דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ApplyBoard ואירלנד מאחדים כוחות כדי לחנך את העולם
ApplyBoard ואירלנד מאחדים כוחות כדי לחנך את העולם
חיים נוי 22/06/22 |  צפיות: 526

ApplyBoard ואירלנד מאחדים כוחות כדי לחנך את העולם

פלטפורמת טכנולוגיית החינוך העולמית מושקת באירלנד כדי לספק חדשנות במגזר החינוך הבינלאומי

קיצ'נר, אונטריו, קנדה, 22 ביוני 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

ApplyBoard, הפלטפורמה הטכנולוגית הגלובלית המניעה מהפכה חינוכית, נרגשת להכריז על אירלנד כיעד הנוכחי שלה ללימודים בחו"ל. זהו היעד החמישי ללימודים בחו"ל שאליו התרחבה ApplyBoard כחלק ממשימתה המתמשכת לחנך את העולם.

ApplyBoard נרגש מהזדמנות זו לעזור לאירלנד לצמוח ולהגיע ליעדי החינוך הבינלאומיים שלה. עד כה, חמישה מוסדות להשכלה גבוהה באירלנד חתמו על הסכם שיתוף פעולה עם ApplyBoard: Trinity College Dublin, University College Dublin, Maynooth University, University College Cork ו-University of Limerick. ApplyBoard מצפה לבנות מומנטום נוסף במגזר החינוך הבינלאומי של אירלנד.

"עם מערכת חינוך נחשבת מאוד, היסטוריה עשירה ותרבות חדשנית, לאירלנד יש כל כך הרבה מה להציע לסטודנטים בינלאומיים", אומר מרטין בסירי, מנכ"ל ומייסד שותף של ApplyBoard. "בניית מערכת יחסים חזקה זו עם אירלנד מסמלת צעד חשוב בהרחבת הזדמנויות חדשות לתלמידים עתידיים, תמיכה במורשת ארוכת השנים למצוינות במגזר החינוך האירי, והמשך השבירה של מחסומי חינוך עבור אינספור תלמידים ברחבי העולם".

כעת, סטודנטים ושותפי גיוס יכולים לצפות לקבל גישה למוסדות להשכלה גבוהה באירלנד בפלטפורמת ApplyBoard.

"ApplyBoard נמצאת במיקום מצוין לשתף פעולה עם University College Dublin (UCD), כדי לקדם את אירלנד, כדי להתחבר לסטודנטים בינלאומיים שמחפשים חוויה חינוכית ייחודית וכדי לספק יתרון תחרותי", אומרת אונה ווטקינס, מנהלת גיוס סטודנטים בינלאומיים, UCD. "שיתוף הערכים שלנו, שהם הצבת התלמידים במקום הראשון ותמיכה בהצלחתם של כל התלמידים, גורם לנו מאוד לצפות לעבוד לצד ApplyBoard כשהם מעצימים אנשים ברחבי העולם ללמוד בחו"ל ולגשת לחינוך הטוב ביותר".

"אירלנד הופכת ליעד לימודים פופולרי יותר עבור סטודנטים בינלאומיים, מכיוון שהסטנדרט ברמה העולמית של ההשכלה שלנו תואם להזדמנויות העבודה לאחר הלימודים הזמינות באירלנד", אומר ג'יילס אוניל, ראש מנהל החינוך באירלנד. "ApplyBoard שמה את הסטודנט בלב של מה שהיא עושה ומשאירה אותם שם - זו משימה שאנחנו חולקים ומשהו שאני בטוח שנוכל לבנות עליו יחד לעתיד".

ApplyBoard מכירה בצורך להמשיך להגדיל ולהרחיב את מגוון ההיצע הטכנולוגי שלה כדי להניע את מגזר החינוך הבינלאומי קדימה. לאחרונה, ApplyBoard הודיעה על רכישת TrainHub, מערכת להדרכה באקו סיסטם של תעשיית החינוך, וזאת כדי לסייע ולחזק את גיוס הסטודנטים הבינלאומיים. ApplyBoard השיקה גם את ApplyBoard Insights Dashboard, כלי תוכנה כשירות הממנף את הנתונים העדכניים ביותר של לימודים בחו"ל כדי לעזור למוסדות להשכלה גבוהה לעשות בחירות חשובות בגיוס סטודנטים בינלאומיים.

למידע נוסף על הצמיחה של ApplyBoard באירלנד, בקרו כאן: www.applyboard.com/resources/ireland-resources

אודות ApplyBoard

ApplyBoard מאפשרת לסטודנטים ברחבי העולם לגשת לחינוך הטוב ביותר על ידי פישוט תהליך החיפוש, היישום והקבלה של המחקר בחו"ל ליותר מ -1,500 מוסדות ברחבי קנדה, ארצות הברית, בריטניה, אוסטרליה ואירלנד. ApplyBoard, שבסיסה בקיצ'נר, אונטריו, קנדה, סייעה ליותר מ-300,000 תלמידים מיותר מ-125 מדינות לאורך מסעותיהם החינוכיים מאז 2015. למידע נוסף, בקרו בכתובת: www.applyboard.com

לפרטים נוספים:

Alessandra Manieri

ApplyBoard

226 220 9826

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
OPEC Fund מגייסת מעל מיליארד דולר לקידום פיתוח בר-קיימא
מועצת המנהלים אישרה חבילת מימון גדולה כאשר המוסד משיק את אג"ח הנקובות באירו

Axi מודיעה על פרישתו של המנהל המסחרי הראשי לואיס קופר
Axi, ברוקרית המסחר המקוון הגלובלי, הודיעה היום על פרישתו של לואיס קופר, המנהל המסחרי הראשי. לואיס יפרוש רשמית מתפקידו הניהולי בסוף ספטמבר 2025, אך יישאר בעל מניות וחלק מוערך ממשפחת Axi.

מכון המחקר TII מאבו דאבי בשיתוף עם NVIDIA משיקים את מעבדת המחקר המשותפת הראשונה של NVAITC לבינה מלאכותית ורובוטיקה במזרח התיכון
המכון לחדשנות טכנולוגית (TII), זרוע המחקר היישומי של מועצת המחקר הטכנולוגי המתקדם (ATRC) של אבו דאבי, חבר ל-NVIDIA, המובילה העולמית בתחום המחשוב המואץ והבינה המלאכותית, כדי להשיק את המעבדה המשותפת הראשונה במזרח התיכון המוקדשת לבינה מלאכותית והן לרובוטיקה.

אנג'ליני פארמה חתמה על הסכם אופציה בלעדי עם Sovargen לרישוי זכויות פיתוח ומסחור גלובליות עבור נכס חדשני בתחום בריאות המוח
אנג'ליני פארמה (Angelini Pharma), חלק מ- Angelini Industriesהנמצאת בבעלות פרטית, ו-Sovargen, חברת ביוטכנולוגיה דרום קוריאנית, הודיעו היום כי חתמו על הסכם אופציה גלובלי בלעדי לפיתוח ומסחור של הנכס החדשני SVG105 של Sovargen בתחום בריאות המוח.

העולם מתקרב לרבע מיליון מיליונרים קריפטוגרפים בפריחת עושר היסטורית
שורות המיליונרים הקריפטוגרפיים זינקו למספר חסר תקדים של 241,700 אנשים ברחבי העולם, על פי דו"ח עושר הקריפטו לשנת 2025 שפורסם לאחרונה על ידי מומחי הייעוץ הבינלאומיים למגורים ואזרחות Henley & Partners.

קובנטרי חוגגת את העוצמה, הגמישות והערך של ביטוח חיים במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים, גאה להכיר בחודש המודעות לביטוח חיים על ידי אישור מחדש של מחויבותה הבלתי מעורערת להפוך את ביטוח החיים לא רק לנכס חיוני, אלא גם בעל ערך רב יותר, גמיש יותר וחזק יותר עבור מבוטחים בכל מקום.

ליין מערכות המטוסים ללא טייס של GA-ASI עובר את 9 מיליון שעות הטיסה
פעילות הטיסה המתמשכת של מטוס הקרב השיתופי החדש YFQ-42A סייעה ל-General Atomics Aeronautical Systems, Inc, לקבוע שיא חדש של החברה השבוע, עם מעבר ל-9 מיליון שעות טיסה.

שארג'ה אירחה לראשונה את הקונגרס העולמי הבינלאומי ה-18 לשנת 2025 'אנחנו מכלילים', עם 600 משתתפים מ-74 מדינות
שארג'ה אירחה את המפגש ה-18 של הקונגרס העולמי 2025 "We Are Inclusion" ("אנחנו מכלילים"), זו הפעם הראשונה במזרח התיכון ובצפון אפריקה, במימון ובנוכחות שייח' ד"ר סולטן בן מוחמד אל קאסימי, חבר המועצה העלינוה ושליט שארג'ה

מחר המועד האחרון לתביעה נגד REPL: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Replimune Group, Inc. שצברו הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר להבטיח ייעוץ
מחר המועד האחרון לתביעה נגד REPL: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Replimune Group, Inc. שצברו הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה ראשונה על ידי המשרד – REPL

מחר המועד האחרון לתביעה נגד RXST: רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד משקיעים ב- RxSight, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ
מחר המועד האחרון לתביעה נגד RXST: רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד משקיעים ב- RxSight, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 22 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך - RXST
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI