דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Elektros, Inc (OTC:ELEK) מגישה פטנט עבור טכנולוגיית סוללת EV ניידת
Elektros, Inc (OTC:ELEK) מגישה פטנט עבור טכנולוגיית סוללת EV ניידת
חיים נוי 29/06/22 |  צפיות: 732

Elektros, Inc (OTC:ELEK) מגישה פטנט עבור טכנולוגיית סוללת EV ניידת

Elektros (OTC PINK:ELEK), מובילה מתפתחת בתעשיית הרכב החשמלי, הודיעה כי החברה הגישה בשבוע שעבר בקשה לפטנט למשרד הפטנטים והסימנים המסחריים של ארצות הברית על טכנולוגיית סוללה ניידת מהפכנית שתתאים לכל דגמי טסלה, מרצדס בנד EQS, וכלי רכב אחרים מבוססי חשמל

סאני איילס ביץ', פלורידה, 29 ביוני 2022, (ACCESSWIRE) :

Elektros Inc הודיעה כי החברה הגישה פטנט שממתין כעת לאישור במשרד הפטנטים והסימנים המסחריים של ארצות הברית לגבי סוללת מטען נייד מהפכנית שתהיה תואמת לכל חברות הרכב המבוסס על חשמל, כמו טסלה מוטורס ומרצדס-בנץ EQS.

הסוללה הניידת תהיה כמו מארז נספח המכיל כבל מאריך ומאפשר לצרכנים לחבר את כלי הרכב החשמליים שלהם בכל זמן ומקום, למקרה שלא תהיה להם גישה למטען רכב חשמלי סטנדרטי. טכנולוגיה זו מפותחת מתוך מחשבה על הצרכן ובהתאם לסוג הרכב החשמלי. המטען הנייד עשוי להיות מאוחסן באופן מסודר בתא המטען, והוא יתחבר למצבר הראשי של הרכב ויופעל עם מתג פשוט בלוח המחוונים בעת הצורך.

החברה שואפת לשכלל את טכנולוגיית הסוללה המפורסמת הזו במהלך השנה הבאה כדי להפוך אותה לתואמת לכל דגמי טסלה וכלי רכב חשמליים אחרים כגון מרצדס בנץ EQS. החברה נרגשת להמשיך ולספק פתרונות ניידות חשמלית המסייעים לעצב את עתיד תעשיית הרכב החשמלי.

אודות Elektros, Inc.

Elektros היא חברת רכבים חשמליים אמריקאית אשר מחדשת ומציעה פתרונות ניידות עבור צרכנים ועסקים. נוף הרכב עומד בפני שינוי מהותי שיתרחש במהלך העשור הבא כדי להגיע למצב של ניטרליות פחמן. Elektros מטפל בשינוי הפרדיגמה הזו עם טכנולוגיות ניידות התומכות בקיימות ומציעות חוויית משתמש מובילת שינוי. חברת Elektros שואפת להציג לצרכנים חווית רכב חשמלי משכנעת וחדשה לחלוטין המכונהElektros Sonicהחל משנת 2023.

ליצירת קשר

Elektros, Inc. IR and Media Inquiries

אימייל: [email protected]

אתר: https://elek.world/


מקור: Elektros, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ברבדוס תמוצב כמרכז מדעי החיים של האיים הקריביים
EarlyHealth City תעגן השקעה של 200 מיליון דולר

'מסיכון לקפדנות: כלים שבונים סוחרים טובים יותר' – קמפיין השלב השני של Axi עם בלומברג יוצא לדרך
Axi, חברת הברוקרים המקוונת המובילה בתחום המט"ח וה-CFD, הודיעה על השקת קמפיין השלב השני שלה עם המו"ל היוקרתי בלומברג, שכותרתו "מסיכון לקפדנות: כלים שבונים סוחרים טובים יותר.

סלובניה משיקה את ויזת הנודדים הדיגיטלית: שער לנווה המדבר הירוק של תרבות, טבע וחדשנות באירופה
– ב-21 בנובמבר 2025, סלובניה השיקה את ויזת הנודדים הדיגיטלית החדשה שלה, המזמינה עובדים מרחוק לשהות ולעבוד במדינה עד שנה. עם טבעה הטהור, תרבותה ותשתיתה הדיגיטלית המודרנית, סלובניה מספקת סביבה אידיאלית לחיים פרודוקטיביים ומאוזנים.

Bitget משתפת פעולה עם Ampersan כדי להאיץ את הנזילות המוסדית בעידן ה-UEX
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על שיתוף פעולה אסטרטגי עם Ampersan, ספקית נזילות מוסדית המשרתת שווקים מרוכזים ומבוזרים כאחד

Bitget תומכת במאמצי סיוע לרעידות אדמה בצפון סבו בפיליפינים באמצעות מבצע תרומות בשיתוף הקהילה המקומית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, העניקה תמיכה לקהילות שנפגעו מרעידת האדמה בעוצמה 6.9 בצפון סבו, הפיליפינים, באמצעות מבצע תרומות שנערך בשותפות עם Bitget ו-The Ascent Project.

Falcon Executive Aviation מכריזה על טרמינל פרטי ומלא ראשון בדובאי שנבנה עבור מסוקים, מטוסים פרטיים והדור הבא של מערכות eVTOL
Falcon Executive Aviation, חלק מ-Alex Group Investment, הכריזה במהלך התערוכה האווירית בדובאי על פיתוח טרמינל FBO רב-מודלי פרטי ומלא חדש בדובאי, שתוכנן מהבסיס להפוך למרכז העיקרי של העיר לשירותי מסוקים ולפעילות eVTOL עתידית.

Bitget מנתצת אבן דרך חדשה עם נפח מסחר מצטבר של 5 מיליארד דולר בחוזים עתידיים על מניות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על אבן דרך חדשה עבור קו מוצרי החוזים העתידיים למניות שלה הצומח במהירות, עם נפח מסחר מצטבר שעלה אל מעבר לקו של 5 מיליארד דולר

Andersen Consulting מצרפת את Cloud23 לשיתוף פעולה
Andersen Consulting נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם Cloud23, חברת ייעוץ מהדור הבא המשתמשת בנתונים ובינה מלאכותית לקידום טרנספורמציה דיגיטלית.

Andersen Consulting מצרפת את Cloud23 לשיתוף פעולה
Andersen Consulting נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם Cloud23, חברת ייעוץ מהדור הבא המשתמשת בנתונים ובינה מלאכותית לקידום טרנספורמציה דיגיטלית.

Green Our Planet זכתה בפרס הקהילה הגלובלית של F1® Allwyn בלאס וגאס
F1® Allwyn Global Community Award האחרון לעונת 2025 הוענק ליוזמה מקומית לחינוך לקיימות · התרומה של Allwyn בסך 100,000 אירו תשמש להרחבת התוכנית HydroConnect של Green Our Planet המלמדת תלמידים כיצד לגדל מזון תוך כדי שליטה בתחומי ה-STEM, תזונה וקיימות באמצעות הידרופוניקה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI