דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים EIG משיקה את פלטפורמת האנרגיה המתחדשת של צ'ילה, Grupo Cerro
EIG משיקה את פלטפורמת האנרגיה המתחדשת של צ'ילה, Grupo Cerro
חיים נוי |  30/06/22 |  צפיות: 1278

EIG משיקה את פלטפורמת האנרגיה המתחדשת של צ'ילה, Grupo Cerro

הישות החדשה שהוקמה כוללת את הרכישה, שהושלמה לאחרונה, של פורטפוליו ANPAC של 11 מפעלים הידרואלקטריים בנהר, כמו גם את המפעלים הקיימים של Cerro Dominador

הפלטפורמה ממוקמת היטב לתמוך בהמרת האנרגיה בצ'ילה עם פרויקטים חדשניים המספקים אנרגיה מתחדשת 24/7

וושינגטון וסנטיאגו, צ'ילה, 29 ביוני 2022, (BUSINESS WIRE):

EIG, משקיעה מוסדית במגזר האנרגיה העולמי ואחת מהמובילות בהשקעות בתשתיות בעולם, השיקה את Grupo Cerro, פלטפורמת אנרגיה מתחדשת חדשה בצ'ילה. הישות החדשה שהוקמה כוללת את מפעלי Cerro Dominador שבבעלות EIG ואת ANPAC שנרכשה לאחרונה, עם פורטפוליו של 11 תחנות כוח הידרואלקטריות קטנות ובינוניות באזורים O'Higgins, El Maule, Bio Bio ו-La Araucania. פורטפוליו ה-ANPAC בנפח 110 מגה-וואט כולל מפעלים פעילים ופרויקטים בשלבים שונים של בנייה ופיתוח בשווקי הספוט והתעריפים היציבים כאחד.

לאחר הרכישה, Grupo Cerro מנהלת כעת יותר מ-280 מה-וואט של קיבולת מותקנת בצ'ילה, כולל את המפעל Cerro Dominador Photovoltaic לייצור אנרגיה סולארית מרוכזת (CSP). הפורטפוליו של הקבוצה כולל גם מספר פרויקטים בשלבי בנייה ופיתוח מתקדמים, ביניהם מתחם Likana Solar, אחד מפרויקטי ה-CSP הגדולים בעולם בהספק של 690 מגה-וואט, אתPampa Unionתחנת כוח PV בקיבולת של 600 מגה-וואט, וכן יותר מ-40 מגה-וואט של תחנות כוח הידרואלקטריות בשטף הנהר.

ר. בלייר תומס, יו"ר ומנכ"ל EIG, אמר, "העסקה צפויה לספק סינרגיות בפורטפוליו, ליצור יעילות תפעולית ולשפר את הגיוון הטכנולוגי והגיאוגרפי עבור Grupo Cerro. לאחר ההשלמה והסנכרון של תחנת הכוח הסולארית פורצת הדרך Cerro Dominador ב-2021, פרויקט ה-CSP הראשון באמריקה הדרומית, עסקה זו מסמנת ציון דרך משמעותי נוסף באסטרטגיה שלנו להשקיע בנכסים איכותיים, בצוותים מהטובים בסוגם ובתשתית אנרגיה התומכת בהמרת האנרגיה בצ'ילה".

פרננדו גונזלס, מנכ"ל Grupo Cerro, אמר כי "עסקה זו מקדמת את המחויבות שלנו לצמיחת צ'ילה. מפעלים אלה, בשילוב עם הפרויקטים שלנו Likana Solar ו-Pampa Union, שנמצאים כעת בפיתוח, יסייעו לגוון את פורטפוליו האנרגיה המתחדשת שלנו מבחינה גיאוגרפית כדי להבטיח ייצור אנרגיה מתחדשת בכמות רבה יותר ובעלות נמוכה עבור השוק הצ'יליאני, ולהמשיך לספק חשמל נקי בכל הארץ 24 שעות ביממה".

אודות EIG

EIG היא משקיעה מוסדית מובילה במגזר האנרגיה הגלובלי עם 25.0 מיליארד דולר מנוהלים נכון ל-31 בדצמבר 2022. EIG מתמחה בהשקעות פרטיות בתשתיות של אנרגיה ושקשורות לאנרגיה על בסיס גלובלי. ב-40 שנות ההיסטוריה שלה, EIG הקצתה יותר מ-40.1 מיליארד דולר למגזר האנרגיה באמצעות 380 פרויקטים או חברות ב-38 מדינות בשש יבשות. הלקוחות של EIG כוללים רבות מקרנות הפנסיה המובילות, חברות ביטוח, הקדשים, קרנות וקרנות עושר ממשלתיות בארה"ב, אסיה ואירופה. המטה של EIG נמצא בוושינגטון הבירה, עם משרדים ביוסטון, לונדון, סידני, ריו דה ז'נרו, הונג קונג וסיאול. למידע נוסף, בקרו בבקשה בכתובת www.eigpartners.com.

אודות Grupo Cerro

Grupo Cerro היא חברת אנרגיה מתחדשת שהוקמה לאחרונה שמטרתה לבנות עתיד בר קיימא על ידי אספקת חשמל נקי וניתן לניהול למערכת הצ'יליאנית וללקוחות, ולעשות זאת 24 שעות ביממה. החברה מנהלת פורטפוליו של יותר מ-280 מגה-וואט של פרויקטים תפעוליים ברחבי צ'ילה, עם צינור פיתוח של 1.3 גיגה-וואט.

קשרי מדיה

EIG
FGS Global
Kelly Kimberly / Brandon Messina
+1 212-687-8080
[email protected]

Cerro Dominador
María José López
[email protected]
HR & Corporate Affairs Director

מקור: EIG

תוכן הודעה זו בשפת המקור, היא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Payani AI השיקה פתרון שיווק ומכירות המבוסס על בינה מלאכותית: פשוט אמרו לבינה המלאכותית מה אתם רוצים שיבוצע
חברת טכנולוגיה מסן פרנסיסקו השיקה מערכת בינה מלאכותית שיחתית לביצוע משימות, המבינה נתונים עסקיים ומוציאה לפועל פעולות שיווק ומכירה באמצעות שפה טבעית וקול.

סקר דיקנים של AACSB מגלה שבינה מלאכותית ופיננסים הם בראש סדר העדיפויות
סקר דיקנים גלובלי לשנים 2026-27, שנערך בקרב 558 מובילים, מזהה את הבינה המלאכותית כאתגר הפיתוח המקצועי הברור ביותר עבור דיקנים, ללא קשר לניסיון או לאזור

GTCFX ממנה את שרבל רפול למנכ"ל, מהלך המחזק את ההנהלה הבכירה ואת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית
GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של שרבל רפול (Charbel Raffoul ) למנכ"ל. מינוי זה מהווה ציון דרך משמעותי בהמשך התפתחותה של החברה, ומשקף את מחויבותה למצוינות תפעולית, למנהיגות חזקה ולצמיחה בינלאומית.

Fortrea משלימה את רכישת חטיבת שירותי השלב המוקדם מ- Worldwide Clinical Trials
מרחיבה את רשת הפיתוח הקליני המוקדם של Fortrea עם יכולות ביו-אנליטיות ייעודיות, קיבולת מוגברת של יחידת המחקר הקליני ופלטפורמה משולבת יותר עבור לקוחות

Andersen Consulting מצרפת חברת ייעוץ שותפה באוזבקיסטן
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום אבטחת הסייבר והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Algoruni, חברת ייעוץ שבסיסה באוזבקיסטן.

ג'ונסון אנד ג'ונסון תציג את עתיד הבינה הכירורגית בפסגת הבריאות העתידית של אבו דאבי לשנת 2026
החברה מציגה את פלטפורמות הרובוטיקה MONARCH™‎ ואת האקוסיסטם הדיגיטלי ‎Polyphonic™‎

ערים במזרח אסיה מאיימות על הדומיננטיות האמריקאית בתחום הבינה המלאכותית – כך על פי מדד ערי הבינה המלאכותית שלThe Observer
· ערים במזרח אסיה נושפות בעורפה של אמריקה בכל הנוגע לפיתוח בינה מלאכותית (AI), למימונה ולהטמעתה · כך עולה ממדד ערי הבינה המלאכותית הראשון של The Observer: דו"ח מסוגו הראשון, המזהה אילו ערים מובילות במרוץ הבינה המלאכותית העולמי

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI