דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Green Power Reserves הופכת לשותפת הון בפיתוח סוללות 99.8 מגה-וואט ב-Richborough Energy Park של Pacific Green
Green Power Reserves הופכת לשותפת הון בפיתוח סוללות 99.8 מגה-וואט ב-Richborough Energy Park של Pacific Green
חיים נוי 13/05/22 |  צפיות: 684

Green Power Reserves הופכת לשותפת הון בפיתוח סוללות 99.8 מגה-וואט ב-Richborough Energy Park של Pacific Green

דובר, דלאוור, 12 במאי 2022, (ACCESSWIRE) :

Pacific Green Technologies, Inc. מודיעה כי התקשרה בהסכם עם Green Power Reserves Limited (GPR), לפיו GPR ביצעה השקעת הון של 13 מיליון ליש"ט (16 מיליון דולר) עבור אחזקת מניות של 50%ב-Pacific Green Battery Energy Parks 1 Limited (PGBEP).

ההכנסות מההשקעה ישמשו להענקת מימון הון לבניית מערכת סוללות לאחסון אנרגיה (BESS) בנפח 99.8 מגה-וואט שהחברה מפתחת בקנט, אנגליה. כחלק מההשקעה, הסכים פאולו רבלי, מנכ"ל GPR, להצטרף לדירקטוריון של PGBEP וחברת הבת שלה, Richborough Energy Park Limited.

סקוט פולטר, מנכ"ל PGTK, הגיב: "פאולו הוא מנהל פורטפוליו ותיק שהיה חלוץ בתחום האנרגיה המתחדשת בבריטניה ובאירופה. אנו שמחים לקבל את GPR כשותפים בפיתוח של Richborough Energy Park".

פאולו הגיב: "שוק ה-BESS בבריטניה הוא מגזר שצומח במהירות בתמהיל האנרגיה המתחדשת, מציאת שותף המסוגל לספק פרויקטים בקנה מידה רשתי היה קריטי עבורנו. לאחר שראינו את המעבר המהיר של Pacific Green מספקית טכנולוגיה יחידה בתעשייה הימית למפתחת אנרגיה מתחדשת משולבת מלאה, אנו בטוחים ביכולות האספקה ​​של Pacific Green".

סקוט הוסיף, "אנו שמחים מאוד שהגענו לציון הדרך הזה עם Richborough Energy Park, כחלק מצינור ה-1.1 גיגה וואט שלPacific Greenבבריטניה. עם חיבור לרשת שיתבצע באמצע 2023, אני צופה עדכונים רבים נוספים עם ציוני דרך לאורך הפרויקט והכרזות על פרויקטים חדשים במהלך השבועות והחודשים הבאים".

אודות Pacific Green Technologies, Inc.

פסיפיק גרין טכנולוגיה Pacific Green Technologies Inc. מתמקדת במתן מענה לצורך של העולם באנרגיה יותר נקייה ובת קיימא. החברה מציעה פתרונות אנרגיה של BESS ואנרגיית שמש מרוכזת (CSP) ופוטו-וולטאית (PV) כהשלמה לחטיבות הטכנולוגיות לסביבות ימיות ובקרת הפליטות שלה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר של PGTK: www.pacificgreentechnologies.com.

אודות Green Power Reserves Limited:

GPR, בהובלת פאולו רבלי, היא משקיעה ייעודית המתמקדת באחסון סוללות בבריטניה. מר רבלי היה בעבר מנכ"ל מורגן סטנלי וכיום הוא דירקטור ב- Quainstone Limited.

ליצירת קשר:

Scott Poulter, Chairman & CEO
Pacific Green Technologies
T: +1 (302) 601-4659

מקור: Pacific Green Technologies, Inc .

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ניידות ארגונית דיגיטלית הופכת לנורמה ב-79% מהחברות, לפי Holafly for Business
במשך זמן רב, טיפול בעובדים בתחום נסיעות עסקים התמקד בדברים החיוניים הנראים לעין: טיסות שהוזמנו כהלכה, מלונות קרובים לפגישות, פוליסות ביטוח שהוגשו "למקרה הצורך". כל השאר נותר לנוסע לסדר בדרך.

U.S. Polo Assn חזרה כנותנת החסות הרשמית של הביגוד ותלבושות המשחק ב- 2026 Dubai Polo Gold Cup זו השנה השלישית ברציפות
U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה הייתה לשמש כנותנת החסות הרשמית לביגוד ותלבושות המשחק ב-2026 Dubai Polo Gold Cup, טורניר שנערך בין ה-28 בינואר ל-14 בפברואר במועדון הפולו המפורסם Al Habtoor בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.

בקשה לא להתייחס להודעה שהופצה - Learning Tree International USA, Inc
Learning Tree International USA, Inc מודיעים לנו שעיתונאים וקוראים אחרים צריכים להתעלם ולא להתייחס להודעה לעיתונות שהופצה "Learning Tree International זכתה בחוזה רב-שנתי יחיד לשירותי הדרכה מסחריים של נאט"ו NCIA - IFB-CO-423236" ושפורסמה ב-24 בפברואר 2026, דרך GlobeNewswire.

אנדרסן גלובל מרחיבה את יכולותיה בקנדה עם הוספת משרד עורכי הדין Parlee McLaws
Andersen Global אנדרסן גלובל מרחיבה את נוכחותה בקנדה באמצעות שיתוף הפעולה עם Parlee McLaws LLP אשר מוסיפה יכולות משפטיות משלימות לפלטפורמה הקיימת במדינה.

Deutsche Telekom מדווחת על חיסכון של עד 65% באנרגיה בליבת רשת ה-5G שלה, שפותחה בתמיכת Mavenir
יעילות אנרגטית לכל אורך הערמה עבור ליבת רשת ה-5G ותוכנית הארכיטקטורה החדשה של DT לענן הטלקום מאפשרת מיטוב אנרגיה בקנה מידה רחב לאורך כל רשת הליבה

Bitget ו-Arkis משתפות פעולה להרחבת יעילות ההון במסחר המוסדי
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על שותפות עם Arkis, חברת ברוקרים מוסדית מובילה לנכסים דיגיטליים המספקת שוליים ואשראי אחודים בזירות מסחר מרוכזות ומבוזרות כאחד.

חברת Learning Tree International זכתה בחוזה רב שנתי יחיד של נאט"ו NCIA לשירותי הדרכה מסחריים – IFB-CO-423236
חברת Learning Tree International, מובילה עולמית בתחום שינוי כוח אדם והכשרה טכנולוגית קריטית למשימה, זכתה בחוזה רב שנתי יחיד מסוכנות התקשורת והמידע (NCIA) של ארגון האמנה הצפון אטלנטית (נאט"ו) כשותפה בתעשייה לחינוך והכשרה.

משתתף ראשון בהגרלת הלוטו של איחוד האמירויות זכה בפרס משנה חיים של 5 מיליון דירהם
לאחרונה, הגרלת "יום המזל" של הלוטו של איחוד האמירויות הערביות חגגה ציון דרך משמעותי בכך שהעניקה לזוכה הראשון אי פעם בפרס השני סך של 5 מיליון דירהם, רגע מרגש עבור ההגרלה השבועית הפופולרית.

Mavenir משתפת פעולה עם TextNow כדי לפתח שירות 5G MVNO מבוסס אפליקציה
אימוץ ה-BSS ו-Core של Mavenir, הפועלים בענן, מתיישר עם ההתמקדות של TextNow בחדשנות לטווח ארוך

Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה באמצעות Assure Consulting
חברת Andersen Consulting מחזקת את הפלטפורמה שלה עם הצטרפותה של הפירמה משתפת הפעולה Assure Consulting, חברת ייעוץ ניהולי שמבוססת בגרמניה ומתמחה בניהול פרויקטים וניהול תיקי פרויקטים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI