטליים ראשונים הניתנים לאימות עבור אנשי מקצוע בתחום הבריאות ברחבי העולם
TruMerit, חברה מובילה עולמית בפיתוח כוח אדם בתחום הבריאות ואימות הסמכות, הודיעה היום כי הנפיקה את אישוריה הדיגיטליים הניתנים לאימות הראשונים לאנשי מקצוע בתחום הבריאות באמצעות שותפות חדשה עם Credivera, מה שמסמן צעד משמעותי קדימה באימות אישורים מאובטח ונייד עבור כוח אדם בתחום הבריאות העולמי.

CYNREN משיקה חברת ייעוץ מהדור הבא, המשרתת משרדים משפחתיים, קרנות ומשקיעים מוסדיים
החברה נוסדה על ידי שותפים לשעבר ב-KPMG וב-Citibank, בעלי ניסיון של עשרות שנים בליווי עסקים, קרנות ומשפחות

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti
Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם Afiniti, חברת ייעוץ עולמית לטרנספורמציה עסקית שמרכזה בבריטניה, המסייעת לארגונים ליישם ולהטמיע תוכניות שינוי מורכבות ולשמר אותן לאורך זמן.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI