דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Elektros Sonic של Elektros, Inc (OTC:ELEK) חותמת על זכויות בלעדיות בארצות הברית עם קבוצת Jinpeng
Elektros Sonic של Elektros, Inc (OTC:ELEK) חותמת על זכויות בלעדיות בארצות הברית עם קבוצת Jinpeng
חיים נוי 30/06/22 |  צפיות: 1666

Elektros Sonic של Elektros, Inc (OTC:ELEK) חותמת על זכויות בלעדיות בארצות הברית עם קבוצת Jinpeng

Elektros Inc. (OTC PINK: ELEK), חברה מתפתחת בתעשיית הרכב החשמלי, הודיעה כי החברה חתמה באופן רשמי על הסכם זכויות בלעדיות עם Jinpeng Group בשם רכבי Elektros Sonic בארצות הברית

סאני איילס ביץ', פלורידה, 30 ביוני 2022, (ACCESSWIRE) :

Elektros Inc הודיעה היום כי החברה חתמה רשמית על הסכם זכויות בלעדיות עם Jiangsu Jinpeng Group Co, יצרנית גדולה שפועלת מסין, המתמחה בפיתוח וייצור של כלי רכב חשמליים שונים. יתר על כן, הסכם הזכויות הבלעדי מבטיח ש-Jinpeng Group תוכל לייצר רכבים חשמליים בארצות הברית רק עבור Elektros Inc.

Elektros Inc שמחה לבצע את הצעד הבא הזה עם Jinpeng Group ומצפה לקבל אישור עבור רכבי Elektros Sonic ממשרד התחבורה האמריקאי באמצעות תוכנית הסמכה בת 12 חודשים, בסיוע אחת מחברות הנדסת הרכב הגדולות במדינה.

Elektros Inc, כמו גם Jinpeng Group, ימשיכו לעבוד בסינרגיה כדי לנקוט בכל האמצעים הדרושים במשימתם להביא לצרכנים אפשרות לרכב חשמלי חסכוני יותר. Elektros מתרשמת מהמהירות בה הייצור מתקדם עם קבוצת Jinpeng, ומצפה לשנות את חוקי המשחק בתעשיית הרכב החשמלי בעתיד הקרוב.

אודות Elektros, Inc.

Elektros היא חברת רכבים חשמליים אמריקאית אשר מחדשת ומציעה פתרונות ניידות עבור צרכנים ועסקים. נוף הרכב עומד בפני שינוי מהותי שיתרחש במהלך העשור הבא כדי להגיע למצב של ניטרליות פחמן. Elektros מטפל בשינוי הפרדיגמה הזו עם טכנולוגיות ניידות התומכות בקיימות ומציעות חוויית משתמש מובילת שינוי. חברת Elektros שואפת להציג לצרכנים חווית רכב חשמלי משכנעת וחדשה לחלוטין המכונהElektros Sonicהחל משנת 2023.

ליצירת קשר

Elektros, Inc. IR and Media Inquiries

אימייל: [email protected]

אתר: https://elek.world/


מקור: Elektros, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מחקר חדש של KnowBe4 מזהיר: סוכני בינה מלאכותית בלתי מפוקחים ודיפ-פייקים מתוחכמים מהווים איום חמור על ארגונים באיחוד האמירויות הערביות ובערב הסעודית
מחקר עולמי חושף כי 24% מהארגונים באיחוד האמירויות ובערב הסעודית כבר משתמשים בסוכני בינה מלאכותית אוטונומיים ללא פיקוח מספק, בעוד ש-52% מהעובדים מודים כי לא יצליחו, ככל הנראה, לזהות מתקפות מתוחכמות כמו דיפ-פייקים

Corpay Cross-Border נבחרה לשותפת המט"ח (FX) הגלובלית הרשמית של Fever
אספקת גישה לפתרונות ניהול סיכוני מטבע ותשלומים בינלאומיים

מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד חושף שני כוכבי מישלן, 14 כוכב מישלן אחד ו-35 תוארי המלצות ברשימת ביב גורמה
מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד 2026 הכיר ב-110 מסעדות ברחבי אוקלנד, וולינגטון, כרייסטצ'רץ' וקווינסטאון, וחגג איכות יוצאת דופן, יצירתיות ותחושה חזקה של מקום.

אנדרסן גלובל מעמיקה את יכולותיה בתחומי המס והניידות הגלובלית בגרמניה
חברת Andersen Global מחזקת את נוכחותה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Lohr and Company (L+C) , פלטפורמת ייעוץ מס בהובלת מנהלים בכירים, המספקת פתרונות מעשיים ומהירים בתחומי ציות מס, מיסוי בינלאומי, ניידות גלובלית ומחירי העברה.

Steel Partners Holdings L.P.‎ שלחה מכתב לדירקטוריון InMode Ltd.‎ המעלה חששות חמורים בנוגע להצעת רכישה בהובלת המנכ"ל, אשר עלולה לפגוע בערך החברה
מזהירה את הדירקטוריון שלא לקבל את הצעת הרכישה הבעייתית מבחינת ניגודי עניינים, בסך 16.20 דולר למניה, אשר נמוכה משמעותית מהצעות בסך 18.00 דולר למניה ומעלה שנדחו בעבר.

Bitget משיקה את TradFi 101 כדי להכין את המשתמשים לעידן הבורסה האוניברסלית
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את TradFi 101, יוזמה חינוכית לטווח אורך שנועדה לעזור למשתמשים קריפטוגרפים להבין שווקים פיננסיים מסורתיים, ולנווט בצומת ההולך וגדל בין נכסים דיגיטליים לשוק הפיננסים הגלובלי.

קבוצת EBC Financial Group והמחלקה לכלכלה של אוניברסיטת אוקספורד מחדשות את השותפות בנושא חינוך כלכלי ציבורי
שיתוף פעולה בן שלוש שנים להרחבת הגישה למחקר כלכלי באמצעות סדרת הוובינרים "מה כלכלנים באמת עושים"

CGTN: מהעם ולמען העם: מה מסמלת מדליית 1 ביולי
CGTN פרסמה מאמר הבוחן את הערכים המגולמים במדליית ה-1 ביולי. באמצעות סיפוריהם של המועמדים המומלצים לשנה זו, במאמר מודגש כיצד דורות של חברי המפלגה הקומוניסטית של סין (CPC) שמרו על קשר איתן עם העם, הקדישו את עצמם לשירות הציבור והמשיכו לשמר את הרוח המכוננת של המפלגה.

מדיסקה פותחת פרק חדש בהובלת המייסד אנטוניו דוס סנטוס
Medisca הודיעה היום כי המייסד ויו"ר החברה, אנטוניו דוס סנטוס, שב לתפקיד המנכ"ל עם כניסת החברה לפרק הצמיחה הבא שלה

ריסקיפייד מכריזה על צירוף רונן אסיה למועצת המנהלים של החברה
Riskified (NYSE: RSKD), מובילה עולמית בזיהוי הונאות במסחר האלקטרוני ובמודיעין סיכונים, הכריזה על צירוף רונן אסיה כדירקטור עצמאי למועצת המנהלים שלה. המינוי נכנס לתוקף ב-25 ביוני 2026.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI