דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Elektros Sonic של Elektros, Inc (OTC:ELEK) חותמת על זכויות בלעדיות בארצות הברית עם קבוצת Jinpeng
Elektros Sonic של Elektros, Inc (OTC:ELEK) חותמת על זכויות בלעדיות בארצות הברית עם קבוצת Jinpeng
חיים נוי 30/06/22 |  צפיות: 1555

Elektros Sonic של Elektros, Inc (OTC:ELEK) חותמת על זכויות בלעדיות בארצות הברית עם קבוצת Jinpeng

Elektros Inc. (OTC PINK: ELEK), חברה מתפתחת בתעשיית הרכב החשמלי, הודיעה כי החברה חתמה באופן רשמי על הסכם זכויות בלעדיות עם Jinpeng Group בשם רכבי Elektros Sonic בארצות הברית

סאני איילס ביץ', פלורידה, 30 ביוני 2022, (ACCESSWIRE) :

Elektros Inc הודיעה היום כי החברה חתמה רשמית על הסכם זכויות בלעדיות עם Jiangsu Jinpeng Group Co, יצרנית גדולה שפועלת מסין, המתמחה בפיתוח וייצור של כלי רכב חשמליים שונים. יתר על כן, הסכם הזכויות הבלעדי מבטיח ש-Jinpeng Group תוכל לייצר רכבים חשמליים בארצות הברית רק עבור Elektros Inc.

Elektros Inc שמחה לבצע את הצעד הבא הזה עם Jinpeng Group ומצפה לקבל אישור עבור רכבי Elektros Sonic ממשרד התחבורה האמריקאי באמצעות תוכנית הסמכה בת 12 חודשים, בסיוע אחת מחברות הנדסת הרכב הגדולות במדינה.

Elektros Inc, כמו גם Jinpeng Group, ימשיכו לעבוד בסינרגיה כדי לנקוט בכל האמצעים הדרושים במשימתם להביא לצרכנים אפשרות לרכב חשמלי חסכוני יותר. Elektros מתרשמת מהמהירות בה הייצור מתקדם עם קבוצת Jinpeng, ומצפה לשנות את חוקי המשחק בתעשיית הרכב החשמלי בעתיד הקרוב.

אודות Elektros, Inc.

Elektros היא חברת רכבים חשמליים אמריקאית אשר מחדשת ומציעה פתרונות ניידות עבור צרכנים ועסקים. נוף הרכב עומד בפני שינוי מהותי שיתרחש במהלך העשור הבא כדי להגיע למצב של ניטרליות פחמן. Elektros מטפל בשינוי הפרדיגמה הזו עם טכנולוגיות ניידות התומכות בקיימות ומציעות חוויית משתמש מובילת שינוי. חברת Elektros שואפת להציג לצרכנים חווית רכב חשמלי משכנעת וחדשה לחלוטין המכונהElektros Sonicהחל משנת 2023.

ליצירת קשר

Elektros, Inc. IR and Media Inquiries

אימייל: [email protected]

אתר: https://elek.world/


מקור: Elektros, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון חשוב לתביעה נגד UPST: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Upstart Holdings, Inc לקבל ייעוץ
מועד אחרון חשוב לתביעה נגד UPST: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Upstart Holdings, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-8 ביוני בתביעה ייצוגית בניירות ערך – UPST

Mobix Labs תרכוש את יצרנית הרחפנים האמריקאית Vision Aerial, ובכך תרחיב את פעילותה לשווקי הרחפנים והמודיעין האווירי הגלובליים
Mobix Labs, Inc.‎ (נאסד"ק: MOBX) הודיעה היום כי חתמה על מכתב כוונות מחייב לרכישת Vision Aerial, Inc.‎, יצרנית רחפנים ממדינת מונטנה, ארה"ב, המייצרת רחפנים מתוצרת אמריקאית אשר זוכים לאמון ולשימוש בתחומי הביטחון הלאומי, הממשל, האנרגיה, הבטיחות הציבורית והפעלת תשתיות קריטיות.

Fortegra ממנה את מארק רטנר לנשיא
Fortegra Group, Inc.‎ ("Fortegra" או "החברה"), מבטחת ייעודית גלובלית וחברה ב-DB Insurance Co., Ltd.‎, הודיעה היום על מינויו של מארק רטנר לנשיא. רטנר, אשר שימש בעבר כסגן נשיא בכיר ומנהל חיתום ראשי בתחום הביטוח, מביא לתפקידו המורחב עשור של מנהיגות ב-Fortegra ויחסים ארוכי טווח עם שותפי הפצה אמינים.

Bitget מוציאה לדרך את חודש המאבק בהונאות לאחר שהפסד מהונאות מרובות נכסים הגיע ל-442 מיליארד דולר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הוציאה לדרך את Anti-Scam Month 2026, יוזמת האבטחה הגלובלית השנתית שלה שתפעל לאורך כל יוני תחת הכותרת "יותר נכסים, מגן חזק יותר: הישארו בטוחים בעידן מרובה הנכסים".

ניקסואה מודיעה על תמחור של הנפקה ציבורית בשווי 95 מיליון דולר
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), הודיעה היום על תמחור הנפקה ציבורית בארצות הברית, הכוללת מניות שנמכרו בהנפקה פרטית למשקיעים מוסדיים או כשירים מסוימים מחוץ לארצות הברית, כולל בתוך האיחוד האירופי, של 55,232,558 מניות רגילות במחיר הנפקה של 1.72 דולר (1.48 אירו) למניה, לפני הנחות ועמלות חיתום.

Multi-Color מודיעה על שיחת ועידה בנוגע לתוצאות הכספיות לרבעון הראשון של 2026
התוצאות הפיננסיות של Multi-Color Corporation ‏("MCC") ‏לרבעון הראשון של שנת 2026 ידווחו בשיחת ועידה המכסה את ביצועי MCC לרבעון המסתיים ב-31 במרץ 2026.

רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד את משקיעי Immutep Ltd. לקבל ייעוץ משפטי
רוזן, יועץ למשקיעים מוביל, מעודד את משקיעי Immutep Ltd. לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך - IMMP

ניקסואה מודיעה על הצעת הנפקה של מניות רגילות
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), הודיעה היום על תחילתה של הנפקה ציבורית מוצעת בארצות הברית, שעשויה לכלול מניות הנמכרות בהנפקה פרטית למשקיעים מוסדיים או כשירים מסוימים מחוץ לארצות הברית, כולל בתוך האיחוד האירופי. כל המניות הרגילות מוצעות על ידי Nyxoah ואין בעלי מניות מוכרים המשתתפים בהנפקה המוצעת

ניקסואה נכנסת לפרק חדש של יצירת ערך לטווח ארוך
תחילת תהליך המעבר למנכ"ל שבסיסו בארה"ב מעבר לתמיכה בהאצה נוספת של השקה מסחרית של Genio בארצות הברית

אל הטבע: GWM הביאה את הטוב בעולם לגובי
במאי האחרון, ראלי טקלימאקן (Taklimakan Rally ) אירח ציון דרך: לראשונה, ארבעה אלופי ראלי בינלאומיים - פאו נבארו מספרד, ניקולאס קביליאסו מארגנטינה, ג'רארד פארס מספרד ורבקה בוסי מאיטליה - עמדו בשורה לצד נהגי מרוצי המדבר המהירים ביותר של סין באותו מסלול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI