דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים זנאס ביופארמה מגישה בקשה למחקר חדש לתרופה בסין עבור ZB001 לטיפול במחלת עיניים בשל ליקוי בבלוטת התריס
זנאס ביופארמה מגישה בקשה למחקר חדש לתרופה בסין עבור ZB001 לטיפול במחלת עיניים בשל ליקוי בבלוטת התריס
חיים נוי 16/05/22 |  צפיות: 749

זנאס ביופארמה מגישה בקשה למחקר חדש לתרופה בסין עבור ZB001 לטיפול במחלת עיניים בשל ליקוי בבלוטת התריס

וולטהאם, מסצ'וסטס ושאנגחאי, סין, 15 במאי 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

Zenas BioPharma, חברה ביופארמה גלובלית המחויבת להפוך למובילה בפיתוח ואספקה של טיפולים מבוססי מערכת החיסון עבור חולים נזקקים ברחבי העולם, הודיעה היום על הגשת בקשה למחקר חדש לתרופה (IND) למינהל המוצרים הרפואיים הלאומי של סין (NMPA) לצורך התחלת מחקר קליני שלב 1/2 של ZB001 לטיפול במחלה שנגרמת בשל ליקוי בבלוטת התריס (TED). מחקר זה נועד להעריך את הבטיחות, הסבילות, הפרמקוקינטיקה והיעילות הראשונית של ZB001.

"הגשת ZB001 IND ל- NMPA מסמנת אבן דרך משמעותית עבור Zenas", אמר ד"ר הואה מו, MD, PhD, מנכ"ל Zenas. "אין כיום טיפולים מאושרים לחולי TED בסין. אפשרויות הטיפול מוגבלות ולעתים קרובות כרוכות במינונים גבוהים של סטרואידים הקשורים לתופעות לוואי חמורות או התערבות כירורגית. ל-ZB001 יש פוטנציאל לשנות את פרדיגמת הטיפול בחולי TED בסין".

ZB001 הוא נוגדן חד שבטי מובחן המכוון לקולטן דמוי אינסולין לגורם גדילה 1 (IGF-1R) לטיפול ב- TED. TED היא מחלה אוטואימונית מתישה הגורמת לדלקת ופיברוזיס בתוך מסלול העין, אשר יכול לגרום לראייה כפולה, לכאב, ולעיוורון פוטנציאלי/אפשרי. חולים עם מחלה קשה דורשים לעתים קרובות ניתוחים מתקנים מרובים למסלול, לשרירי העיניים ולעפעפיים.

Zenas BioPharma העניקה רישיון לזכויות הבלעדיות לפיתוח, לייצור ולמסחור ZB001 (Viridian VRDN-001) ותרכובות אחרות המכוונות ל- IGF-1R בהתוויות שאינן אונקולוגיות באזור גדול יותר של סין מ- Viridian Therapeutics, Inc. (Viridian) באוקטובר 2020. באוקטובר 2021, Viridian הגישה IND עבור VRDN-001 למינהל המזון והתרופות האמריקני ובדצמבר 2021 יזמה ניסוי קליני שלב 1/2 כדי להעריך הוכחת רעיון בחולי TED בצפון אמריקה.

אודות Zenas BioPharma

Zenas BioPharma היא חברת ביופארמה חוצת גבולות (הבסיס שלה סיני-אמריקני) שמחויבת להפוך למובילה גלובלית בפיתוח והאספקה של ריפויים מבוססי חיסונים לחולים בארה"ב, בסין ובכל העולם. זינאס מקדמת במהירות תחום פיתוח עמוק של תרופות חדשניות שממשיכים לגדול באמצעות אסטרטגיית הפיתוח העסקי המוצלחת שלנו. צוות ההנהלה המנוסה ורשת השותפים העסקיים שלנו מניעים מצוינות תפעולית כדי לספק טיפולים פוטנציאלית משני מצב כדי לשפר את החיים של אנשים שמתמודדים עם מחלות אוטואימוניות ונדירות. למידע נוסף על Zenas BioPharma, בקרו בבקשה באתר www.zenasbio.com ותעקבו אחרינו בטוויטר ב- @ZenasBioPharmaובלינקדאין.

ליצירת קשר - משקיעים וקשרי מדיה:

Joe Farmer
Zenas BioPharma
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Axi תשתתף בתערוכת Invest Cuffs 2026, שתציג פתרונות מסחר מובילים
Axi, ברוקרית מובילה בתחום המסחר המקוון ב-CFD וב-FX, אישרה היום את השתתפותה ב-Invest Cuffs 2026, שיתקיים בין ה-20 ל-21 במרץ במרכז הקונגרסים ICE בקרקוב, פולין.

פסל חדש בעיצובם של פייר וסדריק קוקג'יאן, מייסדי SINCE Fine Art , "SAWA" הוצב במוזיאון בית ביירות
פסל חדש המייצג שלום ואחדות הוצב כעת על גבי מוזיאון היסטורי, ומדגיש פיוס ואת המורשת התרבותית של לבנון.

דו"ח פברואר של Bitget מדגיש צמיחה שנתית של 86% ברזרבות ביטקוין ככל שתשתיות המסחר ב-TradFi ובבינה מלאכותית מתרחבות
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את דו"ח השקיפות שלה לחודש פברואר 2026, המדגיש זרימות הון חזקות, הרחבת עתודות ביטקוין ותשתית מסחר חדשה המונעת על ידי בינה מלאכותית, כאשר הפלטפורמה ממשיכה לקדם את אסטרטגיית הבורסה האוניברסלית (UEX) שלה.

MidOcean Energy של EIG רוכשת מניות נוספות ב-Gorgon LNG מ-JERA; הצדדים בוחנים ברית אסטרטגית
· העסקה מגדילה את חשיפתה של MidOcean לפרויקט הגז הטבעי הגדול באוסטרליה · מוסיפה נפחי גז שאינם מכוסים בחוזים תוך שיפור מגוון המוצרים והגמישות השיווקית

MidOcean Energy של EIG רוכשת מניות נוספות ב-Gorgon LNG מ-JERA; הצדדים בוחנים ברית אסטרטגית
· העסקה מגדילה את חשיפתה של MidOcean לפרויקט הגז הטבעי הגדול באוסטרליה · מוסיפה נפחי גז שאינם מכוסים בחוזים תוך שיפור מגוון המוצרים והגמישות השיווקית

MidOcean Energy של EIG רוכשת מניות נוספות ב-Gorgon LNG מ-JERA; הצדדים בוחנים ברית אסטרטגית
· העסקה מגדילה את חשיפתה של MidOcean לפרויקט הגז הטבעי הגדול באוסטרליה · מוסיפה נפחי גז שאינם מכוסים בחוזים תוך שיפור מגוון המוצרים והגמישות השיווקית

EarthDaily משיגה תאימות לתקן CEOS Analysis Ready Data (CEOS-ARD)
האימות מאשר את השלמות ברמה מדעית של המערך של EarthDaily

Andersen Consulting מרחיבה את היכולות שלה באמצעות שיתוף פעולה עם Acumen Learning
Andersen Consulting מוסיפה עומק לפלטפורמה שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Acumen Learning, חברה הפועלת מארה"ב, המתמחה בהכשרה ביכולת עסקית וכספית לפיתוח מנהיגות ולשיפור ביצועי מכירות.

Andersen Consulting מחזקת את הפלטפורמה שלה בשיתוף עם החברה השותפה Ambit Iberia
Andersen Consulting מרחיבה את יכולות הטכנולוגיה והטרנספורמציה העסקית שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Ambit Iberia, חברה לייעוץ המתמחה בפתרונות דיגיטליים ורגולטוריים בתחום מדעי החיים.

אינטרסיסטמס ממנה את ד"ר טים פריס, לשעבר בכיר ב-NHS וב-Mass General, לסמנכ"ל תחום הבריאות
InterSystems, ספקית טכנולוגיות נתונים חדשנית המנהלת יותר ממיליארד רשומות רפואיות ברחבי העולם, הודיעה היום על מינויו של ד"ר טים פריס לתפקיד סמנכ"ל תחום הבריאות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI