דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים FP7McCann ועיתון אנהאר משיקים קמפיין נועז של "מכור את קולך" לקראת הבחירות בלבנון
FP7McCann ועיתון אנהאר משיקים קמפיין נועז של "מכור את קולך" לקראת הבחירות בלבנון
חיים נוי 13/05/22 |  צפיות: 1050

FP7McCann ועיתון אנהאר משיקים קמפיין נועז של "מכור את קולך" לקראת הבחירות בלבנון

* קמפיין נועז נועד לעזור לחנך אנשים על ההשלכות של מכירת קולות

* אנשים נקראים לבקר בכתובת se3erlsot.com כדי לחשב את הערך האמיתי של הצבעתם

דובאי, איחוד האמירויות הערביות, 13 במאי 2022, (ACCESSWIRE) :

FP7McCann ועיתון אנהאר, השיקו קמפיין חדש ונועז לקראת הבחירות בלבנון ב-15 במאי 2022, שמטרתו להדגיש את ההשלכות של מכירת הצבעה.

https://www.accesswire.com/users/newswire/images/701253/image.png

קניית קולות היא מגמה מטרידה בלבנון, כאשר לאנשים רבים הוצע כסף בתמורה להצבעתם. והמחיר האמיתי של מכירת הצבעה אומר שאנשים עלולים להפסיד אלפי דולרים בשירותים רפואיים, חינוך, ביטחון, תשתיות, זמן ואפילו כבוד. עם קולות שנמכרים עבור סכום קטן כמו $100, ההשלכות האמיתיות של מתן זכות ההצבעה יהיו מרחיקות לכת, כי אנשים רבים אינם מודעים למסע לעשות קצת כסף קל.

כדי לעזור לאנשים ללמוד על הערך האמיתי של ההצבעה, הקמפיין היצירתי כולל מחשבון הצבעה המשתמש באלגוריתם חכם, שבו אנשים יכולים לחשב את הערך האמיתי של ההצבעה שלהם. האלגוריתם החכם מחשב אינפלציה, בריאות, חינוך, יסודות חיים, ביטוח והוצאות אחרות כמו תשלום עבור גנרטורים, בשל מחסור בחשמל וכשלים אחרים של המדינה.

https://www.accesswire.com/users/newswire/images/701253/image-1.png

הקמפיין הושק בכל הרשתות החברתיות והערוצים הדיגיטליים, עם מספר סרטים קצרים כדי להדגיש את הערך.

טארק מיקנס, מנכ"ל FP7McCann MENA אמר: "הקמפיין הזה הוא דוגמה טובה לגבורה. כדי ליצור רעש בחלל רווי, צריך להתרחק מהפרקטיקות הרגילות בתעשייה ולהתחיל שיחה אחרת".

הוא המשיך: "כולנו ראינו קמפיינים שפונים למוסר של העם הלבנוני, ומבקשים מהם לא למכור את קולם. למרבה הצער, לאף אחד מהם לא הייתה השפעה מוחשית על אנשים. הפעם, אנחנו מתקרבים לאותו נושא עם מסר נועז, שכבר מפנה את הראש לכיוון שלנו. במקום לומר לתושבי לבנון לא למכור את קולם, אנחנו אומרים להם שההצבעה שלהם חשובה, שהיא מחזיקה את עתיד ארצם ומשתמשת בו בתבונה. מתן ערך לקולות והוכחת ערכם היא ללא ספק הדרך היעילה ביותר לחנך אותם על ההבדל שהם יכולים לעשות".

https://www.accesswire.com/users/newswire/images/701253/image-2.png

יש לקוות שהקמפיין ימשוך תשומת לב לבעיה העצומה ויעודד אנשים לחשוב פעמיים לפני שהם מחליטים להיפרד מההצבעה שלהם, כמו גם לעזור להנחות אנשים למכור את הקולות שלהם במחיר הנכון. אנשים נקראים להיכנס לכתובת se3erlsot.com למידע נוסף.

מקור: FP7McCann

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Unimed מרחיבה את פלטפורמת שירותי הבריאות הימיים שלה עם האימוץ הגובר של Telemed Plus
הסכם חדש עם Bahri מתבסס על מערכת היחסים ארוכת השנים, ומדגיש את הביקוש הגובר לפתרונות משולבים של רפואה מרחוק ושירותי בריאות לצוותי אוניות

המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט
המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט ומטפס למקום ה-22 הכללי בדירוג בעלי הרישיונות הגלובליים המובילים לשנת 2026 של מגזין License Global

iHerb מציינת 30 שנות הנגשת בריאות ו- wellnessבמבצע יום-הולדת גלובלי
אירוע יום השנה מציע חיסכון משמעותי במגוון של למעלה מ-600 מותגים, במקביל להרחבת פלטפורמת הקניות של iHerb ל-46 שפות – מהלך המשקף את הביקוש הגלובלי הגובר למוצרי בריאות ואיכות חיים.

Bitget משיקה לשוק המוסדי את Project Archimedes בהיקף של 300 מיליון דולר לתמיכה בחברות מסחר כמותי ומנהלי נכסים
היוזמה תקדם את אסטרטגיות המסחר בקנה מידה גדול של חברות מסחר מוסדיות, תשפר את יעילות ההון ותספק גישה להזדמנויות מתפתחות בנכסים דיגיטליים ובשווקים מבוססי

תערוכת Global WoodShow 2026 שמה במרכז את עתיד ענף העץ, הייצור החכם והקיימות בערב הסעודית
דמויות מובילות בתעשייה ומומחים מערב הסעודית ומהעולם מתכנסים לדיאלוג אסטרטגי על עתיד תעשיית העץ

Voyager Interests ו- The Arab Energy Fund מודיעות על שותפות אסטרטגית ב-CRTS Global
‏Voyager Interests ‏("Voyager"), חברת השקעות פרטית המתמחה בהשקעות בשירותים ובציוד בתחום האנרגיה (ES&E), ו-The Arab Energy Fund ‏("TAEF"), מוסד פיננסי רב-לאומי מוביל להשקעות בעלות השפעה, הודיעו היום כי קונסורציום הכולל את TAEF ואת קבוצת Zamil Investment Company‏ ("Zamil") הסכים לבצע השקעת מיעוט אסטרטגית ב- CRTS Global ("CRTS" או "החברה").

Staffbase פותחת משרד במזרח התיכון ובאפריקה ומשיקה שירות אחסון נתונים באיחוד האמירויות, במטרה לגשר על הפער בתקשורת עם עובדי השטח באזור
ככל שמפעלים באזור MEA מאיצים את ההמרה הדיגיטלית ואת אימוץ הבינה המלאכותית, שני אתגרים מתכנסים עבור המעסיקים הגדולים ביותר באזור: הגעה לכוח עבודה מבוזר ורב-לשוני בחזית, ועשיית זאת על תשתית העומדת בדרישות אחסון הנתונים המקומיות

מוזיאון אגא חאן מקבל בברכה את הנסיך עלי מוחמד אגא חאן וסיירה בוג'אני למועצת המנהלים שלו
מוזיאון אגא חאן שמח להודיע על המינויים של הנסיך עלי מוחמד אגא חאן ועו"ד סיירה בוג'אני למועצת המנהלים שלו.

חברת Rampart משכה את הערעור על החלטת ה-USPTO לפסול את תוקף הפטנט
חברת Egg Medical הודיעה היום כי חברת Rampart IC, LLC ("Rampart") משכה את הערעור שהגישה על החלטת משרד הפטנטים וסימני המסחר של ארה"ב (USPTO) במסגרת הליך בחינה מחדש;

ביקורת: סודות ושקרים מתחת לפני השטח: "אף מילה לאמא" בתיאטרון בית ליסין
12/08/26 | תיאטרון
"אף מילה לאמא" העולה בתיאטרון בית ליסין היא קומדיה אנטי רומנטית המציבה מראה מול החברה הזעיר בורגנית בחדות, בשנינות ןבעוקצנות. המחזה של נעם גיל הוא קצבי ומשעשע עד דמעות, שמצליח לחשוף את הסדקים העמוקים ביותר המסתתרים מאחורי חזות משפחתית מושלמת לכאורה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI