דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פסיפיק גרין מבצעת בהצלחה את מודל המעבר שלה לאנרגיה מתחדשת ומודיעה על הדו"ח השנתי שלה לשנה המסתיימת ב-31 במרץ 2022
פסיפיק גרין מבצעת בהצלחה את מודל המעבר שלה לאנרגיה מתחדשת ומודיעה על הדו"ח השנתי שלה לשנה המסתיימת ב-31 במרץ 2022
חיים נוי |  11/08/22 |  צפיות: 853

פסיפיק גרין מבצעת בהצלחה את מודל המעבר שלה לאנרגיה מתחדשת ומודיעה על הדו"ח השנתי שלה לשנה המסתיימת ב-31 במרץ 2022

דובר, דלאוור, 10 באוגוסט 2022, (ACCESSWIRE) :

Pacific Green Technologies, Inc., (OTCQB:PGTK)) מודיעה כי השלימה בהצלחה את אבן הדרך הראשונה שלה בתהליך של גיוון והסדרה של זרמי ההכנסה שלה. פסיפיק גרין עוברת מספקית ציוד טכנולוגי יחיד במגזר הימי לחברת פיתוח מונעת נכסים של "בנייה-עצמית-הפעלה" של אנרגיה מתחדשת ומערכת אגירת אנרגיה סוללות ("BESS"), בהובלת הסגירה הפיננסית ביוני 2022 של הפרויקט הראשון שלה בסך 99.98 מגה-וואט בפארק האנרגיה ריצ'בורו, כחלק מצינור 1.1 ג'יגה-וואט של פסיפיק גרין של פיתוחי BESS בבריטניה. לסיכום:

*המעבר שבוצע בהצלחה לחברת אנרגיה מתחדשת עם מודל הכנסה חוזרת מנכסי אנרגיה שפותחו באופן עצמאי

* תוצאות השנה המלאה 2022 שהושפעו מהאטה הקשורה לקוביד לעסקים ימיים

*99.98 מגה-וואט נכס פארק האנרגיה של סוללת ריצ'בורו בבנייה, עם פעילות מסחרית צפויה דרך הרשת הלאומית ביוני 2023

* ניסוח מחדש פיננסי משקף שינוי בתזמון ההכרה באבני דרך. אין השפעה על תזרימי המזומנים.

כחלק ממעבר זה, יחד עם מרווחי דלק הדוקים יותר ובעיות לוגיסטיות של מגפת הקורונה עבור לקוחות החברה וספקיה במגזר הימי, ההכנסות הופחתו לשנה שהסתיימה ב-31 במרץ 2022 ל-15.44 מיליון דולר (הכנסות לשנה המלאה 2021: 52.62 מיליון דולר) עם הפסד נקי לשנה של 10.75 מיליון דולר (הפסד נקי לשנה המלאה 2021: 1.81 מיליון דולר).

בתוך ההפסדים המוצהרים כולל מחיקה חד פעמית, ללא מזומנים, של מוניטין משולב ונכסים בלתי מוחשיים, בהיקף של 7.06 מיליון דולר ארה"ב כנגד חברת הבת הסינית פסיפיק גרין טכנולוגיות (שנגחאי) ושות' בע"מ (באופן רשמי Shanghai Engin Digital Technology Co. Ltd.) ו- Pacific Green Innoergy Technologies Ltd שנרכשו בשנים 2019 ו-2020, בהתאמה.

הניסוח מחדש של כספי העבר שצוינו בכתב התביעה של החברה בסוף השנה משקף שינוי ביחס החשבונאי לעיתוי ההכרה בהכנסות ובהוצאות בלבד, ללא השפעה על תזרימי המזומנים, היתרות או יכולתה של החברה לבצע פיתוח עסקי בתחום אגירת האנרגיה.

בששת החודשים האחרונים, המרווח בין שמנים עתירי גופרית לדלק דל גופרית התאושש ועולה על 200 דולר לטון. פסיפיק גרין הייתה עדה לעלייה משמעותית בפניות חדשות למערכות בקרת הפליטה שלה, המכונות בדרך כלל "סקרברס", נתון שהוביל למכירות נוספות של הטכנולוגיה של החברה בחודשים האחרונים.

החברה בנתה את חטיבת ה-BESS שלה, וגייסה צוות מומחים ברמה עולמית כדי ליצור פלטפורמה מובילה בתעשייה שתספק את צינור ה-1.1 GWשלה בבריטניה וכעת היא מחפשת להרחיב את הפלטפורמה מבחינה גיאוגרפית.

פסיפיק גרין השקיעה בפרויקט ה-BESS הראשון שלה בהספק של 99.98 מגה-וואט בפארק האנרגיה ריצ'בורו בבריטניה, בתמיכת שותפתה של החברה להון עצמי של 50%, Green Power Reserves Limited, חוב בכיר המסופק על ידי Close Leasing Limitedואופטימיזציה של אנרגיה על ידי Shell Energy Europe Limited. הפיתוח, Richborough Energy Park Limited, נמצא כעת בבנייה, עם פעילות מסחרית צפויה להתחיל ביוני 2023.

במהלך תקופה זו, החברה מימנה את הפיקדון כדי להבטיח את פיתוח ה- BESS השני שלה של 249 MW בבריטניה כחלק מצינור 1.1 GW.

אודות Pacific Green Technologies, Inc.

פסיפיק גרין טכנולוגיה Pacific Green Technologies Inc. מתמקדת במתן מענה לצורך של העולם באנרגיה יותר נקייה ובת קיימא. החברה מציעה פתרונות אגירת אנרגיה של סוללות ואנרגיית שמש מרוכזת כהשלמה לחטיבות הטכנולוגיות לסביבות ימיות שלה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר של Pacific Green: www.pacificgreentechnologies.com.

ליצירת קשר:

Scott Poulter, Chairman & CEO 
Pacific Green Technologies
T: +1 (302) 601-4659

מקור: Pacific Green Technologies, Inc .

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
EIG ו-Acwa מכריזות על Plenum Power, שותפות אסטרטגית להשקעה בתשתית האנרגיה האמריקאית
השותפות משלבת את המומחיות של EIG בבניית פלטפורמות, בהשקעות ובמימון עם יכולות מקיפות של Acwa לפיתוח ולתפעול תשתית אנרגיה. השקת השותפות צפויה להיות מלווה בהתחייבות השקעה ראשונית בסך של כ-4 מיליארד דולר

ראס אל-ח'ימה חתמה על הסכם ידידות היסטורי ועל 10 מזכרי הבנות במהלך ביקור בדרג בכיר בדרום סין
השייח' סעוד בן סקר אל-קאסימי, חבר המועצה העליונה של איחוד האמירויות ושליט ראס אל-ח'ימה, נכח במעמד חתימתו של הסכם היסטורי בין ראס אל-ח'ימה למחוז פוג'יין שבסין, עם סיומו של ביקור בן שישה ימים בסין.

עלייה במחיר הצעת הרכש המפושטת למניות North Atlantic Energies
חברת North Atlantic France הודיעה היום על החלטתה להעלות את המחיר במסגרת הצעת הרכש הכפויה – שתוגש בהתאם להליך המפושט – עבור מניות North Atlantic Energies שאינן נמצאות בבעלותה (להלן: "ההצעה"), ל-75 אירו למניה.

Bitget, Reality ו-Keyring מביאים לראשונה לשוק מסחר בבסיס מניות מבוזר לחלוטין
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה דו"ח של מחקר משותף שערכה עם Reality ו-Keyring הבוחן כיצד אסימוני מניות יכולים לתמוך באסטרטגיות מסחר מעבר להשקעה מסורתית במניות.

U.S. Polo Assn פועלת בשלב מוקדם ליישום דרישת האיחוד האירופי לדרכון מוצר דיגיטלי
מותג הספורט הגלובלי ממפה מיליוני מוצרים זמן רב לפני המועד האחרון לעמידה בדרישות האיחוד האירופי

קבוצת האחזקות אלושיבה תביא ללוב 12 מותגים בינלאומיים בתחום המזון והמשקאות עד שנת 2028
אחמד גדאללה חותם על הסכם זיכיון ראשי עם MADO מתורכיה: 7 מיליון דולר, 7 בתי קפה ו-350 מקומות עבודה בשלב הראשון; אתר הדגל בבנגזי, על שטח של 1,000 מ"ר, צפוי להיפתח ברבעון הראשון של 2027

AirX משדרגת את המטוס 9H-BIG עם אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi) מהיר, ומתכננת התקנת 100 מושבים חדשים הנפתחים למיטות שטוחות
חברת AirX הציגה שירות Wi-Fi מהיר לשימוש במהלך הטיסה במטוס האיירבוס A340 שלה, מספר רישום 9H-BIG, ומתכננת להחליף את כל 100 מושבי הנוסעים במושבים חדשים ההופכים למיטות שטוחות.

אי-וודאות פוליטית מגבירה את הביקוש לזכויות תושבות ואזרחות נוספות
נתונים חדשים מצביעים על עניין גובר בזכויות לתושבות ולאזרחות נוספות בקרב משפחות אמידות במדינות מהמבוססות ביותר בעולם; זאת, על רקע תנודתיות פוליטית, רגולטורית וחברתית, המחדדת את המיקוד בחוסן וביצירת אפשרויות עתידיות.

WeRide חשפה תוכנית שותפות ביטוח גלובלית להרחבת כלי רכב אוטונומיים ברחבי העולם
WeRide מקימה תוכנית שותפות גלובלית בתחום הביטוח, כאשר Allianz Insurance Singapore ו-Ping An P&C Insurance הן השותפות הראשונות בתוכנית.

GA-ASI ו-סאאב מבצעות ניסויי טיסת AEW מתקדמים עם המטוס הלא מאויש MQ-9B
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI), משתפת פעולה עם Saab לביצוע ניסויי טיסה מתקדמים עבור מערכות התרעה מוקדמת מוטסת (AEW) באמצעות מטוס לא מאויש (UAS).
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI